DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 9 10 11 12 13 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE

vv
post 15 Nov 2004, 10:04
Post #301

dilbert.com

Group: Members
From: Bucuresti

Kramer - si eu simt la fel, deocamdata principala problema e lipsa de comunicare si transparenta din partea Reno

ONTOPIC: Dacia nu a raspuns inca la petitie. Stie cineva o adresa gen "Vocea Clientului" pentru Renault Franta? Cred ca o sa le scriu si lor dupamasa...

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
vv
post 15 Nov 2004, 12:01
Post #302

dilbert.com

Bai, franceza mea e cam ruginita, vreau sa trimit un mesaj la "contact.client@renault.fr ". Ma ajuta cineva sa fie corect formulat, sa nu ne facem de kko? Please...
Bonjour,
Nous écrivons ce courrier électronique &agrave; Renault France parce qu'il semble que la service de relations client&egrave;le de Dacia choisissent de nous ignorer, ainsi nous prenons cette mesure avant de parler &agrave; la presse. Ce courrier électronique est écrit au nom de plus de 140 clients de Dacia (ou de clients potentiels - les gens qui veulent acheter le nouveau mod&egrave;le de Dacia Logan dans un proche avenir). Nous avons fait une pétition pour demander Dacia pour fournir les détails sur un incident significatif - http://www.petitiononline.com/dclgn001/petition.html. Malheureusement le texte de pétition est dans le Roumain parce que nous n'avons jamais compté que la service de relations client&egrave;le de Dacia nous ignorerait. Sur court ici sont quelques détails sur l'incident : un client de Dacia réclame (et l'a prouvé avec les documents écrits de Dacia et le service de voiture) que sa cassete de direction (??) a ete bloque quand conduisant et il ne pourrait orienter la voiture plus. C'est un incident sérieux qui effectue la s&ucirc;reté de cette nouvelle voiture, ainsi nous tous sommes inquiétés et nous voudrions entendre quelques détails officiels de Dacia lié &agrave; la cause de cet incident, la fréquence (nous conaissons aisons seulement un cas réclamer et prouvé et un cas réclamer mais pas prouvé encore), et les quels Dacia et Renault font pour l'emp&ecirc;cher. Nous avons appris que cette sorte d'incidents malheureux peut se produire, mais nous voulons voir que Dacia prend cette question sérieusement et a pris quelques mesures pour s'assurer qu'il ne se produisent pas dans le cenzuratr (et, au besoin, qu'il vérifiera les voitures déj&agrave;-vendues pour s'assurer que le probl&egrave;me n'existe pas l&agrave; non plus). Nous espérons que nous obtiendrons une réponse bientôt (en un ou deux jours ). Si vous n'avez pas les détails suffisants actuellement svp au moins quand vous aurez l'information et nous attendrez - mais svp ne nous continuez pas attendre sans n'envoyer aucune réponse du tout, comme le "Vocea Clientului" a fait.
     Merci ,
  (le sous-signé)

[later edit] MP please ca sa nu umplem forumul + il vad mai repede. O sa anunt pe forum cand am primit MP si nu mai am nevoie de ajutor

This post has been edited by vv: 15 Nov 2004, 12:07

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
bendix
post 15 Nov 2004, 12:27
Post #303

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(vv @ 15 Nov 2004, 10:04)
ONTOPIC: Dacia nu a raspuns inca la petitie. Stie cineva o adresa gen "Vocea Clientului" pentru Renault Franta? Cred ca o sa le scriu si lor dupamasa...
*

Asta mi se pare si mie grav - ca nu primim nici un raspuns. Nu inseamna neaparat ca au si depistat problema. Dar din politete puteau sa spuna macar: "...facem tot posibilul ca pana la sfarsitul anului 2004, sa aflam si sa va informam ce a nume a cauzat defectiunea de la sistemul de directia a Loganului d-lui Virgil ...".

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
LucVer
post 15 Nov 2004, 14:03
Post #304

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Cred ca merita sa fie pus si aici link-ul urmator:
http://www.dacia.ro/logan/posturi_vacante....s=5?detaliere=0

A fost postat initial de AL in Cafenea dar m-am gandit ca poate nu toti cei de aici intra si in Cafenea!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
bomicabomic
post 15 Nov 2004, 14:41
Post #305

Ex-membru DaciaClub

Vv mesajul e OK dar nu stiu cit de mare succes va avea la adresa aceea de mail.
Cred ca una gen ...@renault.com tine mai mult de grup decit cea cu renault.fr

--------------------
x x - x
+
vv
post 15 Nov 2004, 14:48
Post #306

dilbert.com

Asta am gasit eu.... stie cineva o adresa cu @renault.com?

--------------------
+
bomicabomic
post 15 Nov 2004, 15:08
Post #307

Ex-membru DaciaClub

Vv n-am gasit. Dar iti pot da adresa lui Francois Fourmont, Director General, Dacia.
Sa vedem daca iti raspunde. francois.fourmont@daciagroup.com.

--------------------
x x - x
+
vv
post 15 Nov 2004, 16:34
Post #308

dilbert.com

Am trimis mailu', sa vedem ce se intampla....
Destinatari: Francois Fourmont, contact.client@renault.fr, Vocea Clientului@daciagroup.com

--------------------
+
VIRGILSTANCIU
post 16 Nov 2004, 07:35
Post #309

Membru incepator

IN PRIMUL RAND VREAU SA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJINUL ACORDAT.CEI DE LA VOCEA CLIENTULUI NU AM MAI BINEVOIT SA MA SUNE SI CUM II STIU EU NU PREA CRED CA O SA INTIMPLE LUCRUL ASTA.ASTEPT CU NERABDARE SA VEDEM CE O SA SE MAI INTIMPLE.DUPA CUM ATI VAZUT AM SEMNAT SI EU PETITIA,AM FOST DE ACORD CU E-MAILUL TRIMIS DE VV SI SUNT HOTARAT SA MERG MAI DEPARTE, DAR MAI DEPARTE EU HOTARASC CUM SI UNDE IAR DACA UNUL DINTRE VOI DORESTE ASTA AM RUGAMINTEA SA FIU ANUNTAT SI EU.

--------------------
dacia logan dacia logan - ph-75-vir
+
narcis99
post 16 Nov 2004, 08:07
Post #310

Membru incepator

Sunt jenanti cei de la vocea clientului de la renault.. cel putin cei din Romania. Eu am facut o reclamatie cu privire la serviciile si preturile unui concesionar si raspunsul a fost efectiv de toata jena... nu intru in detalii ca imi aduc aminte si ma enervez...
Parerea mea e ca firma Renault isi bate joc de clienti.

This post has been edited by narcis99: 16 Nov 2004, 08:07

--------------------
SKODA OCTAVIA II Ambiente + 2007
+
vv
post 16 Nov 2004, 09:18
Post #311

dilbert.com

Primul raspuns - unul standard dar in sfarsit un raspuns:

CLIENT Contact  <contact.client@renault.com> to daciaclub

RENAULT, Relation Client, vous remercie de votre e-mail du 15/11/2004.

Bonjour,

Votre demande est en cours de traitement.
Nous vous adresserons une réponse d&egrave;s que possible.

Merci d'avoir contacté Renault,
Nous vous souhaitons une agréable journée,

C. RUSSO
Conseiller Relation Client Renault
http://www.renault.fr

Sa speram ca in sfarsit se sesizeaza, si ca "Renault" e totusi altceva decat "Dacia" in privinta tratarii clientilor.

--------------------
+
bendix
post 16 Nov 2004, 09:25
Post #312

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(narcis99 @ 16 Nov 2004, 08:07)
Sunt jenanti cei de la vocea clientului de la renault.. cel putin cei din Romania. Eu am facut o reclamatie cu privire la serviciile si preturile unui concesionar si raspunsul a fost efectiv de toata jena... nu intru in detalii ca imi aduc aminte si ma enervez...
Parerea mea e ca firma Renault isi bate joc de clienti.
*

Eu cred ca firma Dacia/Renault e in pericol sa piarda clienti.

Cel putin eu mi-am dat un termen pana la care voi mai astepta raspunsul uzinei cu privire la ce s-a intamplat - 31 decembrie 2004. Dupa aceasta data ma voi orienta spre alte firme. Poate ca cei de la Craiova isi vor recastiga licenta de productie pentru 2005. Sau poate ca voi lua o masina produsa altundeva in Europa. Cine stie ?!

This post has been edited by bendix: 16 Nov 2004, 09:31

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
Kramer
post 16 Nov 2004, 09:28
Post #313

Membru autentic

vv, eventual arunca un ochi in header-ul acelui email, pentru ca mie imi suna a auto-responder. Care tot e mai bun decat nimic, dar nu cu mult.

--------------------
+
vv
post 16 Nov 2004, 09:40
Post #314

dilbert.com

Nu e automat, nu a venit imediat aseara. Interesant e si ca a venit de la renault.com nu de la renault.fr. Anyway - asta e header-ul, fara partea de "received from: ..." care era cam lunga:
Date: Mon, 15 Nov 2004 18:45:32 +0100
From: CLIENT Contact <contact.client@renault.com>
Subject: Votre demande
To: daciaclub@gmail.com
Reply-to: Client Contact <contact.client@renault.com>
Message-id: <015501c4cb3a$e7becf40$834413ac@w98rtc622>
MIME-version: 1.0
X-MIMEOLE: Produced By Microsoft MimeOLE V6.00.2800.1106
X-Mailer: Microsoft Outlook Express 6.00.2800.1106
Content-type: multipart/mixed; boundary="----------=_1100540711-17768-246"
X-Priority: 3
X-MSMail-priority: Normal
X-Scanned-By: MIMEDefang 2.44

--------------------
+
luxxxian
post 16 Nov 2004, 11:42
Post #315

Membru

From: Cluj-Napoca

Inca n-am primit raspuns de la VC la mailul trimis in data de 10..
Li se rupe..
Haideti sa nu ne mai agitam nici noi, sa povestim despre altceva. ;-)
Si asa destul de multi membri ai formului spun ca exageram, se mai intampla chestii de genu asta. :-)

--------------------
Dacia Logan
+
DSops
post 16 Nov 2004, 12:41
Post #316

Membru autentic

From: Timisoara

Bineinteles, blocarea directiei este o binefacere. Si asa sunt prea multe masini pe sosele, lipsa acuta de locuri de parcare, iar resursele globului pamantesc se vor epuiza curand. Asa ca Renault + Dacia contribuie cu modestele ei metode pentru rezolvarea cat mai urgenta a problemelor globale ale omenirii. Multumesc Dacia, multumesc Renault si o urare: tineti-o tot asa!

--------------------
Melg cu tutu la plimbale
Pe unde-i gloapa mai male.
+
JohnyBe
post 16 Nov 2004, 13:00
Post #317

Membru autentic

QUOTE(DSops @ 16 Nov 2004, 12:41)
Bineinteles, blocarea directiei este o binefacere. Si asa sunt prea multe masini pe sosele, lipsa acuta de locuri de parcare, iar resursele globului pamantesc se vor epuiza curand. Asa ca Renault + Dacia contribuie cu modestele ei metode pentru rezolvarea cat mai urgenta a problemelor globale ale omenirii. Multumesc Dacia, multumesc Renault si o urare: tineti-o tot asa!
*

Eshti prea sarcastic.
Ce numa' dacia/renault baga gherle? Sa fim seriosi!

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
huaihai
post 16 Nov 2004, 13:07
Post #318

Membru incepator

Din cate vad eu in raspunsul francezului nu este nici un numar de inregistrare. Chiar daca nu esti un client direct ei au inregistrat deja cererea ta, normal era ca in subiectul email-ului sa ai un numar de inregistrare. Daca maine sau peste doua luni vrei sa vezi ce se intampla cu cererea ta. Desole, M. Russo est en conges !!

--------------------
+
mil
post 16 Nov 2004, 16:35
Post #319

ocupat

From: x

adso, apropo de directie, ei ne-ar putea ura, spre binele nostru: tot inainte! smile.gif

Eu cred ca Rino nu va raspunde rapid la chestiune, insa partea cu e-mailul trimis la rino fr (unde am si eu o modesta contributie) ar putea misca un pic lucrurile pe lantul rino-dacia. Cand niste clienti dacia reclama direct la rino din lipsa de reactia de la dacia.....niste sefuleti fr locali s-ar putea sa fie trasi de urechi si sa scuture pomul cu angajati de tip tandala care fac talente la VC.

Mai ales ca stiu din gura fostului dir fr al Dacia ca investesc masiv de ani de zile in retea si in relatiile cu publicul.

Deci rabdare is tutun, lucrurile pot dura cam 2-3 saptamani.

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
EEN
post 16 Nov 2004, 16:51
Post #320

Membru

QUOTE(VIRGILSTANCIU @ 16 Nov 2004, 09:35)
IN PRIMUL RAND VREAU SA VA MULTUMESC PENTRU SPRIJINUL ACORDAT.CEI DE LA VOCEA CLIENTULUI NU AM MAI BINEVOIT SA MA SUNE SI CUM II STIU EU NU PREA CRED CA O SA INTIMPLE LUCRUL ASTA.ASTEPT CU NERABDARE SA VEDEM CE O SA SE MAI INTIMPLE.DUPA CUM ATI VAZUT AM SEMNAT SI EU PETITIA,AM FOST DE ACORD CU E-MAILUL TRIMIS DE VV SI SUNT HOTARAT SA MERG MAI DEPARTE, DAR MAI DEPARTE EU HOTARASC CUM SI UNDE IAR DACA UNUL DINTRE VOI DORESTE ASTA AM RUGAMINTEA SA FIU ANUNTAT SI EU.
*

1. Virgil , sper ca nu ai probleme datorita celor spuse aici. ?
2. Chiar daca problema este singulara, chiar daca - prin absurd - ea nu a existat trebuie subliniata problema comunicarii cu VC. Trebuie sa intelegem ca atunci cind cumparam o masina nu platim numai fieraria ci platim si niste servicii: service in garantie, asistenta tehnica si comunicarea cu VC. Chiar daca, prin absurd, fieraria nu a fost afectata in modul descris de Virgil tot ramine MAREA problema a VC. Acesta (VC) este un serviciu pe care eu (direct sau indirect) IL PLATESC si care nu este de calitate. Cine si-ar mai fi cumparat o masina de 8000 EURO daca la ea nu ar fi avut service asigurat, nu ar fi avut de unde cumpara piese sau pe cine sa intrebe in caz de blocarea directiei???? Dupa cum se vede nici la Dacia nu ai pe cine sa intrebi de ce ti s-a blocat directia!? mellow.gif

--------------------
Renault Megane 1.6 16v 2007
[FONT=Arial][SIZE=7]Adevarul "pur si simplu" e rareori pur si niciodata simplu![SIZE=7]
+
ciupi
post 16 Nov 2004, 18:57
Post #321

Membru incepator

QUOTE(mil @ 16 Nov 2004, 16:35)
adso, apropo de directie, ei ne-ar putea ura, spre binele nostru:  tot inainte! smile.gif

Eu cred ca Rino nu va raspunde rapid la chestiune, insa partea cu e-mailul trimis la rino fr (unde am si eu o modesta contributie) ar putea misca un pic lucrurile pe lantul rino-dacia. Cand niste clienti dacia reclama direct la rino din lipsa de reactia de la dacia.....niste sefuleti fr locali s-ar putea sa fie trasi de urechi si sa scuture pomul cu angajati de tip tandala care fac talente la VC.

Mai ales ca stiu din gura fostului dir fr al Dacia ca investesc masiv de ani de zile in retea si in relatiile cu publicul.

Deci rabdare is tutun, lucrurile pot dura cam 2-3 saptamani.
*

Ai dreptate. Vocea clientului e cel mai prost serviciu de relatii cu clientii. Le-am trimis un email cu intrebari concrete legate de scumpirea Loganului (eu am facut comanda cu 1 saptamana inainte de scumpiri si am vrut sa primesc un raspuns oficial la intrebarea: cand o sa-mi vina masina o sa platesc noul sau vechiul pret). Nici macar nu s-au sinchisit sa-mi raspunda (si a trecut deja 1 saptamana, cel putin).

Nu vreau sa par anti roman, dar va spun din proprie experienta ca diferenta dintre vocea clientului si un serviciu similar occidental este enorma. Incercati Live Chat-ul de la www.ebay.com si o sa va convingeti. Puteti sa-i injurati si tot politicos o sa vb cu voi. Si nici nu au voie sa intrerupa conversatia cu un client sau posibil client sub nici un pretext (evident in afara celui in care doriti voi).

In fine deja ma abat de la subiect. Ideea ar fi ca subscriu mesajului vostru catre sefi Renault/Dacia: faceti ceva cu serviciul VC pentru ca pierdeti mult la imagine care este cel putin la fel de importanta ca publicitatea.

--------------------
+
Dsign
post 16 Nov 2004, 23:20
Post #322

Led Tuning Man

intrebare: s-a tradus ceva din topicul asta pe sectiunea english?

eu le mai dau un mail sa vedem ce zic. se pare ca nu ati fost destul de rai in mesajele voastre. e clar ca domnul virgil va avea de suferit din toata aceasta chestie... cel putin asa mi-a dat de inteles distinsul cretin de la VC

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
vv
post 17 Nov 2004, 09:29
Post #323

dilbert.com

Dsign - hai sa abordam "ierarhic" problema. Intai sa facem scandal "in cadrul companiei", am vorbit deja cu Reno, hai sa vedem ce rezolva ei. Daca ne apucam sa le facem de acum publicitate negativa, ce motivatie mai are Renaut sa ne bage in seama? Ce rau le mai putem face dup-aia?
Parerea mea (hic!)

--------------------
+
luxxxian
post 17 Nov 2004, 10:17
Post #324

Membru

Eu nu sant de aceeasi parere..
Se pare ca daca nu facem scandal, nu ne baga nimeni in seama.
Intr-o saptamana n-am primit nici macar un raspuns la email.Doar un moderator si Dsign se pare ca au primit, si acelea doar cu raspunsuri standard si aiuristice.
Eu cred ca daca facem publica treaba, vor fi mai multi care vor face presiuni la Dacia pentru un raspuns.Asa, cum santem numai noi, se pare ca li se rupe. Parerea mea smile.gif

This post has been edited by luxxxian: 17 Nov 2004, 10:18

--------------------
Dacia Logan
+
sstanescu
post 17 Nov 2004, 10:31
Post #325

Membru autentic

luxxxian, nu-ti trage toate gloantele pe foc automat! vv, are dreptate, daca dai pe goarna la presa toata tarasenia, Dacia va aburi scurt, va nega probabil chiar incidentul, si asta e. Eu zic ca e in avantajul nostru sa-i lasam nitel sa se reculeaga, sa dea un raspuns poporului, iar daca nu se misca, se poate executa lovitura de gratie: presa autohtona si cu sesizarea diverselor reviste de specialitate din afara. Eu cred ca mailurile alea misca ceva in interiorul companiei...

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
maddan
post 17 Nov 2004, 10:51
Post #326

Speedy Gonzales

Da, hartiile! radmasa.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
luxxxian
post 17 Nov 2004, 10:54
Post #327

Membru

Ce sa nege, sant constatarea si restul documentelor de la service, nu? smile.gif
Daca asa vreti voi, mai asteptam.O saptamana e ok? Sau doua..?
Saptamana viitoare cred ca imi vine Logan-ul, mi-ar fi placut sa stiu o treaba pe cand il primesc.. As fi fost si eu un pic bucuros, dupa asteptarea asta de 3 luni.. sad.gif

Modificare: Apropos, mi se pare mie sau nu prea mai sant posturi ale moderatorilor pe acest topic? Dupa telefonul pe care l-a primit unul dintre moderatori de la Dacia, n-am mai prea vazut mesaje de la ei.. "Probleme Gogule?" ph34r.gif
Sau am luat-o eu razna si pur si simplu nu mai au nimic de zis? rolleyes.gif

This post has been edited by luxxxian: 17 Nov 2004, 11:06

--------------------
Dacia Logan
+
ssilviu
post 17 Nov 2004, 11:51
Post #328

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(sstanescu @ 17 Nov 2004, 12:31)
sesizarea diverselor reviste de specialitate din afara.

si chiar credeti ca o sa va bage cineva in seama pentru o asemenea problema laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
sstanescu
post 17 Nov 2004, 12:13
Post #329

Membru autentic

Auzi, nu mai tine cu ursul ca nu are sens. Am alte treburi pe cap, incerc sa tin o pozitie de mijloc in problema asta sustinand ca Dacia are in primul rand o problema de comunicare pe care trebuie sa si-o rezolve, insa daca in continuare vad raspunsuri date la misto, o sa-mi aloc o parte din timp sa fac Dacia Pitesti de mare cacao in toate tarile in care doresc ei sa vanda minunatul Logan. In toate tarile sunt ziare si in toate tarile sunt jurnalisti care cauta senzationalul. Te asigur eu ca Dacia Pitesti o sa cheltuie destul de multi bani sa se spele apoi de ceea ce ramane dupa un astfel de articol. Si probabil o sa le cumpere dracu' taraboantele cand omul va vedea ca nu-i mare smecherie de capul lor si, mult mai important, producatorul doar face gargara insa nu e in stare sa comunice cu clientul pe o chestiune concreta. Nu cred ca vreun occidental e atat de dummy incat sa cumpere un Powasoanic sau Adibas si apoi sa caute ca boul producatorul atunci cand are o problema. Punct.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
ssilviu
post 17 Nov 2004, 12:59
Post #330

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(sstanescu @ 17 Nov 2004, 14:13)
In toate tarile sunt ziare si in toate tarile sunt jurnalisti care cauta senzationalul. Te asigur eu ca Dacia Pitesti o sa cheltuie destul de multi bani sa se spele apoi de ceea ce ramane dupa un astfel de articol.

Asa, si? Ce argumente aduci? Cel mult o sa iasa o emisiune sau un articol gen lazarius, dupa care toata lumea o sa rada, si o sa fie si mai cunoscuta marca dacia laugh.gif

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
16 Pages « < 9 10 11 12 13 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 17th July 2025 - 11:18
Forum Renault