DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

4 Pages « < 2 3 4 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Mentalitati si experienta la volan, despre oameni grei de cap

Sony
post 5 Oct 2007, 11:03
Post #91

Membru autentic

Group: Members
From: Ban Land

Valemtine, mi-ai luat vorbele din gura! Pardon, din tastatura. smile.gif

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
ionutctn
post 5 Oct 2007, 11:28
Post #92

Membru cu TDI

From: Bucuresti

@sucka
Mai nene ramai tampit ce citesti pe aici: auzi gandire comunista. Pai aici nu se pun in discutie calitatile de piloti ale participantilor la cursele de strada, ci faptul ca este ilegal ce se intampla. Pentru orice comis in afara legii, se plateste sa fie foarte clar. Eu platesc taxe si impozite la stat sa ma manifest pe strada in conditii legale; nu am nici un drept in plus daca platesc contributii mai mari fata de altul care nu plateste sau plateste mai putin. Distractia asta cu cursele de noapte eu o vad asa: bun foarte bine, alergati-va pana va rasturnati de nu va mai recunoasteti om cu persoana dar contra cost serios la primarie. Primaria sa inchida bulevardul noaptea pe unde aveti de gand sa va rasturnati si atunci jos palaria. Sa fie semnalizat ca drumul e inchis.
Eu ca administrator al drumului asa as face: as lua un pret cat costa inchiriatul spatiului public cate ore vreti sa va rupeti gatul. Semnalizez drumul ca e inchis pentru curse. As face cadrul legal ca sa aveti conditii sa va intreceti. Dar daca pe urma prind pe vreunii ca se intrec aiurea pe vreun bulevard ca asa vor ei, la mititica baieti, dosar penal.

This post has been edited by ionutctn: 5 Oct 2007, 11:29

--------------------
Dacia 1310 1998
Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it.
+
IsNa
post 5 Oct 2007, 11:34
Post #93

Membru autentic

From: Timisoara

Repede pana nu se-nchide, as mai pun e eu o intrebare catre suporterii street-racing-ului ilegal.

Ca tot o tineti ca Micutu asta era un erou, ma roade o intrebare:
Daca in urma accidentului ar fi murit si alta persoana, sa zicem de pe trotuar, chiar daca era vreo "traseista", era tot EROU Micutu'?
Si daca da: cum nu e asta lipsa de respect fata de viata nevinovatului? Adica poti deveni EROU comitand omor prin imprudenta, cu circumstante agravante ( incalcarea stiuta si voita a legii ) ?
Si daca nu: care e diferenta in termeni umani? Doar NOROCUL a facut ca nimeni altcineva sa nu fie omorat de masina scapata de sub control. Sa inteleg ca NOROCUL e suficient pt. a face diferenta intre EROU si criminal?

Chiar va rog sa-mi raspundeti deschis la intrebare!
Multumesc.

--------------------
Skoda Fabia Combi + Citigo ASG 2007 / 2013
Forta sa fie cu voi !!
+
ovidiu98
post 5 Oct 2007, 12:00
Post #94

Membru incepator

cat se pariaza la cursele astea?
cat impozit se plateste?
daca ma duc la furat de lemne si copacul ma omoara imi fac astia funeralii nationale?
a murit un om nevinovat?

--------------------
Dacia break CLi - B-98-PRC
+
nh1980ro
post 5 Oct 2007, 12:02
Post #95

Membru

From: Togo-Togo.

Erou e tocmai prin faptul ca a murit singur si ca n-a luat si pe altii nevinovati cu el.
Eu nu l-as numi erou, dar in fine.

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
Alydor
post 5 Oct 2007, 12:20
Post #96

Pressar

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:40)
moare ca e sarac si nu are masina cu 5 stele ...
*

Uite aici ce patea daca avea masina cu 6 stele le euroencapu' vietii...

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=76652&hl=sigura

Suma respectelor, Alydor

--------------------
- - -
Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos

Cine nu poate da exemple da sfaturi..
When everything fails, RTFM!
+
FLP
post 5 Oct 2007, 17:19
Post #97

Sef de trib

From: Bucuresti-Titan

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 23:06)
OK...s-a discutat foarte mult despre moartea lui Micutzu'...s-a ajuns la unele atacuri mai mult decat personale si mult prea nesimtite...as vrea sa lamurim cateva chestii din start.
1.Sunt detinator de motocicleta si am unele temeri de soferii skillati de pe forumu asta
2.E cam imposibil ca mama,copilul,amanta sau orice alta ruda sa fie noaptea la marginea strazii...dar sa zicem
3.NU VA DATI ZMEI CA FACETI CA DREGETI CA MAJORITATEA SUNTETI TARI IN FATA CALCULATORULUI DAR IN REALITATE PAUZA
4.Nu incerc sa disculp pe nimeni dar haideti sa discutam clar si la obiect nu cu injurii ca de aia si-a luat un prieten ban (supapa_jr)
De ce aveti mentalitatea asta...parca ati fi comunisti...de ce nu incercati sa intelegeti fenomenul asta?...STREETRACING-curse de strada...se intampla de la aparitia masinilor,e in natura omului sa vrea sa fie mai rapid ca celalalt.
De ce cand isi zice cineva parerea aruncati cu noroi,se sterg posturi si topicuri?
*

Buuun,

1) Si eu sunt detinator de dacie si imi e frica de vreun racer handicapat care o sa ma omoare

2) La mine la servici se termina programul la 22,23,00,02,04 si 06 deci....

3) Tocmai, eu unul sunt pisat pe mine de frica in realitate, imi e frica de ce mi-ar putea face altii, nu de ce as putea sa imi fac eu cu manuta mea

4) Nu vad pe nimeni care injura... plm smile.gif

Si ca sa inchei... decat sa inteleaga 20 de milioane pe 1000 mai bine cei 1000 ii inteleg pe celelalte 20 de milioane care incearca sa duca o viata linistita....Jucati'va domnilor Need For Speed. E mai cool si mai safe

--------------------
. . .
Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear
+
bulan
post 6 Oct 2007, 20:55
Post #98

Membru autentic

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:06)
De ce aveti mentalitatea asta...parca ati fi comunisti...de ce nu incercati sa intelegeti fenomenul asta?...STREETRACING-curse de strada...se intampla de la aparitia masinilor,e in natura omului sa vrea sa fie mai rapid ca celalalt.
*

E in natura omului sa nu fie doi oameni pe planeta la fel.Fiecare are frustarile lui si cauta sa se elibereze intr-un fel sau altul.Eu sigur nu sunt frustat ca ma deplasez din A in B cu ce am incet si sigur.Eu sunt frustat ca am fost,sunt si am sa mor un bou cu toate eforturile mele de a ma destepta.

QUOTE(sucka @ 3 Oct 2007, 22:40)
moare ca e sarac si nu are masina cu 5 stele ... multumit?
*

Multi chiar sunt convinsi ca DACIOTII si in general cei care au cazane nu pot sa treaca la masini de 5 stele din cauza de posibilitati financiare.
Ieri am avut ceva timp liber si mi-a cazut in raza vizuala un dealer seat,am oprit masina si am intrat.Pe loc m-am indragostit de un seat TOLEDO si am decis:alb,cel mai mic motor,pe benzina si in varianta cu dotari de top.Vine domnisoara la mine si imi comunica pretul pentru dragostea mea la prima vedere:17789eurasi.Dau sa plec cand vad cum intra un domn prezentabil insotit de sotia lui o femeie cu o infatisare mai mult decat cumsecade iar alaturi de ei un pusti la vreo 19 ani inalt obez si arogant.Au apelat un agent de vanzari si s-au aruncat direct la o ALTEA FR pe benzina cu motor de 200CP rosie cu dotari de top pentru pustiul cel obez.Am iesit imediat afara caci imi venea sa le zic vreo doua parintilor inconstienti.
Ajuns acasa ii povestesc consoartei treaba cu noua mea dragoste seat TOLEDO.Madam bulan raspunde:iti cumpar ma bulanGIULE tot ce vrei tu dar mai intai sa-mi citesti cu voce tare doua topicuri de pe www.daciaclub.ro!Ala cu problema loc de parcare si ala cu masini vandalizate.Bineinteles ca m-am trezit la realitate si am renuntat la o dragoste la prima vedere.

--------------------
a b c
+
GoGu
post 6 Oct 2007, 21:19
Post #99

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

QUOTE(bulan @ 6 Oct 2007, 20:55)
Eu sunt frustat ca am fost,sunt si am sa mor un bou cu toate eforturile mele de a ma destepta.

Nota 10! Adica stiu ca nu stiu, stau in banca mea. Asta spre deosebire de tot soiu' de giamparaunzi care nu stiu ca nu stiu si se cred buricu' pamantului, fara sa-si dea seama ca sunt niste nulitati...

Liviu Mihaiu zicea ca "privind de la balconul Universului nu este nici o deosebire intre cartierul -unul din ele- si un ca*at de musca...". Tin sa le amintesc stritreisarilor lu' peste ca sunt mici, mult mai mici decat un cartier...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
4 Pages « < 2 3 4
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 13:59
Forum Renault