Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
dr_mKe |
![]()
|
||
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
|
||
--------------------
RENAULT
LAGUNA COUPÉ GT 4CONTROL & DACIA DUSTER 1.3 tCE
2010 / 2022
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Puteai sa imi zici ca sunt de acelasi nivel, sa ma simt si eu mai bine
![]() Dart 3 avea lockout in plus. Oricum am incredere in ce imi zici si tu si Serpico, asa ca nu o sa iau Dart 3 pentru ca e prea mult 280 ron in plus. Peste ceva vreme cand o sa mai merg cu ea si o sa vad cum sta treaba poate o sa imi dau singur seama de ce am nevoie. Merci! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
De banii aia ia-ti casca, manusi, far, stop, pompa, etc.
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
dr_mKe |
![]()
|
![]() Membru cu stetoscop Group: Members Posts: 7.221 Joined: 25 November 06 From: Deva ![]() |
Exact, cumpara-ti casca, manusi, pui bani la ciorap si cand schimbi furca faci un upgrade adevarat, nu proceda ca Rumeo cu 3 Loganuri de 1.4
![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Asa o sa fac, o sa iau cateva accesorii in plus (probabil antifurt, aparatori plastic, ciclocomp, pompa).
Bag comanda acum in pauza de pranz, nu mai astept pana deseara sa nu cumva sa patesc ca data trecuta si sa vanda marimea mea ![]() Edit: Imi recomanda repede cineva o pompa pentru bicicleta asta? Nu vreau ceva scump. Asta e ok? : http://playbike.ro/produs.php?id_produs=106 Bafta! This post has been edited by Andy_ACS: 15 Mar 2010, 12:53 |
--------------------
-
-
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Dart 1 - arc elicoidal de otel; nu are deloc amortizor.
Dart 2 - arc elicoidal de otel; are amortizor doar pe rebound. Dart 2 cu Turnkey - arc elicoidal de otel; are amortizor si pe compresie si pe rebound. Dart 3 - arc elicoidal de otel; are amortizor si pe compresie si pe rebound; ceva mai usoara (alte materiale). Dupa cum se vede, nu e chiar acelasi lucru un Dart 3 cu un Dart 1, dar raman la parerea ca 280 lei nu se justifica in cazul de fata. |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
dr_mKe |
![]()
|
In exploatare singurul lucru folositor este lock-out -ul, dar este foarte fragil si daca-l uiti cand cobori si ia un soc moderat de cam buleste. De amortizat amortizeaza la fel de prost denivelarile scurte si mici, toate cele 3 furci. Vorbesc pe testate si pe vazut si furcile facute bucati.
O furca mult mai slaba ca fiabilitate si functionare decat un Suntour de pret echivalent, de exemplu. |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Gata, am plasat comanda
![]() Pompa nu am mai comandat ca mi-a fost teama ca nu se potriveste. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Sa o stapanesti sanatos.
Eu am o pompa universala, care "stie" toate tipurile de valve. In decathlon, 50 ron parca. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Sa ne-o arati si noua cand ajunge. Ceva echipament ti-ai luat? Iti recomand neste pantaloni?
![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
apropo ..care sunt cei mai ieftini pantaloni????cu pernute....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
50 ron, in decathlon .. blue product
![]() |
--------------------
.
.
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mda la acelais pret sunt si in hervis....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Am fost si eu ieri in Decathlon. Pantaloni cu pernite erau si la 30 sau 35 de lei.
|
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
Andy_ACS |
![]()
|
Multumesc frumos pentru sfaturi si pentru urari.
Nu am mai comandat echipamente, doar bicicleta. Nu am stiut exact ce se potriveste la ea si am decis sa cumpar dupa celelalte pese. Probabil o sa ii iau 2 aparatori de plastic, un antifurt, un ciclocomputer, un far/lanterna cu leduri, niste catadioptri. La vestimentatie nu cred ca ma bag, o sa merg cu ea in haine obisnuite, si asa nu merg curse lungi. M-au sunat de la magazin sa confirm comanda, baiatul a fost foarte de treaba, mi-a mai explicat cum sta treaba cu cadrele (am decis sa raman tot la 20) si mi-a zis ca avand in vedere ca sunt din alta localitate o sa faca tot posibilul ca bicicleta sa ajunga la mine reglata. Mi-a spus ca va veni cu pedalele demontate, cu roata din fata data jos si cu coarnele date jos, iar pentru montaj o sa am nevoie de o cheie de 15 cu care sa strang pedalele (a accentuat sa le STRANG TARE) si un imbus de 5 pt coarne. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
Ai grija cu pedalele sa nu le inversezi la montare, ca strici filetele din brate si trebuie apoi sa cumperi alt angrenaj. Pedala din stanga are filet pe stanga. In general, pedalele sunt marcate L (Left) / R (Right). Pui niste unsoare (vaselina) pe filet si le infiletezi la inceput cu mana. Ai nevoie de o cheie fixa de 15, dar mai ingusta.
Chiar daca ti-au spus ca vine reglata, nu strica sa faci si tu niste verificari. Macar headsetul (lagarele de la gatul furcii) sa il verifici sa fie bine reglat (parca am mai pus aici un link cu un film cu instructiuni). |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Da, merci de sfat, am retinut faza cu filetul invers.
O sa incerc sa fac si eu verificari, nu stiu exact cum sta treaba cu headsetul (cu ce scule se regleaza la bicicleta asta), insa la aia ruseasca pe care o aveam cand eram mic strangeam cat sa nu aiba joc dar sa se miste totusi liber. Pe mine in principal ma intesesa sa imi regleze schimbatoarele si franele, acolo nu am nicio idee ca nu am mai avut bicicleta cu viteze si nici frane pe disc. La centrat o roata pe fata cand o montez si la pus coarnele drepte sper sa ma descurc ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
In sfarsit am zis si eu
![]() Dar sa nu zicem 'hop' pana nu am sarit obstacolul, cine stie ce se intampla la norocul meu ![]() 10x vis-a-vis pt ca 'ai fost capul rautatilor' si m-ai impins spre 'pacat' ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
M-a impresionat gama larga de biciclete si de piese, plus modul de abordare la telefon. Asa iti faci clientela fericita
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
Eu la cat am avut de discutat cu ei pana acum sunt foarte multumit. Baiatul s-a dovedit rabdator si cu bun simt, ne-am inteles de minune.
Chiar mi-a zis si el ca nu e mare diferenta intre Dart1 si Dart3 si ca mai bine strang banii pentru ceva mai bun. Acum sa vedem daca se tine de cuvand si imi trimit bicicleta reglata ![]() @Victoras, se pare ca in sfarsit e cu happy end si pt mine teleniovela asta cu bicicletele. Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Inca o chestie. E prima data cand am comandat piese de bicla de pe net si au fost exact ce-am comandat de pe sait. Nu alta culoare, alta dimensiune sau mai stiu eu ce, cum am mai patit prin alte parti.
E misto ca daca ai vreo nedumerire, poti intreba la fiecare piesa-n parte ce si cum si chiar iti raspunde cineva. De ce bat apa-n piua atat? Pentru ca foarte rar sunt suprins si de data asta in mod placut. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Playbike rulz
![]() Andy suntem frati de bicle. Felicitari pentru achizitie si sa o pedalezi sanatos. Pe pedale nu scrie L/R, dar iti dai tu seama dupa filet. S-ar putea insa sa vina cablul de la frana pus pe dupa cadru. Pentru asta trebuie scos de la maneta si pus cum trebuie. Nu e mare filosofie. Pantaloni din Hervis de 49,99(9) lei mi-am luat si eu si sunt foarte ok. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Liviu |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 15 Mar 2010, 15:10) E prima data cand am comandat piese de bicla de pe net si au fost exact ce-am comandat de pe sait. Nu alta culoare, alta dimensiune sau mai stiu eu ce, cum am mai patit prin alte parti. Tora mea de pe bike 24 era prezentata ca disk-only, post-mount. Cand-colo, ce sa vezi?... are si pivotii ptr vbrake ... lucru care o urateste, dar na, ce sa fac acum? bike24.com e in .de ![]() E foarte important sa poti sa ai incredere intr-un magazin din punctul asta de vedere. |
--------------------
.
.
|
|
dr_mKe |
![]()
|
Daca nu-ti place furca mi-o poti da mie
![]() ![]() |
--------------------
RENAULT
2010 / 2022
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De cand am pus gumele astea groase, nu-mi mai incapeau aripile, asa ca am polizat urechea aia de prindere de la frana de spate. Intrebarea e daca o tine vopseaua asta de spray...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
VladG |
![]()
|
![]() Membru preistoric Group: Members Posts: 2.397 Joined: 23 January 03 From: Bucuresti ![]() |
Poti incerca cu un grund inainte, sa aibe priza mai buna vopseaua.
|
--------------------
Ex Dacia
SuperNova
--
- --
|
|
alex |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Admin Posts: 749 Joined: 22 May 02 ![]() |
Ma laud si eu un pic
![]() Bicla mea, Cube Analog 2008 si bicla prietenei, Focus Medusa 2009. DSCN1097.jpg ( Size: 186.11k ) Number of downloads: 427 Liviu te-am ascultat si i-am luat Elenei bicla de dama pana la urma. Thx ca mi-ai spus de Focus ![]() |
--------------------
N/A
N/A
N/A snafu
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ai matza?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
1. O bicicleta MTB de 26 incape intr-un Logan berlina? Pot sa o pun in portbagaj daca ii dau jos roata din fata?
2. Am doua bare transversale speciale pentru Logan pe care le pot monta. Banuiesc ca exista un suport special care vine pus peste acesti 2 suporti transversali. Unde pot gasi un suport dinasta ieftin care sa se inteleaga bine cu 1-2 MTB-uri? Bafta! |
--------------------
-
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 03:50 |