sa va fie, sila. de voi
![]() ![]() ![]() |
sa va fie, sila. de voi
sez |
![]()
|
||
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
Fiat
Stilo
2003
- B 13 SEZ
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-ai ma, te doare capu'?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Asta ii clona cuiva. Trageti-i un glonte in cap, sa ii scurtati suferinta....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Si care este ideea topicului? Da, sa il ierte dumnezeu ca a murit , dar ce cauta cu o masina necorespunzatoare dpdv tehnic pe drum? Si mai ales ce cauta cu viteza de peste 100 la ora pe un drum public??? Ar fi mai bine ca acest topic sa se inchida inainte de a incepe iar un flame...
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Pentru un sincer fan al decedatului cum se proclama, respectivu' care a initiat topicul observ ca practica ceva ce aduce cu profanarea de morminte. Sunt si eu de parerea lui Alydor.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Mestere, si Hitler a fost adulat de multi la viata lui.
La fel si Stalin. La Stalin la catafalc au curs chiar rauri rauri de tovarasi carora le parea sincer rau dupa conducator. Asta nu inseamna ca viziunea lor si actiunile lor au facut bine, chiar daca in partea au fost si unele bune. Nici Bin Laden n-as putea spune ca nu duce lipsa de carisma si nu aduna multi adepti. Dar te asigur ca nu ti-ai fi dorit sa fii tu in turnurile gemene. Asa, de pe margine, multi isi dau cu presupusa. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
MiticaLGN |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 29 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Mda.. astia care fac curse sunt poeti neintelesi.. noi care ii criticam pentru ca avem de platit rate la banca si copii si nu ne convine sa murim pe sosele din cauza lor suntem "robotei fara sufet si dorinte."
![]() Eu zic ca asta a fost cazul fericit cand au murit doar raceri, fara sa ia cu ei si "robotei" |
--------------------
Logan Prestige
KIA CEED SW BEST
2007
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
Alydor |
![]()
|
Bine punctat klaus...
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Nu ma bag, nu ma intereseaza, nu ma implic.
As dori doar sa aflu titlurile acelor carti scrise de d-l Mihai Banaru, as dori sa le citesc. Multumesc |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, asta poate ii stafia lu' Micutzu. Se intoarce intre fiarele contorsionate si n-are linistea vesnica stiindu-ne pe noi daciotii ca noi avem curaju' sa il condanam ca luat niste decizii care putea baga in mormant niste oameni nevinovati.
Oare in cartile lui scria ca asa e normal? Ba, cum ajung unii redusi sa fie idolatrizati de catre altii cu nivel de intelegere foarte limitat a lucrurilor, mai ales a celor care nu se incadreaza in cercul lor de luzeri si mari raceri fara perspective clare in viata. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alydor |
![]()
|
Poate cineva sa dea exemplu de un sofer de racing legal (Aur, Leu sau straini) care a luat amenda pentru depasire limitei de viteza? Sau pentru ca a depasit pe linie continua? Imi aduc aminte ca unul dintre soferii de formula 1 (nu am retinut numele) a fost amendat intr-adevar, pentru viteza nelegala. Pe sectorul respectiv de drum el circula SUB viteza care era scrisa pe placute...Aia sunt adevarati soferi, care se comporta in trafic asa cum ar trebui si nu au "impresii"
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Stati ma, ca se confunda liniutarii cu racerii.
Pai un liniutar d-asta nu stie nici sa puna frana, s-a vazut. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
Am vazut imagini de la inmormantarea micutului. A fost frumos sa zicem...asa pentru standardele lor. Dar pana si acolo se vedea clar nivelul de retardare a celor de acolo care nu se puteau abtine sa bage un demaraj un burnout si altele, toate astea intre oameni aflati pe acolo. Bine, o sa zica lumea ca chestiile astea au fost un ultim omagiu adus lui Micutzu, o fi asa, dar tot e mare mare retardarea de asemenea manifestari sunt demne de pentru un omagiu. Asta e lumea voastra a racerilor (din categoria asta). Unu care ciupeste scurt de ambreiaj in timp ce motoru are de la 5000 in sus e mare smcher la voi. Asta e lumea voastra limitata. Cum dracu puteti avea pretentia sa avem o atitudine mai putin acida la ceva cu un nivel asa redus, mai ales ca zilnic ne mai si pune in pericol? Credeti ca numa' voi stiti sa va traiti viata? Ati avut modele asa bune si ati citit cine stie ce carti de v-ati spalat pe interiorul craniului sa credeti ca viata o traiti omorandu-va ca prostii....si cateodata sa mai trageti si nevinovati dupa voi.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
"trezirea copiilor... luati si deschideti ochii... mai luati o carte... mai cititi..." Daca citeai si tu o carte poate invatai sa scrii (ref. la gramatica din primul post).
Inainte de a da sfaturi, asigura-te ca ceea ce faci/spui se incadreaza intre limitele tolerantei celor din jurul tau. Hai PA! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca bine ziceti mai colegi de forum. Ceea ce ma uimeste pe mine este ca tipii astia nu isi dau seama ca nu au mai multe drepturi decat altii. Domne' daca vrei sa te omori pe strazi, plateste suplimentar sa se inchida strada (daca vrei asa ceva) si poti sa te si rastorni cu masina din partea mea, numai sa nu pui in pericol viata altora. Si eu platesc taxe si impozite la stat si inca foarte mari dar asta nu imi da mai multe drepturi sa folosesc soselele la nu stiu ce distractie am eu chef.
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
Alydor |
![]()
|
Pentru cine vrea sa inteleaga...
Poti sa faci infarct in timp ce te caci E primul gand cu care cred ca n-ai putea sa te impaci Treci in nefiinta cand duci gunoiul Deci ma risc zi de zi (sa ma uiti, palpami-ai c***') Muncesti o viata, tragi ca hamalul, frate Si poti sa mori in timp ce-mi spui ca n-am dreptate Cazi de pe scaun in timp ce pui globuri in pom Cat p*** mea ziceai ca valoreaza o viata de om ? E de cenzurat, da' nu e cea mai naspa treaba Cel mai de cenzurat e sa mori cand ti-o iei la laba Cu 7 plase in mana accidentat de dric Te poti gandi post-mortem (ca n-ai insemnat nimic) Poti sa mori pe scena cand bagi ca adevaratu' Si toti distrati 'A lesinat cenzuratu' !' Cazi lat in timp ce te inchini Si te ridici (fal-fal) la cer slobozit de pinguini Poti sa mori cand castigi la loto fara sa lasi un motto Lasa-ne poza de adio in aparatul foto Cazi cu liftu' sau sari cu rabla in copaci Ajungi la domiciliu in 4 pungi si 7 saci Cu numarul zilelor libere la 0 redus Mori in parnaie cu p*** in cur dezlegand rebus Poti sa mori de plictiseala cand iti numeri banii Sau sa cazi mort in cort langa palat (ca tiganii) Renuntant fortat la ultimu' sarut Unii pleaca dintre noi cu piftia in gat ('Salut...') Calculam ca in viata mai mult ne chinuim O da, ne chinuim la inc-o cana de vin Valoarea unei vieti de om momentan n-o stim Intrebati filozofii, noi nu vrem sa ne gandim. Poti sa mori pe masa de operatie sau in statie Sau fiind femeie poti sa mori facand felatie Poti sa nu faci nimic gresit, fara masura Te vede Dumnezeu (si te f*** in gura) Poti sa fii sculptor, sudor, doctor, e ca dracu' Ca poti sa mori incercand sa il salvezi pe altu' Poti sa mori incercand sa schimbi un bec in timp ce-ti rade proasta Poti sa mori incercand sa-ti omori nevasta Poti sa mori drogat visand sau beat prizand Poti sa mori plangand, mancand sau chiar razand In fatza unui cutit strigand 'Ba ,nu da !' Sau mai rau, inecat cu tort de ziua ta Poti sa mori in parc in timp ce plimbi un caine El vine, te miroase si se pisa pe tine Poti sa mori in accident cand te-alearga garda Sau cand vrei sa tai o gaina si-ti dai in c***e cu barda Poti sa mori in timp ce faci sex cu o vecina, ma-ntelegi ? Poti sa mori de frig in timp ce vrei sa te ineci Poti sa mori, bai putza, ascultandu-l pe Guta In dormitor, dar nu mori pur si simplu, eu te omor ! Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Singura chestie e ca poate le mai vine unora mintea la cap si circula cum trebuie. Totusi avem un talent in a face din contravenienti eroi ... !
Cu parere de rau pentru unii dar nu poate sa-mi fie sila (de mine) de fiecare date cand un idiot crapa pe soselele patriei. Ar trebui sa stau intr-o greata profunda. This post has been edited by vi_escu: 3 Oct 2007, 12:55 |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
driverx |
![]()
|
Alydor
Ai putea specifica si sursa! Fundul tau sau cartea lui Micutzu? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Alydor |
![]()
|
Parazitii. - Viata unui om...
Suma resepctelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
|
grosse inkultur |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 79 Joined: 1 October 07 From: Cluj Napoca ![]() |
sez: un post "eroic", ai venit si ai improscat 100 de oameni care si-au exprimat opinia si, probabil, esti "eroul" grupului de raceri prin curajul tau nemaivazut.
Eu vad lucrurile asa: 1. Un om a murit. Nasol. Imi pare rau pentru el. Imi pare rau pentru familia lui pe care a indurerat-o. Imi pare rau ca i-a parasit. I-a tradat ca fiu, sot, tata, prieten, etc. pentru ceva. Sa vedem ce este acel ceva: 2. Raceri - hmm... Adica ei se joaca de-a "cand o sa fiu mare o sa fiu shiumahar". Fiindca, te rog sa ma scuzi, asta nu e ocupatie de adult. Un adult cand vrea sa se faca pilot se face pilot. Adica, the real thing. Un copil pretinde ca este ceva. Isi ia un cersaf pe cap si sare de pe bloc ca Batman. Nu are responsabilitati, fiind, nu-i asa, tanar si nemuritor. Ei bine, sad news, un adult nu e tanar si nemuritor. El trebuie sa faca lucrurile cu cap, nu impotriva societatii, familiei, a propriei integritati (poate ca aici parintele sinaxis are dreptate, pana la urma e suicid). Scuza-ma, dar este la limita legala a prostiei sa faci curse in oras (ca sa intelegi: nu faci vanatoare in oras, nu aterizezi avioane, etc., nu se limiteaza numai la curse ![]() 3. E in firea lucrurilor sa cauti cauza. Altminteri lucrurile se repeta. Cand se repeta des, specia nu se perpetueaza. Pe larg: atitudinea normala de pe forum este aceea ca nu vrem sa se repete asta. Vrem ca el sa nu fi murit. Asta nu se poate. Atunci vrem ca altii sa nu moara. Te rog intelege: nu esti de unul singur pe planeta, ai de dat socoteala semenilor tai (parinti, copii, familie ca sa intelegi din aproape in aproape). Nu perpetua o stare de anormalitate. Toti de aici de pe forum (si din lume) putem face liniute, burn-out-uri, drift, etc. Nu facem de frica. De frica sa nu ne omoram si sa nu omoram pe altii. Daca totusi ne trebuie sa fim "raceri" o facem minimizand riscurile: pe pista, cu casca, cu masina de curse pusa la punct, fara pietoni, etc. Si atunci, uneori, e un risc inutil. Incearca sa treci la stadiul de adult, lasa jucariile si traieste-ti viata. Ia responsabilitati de adult si vei vedea ca iti trebuie mai mult curaj pentru insuratoare decat pentru toate drifturile din viata ta. Iti trebuie mai mult decat crezi pentru fiecare zi normala. Sau, evident, poti ramane socially challenged ca sa ma exprim politicos, dar nu ne cere sa iti acceptam modul de viata. This post has been edited by grosse inkultur: 3 Oct 2007, 13:12 |
--------------------
Mini
Cooper
2008
- nb-10-grf
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Uite ca se poate argumenta si fara argou sau trivialitati. Bravo domnule ! Toata stima.
@sez, frustrati sunt peste tot. nu esti cu nimic mai bun daca raspunzi cu aceeasi moneda. pur si simplu vrei sa te razbuni, asta e tot .. This post has been edited by hash: 3 Oct 2007, 13:22 |
--------------------
-
-
-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Un topic despre Colin McRae nu ati fi deschis...
trist ! trist! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
QUOTE Nu facem de frica. De frica sa nu ne omoram si sa nu omoram pe altii. Cu cat esti mai constient d eriscurile care pot apare cu atat iti este mai "frica". Neinfricatii de genul celui care a murit cred ca nu au luat toate posibilitatile in calcul.Pacat! Pacta ca trebuie sa moara tineri doar pentru a demostra ca sunt in stare sa faca unele lucruri pe care doar putini pot sa le faca sau doar niste cascadori profesionisti le pot face in urma a n ore de teste. |
--------------------
.
.
.
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
putin off.
azi am trecut pe rosu. de fapt nu se facuse inca... dar am trecut... ghinion, in fata politia. ma opreste doamna politista, scot actele, ma informeaza cu privire la ceea ce am facut si ceea ce voi avea de suportat ( 78 lei amenda in 48 ore si 30 zile pieton). imi ia actele si scrie dovada si PV. dupa cateva minute vine cu hartiile la masina sa le semnez. ma intreaba daca am obiectii... Nu. am zis. Am gresit, platesc. S-a uitat mirata la mine, "Sa dea D-zeu sa am contravenienti ca dumneata mereu.. mi-a zis. De ce? foarte mirat, zic eu. Pai nu gasesti pe nimeni in ziua de azi sa recunoasca ca a gresit. toti se cred infailibili. Am zis: Doamna, atata timp cat nu incercam sa indreptam lucurile, si sa stim sa ne gandim si sa suportam si consecintele nu mergem inainte... i-a parut rau ca mi-a dat amenda si mi-a luat permisul, ca-s student amarat... sa nu-i para rau. altfel mergem inapoi... |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Sunt multi prea "barbati" ca sa recunoasca vreodata ca gresesc.
Eu consider ca e o calitate din ce in ce mai rara aceea de a recunoaste cand gresesti. |
--------------------
.
.
.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Da, saracii... Old news dar tot trist ramane... De retinut, totusi, ca nu au sfarsit infasurati pe vreun copac/stalp. Cel putin Burns, la McRae e mai discutabil - aici s-ar putea argumenta "ce-l manca sa piloteze elicopterul?"...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 08:52 |