DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

16 Pages « < 8 9 10 11 12 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> PROBLEME DIRECTIE, PROBLEME DIRECTIE

Bogdan_F
post 12 Nov 2004, 18:28
Post #271

Membru autentic

Group: Members

Dragi colegi de forum, dupa lecturarea celor 9 pagini pot trage urmatoarele concluzii:

1. Nu o sa existe un raspun clar din partea Dacia. Pentru ei, problema e izolata si asa merita tratata. A raspunde acum la chestiunea asta inseamna a admite public faptul ca a fost o problema grava la o masina ceea ce atrage dupa sine si alte obligatii (rechemare la service, etc).

2. Problema nu va razbate foarte usor in presa . Poate doar la televiziuni fantoma gen OTV, pentru ca restul iau destul de multi bani de la Dacia - Renault - Nissan pentru publicitate (oficiala si mascata) asa ca nu au nici un interes sa se supere cu finantatorii.

3. Problema principala pe care o vad eu aici este managementul fluxului tehnologic la dacia care a permis (a) acceptarea unei casete de directie cu probleme (cool.gif montarea ei pe masina si testul final. . Iar pentru Renault chestia asta e grava si nu prea, avand in vedere ca este o masina pentru tari bananiere, unde standardele de calitate mai pot suferi mici "compromisuri"

4. Ca mai peste tot in RO, va fi aplicat algoritmul "Cainii latra, ursul trece". Adica cu un minim de mediatizare (sa nu uitam ca 95% din clientii de logan nu urmaresc acest forum) problema se va stinge de la sine, in conditiile in care nu vor mai apare cazuri similare, iar Dacia va scapa basma-curata.

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Cib
post 12 Nov 2004, 18:51
Post #272

fost posesor de Solenza

From: Iasi

QUOTE(vv @ 12 Nov 2004, 16:05)
[offtopic] De fapt la avioane accidentele s-au produs in marea majoritate din cauza greselilor de exploatare/intretinere (de fapt din cauza de mecanici/spalatori-curatatori etc.). Sau din cauza de conditii meteo extreme. Sau din cauza de rachete care le-au loviti mai mult sau mai putin din greseala. Sau din cauza de teroristi. Etc. Nu stiu daca cineva poate sa dea un singur exemplu in care vina sa fie a producatorului
[/offtopic]
Dacia nu e avion, e masina. Chiar si un astfel de defect e oarecum "acceptabil" - dar absolut inacceptabila este politica "strutului" - "bagam capul in nisip si nu zicem nimic pana nu se linistesc apele". S-a intamplat, asta e, daca e un caz singular nimeni nu le ia gatul. Dar toti vrem sa aflam DE CE si sa ne convingem ca Dacia face ceva ca asta sa nu se mai intample.

[ ... inca nu am primit nici un raspuns de la ei ... ]
*

1. au fost accidente provocate de oboseala materialului la avioane
2. Daca "un astfel de defect e oarecum "acceptabil"" asta in cazul in care nu ai fost tu in aceasta situatie, dar pune-te in locul respectivului si gandeste-te ca din cauza acestui defect oarecum acceptabil era sa mori sa vedem cat de acceptabil ti se mai pare....

--------------------
Nissan Almera Tekna Oltcit 12TRS 2005 - B-43-ZGO, SV-02-SST
Solenza... O masina buna! Pacat ca e facuta de romani.
nu ma cert cu nimeni, doar contrazic oamenii care spun tampenii
+
neumann
post 12 Nov 2004, 19:34
Post #273

Membru autentic

From: Spermezeu

Hmmm, era oarecum de asteptat sa apara asemenea probleme tehnice. Nu poti sari de la 80 de masini/zi la 300. Nu poti face din rahat bici. Domnu ssilviu, parca, mare fan al hazardului care zice ca lui nu i se intampla... prea multe posturi aici [pe acest thread]. SUSPECT DE PREA MULTE!!!

Later edit: m-am referit la faptul ca domnul ssilviu are prea multe posturi pe acest thread, care in mare parte nu fac decat sa conteste faptele, documentele, rezolutia in care ele au fost scanate, etc... Nu cred ca se fac diferente pe acest forum intre cei care au mai multe sau mai putine interventii, eu ma refer doar la subiectul actual.

Anyway, va sugerez sa luati in considerare un Cielo sau Nubira II. Ambele masini sunt verificate in ani de zile pe drumuri si nu sunt probleme. Pretul e aproape de Logan. Putem astfel termina cu uzina de la Mioveni si sa incurajam calitatea si lucrul bine facut!
PS: Stati asa, nu sariti, ca am dacie (Supernova). Cand imi voi permite o alta masina noua, mi-o voi lua, da sigur nu va mai fi dacie.
PPS: acu vreo 6 luni era cineva pe-aici care vindea dispozitive de verificare la fabrica si a zis ceva de genu: Dupa ce am vazut ce e acolo in uzina si cum se lucreaza, nu-mi iau dacie in viata mea!!! Topicu e pe forum banuiesc, il puteti cauta. Problema e ca toti asteptam cam mult [de la dacia] in mod nejustificat. Daca stii sa faci berline, nu inseamna ca stii sa faci Loganuri (oarecum copii dupa symbol, masina din anii 19995-2000).

Numai bine!

This post has been edited by cristianco2002: 13 Nov 2004, 13:55

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
cosmin_m
post 12 Nov 2004, 19:47
Post #274

Membru autentic

From: Bucuresti

Salut ,

Nu se poate calcula probabilitatea aparitiei acestui defect pe un esantion egal cu numarul de loganuri iesite din fabrica !
Daca se ia ca esantion numarul de posesori de logan de pe forum (sa zicem 200) si se ia ca eveniment reprezentativ cazul documentat , asta inseamna o probabilitate de aparitie de 0,005 . La 15000 de loganuri fabricate asta insemana 75 de masini care au patit asa ceva sau vor pati pana in 1000 de Km.
Nu mi se pare un lucru imposibil de ascuns in tara asta ca exista 75 de logan-uri cu probleme la directie , mai ales daca oamenii au fost tratati la fel de expeditiv de service .

Cosmin

--------------------
Lada / Logan 1200 / 1.6 8v ABS - B-NN-MMM
+
ssilviu
post 12 Nov 2004, 22:47
Post #275

F1 Man

From: Nicaieri

QUOTE(cristianco2002 @ 12 Nov 2004, 21:34)
Hmmm, era oarecum de asteptat sa apara asemenea probleme tehnice. Nu poti sari de la 80 de masini/zi la 300. Nu poti face din rahat bici. Domnu ssilviu, parca, mare fan al hazardului care zice ca lui nu i se intampla... prea multe posturi aici. SUSPECT DE PREA MULTE!!!

hmm, aveti o obsesie privind apartenenta mea la dacia. Parca nu se faceau diferente intre membrii cu mai multe posturi si cei cu mai putine. Precum poti sa vezi sunt inregistrat de ceva timp, citesc forumul zilnic, insa nu postez decat cand am ceva de zis. Nu pot sa nu observ o stanjenire din partea unor membrii ai forumului, poate mai vechi ca mine, care parca nu vor ca pe forum sa existe oameni cu pareri diferite de ale lor. Dar deh, parca e ca pe vremea comunistilor, daca nu esti cu noi esti impotriva noastra. Foarte rau! Eu nu am facut decat sa-mi exprim o parere. De asta e forumul, fiecare sa vina cu parerea lui, cat mai diversificata, si omul care citeste sa poata trage concluziile. Oricum, ca sa nu se mai simta ofensati unii membri, nu o sa mai postez pe topicul asta, eu mi-am expus punctul de vedere.( poate doar daca nu mia vad ineptii pentru care sunt nevoit sa le taxez).

ps doar atat va spun: incercati sa nu mai fiti asa de crizati. judecati la rece, si poate o revedere prin cursul de teorie probabilitatilor nu ar strica.

This post has been edited by ssilviu: 12 Nov 2004, 22:54

--------------------
Renault Megane 2 GPL 2006
Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC
Renault Clio 4.2 1.2 EDC
Dacia Dokker 1.6 SCE GPL
Dacia Logan 1.4 GPL
+
luxxxian
post 13 Nov 2004, 00:37
Post #276

Membru

From: Cluj-Napoca

QUOTE(ssilviu @ 12 Nov 2004, 23:47)
....Oricum, ca sa nu se mai simta ofensati unii membri, nu o sa mai postez pe topicul asta, eu mi-am expus punctul de vedere.( poate doar daca nu mia vad ineptii pentru care sunt nevoit sa le taxez).
ps doar atat va spun: incercati sa nu mai fiti asa de crizati. judecati la rece, si poate o revedere prin cursul de teorie probabilitatilor nu ar strica.
*

Te rog frumos sa nu fii suparat pe noi pentru ca scriem ineptii si nu avem cunostinte atat de bune de teoria probabilitatilor ca matale. blush.gif

--------------------
Dacia Logan
+
Valentine
post 13 Nov 2004, 09:25
Post #277

Old Timer

From: California

Nu vreau sa super pe nimeni, dar topicul este foarte lung si as vrea sa pun si eu o intrebare mica, mititica daca se poate smile.gif - exista probleme (cel putin din ce s-a mai postat pe forum) grave cu directia la logan?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
luxxxian
post 13 Nov 2004, 12:21
Post #278

Membru

Si eu as avea de asemenea o intrebare..
Pana la urma face cineva informatiile astea publice?
Macar vreun telefon sau link-uri la topic-ul aceasta?
Am intrebat acum la dealer-ul local Dacia si spunea ca nu stie nimic de vreo problema la directie...
Eu cred ca as fi putut primi pana acuma un raspuns de la Dacia, si de asemenea caseta de directie nu e motor de racheta sa trebuie sa fie analizat luni in sir.. Ar putea sa ne precizeze macar perioada maxima de care au nevoie ca sa gaseasca cauzele defectiunii..

This post has been edited by luxxxian: 13 Nov 2004, 12:29

--------------------
Dacia Logan
+
luxxxian
post 13 Nov 2004, 12:35
Post #279

Membru

QUOTE(Valentine @ 13 Nov 2004, 10:25)
Nu vreau sa super pe nimeni, dar topicul este foarte lung si as vrea sa pun si eu o intrebare mica, mititica daca se poate smile.gif - exista probleme (cel putin din ce s-a mai postat pe forum) grave cu directia la logan?
*

Da, din pacate..
La un membru al formului posesor de Logan i s-a blocat directia dupa ce a mers aprox 1000km ( nu mai putea vira dreapta ).I-au schimbat caseta de directie.Constatarile din service si alte document sant atasate undeva prin paginile 2-3.
Un al membru al formului a spus:

QUOTE(Tudor B @ 12 Oct 2004, 21:49)
La service din cluj a venit un logan cumparat intr-o vineri (acum 2 saptamani) iar luni (deci dupa 3 zile) s-a intors cu directia varza, masina nu vira dreapta decat putin, s-a schimbat caseta directie (nu cunosc daca avea servo sau nu).
*

This post has been edited by luxxxian: 13 Nov 2004, 12:37

--------------------
Dacia Logan
+
luck
post 13 Nov 2004, 14:04
Post #280

Membru incepator

From: Buc. --> Rahova ...

MA fratilor sincer m-ati speriat ohmy.gif , Dacia a mai pierdut un client , nu stiu ce sa fac vroiam sa-mi iau un Laureat 1.4 da' dupa toata chestia asta ?? hmmm unsure.gif

Mai stau , mai ales si dupa barba electorala lansata de Nastase cu 30.ooo.ooo pt. un auto vechi ca avans pt. una noua de la 1 ian... huh.gif

Acum eu stiu ? Tin sa-i dau dreptate si lui ssilviu da' si celorlalti trebuie oricum sa avem rabdare si sa vedem reactii sau dc.se va incerca musmalizarea acestei chestiuni .

Poate o veste buna ar' fi cu intarzierea comenzilor la Laureate si la Ambition

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=9170

dc. motivu' ar' fi asta , da' si Preference are servo ?? nu ? huh.gif

Sau cine stie ....

Oricum un raspuns din partea Dacia trebuie sa clarifice problema ca altfel pierde clienti si nu zic dc. se va afla mai departe un singur link de trimis catre vreo telev. si sa vezi circ atunci .

Ps. Dc. initiatorul topicului mai are ceva noutati ar' fi bine de stiut..sa ne mai tina si pe noi la curent . wink.gif

Pps. Si apropo unde semnez. ???

This post has been edited by luck: 13 Nov 2004, 14:04

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - B-xx-LCN.
traieste clipa ....
+
CristiZ
post 13 Nov 2004, 15:18
Post #281

Membru autentic

Am semnat si eu petitia cu nr. 135. Imi pare rau ca nu am aflat mai devreme de acesta..

--------------------
Duster ph2 Green Olive 2014
+
eek
post 13 Nov 2004, 15:36
Post #282

Membru incepator

From: McTropolis

Cu toate astea eu inca sint convinsa ca Loganul este cea mai minunata masina iar ce de la Dacia Pitesti ajutati de sfaturile primului ministru (tuning evacuare) se straduiesc sa scoata o masina perfect de minunata. biggrin.gif biggrin.gif tongue.gif mad.gif blink.gif sad.gif sleep.gif dry.gif smile.gif unsure.gif wacko.gif

This post has been edited by Amigdala: 13 Nov 2004, 15:38

--------------------
Oltena 12 TRS
+
CristiZ
post 13 Nov 2004, 18:33
Post #283

Membru autentic

As sugera, cu respect, moderatorilor si administratoilor ca problemele importante sa fie anuntate si prin email sau mesaje. De exemplu eu, pt ca nu prea am timp sa citesc tot ce se scrie pe forum, nu stiam de petitia legata de problemele la directie... Stiu ca e si vina mea ca nu am citit dar totusi consider ca era o problema foarte importanta si trebuia sa fiu anuntat cumva de existenta petitiei ca sa o semnez... Sunt sigur ca exista si altii care nu au mai intrat de mult pe forum dar care ar fi semnat.

--------------------
Duster ph2 Green Olive 2014
+
gaston
post 13 Nov 2004, 21:19
Post #284

Membru

Mai stau , mai ales si dupa barba electorala lansata de Nastase cu 30.ooo.ooo pt. un auto vechi ca avans pt. una noua de la 1 ian...

Mai fratilor voi chiar credeti aburelile astea. Votatil cu incredere pe Nastase ca sigur va face tot ce a promis, pana acum nu a avut timp, dar acum daca a promis... radmasa.gif radmasa.gif radmasa.gif

Scuze pt off topic, nu m-am putut abtine

--------------------
Renault Megane II Sedan 2005 1.5 dCi
In politics stupidity is not a handicap
+
asybo2002
post 13 Nov 2004, 23:39
Post #285

Membru autentic

QUOTE(thecagero @ 12 Nov 2004, 09:42)
Cunosc pe cineva caruia i s-a deschis capota la Solenza pe sosea, la 100 km/h. Asa, din senin. Mai mult, au refuzat sa-i repare capota in garantie, si nici asigurarea nu acoperea asa ceva (aveti grija cand va faceti asigurare

Deci acel cineva avea trei solutii:
1. daca nu a inchis-o el bine sa suporte paguba
2. daca a inchis-o sa mearga pe garantie(cu broasca)
3. daca a inchis-o sa merga la asigurare si era despagubit pe toate daunele(banuiesc parbriz, plafon, antena, capota... ) mai putin broasca care este element cauzator

--------------------
DACIA Duster 4x4, 1.5 dCi 2010 Laureate - B
"Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
+
stoianco
post 13 Nov 2004, 23:48
Post #286

Membru

Salut,

Urmaresc cu deosebit interes acest subiect pt ca doresc sa-mi schimb Dacia SN (63.000 Km la activ) cu un Logan dar acum... cred ca intelegeti ce vreau sa spun.

1. Deja se pare ca aproblema de directie a Loganului D-lui Virgil nu mai poate fi considerata un caz singlar ceea ce singer ma inspaimanta. (Cu ata mai mult cu cat sunt de acord cu parerea ca mai mult de 95% din utilizatorii de Logan-uri nu stiu de acest forum)

2. Nu inteleg ce dureaza atat studierea unei componente defecte (in speta caseta de directie de la Loganul D-lui Virgil). Daca se pune problema de siguranta cred ca verificarea si concluziile fabricantului ar trebui sa fie ferme si imediate.

3. Deasemenea, lipsa de comunicare si profesionalims al celor rasounzatori de "public relations" de la Dacia este mai mult de cat suparatoare. Scuzele, chiar daca formal, ar trebui sa existe pt toti cei care au astfel de probleme cu Noile Logan-uri.

4. Scuze celor care au Logan-uri dar sincer acum am o frica fata de masinile lor si in trafic incerc, pe cat posibil, sa ma feresc de "bijuteriile" lor.

5. Oameni buni, decat sa dau mii de Euro pe o masina care are precedente de probleme la directie mai bine iau un Dacie 1310 care orice fraier stie s-o repare si stiu ca la cei 30 Km maxim cat poate ea nu prea patesc nimic... decat sa nu dea vreun Logan fara directie peste mine... stiti voi...romanul poate sa faca si haz de necaz...

6. Si inchei: Cu problemele astea de directie... bine ca a luat Politia Loganuri... sper ca intelegeti ce vreau sa spun... se pare ca or sa fie si la ei schimbari de personal... pe motive mai mult decat intemeiate popa.gif

Trafic lejer, drum bun si sa aveti directie !!!

--------------------
Dacia Logan PRESTIGE 2006
+
vsk
post 14 Nov 2004, 00:44
Post #287

Membru incepator

QUOTE(stoianco @ 14 Nov 2004, 00:48)

4. Scuze celor care au Logan-uri dar sincer acum am o frica fata de masinile lor si in trafic incerc, pe cat posibil, sa ma feresc de "bijuteriile" lor.
*

Eu cred ca e mai mare sansa ca unu beat crita sa intre in tine cu 120 la ora si sa te faca varza decat sa i se strice la unu cu Logan directia. Fara suparare. Eu zic ca se face prea mare caz pe chestia asta. De acum nu mai ies pe strada ca doar sunt si avioane fabricate in romania. Poate pica unul pe mine. Nici o berlina n-a avut probleme cu directia? O coaja de 15 ani e mai periculoasa decat un Logan nou.

--------------------
skoda 120
+
Marty
post 14 Nov 2004, 00:56
Post #288

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Domnilor, cazul este singular, izolat! Nu cred ca putem face o tragedie dintr-o singura intimplare, ce naiba. Daca am fi vorbit de 3-4 masini care sa se fi intilnit cu aceleasi probleme , da! Dar asa....

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
Valentine
post 14 Nov 2004, 01:25
Post #289

Old Timer

From: California

QUOTE(asybo2002 @ 14 Nov 2004, 00:39)
Deci acel cineva avea trei solutii:
1. daca nu a inchis-o el bine sa suporte paguba
2. daca a inchis-o sa mearga pe garantie(cu broasca)
3. daca a inchis-o sa merga la asigurare si era despagubit pe toate daunele(banuiesc parbriz, plafon, antena, capota... ) mai putin broasca care este element cauzator
*

off-topic: stiu si eu pe cineva caruia i-a sarit capota in parbriz in timp ce mergea cu 120 la ora, si s-a oprit la 2-3 cm de cap. Se pare ca mesterii de la service-ul Dacia au avut grija de asta cand i-au umblat pe la radiator cu cateva zile inainte. Asa ca se poate sa nu fi fost ceva din fabrica, ci mai degraba problema cauza de maimutz ... unsure.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
brunner
post 14 Nov 2004, 02:18
Post #290

Membru autentic

From: ...

Oameni buni, voi realizati ce usor de manipulat sunteti?

Un om a avut o problema cu Loganul. Problema care poate avea mai multe cauze, dar care deocamdata E SINGULARA!

Imediat apar niste alarmisti cu "aaa..am auzit si io ca nustiu unde nustiu care a zis ca parca a mai auzit de asa ceva". Ii vom numi zvonerii.
Eh, dupa asta, turma de oi imediat intra in panica, si SE SPERIE CAND VEDE LOGANURI PE STRADA.
Ce naiba?

Va dati seama ce usor v-ar putea manevra unii, cu interesele atinse grav de intrarea pe piata a loganului, care din intamplare au auzit ca asa si pe dincolo?

Asteptati si voi raspunsul service-ului, si dupa aia trageti concluziile.
Si eventual faceti o reclamatie impotriva gigelului de la VC, daca vi se pare ca si-a bagat ceva in voi (Desi probabil a dat raspunsul standard in caz de problema necunoscuta)

PS. BMW a avut probleme imense cu motoarele V8, recall doar dupa ce sute de motoare au crapat. Nu UNUL. Mercedes are probleme mari cu franele, recall nu exista, AFAIK. Tot mercedes are probleme cu masina, pur si simplu, porneste singura in intersectii. De ce nu vi-i frica si de ele pe strada? Pentru ca n-au avut grija zvonerii sa va sperie?

--------------------
M M 1
+
JohnyBe
post 14 Nov 2004, 11:11
Post #291

Membru autentic

From: Brasov

Eu nu inteleg de ce se face atata caz.
S-a intamplat odata vrem sa stim motivul si cu asta basta.
Se intampla si la case mai mari.

Loganul este o masina foarte buna pentru banii pe care-i dai pe ea.
Deocamdata am vorbe numai de bine despre logan.
Singurul meu comentariu este ca parca haleste cam multa benzina la cat stie si are cauciucuri de toata jena(se poate rezolva) dar cam asta este tot. In rest numai de bine.
Nu-l compari cu un Golf 5 sau cu un BMW dar nici nu costa cat alea.
M-am plimbat ieri cu un Golf 5 dupa care un BMW (nu stiu ce model). Si ce pot sa spun este ca sant foarte multumit de Logan. Diferenta intre Logan si alea este mare. Dar la pret este si mai mare.
Cine-si permite sa-si cumpere mie unu nu-mi trebuie imi ofera Loganul tot ce-mi trebuie. (inclusiv pret)

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
asybo2002
post 14 Nov 2004, 11:26
Post #292

Membru autentic

QUOTE(JohnyBe @ 14 Nov 2004, 11:11)
Eu nu inteleg de ce se face atata caz.
S-a intamplat odata vrem sa stim motivul si cu asta basta.
Se intampla si la case mai mari.
Loganul este o masina foarte buna pentru banii pe care-i dai pe ea.

Deci caz se face pentru ca si banii mei si ai tai fac tot atat dar se pare ca masina e tot dupa cum iti e norocul si asta nu e bine pentru ca mai sunt si ghinionisti..in rest sa stii ca sunt mai multe cazuri de probleme si se pare concentrate tot la directie faptul ca nu se cunosc(pe acest forum) asta nu inseamna ca nu sunt...iti spun sincer am facut o gramada de chestii pentru acest logan pe care il astept acum si sper din toata inima sa fie OK dar si doar un caz daca ar fi, unul singur, el trebuie tratat cu seriozitate si nu cu patima de nici o parte...Ce mi se pare mie ciudat e ca dl Virgil nu e mai incisiv sau poate cine stie?...

--------------------
+
JohnyBe
post 14 Nov 2004, 11:34
Post #293

Membru autentic

Si eu am facut sacrificii sa-mi cumpar masina asta. Si m-a speriat intr-un fel beleaua asta de la directie dar nu este cazul sa dramatizez.
Repet: Loganul, din punctul meu de vedere, isi merita banii cu varf si cu indesat.

Sa vina numa' odata rezultatele de la Tehnocenter ca tare mi-s curios.

--------------------
SLZ Clima LGN Laureate 1.4 - BV 09 UDY
+
brunner
post 14 Nov 2004, 14:53
Post #294

Membru autentic

From: ...

QUOTE(asybo2002 @ 14 Nov 2004, 13:26)
Deci caz se face pentru ca si banii mei si ai tai fac tot atat dar se pare ca masina e tot dupa cum iti e norocul

Chestia asta-i valabila pentru orice lucru de pe lumea asta. Cu atat mai mult pentru un model de masina proaspat lansat si la inceput de productie.

in rest sa stii ca sunt mai multe cazuri de probleme si se pare concentrate tot la directie faptul ca nu se cunosc(pe acest forum) asta nu inseamna ca nu sunt...

Pana una alta avem doar UN SINGUR caz clar, restul sunt zvonuri. Care zvonuri pot fi inclusiv incercari de speriere a clientilor, sa-i faca sa se indrepte spre concurenta.

doar un caz daca ar fi, unul singur, el trebuie tratat cu seriozitate si nu cu patima de nici o parte..

Corect, dar atunci de ce sunt panicatii astia cu "AAAAHH! NU MAI IES PE STRADA CA MA CALCA LOGANUL!"?

--------------------
M M 1
+
asybo2002
post 14 Nov 2004, 15:01
Post #295

Membru autentic

QUOTE(brunner @ 14 Nov 2004, 14:53)
Chestia asta-i valabila pentru orice lucru de pe lumea asta. Cu atat mai mult pentru un model de masina proaspat lansat si la inceput de productie.
Pana una alta avem doar UN SINGUR caz clar, restul sunt zvonuri. Care zvonuri pot fi inclusiv incercari de speriere a clientilor, sa-i faca sa se indrepte spre concurenta.
Corect, dar atunci de ce sunt panicatii astia cu "AAAAHH! NU MAI IES PE STRADA CA MA CALCA LOGANUL!"?
*

Deci cand am zis ca mai sunt cazuri sa stii ca stiu despre ce vorbesc insa nu blamez in general si nu imi plac nici mie zvonneri mai ales ca eu cred si vreau sa cred in Logan...ceea ce nu accept eu, e ca Loganul ramane Dacie...cunosc oameni care au luat berlina si nu stiu de unde se deschide capota si altii care nu plecau bine de la dealer si le cadea ceva...macar daca ar fi toate proaste ai identifica de ce si aia ar fi s-ar remedia si gata, dar asa cred ca trebuie sa mergi total la NOROK si repet banii mei au aceiasi valoare cu ai altora....

--------------------
+
luxxxian
post 14 Nov 2004, 15:56
Post #296

Membru

Daca se asambleaza manual, si au marit ritmul de la 30 la 300 masini / zi, cum ai vrea sa fie? :-(
Cat timp se ansambleaza manual tot timpul vor exista erori, deci si probleme la masini - gen suruburi lipsa la motor (undeva la legatura motor-cutie daca tin bine minte..), cum a scris un membru al acestui forum..

This post has been edited by luxxxian: 14 Nov 2004, 15:59

--------------------
Dacia Logan
+
Dsign
post 14 Nov 2004, 16:21
Post #297

Led Tuning Man

trag o concluzie: se pare ca sunt singurul care a fost sunat de VC, si cred ca s-a intimplat asta deoarece le-am trimis un mail cu continut destul de acid.este exact ceea ce le-am spus si lor: se deranjeaza sa raspunda doar cind sunt amenintati.

asa cum bine spunea cineva de aici: ar trebui sa stie ca un client este mai mult decit persoana care le baga banu in buzunar...

eu cred totusi ca Reno incearca sa schimbe ceva pe aici dar se cam loveste de lemnul numit nea gica din mioveni

drum bun in continuare

PS Consider ca fiind aberatii afirmatiile conform carora unii de pe aici au frica de loganuri pe strada. Dar pe ala cu coaja aia de 1300, galbena de atita rugina, care vroia sa se dea la liniuta cu mine pe Grivita, eu fiind intr-un suzuki Ignis nou, il stiti? de ala si de altii ca el sa va fie frica, pt ca eu l-am lasat in pace dupa ce am vazut ca-i faceau toate rotile in toate felurile, numai pe directia normala nu mergeau!!!!!!!!

--------------------
D Logan 2004 Preference 1.6MPI Egee - B 48 CUP
http://youtu.be/OQ-ukXOBfI4
+
maxx
post 14 Nov 2004, 19:45
Post #298

Megane Renault Sport 2.0 Turbo 225hp, 6 speed, 0 - 100 6,5s

From: Bucuresti - Tei

stergeti toate posturile mele care sunt off-topic pt ca nu are rost...
expresia de "prima marca in europa" inseamna numarul cel mai mare de unitati vandute, nu insemna daca acele masini sunt cele mai fiabile pe piata, cele mai scumpe sau daca sunt nemtesti...

si cel mai important mai golf este faptul ca RENAULT e prima marca, nu grup...
intradevar primul grup din industria auto in EUROPA este VW, avand atatea marci ce cumuleaza vanzari foarte mari...

"e minciuni toate" looool

P.S. fugiti fratilor de loganuri !!!
mie mi-a spus mosu' de la statia de benzina ca-i mai proasta decat solenza(cica a auzit el)

Maddan, moderator: off-topicul cu Reno vs Rest of the World a fost sters.

This post has been edited by maddan: 15 Nov 2004, 12:37

--------------------
DACIA Logan Ambition Perla - B 62 DRB
---- RENAULT -- NISSAN -- DACIA ----
+
luxxxian
post 14 Nov 2004, 20:12
Post #299

Membru

Ai dreptate maxx.
Renault sta foarte bine la capitolul securitate, dar daca i se bloca directia lui Virgil intr-o depasire la 100 km/h si patea ceva(doamne fereste) , nu stiu daca mai vorbeai asa lejer. Chestie de noroc ca i s-a blocat in oras, la ~20 km/h.
P.S. Si eu am o comanda de Ambition de 3 luni, asa ca nu am nimic impotriva Dacia sau Renault. Chiar am crezut ca merita asteptarea...

--------------------
Dacia Logan
+
Kramer
post 15 Nov 2004, 09:04
Post #300

Membru autentic

Oare are sens sa insistam pe gravitatea defectului? Intr-adevar e grav, la fel ca o explozie de anvelopa, un politist beat la volan sau o stanca de 2 tone cazuta pe capota. Defectul fiind destul de ascuns (sesizat dupa 700km de functionare normala) cred ca nici controlul de calitate de la uzina nu e 100% vinovat.

Eu vad ca principala problema, care se poate remedia, modul de comunicare intre Dacia si clientii sai. Gresesc?

--------------------
+
16 Pages « < 8 9 10 11 12 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 2nd June 2025 - 09:43
Forum Renault