Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Te pun la bula, sa dea dracu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Nu vad bula, totusi...
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
- B 999 NAM
2011 Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai bicicleta mai inco
This post has been edited by vis-a-vis: 18 May 2009, 17:14 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
io pe cauciucuri de 2.35 am camere de 1.50 de la rusi din piata... ma mir ca mai tin la cati bolovani au luat (nu le umflu asa tare sa nu pierd aderenta pe dealuri
![]() |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 18 May 2009, 16:50) altistone, ma... arata chiar bine, s-o pedalezi sanatos. Gandeste-te la un traseu in weekend, ca am inceput antrenamentele ![]() Ma, sa imi iau slickuri intai, apoi, sa negociez... o zi cu baietii, doua cu sotia... zic eu ca e decent, sa vedem ce zicea ea. Bine, daca ii zic sa mearga la Comarnic cu mine, cred ca in loc de baieti, ma trimite la origini... Zi unde vrei, ala cu Lehliu parea OK. Ne mutam la calatorii? Poate il convingem pe Marty, daca postam in topicul ala zice ca suntem asociatie serioasa si se baga ![]() This post has been edited by altisone: 18 May 2009, 21:36 |
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu mai am un singur dor: sa-l vad pe GoGu (193 cm, 130 kile) pedaland pe-o bicla de 50 cm.
![]() S-o porti sanatos, maestre! ![]() |
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Salutare domnu', bun venit pe la noi
![]() Tre' sa dai de baut, ca m-ai facut mai mare decat sunt ![]() Acu' ma antrenez pe Bucium, incerc sa ajung la tine ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Am facut ieri 600 de km (in total nu pe zi) cu bicicleta noua si am realizat ca este foarte misto si mult mai putin stresant sa merg la servici zilnic cu bicicleta. Pentru deplasari urgente si care necesita costum folosesc o masina de la birou care este mereu parcata in fata sediului.
Apropo de nesimititi, era ieri la Tineretului un BMW seria 3, model cam 2002-3, parcat exact pe trecerea de pietoni, partial pe pista de bicicleti, ca abia se puteau strecura pietonii. Cand sa traversez si sa ajung sa urc pe bordura, din cauza ca mergeam incet ca erau pietonii care se inghesuiau si ei in putinul spatiu ramas disponibil, nu stiu cum se face ca m-am dezechilibrat si m-am promptit cu ghidonul in oglinda domnului care s-a dat un pic peste cap si a inceput alarma sa cante. Cred ca o sa produc niste stickere pe care sa scriu "Am parcat ca un PORK" si o sa incep sa le lipesc pe parbirze pe viitor. This post has been edited by Bogdan_F: 19 May 2009, 11:02 |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce-i ala "PORK"?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
e porc american.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.745 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
PORK se refra la carnea animalului. In viu e pig.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
- negru pe alb
masina
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si daca e swine, pentru aia care parcheaza ilegal?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu mai jigniti bietele animale comparandu-le cu unii oameni, porcii nu conduc masina. Nici bizonii, asta refertiror la campania aia de kkt. Animalele sunt nevinovate, omul in schimb e cea mai josnica creatura.
|
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Bogdan_F |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 335 Joined: 30 June 03 ![]() |
Pai atunci o sa reformulez..."Ai parcat ca un C.A.C.A.T" - macar asa nu mai jignim pe nimeni....
Acum, dand-o pe serioase, care sunt implicatiile legale daca lipesti un sticker pe masina cuiva? Te poate acuza de ceva ilegal? |
--------------------
Ford Fiesta
1.4 TDCi
2006
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
- VS15CMA
2013 / 2.0 CDTI / 165CP "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Pai de cand ti-ai luat bicla, ce-ai facut?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(Bogdan_F @ 19 May 2009, 12:50) Pai atunci o sa reformulez..."Ai parcat ca un C.A.C.A.T" - macar asa nu mai jignim pe nimeni.... Acum, dand-o pe serioase, care sunt implicatiile legale daca lipesti un sticker pe masina cuiva? Te poate acuza de ceva ilegal? suna mai bine, merge si tembel, cat despre sticker, nu cred ca-s singurul care-si mai aduce aminte o practica des intalnita si absolut legala la vremea aia a militiei romane prin anii 80-90 de a lipii celor ce parcau aiurea pe parbriz o hartie de aceasi marime, cu ceva adeziv gen aracet, si trebuia sa razi 3 ore sa se ia si ramanea tot zgariat, multi schimbau parbrizul cu totul. QUOTE(Manuel @ 19 May 2009, 12:51) nu noi de aici, in general ca omenire, ne batem si omoram ca tanpitii, si ne distrugem planeta, printre multe altele. |
--------------------
Renault
Laguna
- 2.0 DCI 16v 180
2007 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
A preparat-o!
![]() This post has been edited by altisone: 19 May 2009, 13:06 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Pentru cei care au biciclete cu consumabile cum sunt jentile (pe ale mele chiar scrie ca sunt consumabile), si la un moment dat, din motive de centrari frecvente, le vine vremea de dat la reciclat, cam ce tip de jante spate ar putea sa isi cumpere un rider de un qintal ca sa poata sa iasa nitel si pe aleile neasfaltate din parc ?
Io am peste 95 de kile si inteleg ca mai sunt oameni cu greutate p'acilea. Veteranii pe doua roti , poate ne recomanda un model doua de jante pentru spate, care sa nu trebuiasca centrate lunar, sa nu fie la fel ca mine (exagerat de grele) si nici sa nu ne usureze prea tare la chimir. Multumiri. This post has been edited by JORJ: 19 May 2009, 13:36 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu am cam de doia ani Remerx, sunt cehesti. Le-am centrat doar cand am facut rotile, in rest gropi, borduri... sunt la fel. Erau 50 de lei bucata...
remerx gr.jpg 19 May 2009, 14:47: Am uitat sa specific ca am 120 de kile ![]() This post has been edited by vis-a-vis: 19 May 2009, 13:47 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
JORJ |
![]()
|
Multumesc vis-a-vis.
Arata si foarte bine jentile alea. L.E. Am dat pe net de niste remerx de 28 de toli, la 50 de ron, cu trei gaurele in sectiune ![]() http://www.hypersport.ro/modules.php?name=...roducts_id=2928 si aici acelasi produs si acelasi pret: http://www.bikexpert.ro/catalog/taurus-p-262.html sau roata fata cu totul cu prindere rapida la 55 Ron cu janta Remerx Grand Rock http://www.bikexcs.ro/catalog/product_info...products_id=243 This post has been edited by JORJ: 19 May 2009, 14:38 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sincer sa fiu, am crezut ca la pretul asta sunt varza, dar mi-au depasit cu mult asteptarile. Taurus are Lucman, mi se pare ca-s mai inguste ca ale mele...
This post has been edited by vis-a-vis: 19 May 2009, 14:10 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
JORJ |
![]()
|
Asta presupune ca nu merg cauciucuri foarte groase ?
Pentru cat mountainbike freeride si alte asemenea sporturi extreme o sa fac eu, cauciucuri de 2 toli sau mai mici (a ala Marty) sunt the best, asa ca presupun ca e ok oricare dintre versiuni, fie Taurus, fie ca ale tale.. Ale tale sunt Remerx Grand Rock ? This post has been edited by JORJ: 19 May 2009, 14:28 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
vis-a-vis |
![]()
|
Da, eu am Grand Rock si am avut cauciucuri de 37, acum am de 23, pe aceleasi jante.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Mi-am luat pantofi. Cu discount de data asta, 50 lei perechea
![]() Attached thumbnail(s) P1010011.JPG ( Size: 1mb ) Number of downloads: 387 P1010012.JPG ( Size: 813.47k ) Number of downloads: 417 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sunt SH? Par cam obosite.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
JORJ iti recomand niste roti d-astea
https://www.cambriabike.com/shopexd.asp?id=...UNTAIN+BIKE+RIM io am una pe spate, de 3 ani ia la bolovani de numa si nici macar nu s-a descentrat. Iti mai recomand si niste spite DT |
--------------------
Dacia
1310
- AR-05-DGF
1989 TLX Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
Altis |
![]()
|
M-am intors de la vulcanizare. In curte am pietris, cum tocmai am udat gradina, s-au murdarit instant... Lasa, ca o sa le poti admira cale de 80 de km
![]() |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
JORJ |
![]()
|
QUOTE(vis-a-vis @ 19 May 2009, 14:06) QUOTE(vis-a-vis @ 19 May 2009, 14:36) Sa imi fie rusine pentru comoditate (ca nu am sapat suficient pe gugal) insa nu imi e clar cum e cu jentile si cauciucurile adecvate. Orice info in sensul asta de la experti sunt mai mult decat binevenite. De pilda, modelele Taurus si Grand Rock produse de Remerx au niste diferente in dimensiuni, dupa cum a spus vis-a-vis, si dupa cum reiese si din pozele astea. Care ar fi cauciucurile pretabile pentru cele doua jenti? Sau care sunt in general dimensiunile de jenti si cauciuoacele pretabile ? Multumim din nou. L.E. P.S. De pilda mie cifrele citite pe caucioacele mele: 700 x 38 si (40 x 622) nu imi spun nimic. Poate voua va spun cate ceva ![]() This post has been edited by JORJ: 20 May 2009, 01:05 Attached thumbnail(s) remerx_grand_rock.jpg ( Size: 35.06k ) Number of downloads: 296 remerx_taurus.jpg ( Size: 77.7k ) Number of downloads: 315 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th August 2025 - 02:01 |