Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
![]() ![]() ![]() |
Vreau sa-mi cumpar bicicleta.
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Si pedalele unde-s?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mamaie are 40 la "laba"?
![]() |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Alea-s picioare de femeie?
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
pvd2010 |
![]()
|
![]() Trăitor în R.S. Romînia Group: Members Posts: 32 Joined: 24 August 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1997 Debian Jessie + Mate 1.8
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai poate sunt antebratele balenei. Daca avea willy asemenea grosime la gambe, nu mai dadea marea pe afara cand sarea in apa!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 29 Jun 2009, 14:12) ... Nu vreau sa te dezamagesc, dar ai facut o investitie proasta. Puteai sa gasesti un cadru de dama mai din zilele noastre si sa pui piese bune pe el. Practicul meu e la tara, dar il tin doar ca piesa de muzeu. Nu-si mai are rostul pe strazi, parerea mea. O sa vedeti voi cu un butuc cu viteze in el si cu frana la pedala ce rost va avea pe drumuri si prin parcuri noul vechi Pegas al meu .... Abia astept sa ma dau si eu cu el. Sper sa gasesc un butuc cu 7 sau 8 viteze. O sa ii pastrez jantele originale (pentru moment). This post has been edited by JORJ: 30 Jun 2009, 14:33 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Am inteles eu bine si vrei grup de pinioane pe butuc cu frana la pedala?
Probleme "posibile": - NU exista un asemenea butuc; - NU vei putea frana decat dand peste cap si rupand schimbatorul la prima tentativa(DOH!!!! ). PS: am acasa 2 "pegasuri". De fapt sunt rusesti, in stare de functionare, ca deh, sunt cam indestructibile... Nu gasesc pe cineva sa mi le ia de pe cap, iar la gunoi mi-e lene sa le duc... This post has been edited by Muttley: 30 Jun 2009, 14:45 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.366 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Butuc cu schimbator mai Muttley, cu schimbator planetar IN butuc si 1 singur pinion. Adica cum au KTM-urile de exemplu. Dar cred ca un butuc din ala costa cat o bicicleta mai amarata.
Adica unul din asta: [url=http://www.sheldonbrown.com/nexus-mech.html[url] This post has been edited by einstein1984: 30 Jun 2009, 14:54 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
JORJ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 292 Joined: 4 January 05 ![]() |
Exact Einstein, Shimano nexus si mai sunt vreo doi producatori. Se gasesc mai greu dar cine cauta gaseste.
Evident ca luand in considerare preturile o sa am de fapt butuc cu pegas si nu pegas cu butuc, dar combinatia e perfecta. Plus o sa ii pun sa din aia lunga gen lowride (din targ sau de undeva). Abia astept ![]() QUOTE(Muttley @ 30 Jun 2009, 14:42) Am inteles eu bine si vrei grup de pinioane pe butuc cu frana la pedala? Probleme "posibile": - NU exista un asemenea butuc; - NU vei putea frana decat dand peste cap si rupand schimbatorul la prima tentativa(DOH!!!! ). PS: am acasa 2 "pegasuri". De fapt sunt rusesti, in stare de functionare, ca deh, sunt cam indestructibile... Nu gasesc pe cineva sa mi le ia de pe cap, iar la gunoi mi-e lene sa le duc... Exista, exista, uite unul dintre modele aici: http://cycle.shimano-eu.com/publish/conten...___inter-3.html Te scap eu de amandoua daca sunt fie Pegas kent (din alea cu sa lunga), fie Pegas Pliabile (Practic, Camping sau ce modele mai erau). This post has been edited by JORJ: 30 Jun 2009, 15:11 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 Perla
- B -XX - XXX Nu dau flashuri
Daca vreau sa depasesc semnalizez si astept Nu claxonez decat daca e absolut necesar Folosesc proiectoarele doar cand e ceata |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Ultima oara cand stiam eu de astea erau cu max 3-4 viteze...
![]() Sunt pliabile, rusesti. Adica pe viata. Du-te-n Piatra Neamt, iti dau adresa si ia-ti-le din boxa ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ti-as lua eu una dintre cicloante, serios... Cum fac, ma duc la usa si zic "doamna mama lui Muttley
![]() ![]() PS: De ce n-ai zis mai devreme, ca am trecut acu' 2 saptamani prin Cheatra... ![]() LE: vreun monitor nu ai pe acolo? ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
Bicicletele alea-s cumparate de tata acu' vreo 25 de ani cred. De fapt sunt 3, doua d-astea mici tip pegas (una pt sor-mea, una pt mama) si un Sputnik semicursiera pentru el. Ii montase un scaun mic pe cadru si scarite pentru mine. In configuratia asta mergeam toti 4 in plimbare. Asta pana-n '88 cand s-a cumparat masina.
Dup-aia, prin '89, cand am crescut suficient in inaltime, am trecut eu pe biclele astea. Aia a sor-mii e inactiva de peste 15 ani. Cealalta de vreo 6 ani, de cand nu mai e tata (mai mergea el cu ea). Probabil cauciucurile si camerele-s coapte, in rest, mecanic sunt ok. O roata spate am impresia ca are un con spart in butuc daca-mi amintesc eu bine... Chestia-i ca-s constient ca n-o sa mai mearga-n veci nimeni pe ele. Da' le-am mai pastrat, ca am copilarit pe fierataniile alea. Am 2 montane, mai pastrez semicursiera. P-alea mici nu le-as da de pomana la tara, ca-ntr-o luna-doua sfarsesc aruncate in vreo gramada de balegar. Daca-i careva interesat cu adevarat de ele, i le ofer, numa' sa-si ia angajamentu' solemn ca nu le arunca ![]() Am si monitoare, nush, s-o-ntreb pe d-na mama lu' matlei. This post has been edited by Muttley: 30 Jun 2009, 15:51 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Muttley |
![]()
|
Iera cu subinteles
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
koldun |
![]()
|
Aaaaa! Gata bre!
![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Muttley @ 30 Jun 2009, 16:17) Shimano Nexus cu 3, 7 sau 8 viteze http://bike.shimano.com/publish/content/gl...ts/0/nexus.html Shimano Allfine cu 8 viteze http://cycle.shimano-eu.com/publish/conten...ike/alfine.html SRAM i-motion cu 3, 5, 7 sau 9 viteze http://www.sram-imotion.com/us/html/navigation_us.html Si cireasa de pe tort, Rohloff, chiar si cu 14 viteze http://www.rohloff.de/en/products/speedhub/index.html |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
@Muttley: stiu si eu cum e cu lucrurile cu valoare sentimentala, am si eu prin boxa tot felul de chestii legate de diverse amintiri, chestii pe care nu-mi vine sa le arunc
![]() Bicicleta as lua-o pentru prietena mea, sa iesim la plimbare. Nosferatu calare needs a sidekick ![]() Initial ziceam ca iau una sa fie buna atat pt. ea, cat si pt. fetita ei (care are 8 ani, da' zici ca are 10 ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca Nosferatu are nevoie de tzoacla pentru his trusty sidekick, rostogoleste-te pana-n Cheatra si ti-oi da una.
Da' be aware... E veche, prafuita, GREA, are nevoie de cauciucuri si camere si de o revizie serioasa (gresaje si un con la butucul spate)! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ba, Boii mei da semne de oboseala. Nu mai schimba foile decit cu greu si niciodata de la 1 la 3 si cam paraie din toate-ncheieturile. Tre' s-o duc la doftor sa mi-o regleze! Bebe pe la ce ora apare la munca?
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Altis |
![]()
|
Pe la 10 e acolo... Trebuie sa ii fac si eu o vizita...
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce marfa-i cu bicla-n Bucale...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
da' voi ce faceti cu bicicletele alea
![]() ![]() ![]() This post has been edited by kog: 2 Jul 2009, 22:28 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
koldun |
![]()
|
@vis
Nu te-ai lasat pana nu ti-ai pus si tu bunghi pe vehicul! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Buey
Nu puteai prinde si tu camera de cadru? Undeva cat mai in fata, cat mai jos posibil. Ca am ametit dracului.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Am prins-o la repezeala de furca, abia ieri am luat-o de la VladG.
Azi am prins-o de cadru, dar s-a interpus in fata un cablu de frana ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Muttley |
![]()
|
Asta va place? (vizavi sa taca
![]() Attached thumbnail(s) DSC03047.JPG ( Size: 769.39k ) Number of downloads: 440 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Matli, ce ma, icoana din biblioteca?
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 8th May 2025 - 21:36 |