Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
![]() ![]() |
Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
mafone |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 194 Joined: 15 November 07 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Scenic Conquest 1.9 130cp Orange Cayenne
2008 4 iulie
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Solon..ce tip de far cu lupa vroiai sa puna??Originale sunt 2000 lei ambele...Astea cu ''angel-eyes'' sunt cu mult mai ieftine... Eu cred ca a ales o solutie foarte ok...Si daca cumva scoti ''angel-eyes '' si ramai numai cu lupa oare cum o sa arate??Sunt sigur ca urat...Nici eu nu sunt adeptul farurilor cu ''angel-eyes '' dar ce sa pui??daca vrei ceva cu lupa..
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru cei ce doresc eliminarea inelelor, bănuiesc că nu e foarte greu de întrerupt alimentarea lor...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
MAERSK>>normal ca nu este foarte greu sa intrerupi alimentarea lor...dar eu cred ca o sa se vada nasol din cauza luminii de la faza scurta..(lupe)
le : solon: nu am vazut ca este quote...probabil ai editat dupa ce ai vazut mesajul meu... ![]() ![]() This post has been edited by MHY: 24 Apr 2008, 08:30 |
--------------------
------
------
------
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
@mhy: Daca citeai cu mai multa atentie, vedeai ca era un quote de la liviu!
Eu nu am spus nimic despre farurile lui Semit! Ce mama masii! ![]() Nu vezi in topic ca eu sustin ce a facut Semit la masina! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
QUOTE(MHY @ 23 Apr 2008, 19:19) Nici o bucata nu iei cu 2000 ron ![]() Ii dau dreptate lui Liviu, nici eu nu sunt de acord de a imprumuta o particularitate a altei marci/model. Cu toate astea dupa ce am pus farurile pe masina mi-a placut foarte mult cum dau pe masina si nu am renuntat la Angel Eyes. Ma repet, fiecare are dreptul sa-i placa sau nu ceva. Tiinand cont ca masina lui Semit incepe o transformare, si incet incet incepe sa se separa de masinile stock, in final, aceste faruri vor da bine, si se vor incadra cu tema masinii (parerea mea). Eu am stat cu farurle in garaj 6 luni pana cand mi-am terminat kitul. Eu am zis-o si ma repet, mie unul imi plac. This post has been edited by sebi: 24 Apr 2008, 14:03 |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
M i h a i |
![]()
|
Sebi>>originale cu lupa pentru 2.1 sunt la aprox 2000 lei ambele...cam 1998 lei...NUMAI farurile...probabil ca tu ai intrebat cu tot cu sistem de autoleveling..etc...
Iar la dezmembrari am gasit si eu pret mai mare chiar ca la Renault daca luam de noua piesa...trebuie sa te duci foarte informat la ei ca majoritatea sunt 'pungasi' ca sa zic asa.. This post has been edited by MHY: 24 Apr 2008, 09:00 |
--------------------
------
------
------
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
mai dati-le-ncolo de lupe ca nu de-aia a cumparat farurile. daca vroia toata smecheria cu xenoanele mai dadea 500 de oiro cand a luat masina.
|
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Poate n-a avut in momentul ala inca 500 euro. Sau poate masina era deja configurata. Sau poate nu-i decat treaba lui de ce a luat farurile. Zic si eu...
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
here we go again!
![]() |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ca posesor de Megane 2.1 fara lupa, sustin ideea ca ce a facut semit e singura solutie convenabila dpdv financiar pentru lupe. Farurile stock cu lupa doar la ocazii daca le gasesti ieftine, si atunci cine stie in ce conditii le ei. Noi, de oriunde, te ajung mult prea mult, si nu cred ca merita.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
semit |
![]()
|
![]() Attached thumbnail(s) DSCF0982_resize.jpg ( Size: 343.1k ) Number of downloads: 1142 DSCF0999_resize.jpg ( Size: 601.46k ) Number of downloads: 1229 DSCF0984_resize.jpg ( Size: 496.08k ) Number of downloads: 1163 new_1_resize.jpg ( Size: 333.74k ) Number of downloads: 1254 |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
foarte frumoasa masina !
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
AlexC |
![]()
|
![]() Vrum Vruuum Group: Members Posts: 1.651 Joined: 22 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eh da, acum parca se mai vede ce ai facut tu acolo...
Arata foarte fain, sper sa ajung sa o vad si eu maine seara... |
--------------------
Renault
Laguna III Privilege
2.0dci CVA 150CP Butoanele ne fac viata mai frumoasa :)
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Care-i legătura cu DDSS ?
|
--------------------
-
-
|
|
semit |
![]()
|
pozele
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
Reusite fotografiile, ai putea sa divulgi locatia?
![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
semit |
![]()
|
daca Nikonu` ala al tau din semnatura e forta... mai discutam
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
TAW |
![]()
|
![]() membru asociatiarenault Group: Members Posts: 796 Joined: 1 August 07 From: Bacau ![]() |
Super masina Semit! Modificata relativ discret si cu gust!
![]() Imi place rezultatul! Felicitari! ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.6 16v Dynamique D11
2008 Renault Clio III 1.4 16v CFD 2006
Arguing on the Internet is like competing in the Special Olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
semit |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Mai mult sau mai puțin...
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
E frumoasa masina. Jantele nu mi se par potrivite, dar poate e o chestie de gusturi. (Parca sunt prea bling-bling pentru o masina sobra. As incerca un model cu spite drepte, eventual mate)
|
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
In sfarsit niste poze unde se vede masina calumea. Arata foarte bine. Felicitari semit!! As vrea sa stiu si eu unde e locatia din ultima poza.
This post has been edited by bear_mc: 6 May 2008, 18:15 |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
semit,
Nu prea ma omor eu dupa sedan -uri, indiferent daca e vorba de Renault sau alte marci, insa Megane -ul tau arata super. Mie, cel putin, imi place. Daca era benzinar, era si mai bine. ![]() This post has been edited by sorin_f39: 6 May 2008, 18:31 |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
semit |
![]()
|
Multumesc
![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
si ce te-ar tenta ? ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
un Audi A4
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 01:40 |