Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Speedy |
![]()
|
||
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
|
||
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|||
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai am mai facut din astea si anul trecut si acum 2 ani.
vis-a-vis, lucman, atentat-cu-bomboana, casper si mutzunache au fost in prima tura in care am fost si eu. Apoi au tot urmat. E topic dedicat la Calatorii. |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Pai voi faceti 100 de km intr-o zi. Io bat la toate usile din spital daca ma iau dupa voi.
Faza e ca mi se pare cam grea. Ion zicea ca are 14 kg. Io am mai ridicat si altele, dar asta mi pare mult mai grea ca alea. Si inca ceva. N-o gasesc pe net. Ba gasesc matts 40 D, ba 40 V, ba nu stiu cum... Dar matts 40 simplu nu gasesc. Iar alea de le-am gasit, au alte frane. Nu scrie pe niciuna ca are Hayes MX4. Cand l-am intrebat pe vanzator ce -i de franele astea, mi-a spus ca-s la fel de bune ca BB 7, el avandu-le la acelasi pret pe raft. Ce parere aveti? This post has been edited by Victoras2001: 11 Feb 2010, 17:35 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
sincer... ca iti pui prea multe probleme...inainte sa te dai cu ea.....
in cat timp ajunge si asta umeras? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Ne ne ne. Una e sa mergi cu ea pe afara si alta sa dai ca bou-n gol in casa. Ca sa nu mai spun ca aia medicinala are o sa cat aia de se pune pe cal. Dupa 20 de minute-mi amortesc picioarele de mor.
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Din ce zic altii care au posedat ambele modele, BB7 sunt mult mai bune, la nivel de frane de aceiasi teapa, adica etrier mecanic.
Eu raman la V-brakes sanatoase ![]() Camera e prinsa direct de cadru cu banda de izolat ![]() This post has been edited by dr_mKe: 11 Feb 2010, 18:13 |
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Am ametit. Cand filmezi tine mainile pe ghidon ..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Victoras , sa o stapanesti sanatos.
Sa stii ca indicii aia D si V se refera la frane .. daca e cu V-brake sau Disc ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Victoras, s-o stapanesti sanatos! E frumoasa.
![]() ![]() Schimbatorul Shimano Alivio il am de 2 ani (de-odata cu bicla) si m-a purtat prin bucuresti, macadam, dealuri, poteci de munte, transfagarasan, fiind situatii cand am abuzat de el dar nu mi-a facut figuri niciodata. Acum asteapta cumintel sa schimbe de zor pinioane in urmatoarele trasee si aventuri. |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(b76bgaarh @ 11 Feb 2010, 17:37) QUOTE(Victoras2001 @ 11 Feb 2010, 17:42) Ne ne ne. Una e sa mergi cu ea pe afara si alta sa dai ca bou-n gol in casa. QUOTE(Victoras2001 @ 11 Feb 2010, 17:42) Ca sa nu mai spun ca aia medicinala are o sa cat aia de se pune pe cal. Dupa 20 de minute-mi amortesc picioarele de mor. Ia sa-l auzim pe "domnule Victor" cum se plinge el ca-l dor bucile si gauaza de la sa!!! Stati un pic sa dea caldura si sa dea o tura prin juru' blocului ca imediat incepe si urla. Pe linga asta, sa-l vezi ce blesteama cind o trebui s-o suie si s-o dea jos din casa.... ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
Acum vine argon cu una luata la 2 milioane mai smechera decat a ta..
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Felicitari pictore!
Ma bucur ca ai mers pe MTB si evident, ca ai Merida ![]() In primavara bagam un Baiului? |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai sambata!
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Mai Bucurestenilor, eu va invit la vara sa pedalati un Vadu' Dobrii, traseul de concurs de XC de la Valea lui Liman, ambele in jud. Timis, sau la ceva ture locale spre Retezat ori muntii Metaliferi
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
De la Valea lui Liman pana unde? La Margina? Branesti? Faget?
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 21:39) Ia sa-l auzim pe "domnule Victor" cum se plinge el ca-l dor bucile si gauaza de la sa!!! Stati un pic sa dea caldura si sa dea o tura prin juru' blocului ca imediat incepe si urla. Pe linga asta, sa-l vezi ce blesteama cind o trebui s-o suie si s-o dea jos din casa.... ![]() stai sa vezi ce-o sa mai injure cand nu o sa i se mai scuale* de la saua aia ingusta... *ma refer evident la faptul ca n-o sa i se scoale roata din fata cand sare borduri. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Bucla in offroad
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dr_mKe @ 11 Feb 2010, 17:16) Puse chiar si pe Acera, niste calburi si camasi JagWire se simt foarte mult in bine si nu costa o avere sa le inlocuiesti. Da am si eu intrebare: Cu ce e mai special un cablu/camasa JagWire fata de cablul banal si clasic Bowden? Si cu ce te ajuta? De schimbant nu vad vreun motiv plauzibil pentru ca nu s-a rupt nici un cablu pana acum nici de frana nici de schimbator, le mai ung din cand in cand si asta-i tot. Imi rezista aceleasi cabluri de 40 de ani, nu vad sensul schimbarii unor cabluri vechi iar la astea noi mi se pare chiar inutil, dar explica ce e cu JagWire asta daca poti. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 11 Feb 2010, 20:04) Victoras , sa o stapanesti sanatos. Sa stii ca indicii aia D si V se refera la frane .. daca e cu V-brake sau Disc ![]() ![]() QUOTE(zanzie @ 11 Feb 2010, 20:34) Saru'mana. Despre partea cu franele, ma gandeam si io ca "D" vine de la "disc", dar parca nu dau fix de configuratia mea pe net. D-aia aveam dubii. Oricum, nu conteaza. Sa vina vremea frumoasa mai repede. QUOTE(Marty @ 11 Feb 2010, 20:39) Ia sa-l auzim pe "domnule Victor" cum se plinge el ca-l dor bucile si gauaza de la sa!!! Stati un pic sa dea caldura si sa dea o tura prin juru' blocului ca imediat incepe si urla. Pe linga asta, sa-l vezi ce blesteama cind o trebui s-o suie si s-o dea jos din casa.... ![]() Ba canalie pedanta, Tencacau. Io nu m-am plans nici cand facusem apa la genunchi de la atata "taras pe burta" pe linia ferata. Nici cand bobinam cu masca pe figura-n jurul "la pluton" si tu crezi c-o sa ma plang de-un bat in cacau, cand stii ce mult imi place? Sa dau, nu sa iau. ![]() QUOTE(Altis @ 11 Feb 2010, 21:38) Felicitari pictore! Ma bucur ca ai mers pe MTB si evident, ca ai Merida ![]() In primavara bagam un Baiului? Daca nu plec pana atunci, bagam cu placere. Pana una alta, sa se lase nitel flescaraia, sa-i dau o cheie, ca mor. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Cine a incercat pe propria piele niste cabluri & camasi de calitate superioara stie care-i diferenta.
Doar la pipait ar trebui sa simti o mare diferenta intre un cablu de duzina si unul de calitate. Cablurile si camasile se schimba periodic pe un MTB, in special daca franele sunt actionate pe cablu. Bicicleta Ucraina a bunicului meu are peste 50 de ani si cablul franei de fata este cel original. Care bate pe care ? |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 11 Feb 2010, 17:15) Nu compara cu ce puteai la tinerete. asta'i zic si io aproape zilnic ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
In tinerete ma aplecam in mersul semicursierei si luam moneda din praf. Sunt curios cam in ce fel ar decurge operatiunea asta acum.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
acum te faci tu praf.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
QUOTE(Victoras2001 @ 12 Feb 2010, 02:01) Nu era cumva oaie si n-aveai cumva o bentita pe cap?http://www.youtube.com/watch?v=sUlVXdoqITk This post has been edited by vis-a-vis: 12 Feb 2010, 05:53 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Parca-l si vad pe Victoras cantand asa in timp ce face slalom printre masini
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce slabaturi
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Daca tot s-au pus cateva coborari pe asfalt, luati si una pe un forestier, la izvoarele Dambovitei, in Iezer-Papusa, deasupra barajului Pecineagu.
Si ceva offroad, la 1800m, in Curmatura Oticului, care leaga Iezerul de Fagaras. This post has been edited by VladG: 12 Feb 2010, 15:02 |
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 10:45 |