Mentalitati si experienta la volan, despre oameni grei de cap
![]() ![]() ![]() |
Mentalitati si experienta la volan, despre oameni grei de cap
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
sucka |
![]()
|
![]() SnS Crew Group: Members Posts: 3 Joined: 23 October 06 ![]() |
moare ca e sarac si nu are masina cu 5 stele ... multumit? eu as zice ca nu se intampla atatea accidente la viteze ilegale pe cat se pare,uite cum cantareata aia ( incultura nu ma lasa sa imi aduc aminte cum o chema )
a murit in clio lovita de un papucar...fara nici o vina...si papucaru' nu era stritreisar |
--------------------
Dacia
1100
1969
- B 69 SCK
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai da, ti-a luat-o inainte papucaru
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:40) Aha...seeeegur! Accidentele cu morti se intampla numai la viteze legale! Ai auzit de accidentul din Mamaia cu 4(parca) tineri morti?Aia cu cayennu! Ai auzit de ala cu motocicleta de la Costinesti? De aia din mangalia cu Fordu?(5 tineri) Si astea-s numa` cateva de prin CT...si toate s-au intamplat cu viteza legala, nu? Sony, lasa-l pe Cioaba...cu ala n-am nimic! ![]() ![]() This post has been edited by pastrama: 3 Oct 2007, 22:48 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Nu ma mai tot faceti sa postez
![]() ![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Ce te face ma? Cine? Sa nu-mi zici ca Argon! E d-ala?
![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
Bre, pastrama, mai lasa-ne cu statisticile! Tu nu vei intelege niciodata miscarea asta a reisarilor care este inca prea multi. Da' se mai imputineaza ei.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Argon se lauda ca are nevasta unguroiaca deci cred ca e tare ocupat la ora asta
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
Argon f.te doar unguri.
![]() ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sucka |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1100
1969
- B 69 SCK
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
bai baiatule, ce i-a prins flama pe astia cu reisu lor...
astia is mai indoctrinati decat aia din misa care beau urina... ce dracu e si cu astia. eu zic, pe langa un circuit, sa faca si un poligon unde sa putem trage cu armele de vanatoare in aia care umbla pe acolo fara sa aiba treaba... respectu pentru astia e pierdere de timp |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Bine mai sucka!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
sucka |
![]()
|
sofer pe contrasens,caut concurenta...ce sofer model...pupa tata ciocu lui...normal ca reisarii care are cu ce...pe persoana fizica si nu cu dacia berlina se ataca...pentru ca sunt atacati de lupii moralisti care nu isi observa greselile facute in trafic...
RADIANE...ai implinit 553 posturi...tine-o tot asa... This post has been edited by sucka: 3 Oct 2007, 22:55 |
--------------------
Dacia
1100
1969
- B 69 SCK
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:51) ![]() ![]() Pai ce faci ma nene? Iti dai singur peste bot? Nu ziceai inainte ca tre sa va intelegem? Acuma o dai ca nu va cunoasteti masinile si ca va credeti mai zmei decat sunteti? Pai inseamna ca ai/aveti probleme grave! Adica voi habar n-aveti sa conduceti/controlati masina da faceti stritreising d-ala? |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vijelie |
![]()
|
Da' cine a zis ca strireicingu are fro legatura cu stapanirea la marea arta a utilajelor???
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Marius97fer |
![]()
|
![]() Membru cu IQ :) Group: Members Posts: 208 Joined: 12 October 06 ![]() |
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:54) sofer pe contrasens,caut concurenta...ce sofer model...pupa tata ciocu lui...normal ca reisarii care are cu ce...pe persoana fizica si nu cu dacia berlina se ataca...pentru ca sunt atacati de lupii moralisti care nu isi observa greselile facute in trafic... RADIANE...ai implinit 553 posturi...tine-o tot asa... 1. toti gresim. numai unii recunosc. 2. in cafeneaua noastra, in care ai intrat tu incaltat, nu se contorizeaza postarile. |
--------------------
Opel / Rover
Astra / 25
2000 / 2001 hecibec nu sunt inteligent
|
|
xcss |
![]()
|
|
--------------------
-
-
|
|
sucka |
![]()
|
pai...nu imi dau singur peste bot...robert txa cunostea bine strazile de la volan, de la ghidon prefer sa ma abtin pentru ca nu cunosc sigur...
Eu unul daca simt ca sunt nesigur la 100 la ora pe drumul drept o las la o limita acceptabila...unde stiu sigur ca pot evita orice pericol fara sa se lase cu daune...unii prefera sa fie zmei,dupa cum ziceau multi,si ziceau bine...ca se dau zmei cu pasageri in masina si fac victime...corect...tocmai de aia sunt PRO tuturor campaniilor anti accidente, pentru ca statul asta de rahat nu intelege cat de necesar e un circuit mare,nu piticania de AMC KART,sau o pista de drag... |
--------------------
Dacia
1100
1969
- B 69 SCK
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
@xcss Din care 50% faci parte?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Sony |
![]()
|
Se intalneste argon cu un coleg de facultate.
- Bai, sunt suparat rau de tot, zice ala. De 10 ani nu mi se mai scoala. - Io bat in lemn, zice argon. Mie doar de 5 ani. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
radian |
![]()
|
Bine mai sucka!
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Smiley |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.138 Joined: 12 August 04 From: Bucuresti ![]() |
toti ce sustin ca aceste curse nu pun in pericol viata pietonilor nevinovati ar fi bine sa se uite la filmuletul facut imediat dupa accidentul lui Micutzu asta :
la 1:23 trece pe langa stalp o tanti cu o geanta pe umar, care sigur nu a venit acolo din cauza accidentului (pare sa fie doar in trecere). e o femeie norocoasa, dar pleca de unde a plecat cu 2-3 minute mai devreme sau se grabea putin, Micutzu ala putea fi prezentat altfel in presa, ca un ucigas inconstient care a lasat cativa copii fara mama. |
-------------------- |
|
xcss |
![]()
|
radian: Depinde la ce te referi... ca la noi procentele nu sunt chiar fifty-fifty...
![]() This post has been edited by xcss: 3 Oct 2007, 23:02 |
--------------------
-
-
|
|
pastrama |
![]()
|
QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:58) Eu unul daca simt ca sunt nesigur la 100 la ora pe drumul drept o las la o limita acceptabila...unde stiu sigur ca pot evita orice pericol fara sa se lase cu daune Pai si ce faci bre? Daca stritreisaru nr2, adica ala cu care "te dai" te intrece? te faci de cacao in lumea voastra??? Adica tu faci stritreising da daca ti se face frica la 100 la ora te dai batut? Pai ce fel de reisar esti tu ma? Hai ca m-am convins si cu tine...te dai mare reisar, ca esti in fenomen si ca nu stiu ce da la 100 la ora faci pipi in pantaloni? 4 Oct 2007, 00:04: QUOTE(Sony @ 3 Oct 2007, 23:59) Se intalneste argon cu un coleg de facultate. - Bai, sunt suparat rau de tot, zice ala. De 10 ani nu mi se mai scoala. - Io bat in lemn, zice argon. Mie doar de 5 ani. ![]() ![]() ![]() Da ce-aveti ma cu Argon? Va sparge daca va prinde ca faceti misto de el. ![]() This post has been edited by pastrama: 3 Oct 2007, 23:04 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
xcss |
![]()
|
pastrama, nu mai zi reisar, ca fac astia misto de tine. Am patit-o si eu... Zi-le "raceri" ca le place, parca se simt in filme d-alea cu Tokyo si drift si alte figuri.
|
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
Hmmm, pai circula asa un zvon ca voi acolo in Targu Mures sunteti jumate - jumate...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
xcss |
![]()
|
Io-s verde
![]() |
--------------------
-
-
|
|
radian |
![]()
|
Si cine-i rosu si alb in fata ta?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 15:15 |