DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

154 Pages « < 19 20 21 22 23 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Vreau sa-mi cumpar bicicleta.

VladG
post 14 May 2009, 08:23
Post #601

Membru preistoric

Group: Members
From: Bucuresti

Cand aveam cursiera, acum vreo 10 ani, ii faceam la viteza.
Acum mi-am luat un spray, da' n-am apucat sa-l folosesc. De altfel mi-e si cam teama ca in emotiile momentului sa nu-mi dau singur cu el in mufa...

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
nh1980ro
post 14 May 2009, 09:47
Post #602

Membru

From: Togo-Togo.

QUOTE(Marty @ 14 May 2009, 07:58)
... cind iti dai drumu' la vale,...

deosebit.. laugh.gif

--------------------
Kona/Renault Lana'i/Clio 3 2007/2009
+
GoGu
post 14 May 2009, 10:01
Post #603

Prea de la tara

Group: Moderatori
From: Iasi

Iar ma hlizesc ca prostu', noroc de faptul ca astilalti nu-s prin birou laugh.gif

Cat despre Abramburica si datu' drumului la vale icon_mrgreen.gif , nu stiu de ce, dar imi place asocierea naughty1.gif

Cred ca am sa-mi caut un spray cu jet si o sa-l montez cumva cu scai pe ghidon, dupa ce-l invelesc in banda neagra, sa fie mai discret...

--------------------
Renault Scenic 1.5dCi recolta 2012
+
Bogdan_F
post 14 May 2009, 12:03
Post #604

Membru autentic

He he...ieri s-au luat si de mine prin parcul Carol cainii. Ideea e simpla: m-am oprit si am mers 10 metri pe jos timp in care ei s-au linistit. Nu mai stiu unde citisem ca sunt enervati mai ales de zgomotul lantului sau rotatia pedalelor decat de bicicleta propriu zis, asa ca daca opresti cand incep sa latre se linistesc pana la urma.

Eu am alta problema in schimb: masinile care parcheaza aiurea motiv pentru care am trecut la represalii. Astfel:
a. i-am f...t un picior in capota unuia care isi parcase un E Klasse pe banda de biciclisti de langa parcul tineretului ca nesimtitu pt ca acolo este parcare in spic insa ghiolbanul (si nu e singurul) lasase in spate jumatate de loc de parcare gol numai ca sa se urce cu juma de masina pe trotuar.
b. am dat cel putin 4-5 ghidoane in oglinzile celor care parcheaza aiurea si le-am dat peste cap
c. i-am strambat stergatorul spate unuia cu A3 care parcase exact pe trecerea de pietoni si banda de bici la Tineretului (desi avea loc imediat in apropiere sa parcheze civilizar)

Stiu ca sunt un vandal, insa cateodata simt ca nu mai rezist!

In schimb, dupa cel putin 2 sapt de mers la servici cu bicla e f ok, deja m-am obisnuit cu distanta (Berceni-Universitate) si e mult mai misto decat cu masina ca poti sa bei o bere doua seara la o terasa. Timpul de transport si confortul asociat deplasarii (dpdv stress) sunt mai ok decat cu masina sau RATB si in principiu cred ca incep sa si slabesc un pic.

This post has been edited by Bogdan_F: 14 May 2009, 12:05

--------------------
Ford Fiesta 1.4 TDCi 2006
+
vis-a-vis
post 14 May 2009, 12:30
Post #605

DaciaClubber

Cu asta nu demonstram decat ca noi suntem mai tarani decat ei... parerea mea.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
Life is a journey, not a destination.
+
nh1980ro
post 14 May 2009, 13:34
Post #606

Membru

Data viitoare poti sa nu le distrugi masinile, dar sa le scrii cu markerul permanent sa nu mai parcheze aiurea.. icon_mrgreen.gif

--------------------
+
skija
post 14 May 2009, 14:12
Post #607

proud not to be american

From: Bucharest/Buzau

hai sa facem si noi o campanie de educare.. sa facem niste stickere cu ceva mesaj, sa le lipim pe parbrize...

hartie autocolanta se gaseste la librarii (1 leu/coala parca), le printam fiecare acasa si cand pelcam, le pregatim, lipinhu-le doar un colt de ghidon.. asa putem lipi pe masini, din mers..

ce ziceti? ne apucam? convenim la un model si facem toti la fel..
eu le-as lipi si pe frunte la nataraii care merg pe jos pe pista...

--------------------
LOGAN MCV 1.5dci 2007 - BZ 80 SKJ
decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
+
Tince1290
post 14 May 2009, 20:53
Post #608

Membru cititor

scuzati incadrarea (posibil) gresita....dar ma dispera rau la suspensia spate un kkt de garnitura de cauciuc ce tot scartaie....nu stiti cu ce trebuie sa o ung sa nu distrug cauciucul unsure.gif ....e ceva ulei special?....daca da, unde gasesc si cam cat costa....multumesc anticipat

--------------------
- - -
+
neumann
post 14 May 2009, 21:00
Post #609

Membru autentic

From: Spermezeu

glicerina... de la farmacie

sau ceva vaselina siliconica

--------------------
... .. ..
Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
+
VladG
post 14 May 2009, 21:10
Post #610

Membru preistoric

Mama, ce-mi aduce aminte asta de un topic de acum vreo 6 ani, despre chederele de SuperNova biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

This post has been edited by VladG: 14 May 2009, 21:10

--------------------
Ex Dacia SuperNova -- - --
+
Altis
post 15 May 2009, 13:44
Post #611

Membru autentic

Si mie de un lube facut de unii care fac si anvelope, inele vibratoare, etc. biggrin.gif

This post has been edited by altisone: 15 May 2009, 13:45

--------------------
Tucson JM 2007 - .
Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
+
einstein1984
post 17 May 2009, 09:24
Post #612

fan Dacia

QUOTE(Bogdan_F @ 14 May 2009, 13:03)
Eu am alta problema in schimb: masinile care parcheaza aiurea motiv pentru care am trecut la represalii. Astfel:
a. i-am f...t un picior in capota unuia care isi parcase un E Klasse pe banda de biciclisti de langa parcul tineretului ca nesimtitu pt ca acolo este parcare in spic insa ghiolbanul (si nu e singurul) lasase in spate jumatate de loc de parcare gol numai ca sa se urce cu juma de masina pe trotuar.
b. am dat cel putin 4-5 ghidoane in oglinzile celor care parcheaza aiurea si le-am dat peste cap
c. i-am strambat stergatorul spate unuia cu A3 care parcase exact pe trecerea de pietoni si banda de bici la Tineretului (desi avea loc imediat in apropiere sa parcheze civilizar)

Stiu ca sunt un vandal, insa cateodata simt ca nu mai rezist!

I
*

Ma scuzati domnul razboinicul luminii, dar cand eu dau de un ciclist care merge pe carosabil cu 30 km/h si nu-l pot depasi fara sa-l pun in pericol, desi el are pista de biciclete pe trotuarul de langa parcul IOR, pista libera dealtfel si protejata de masini cu stalpisori, ce ar trebui sa-i fac? Sa-i dau o bara in roata spate sau o oglinda in fund ca sa ia o gura de asfalt? Ca deh, tu taxezi soferii care se afla unde nu trebuie, hai sa taxeze si soferii ciclistii care fac acelasi lucru.

Nu mai stiu unde citisem ca sunt enervati mai ales de zgomotul lantului sau rotatia pedalelor decat de bicicleta propriu zis, asa ca daca opresti cand incep sa latre se linistesc pana la urma.
"Si de scutere de ce se mai iau, ca nu au nici pedale nici lant? Pur si simplu bicicleta li se pare o tinta mai usoara decat o masina, desi la solenze se mai vad bandouri cu urme de colti.

This post has been edited by einstein1984: 17 May 2009, 09:29

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vis-a-vis
post 17 May 2009, 10:19
Post #613

DaciaClubber

Pai cureaua aia pe fulii, ce zgomot crezi ca scoate. Se aude prea bine cum scartaie la alea mai uzate wink.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Marty
post 17 May 2009, 21:53
Post #614

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

Visule, lasa-l, ma, ca la genii transmisia e wireless! wink.gif

Mi-am luat ieri doua gume de la Ion, CST Traveller City Classic. Mi-am luat si casca mult dorita. Pentru ca sunt un idiot, am bagat gumele in portbagaj si am plecat acasa, fiind hotarit ca azi sa vin iarasi la Ion, de data asta cu bicicleta, sa pun gumele pe jante si sa reglez frinele un pic + centrat rotile. Asadar azi m-am suit pe bicicleta, cu anvelopele de git, hotarit sa-mi realizez cele propuse. Toate bune si frumoase, doar ca Ion era singur la pravalie, era super-aglomerat si nu s-a ocupat de reparatii. Mi-am luat o guma dupa git, ailalta a luat-o Mebe si ne-am intors la Mebe la pravalie, unde maestru' Mebe a montat cele doua gume. Toate bune si frumoase, numa' ca cele 5 atmosfere bagate-n ele s-au dovedit a fi mult prea multe, in momentul in care am ajuns acasa, trebuind sa-mi scot din adidasi pietrele de la rinichi si sa fac rost de un pai, sa pot sa maninc si io ceva. Le dezumflu maine, sa vad cit.

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
GoGu
post 17 May 2009, 22:01
Post #615

Prea de la tara

Am fost azi prin Selgros sa caut setul de gentute prezentat de altisone.
Nu l-am gasit, insa am gasit (la lichidare de stoc, cred) un ciclocomputer la 25 de lei, despre care am avut surpriza sa constat acasa, dupa desfacerea blisterului, ca e si wireless cool.gif

Pe de alta parte, o fi inregistrat seismografu ala de la Muntele Rosu ceva acu' vreo ora? Pentru ca -inevitabil- in seara asta mi-am pravalit fizicul jos de pe ciucleta. Au wacko.gif

Dupa urcarea unui deal la care m-am sfortat cam tare am simtit asa, un pic de sfarseala si o atractie deosebita fata de bordura din dreapta. Am evitat o data sa o iau, am mai mers putin, dupa care, exact ca molia la bec, m-am indreptat vertiginos spre ea si buf... M-am trezit in pozitie fetala pe spatiul verde dintre drum si trotuar (slava domnului ca macar m-am dus pe iarba), intre un stalp si un copac...
Pagube: antebratul si genunchiul cu gamba de pe dreapta zgariate binisor, "licuriciul" din spate sarit din suport (suportul a crapat), ghidonul deplasat de pe pozitie, zgarieturi pe bratul pedalier dreapta, pe sonerie si pe aparatoarea schimbatorului spate (ce bine ca am asa ceva). Hainele- de comanda. In rest n-am sesizat nimic.
Sper sa nu repet prea curand experienta... Slava Domnului ca nu m-am dus peste vreo masina, ceva ohmy.gif Si nici martori n-am prea avut (a trecut doar o masina) sa aiba cine se hlizi de mine tongue.gif

--------------------
+
Marty
post 17 May 2009, 22:25
Post #616

Daca ai licarici din carfur, iti dau io suportul, ca mie mi-au ciordit partea care beculeste.

--------------------
+
GoGu
post 17 May 2009, 22:41
Post #617

Prea de la tara

Multumesc imbratisare.gif

E licurici de kaufland smile.gif , dar cred ca e de aceeasi mama chinezoaica precum cele de carfur... Mai aveam si au un suport pe undeva, de la un coleg (mi-l daduse dupa ce ii povestisem acu vreo saptamana ca l-am fisurat pe al meu cu prilejul unui "reglaj" cam viguros), dar nu il mai gasesc, mai caut maine... Daca nu-l gasesc voi abuza de oferta ta smile.gif E vorba de "colierul" care se pune pe teava de la sa.

--------------------
+
Marty
post 17 May 2009, 22:46
Post #618

Exact ala! Licariciu' e ala cu doua baterii AAA, care lumineaza in 4 moduri (3 intermitente, 1 aprins permanent)?

--------------------
+
skija
post 17 May 2009, 22:46
Post #619

proud not to be american

QUOTE(einstein1984 @ 17 May 2009, 09:24)
... Ca deh, tu taxezi soferii care se afla unde nu trebuie, hai sa taxeze si soferii ciclistii care fac acelasi lucru.

Bai parfumel... daca un bou isi lasa bicicleta pe strada si pleaca sa bea un cico, da, da peste bicileta aia... ca nici noi nu prea lovim masinile care merg pe pista.. ca alea trec, se duc.. noi avem ce avem cu aia care parcheaza pe piste.. intelegi domnule geniu?

--------------------
+
GoGu
post 17 May 2009, 23:05
Post #620

Prea de la tara

Marty, am reusit sa gasesc celalalt "colier" a scapat.gif
Daca-l calicesc si pe asta stiu unde sa apelez smile.gif
licuriciu meu e cu 2 moduri intermitente si unu' permanent, dar prinderea parca e comuna cu cele de la setul de carfur...

Cat costa cauciucurile alea de oras?

PS: la Selgros erau la lichidare mai multe chestii interesante pt. biciclete, pe langa "computer" am remarcat si o "legatoare" la vreo 16 lei, dar ditai odgonu' frate, cred ca avea 2 cm. in diametru...

This post has been edited by GoGu: 17 May 2009, 23:46

--------------------
+
Marty
post 18 May 2009, 07:23
Post #621

Clapaciucu' ala costa 50 de lei bucata. Initial luasem unu' mai cramponat, saptamina trecuta, da' la nenea Ion e permanenta bulibaseala, asa ca din cauza vitezei mi-a dat unu' de 2.1 in loc de 1.95, cum cerusem. m-am dus simbata la el, i-am explicat, a inteles, si mi-a dat doua cauciucuri + o casca la numai pretul de 80 de lei, cit costa casca de fapt. Ar fi trebuit sa dau 5 lei diferenta la un cauciuc + 50 de lei cauciucul nr. 2 + 80 de lei casca, adica vreo 135. I-am dat 100 de lei, sa fiu si eu baiat, nu numai el, si a alergat cu 200 de mii dupa mine. smile.gif

18 May 2009, 08:24:
Clapaciucu' ala costa 50 de lei bucata. Initial luasem unu' mai cramponat, saptamina trecuta, da' la nenea Ion e permanenta bulibaseala, asa ca din cauza vitezei mi-a dat unu' de 2.1 in loc de 1.95, cum cerusem. m-am dus simbata la el, i-am explicat, a inteles, si mi-a dat doua cauciucuri + o casca la numai pretul de 80 de lei, cit costa casca de fapt. Ar fi trebuit sa dau 5 lei diferenta la un cauciuc + 50 de lei cauciucul nr. 2 + 80 de lei casca, adica vreo 135. I-am dat 100 de lei, sa fiu si eu baiat, nu numai el, si a alergat cu 200 de mii dupa mine. smile.gif

This post has been edited by Marty: 18 May 2009, 07:24

--------------------
+
einstein1984
post 18 May 2009, 07:50
Post #622

fan Dacia

QUOTE(skija @ 17 May 2009, 23:46)
Bai parfumel... daca un bou isi lasa bicicleta pe strada si pleaca sa bea un cico, da, da peste bicileta aia... ca nici noi nu prea lovim masinile care merg pe pista.. ca alea trec, se duc.. noi avem ce avem cu aia care parcheaza pe piste.. intelegi domnule geniu?
*

da cate masini ai vazut tu sa circule pe trotuar, ca la mine in sectorul 3 mai toate sunt pe trotuar nu pe carosabil. Ideea era ca se afla unde nu trebuia si incurca. Ma rog, nesimtiti sunt in ambele tabere, drum bun si cale batuta.
Marty, daca-ti zic ca am vazut si caini fugarind motocicleta cu cardan ma crezi? tongue.gif

This post has been edited by einstein1984: 18 May 2009, 07:58

--------------------
daca nu ai o toyota 4X4,ai gresit masina - negru pe alb
+
vis-a-vis
post 18 May 2009, 09:21
Post #623

DaciaClubber

Da, dar avea frane pe discuri. placutele le ating si zgomotul ala ii innebuneste. D-aia latra ca disperatii la rotile masinilor.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
Altis
post 18 May 2009, 10:16
Post #624

Membru autentic

@Gogu - Nu aveau foarte multe, cand am fost eu mai erau vre-o 4 in raft.
Eu zic sa nu te bucuri la lacatul ala, nu sufa conteaza, conteaza incuietoarea, sa nu pateti cum am patit eu cu primul luat din piata, dupa ce l-am incuiat-desuiat de 10-15 ori, cand am scos cheia a iesti cu tot cu o parte din mecanism.
@Marty - gumele sunt ca ale mele? Eu le-am umflat la 4 atmosfere si e ok. Si daca sunt la fel, pe mine m-au costat 70 lei cu montaj.

This post has been edited by altisone: 18 May 2009, 10:18

--------------------
Tucson JM 2007 - .
+
skija
post 18 May 2009, 12:12
Post #625

proud not to be american

QUOTE(vis-a-vis @ 18 May 2009, 09:21)
Da, dar avea frane pe discuri. placutele le ating si zgomotul ala ii innebuneste. D-aia latra ca disperatii la rotile masinilor.
*

poate te ia in serios...

--------------------
+
Altis
post 18 May 2009, 15:41
Post #626

Membru autentic

Mi-am schimbat jucarica biggrin.gif
Intre timp am si spalat-o rolleyes.gif

Attached thumbnail(s)
P1000986.JPG ( Size: 574.84k ) Number of downloads: 366

--------------------
Tucson JM 2007 - .
+
nh1980ro
post 18 May 2009, 16:25
Post #627

Membru

Daca mergi mult prin oras, baga-ti cauciuce slim, ca altfel pedalezi la alea de-ti vine rau.
Eu pe ale mele nu pot sa le umflu mai mult de 4 atm, pentru ca sculelele alea de la OMV atata au reusit sa bage.. smile.gif

--------------------
+
vis-a-vis
post 18 May 2009, 16:50
Post #628

DaciaClubber

Da' chitros mai esti!
E 1 leu sa bagi in ambele roti la vulcanizare cate atmosfere vrei.

altistone, ma... arata chiar bine, s-o pedalezi sanatos.
Gandeste-te la un traseu in weekend, ca am inceput antrenamentele tongue.gif

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
nh1980ro
post 18 May 2009, 16:53
Post #629

Membru

Pai tre sa ajung la vulcanizare...OMV e in drum.. tongue.gif

--------------------
+
vis-a-vis
post 18 May 2009, 16:56
Post #630

DaciaClubber

Pai cat pui molozu' ala sa se-ncarce, pana umflii si incarci, iar si iar... ajungi la vulcanizare.

--------------------
Dacia Logan MCV 1.5 DCi
+
154 Pages « < 19 20 21 22 23 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 8th May 2025 - 14:46
Forum Renault