Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Liviu |
![]()
|
||
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|||
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.010 Joined: 23 July 09 ![]() |
Eu la bicicletele pe care le-am avut cand eram copil, in afara de spalat cu furtunul, doar le ungeam lantul cu ulei ars, iar tata mai schimba piese cand se strica ceva (un rulment, un cablu de frana), cam atat.
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
"Solo Air" mai spune ceva: furca are aceeasi presiune in ambele camere (pozitiva si negativa).
Furcile Dual Air (cum este Reba) permit reglarea independenta a presiunilor din cele doua camere (la valori egale sau diferite). Acest lucru prezinta avantajul ca ai mai multe posibilitati de reglare, functie de scopul urmarit. De exemplu, daca bagi presiune mai mare in camera negativa decat in cea pozitiva, furca absoarbe mai bine denivelarile mici. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Cu alte cuvinte se poate regla atat amortizarea pe detenta cat si ce pe compresie, precum si pretensionarea amortizorului pe aer.
|
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Cand au inceput sa se inmulteasca masinile pe injectie, lumea spunea: Dom'ne motorul asta nu mai merge mesterit in spatele blocului, e capsulat.
Cam asa incep sa ma simt si eu cand va aud pe aici cu pistoane la biciclete.. ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Amortizarea se regleaza de la Motion Control (pentru partea de comprimare a furcii), respectiv de la Rebound (pentru destinderea furcii).
Presiunile regleaza "taria" arcului. Similar cu modificarea constantei de elasticitate la un arc elicoidal, doar ca la aer nu e constanta. ![]() La o furca ce are arc elicoidal, daca vrei un arc mai "tare", trebuie sa schimbi arcul. La furcile cu aer, bagi mai multa presiune. Si invers. In mare, se poate spune ca aerul din camera pozitiva este ca un arc ce se opune comprimarii furcii, iar cel din camera camera negativa este ca un arc ce se opune destinderii furcii. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
QUOTE(Victoras2001 @ 23 Jan 2010, 20:13) ![]() Cum ma? In pantaloni d-aia stransi pe bulan si cu cacau' cat trei sei. As scula toate nivelurile politice din intersectii. As avea numai urme de palme pe cur. ![]() Mi-am comandat astia. ![]() ![]() Mi-am mai comandat si doua borsete, cric, un sclipitor si ulei de lant. Sa vina primavara! ![]() LE Nu fac poze-n ei, nu mai trimiteti PM-uri! ![]() This post has been edited by Manuel: 27 Feb 2010, 20:34 |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Ihi
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Imanoile, un singur lucru te rog pe tine si pe GoGu: nu iesiti impreuna cu biclele ca va baga astia la grup organizat!
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Manuel |
![]()
|
Io-te unde statea balerina...
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pe poante... smiley-dance007.gif
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Gata cu pregatirile, pinioanele si gumele mutate pe rotile noi, dat cadrul cu Pronto (pe bune), am constatat ca bacteria in vitezometru a murit de tot, cele din far abia mai licaresc, cele din stop perfecte
![]() [attachmentid=1627597408] PS > io-n nadragi dintr-aia nu am curajul sa ies pe strada ![]() This post has been edited by dr_mKe: 27 Feb 2010, 21:02 |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ar fi interesanta totusi reactia trecatorilor
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Manuel |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 27 Feb 2010, 20:53) Parca si vad in "Curieru' de Moldova" mare titlu: "Omu' din Atlantis in mizerie si Nosferatu' calare terorizeaza strazile si bulevardele!!! Babele cardiace sunt sfatuite sa stea-n case si sa nu se uite pe geam!!!" ![]() QUOTE(dr_mKe @ 27 Feb 2010, 21:01) Imi iau pantaloni 3/4 pe deasupra. 27 Feb 2010, 21:06: QUOTE(dr_mKe @ 27 Feb 2010, 21:01) De unde-ai luat tija aia de sa? ![]() This post has been edited by Manuel: 27 Feb 2010, 21:06 |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
O să faci mușiță la cur...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Manuel |
![]()
|
Nu conteaza, vreau sa renunt la saua lata si s-o pun pe cea "originala". In sort ma rupe.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Deci nu intru pe la tine la garaj daca port nadragi d-aia
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
deci te rog sa nu, am si eu vecini..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Vii cu limuzina in padure la Sacaramb ?
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Intrebare petru cei care isi tin biclele in casa: ce faceti cand veniti cu bicicletele pline de noroi? Care procedura ?
La ultima plimbare mi-a luat vreo 45 de minute sa curat bicicleta la un stadiu suficient pentru a o baga in casa ... si asta a implicat printre altele scoaterea rotilor si spalatul lor sub dus ![]() Aveti vreo metoda magica mai rapida de a curata utilajul ? P.S.: Manuele .... as veni la Iasi/Vaslui numai ca sa te vad in pantalonii aia ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
Liviule du-te mai la Bricostore si ia-ti o pompa, cred ca de cinci litri e buna pentru bicicleta.
pompa= stropitoare din aia sub presiune. |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu o bag in cada si pun dusu' pe ea, in 10 minute e gata. Capatana de dus are o pozitie unde scoate 3 jeturi subtiri (e bun si pt femei
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
Partea cu pompa pica .. ce fac cu apa care se scurge ? .. o las sa se duca la etajele inferioare pe scari ?
![]() Cat despre dus, am sa incerc sa bag toata bicicleta la dus, sa vad cum e ![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 27 Feb 2010, 21:07) MÚȘIȚĂ, mușițe, s.f. 1. Nume dat îngrămădirii de insecte care se formează în jurul butoaielor cu vin, al vaselor de oțet sau al fructelor în fermentație. 2. Mulțime de larve care se dezvoltă vara pe carne sau pe cadavre din ouăle depuse de o specie de muscă.\ ![]() ![]() ![]() Cum sa-ti pui, ma, pantalonii aia? ![]() ![]() Te implor, pune o poza. ![]() Io o iau in brate si-o duc intr-o camera pe care am facut-o magazie. ![]() ![]() Dusu' pe ea e o idee buna. Asa faceam cu aia ruseasca. Da unde stau acum nu prea incape-n cada. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
fost membru |
![]()
|
![]() membru analfabet Group: Members Posts: 239 Joined: 1 September 09 From: clasa I-a ![]() |
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
Liviu |
![]()
|
Afara e exclus sa o las nesupravegheata ... nici macar 1 minut.
Cat despre cada, nici la mine nu incape cu amandoua rotile orizontale .. dar pe o roata sta bine-mersi. |
--------------------
.
.
|
|
fost membru |
![]()
|
Mai adaptezi si tu, legi de-un stalp, o blochezi in lift, pe palierul apartamentului tau. Gasesti ceva, cat e sa intri sa iei bidonul si sa iesi? Pana la urma urci cu ea pe umar si cobori, asta e cu hotii astia.
![]() |
--------------------
dacia
dacia
logan
- CT 09 FMB
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 23:48 |