Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
![]() ![]() |
Reno Megane Sedan, - ALL BLACK-
octav_ |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 846 Joined: 16 September 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Clio
RS 197
2009 2.0 16V
|
|||
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Interesant vazuta in intuneric sau artistic...
Acuma...daca e interzisa critica in aceasta categorie unde de regula fiecare isi lauda masina, imi cer scuze si nu mai zic nimic. INSA dupa cum a zis si Liviu, nu pot distinge aproape nimic din masina, iar toata lumea e pe spate ca uite dom'le ce frumoasa e masina ![]() -O alta treaba e fotografierea doar in intuneric. Bun, arata bine ptr. o SILUETA de masina. Cand vrei sa iti expui marfa si stii ca arata bine, o pui in lumina si o arati lumii...Asta imi aduce aminte de carnea inverzita din rafturile magazinelor afisata in lumina rozalie... -Alta chestie, desi e strict de gusturile fiecaruia, e partea de "eingeil aiz" care transforma o masina normala sau frumoasa intrun kitch fara gust si fara personalitate. Orice s-ar zice, "angel eyes" e specific BMW-ului, iar orice alta masina cu asa ceva se cheama copie ieftina a bmw-ului. In rest, n-am ce comenta la faruri, atata timp cat isi fac treaba bine (si banuiesc ca e ok) -Nu am inteles inca daca in afara de vopsirea bandourilor fata/spate/st/dr s-a mai facut ceva sa devina all black. Mai e ceva deosebit care imi scapa, sau a suferit o revopsire integrala cu un negru mai adanc...sau ? Acuma....Jentile parca erau de mai demult, dar oricum arata interesant, interiorul a suferit ceva modificari? sau "e" pe drum? Oricum. Personal stiu sa apreciez un om care pune suflet sa-si modifice masina si face o pasiune ptr. ea. De asemenea gusturile nu se pot discuta, fiecare isi personalizeaza masina cum vrea si sper ca randurile mele sa nu fie considerate ofensa sau atingere la spiritul tau creator. Sunt niste observatii... Spor la personalizat in continuare ![]() |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca iti scapa ceva Dantes.
|
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dantes @ 18 Apr 2008, 14:40) Interesant vazuta in intuneric sau artistic... -Alta chestie, desi e strict de gusturile fiecaruia, e partea de "eingeil aiz" care transforma o masina normala sau frumoasa intrun kitch fara gust si fara personalitate. Orice s-ar zice, "angel eyes" e specific BMW-ului, iar orice alta masina cu asa ceva se cheama copie ieftina a bmw-ului. In rest, n-am ce comenta la faruri, atata timp cat isi fac treaba bine (si banuiesc ca e ok) farurile au fost cumparate pentru lupe... sa nu mai orbesc participantii la trafic cu xenoanele in faruri normale.. angel-eyes-urile sunt bonus ![]() Reiterez ideea ca vad ca va rod rau pozele.. a fost o incercare artistica people, da NOAPTEA, ca asa am vrut EU, pentru ca d`oooh, noaptea e neagra si masina e se pare neagra... era mai bine sa pun 3 poze facute cu telefonul si masina jegoasa ziua? Vor veni si poze facute ziua care, desi nu sunt facute cu aparate de 50 milioane si zoom-uri astronomice si nu mai stiu ce... they will rock your world ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
'13 nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce te enervezi! Nu te inteleg!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
semit |
![]()
|
![]() Private Spice Group: Moderatori Posts: 5.972 Joined: 27 September 05 From: Bucuresti ![]() |
daca ma enervam dispareau posturile... fiecare are dreptul la o parere pe care, fie ca sunt de acord fie nu, i-o respect cat timp este in limita bunului simt
![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Nici eu nu sunt un fan angel-eyes (ma refer strict la cerculetele luminate, nu la farul cu totul) dar intr-adevar la Megane II.1 e cam singura modalitate de a obtine lupa, farurile cu lupa II.1 de xenon fiind scumpe rau la Renault. Plus, arata bine pe o masina inchisa la culoare cum e a lui semit, fiind negre si ele... Faceti o comparatie intre un Megane II.1 fara lupa si masina lui semit. E o mare diferenta.
Ce a facut semit la masina (vopsirea bandourilor in ton, jantele si farurile cu xenon) sunt modificari de bun simt, in nici un caz kitsch, cum sunt multe alte masini chiar aici la Jurnal de Bord... Iar pozele mie mi se par reusite. Ca nu vor ajunge pe prima pagina a revistei TIME, sunt convins, dar eu zic ca sunt ok, avand in vedere ca altii pun poze facute cu telefonul. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
mie-mi place cum a iesit masinuta
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
BOG |
![]()
|
![]() Riders on the Storm Group: Moderatori Posts: 1.364 Joined: 16 August 05 From: Bucuresti/Botosani ![]() |
Problema e pusa gresit..nu pozele sint importante. Si nici nu ii tine nimeni partea lui Semit...numai eu cat am facut misto de el cu jantele alea
![]() |
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
- B xx BOG Ce este adevarul?, a aruncat sfidator Pilat din Pont, dar nu a asteptat raspunsul! (Bacon)
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
In ce masini am avut, am "bagat" mai mult de 2 becuri osram sau philips. De asemenea, nici Liviu nu a "bagat" mai mult de 2 becuri osram sau philips... Dar ma rog...
Ideea de la creculetele luminii ca au venit bonus e una, ca au si fost puse in functiune e a doua. Asta daca intradevar a contat alegerea ptr. lupa de la far. Deja cele 3 becoleduri erau arhisuficiente ptr. a semnaliza pozitia masinii. In mers, banuiesc ca e folosita faza scurta/lunga si nicidecum proiectoare cu cerculete... @Lucman...Ce anume imi scapa? Macar sa vad ce vad si altii.... Masina ca silueta e ca orice alt megane negru cu bandourile la culoarea masinii... Singurul lucru care o diferentiaza sunt cerculetele... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Lucman |
![]()
|
![]() Cogito ergo doleo Group: Members Posts: 664 Joined: 26 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Iti scapa filozofia din spatele cerculetelor si a jantelor.
Iti scapa transformarea la care am fost parte cei care ii stim carutza. E un stil de viata. Un far si o anvelopa nu sunt importante, dar faptul ca fac parte din viata noastra de fiecare vineri e priceless. |
--------------------
Renault
1.5 DCi 80CP
Fidji Bianchi Super Grizzly
|
|
BOG |
![]()
|
Corect...
|
--------------------
Reno
M 2.1/CD
2005/1.6 16 V
|
|
dantes |
![]()
|
Asta e cu totul altceva si sunt perfect de acord cu tine, mai ales daca fiecare coltisor din masina are povestea lui... Per ansamblu masina e una simpla, dar povestita precum imi spui, atunci e intradevar cu totul altceva...
|
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Mutzunache |
![]()
|
![]() Milk my sheep, bitch! Group: Members Posts: 1.571 Joined: 22 May 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 18 Apr 2008, 14:55) farurile au fost cumparate pentru lupe... sa nu mai orbesc participantii la trafic cu xenoanele in faruri normale.. angel-eyes-urile sunt bonus ![]() Reiterez ideea ca vad ca va rod rau pozele.. a fost o incercare artistica people, da NOAPTEA, ca asa am vrut EU, pentru ca d`oooh, noaptea e neagra si masina e se pare neagra... era mai bine sa pun 3 poze facute cu telefonul si masina jegoasa ziua? Vor veni si poze facute ziua care, desi nu sunt facute cu aparate de 50 milioane si zoom-uri astronomice si nu mai stiu ce... they will rock your world ![]() Eu cand ziceam, ziceai ca sunt nebun.. Ti-a iesit superb, masina simpla si frumoasa asa cum ii sta bine un obsedat se...modest ![]() This post has been edited by Mutzunache: 18 Apr 2008, 16:48 |
--------------------
M. Outlander 2019
Honda Civic 2021
Cadillac Eldorado 2002
|
|
dantes |
![]()
|
Ok. Masina e simpla si asa se doreste si personal sunt de aceeasi parere ca o masina trebuie sa-si pastreze aerul ei original. Pe mine personal imi sar piticii cand vad cerculete d-alea pe alta masina decat bmw... ATAT...
Daca era vorba STRICT de lupele din faruri, atunci poate se pot si decupla cerculetele... dar nu...masina a fost prezentata prin accentuarea pozelor pe respectivele cerculete. Nu toti il cunosc pe proprietar si cum si-a facut masina si etapele ei, dar in felul asta se poate interpreta f. usor si astfel. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
sebi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 January 06 ![]() |
Mie unul imi plac farurile foarte mult, de altfel am acelasi model de far pe masina. ideea este foarte simpla, fiecare om cu gusturile lui. Mie unul imi place cum a iesit masina lui Semit. E cu mult bun gust.
Iar cei care afirma ca nu le place, e dreptul lor, ce imi place mie nu trebuie neaparat sa placa si altcuiva. Una peste alta bravo Semite, mie unul imi place. |
-------------------- EX Owner: Renault Megane -2005- All black - Prea multe modificari pt a le pune intr-o semnatura :)
Audi A8 4.2tdi Quattro 2006 |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
auzi domne cica e kitsch sa ai angel-eyes pe masina. De unde pana unde??
Pai in cazul asta e chici sa ai lupe in faruri, pentru ca nu stiu care super producator de masini a inventat lupele in faruri. in aceeasi ordine de idei e kitsch sa ai semnalizatoare inglobate in faruri, sa ai stopuri pe frana care se aprind in rosu, sa ai faruri cu xenon, sa ai semnalizatoare care clipesc, sa ai semnalizatoare portocalii, sa ai lumini de marsarier pe alb, sa ai cauciucuri negre rotunde, sa ai 4 usi, sa ai 3 usi, sa ai culoarea ROSSO FERRARI la masina, sa ai air-bag-uri, sa ai claxon, sa ai alarma, sa ai injectie directa, sa ai injectie indirecta, sa ai injectie ME-Motronic, M-Motronic, Mono-Motronic, K-Jetronic, sa ai scaune din piele, sa ai night-vision, sa ai sist de parcare automat, sa ai senzori de parcare, sa ai scaune cu masaj, si lista poate continua. Totul pentru ca acestea au fost inventate de catre vreun fabricant si sunt prezente pe mai multe modele de masini. Hai sa fim seriosi, atata timp cat arata bine pe masina si farurile sunt concepute de fabricant cu angel-eyes nu vad problema! nu exista creatii individuale pe piata autovehiculelor. "Daca era vorba STRICT de lupele din faruri, atunci poate se pot si decupla cerculetele" ![]() ![]() ![]() ![]() Vecine masina e bestiala, vazuta si ziua, si noaptea, pozele sunt absolut superbe, farurile sunt dementiale. Pacat ca unii nu pot intelege tematica unei poze.. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
dantes |
![]()
|
Ok. Cerculetele sunt parerea mea. Insa am vazut f. multi pe cele 2 forumuri gemene care condamnau cerculetele pe logane, solenze, etc... Se pare ca pe renouri da bine si nu e kitch..
Nu mai are importanta. Eu am zis si m-am edificat. Masina arata bine, negrul complet si cu jentile si cum arata masina per totatl (apropos, o stiu mai de demult, ne-am si cunoscut, am vazut-o si in trafic chiar acu vreo 2 sapt. utima data). Din pacate nu mi-a venit sa cred ce am vazut cu cerculetele si stilul de prezentare a acestora. Consider ca asta e singurul minus al masinii, dar daca majoritatea zic ca e super marfa, atunci eu nu mai comentez si raman cu parerile mele. Ma repet. Orice altceva la masina arata bine si se vede ca a pus suflet in ce a facut. PS si offtopic: Va rog sa va si semnati la reputatie, sa vad si eu informativ cine aproba cerculetele pe orice masina. Nu dau inapoi ca nu ma intereseaza sistemul de reputatie. Multumesc. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Sa inteleg ca e in scadere reputatia ta?
![]() Tragic! |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Unul s-a desconspirat deja
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
Solon |
![]()
|
N-ai nimerit-o! Daca vroiam sa-i dau minus ma semnam, stai fara grija!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
j.d |
![]()
|
![]() ...internationally known Group: Members Posts: 2.002 Joined: 11 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(semit @ 18 Apr 2008, 15:55) scuzati-mi anticipat lipsa de modestie, dar critici as dori sa primesc de la persoane care au investit in masina mai mult de 2 becuri Osram sau Phillips din cora.. multumesc Cel mai tare post. ![]() Modificarea unei masini inseamna foarte multa munca...farte mult suflet, enorm de multa pasiune si nu in ultimul rand...multi bani. ****aici a fost un text considerat ofensator ****...e atat de usor sa critici pe banii si pe munca altuia... ![]() Una peste alta...asa mi-ar fi placut sa arate si a mea. ![]() This post has been edited by Liviu: 21 Apr 2008, 10:05 |
--------------------
powered
by
TFSI Ex-owner 2007 Megane Sedan...un pic mai altfel
|
|
Christu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.094 Joined: 9 June 07 From: Bucuresti ![]() |
Superb! Live arata beton!!! (si inca nu am schimbat decat un bec pe masina).
![]() |
--------------------
Alfa
Romeo
159 ex: Renault Megane Sedan 2007
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
QUOTE(dantes @ 18 Apr 2008, 16:32) Ca sa fiu mai precis, am bagat becuri Osram "allweather" in masina mea ... asta pe langa alte "mici" tuninguri pur functionale. Cine imi stie supernova care a fost inaintea meganului stie de asemenea ca masina arata stock din exterior. Eu sunt adeptul tuningului functional .. in sensul ca eu consider tuning transformarea unui motor din 100CP in 150CP sau (sa zicem) robotizarea hayonului ... sau ... sau ... sau ... dar nu voi considera niciodata in viata mea ca tuning functional Angel Eyes adaugati after-market la masini non-bmw, cd in parbriz, oua kinder in antena, spoilere super sport si praguri coborate la o masina de 100cp cu suspensii de barcuta (a se citi megane stock). Daca te apuci de o masina sa o faci sport .. atunci du treaba pana la capat .. fa-o SPORT, nu sport-like. De abia aia se cheama tuning. Cat despre de a spus Fratica mai sus, da-mi voie sa nu fiu de acord. Pe scurt, daca renault ar fi produs faruri cu angel-eyes din fabrica nu ar fi fost cu nimic iesit din comun sa ii modifici (sa ii faci mai luminosi, mai mari, nu stiu .. triunghiulari .. etc). Dar cat timp SINGURUL PRODUCATOR DE MASINI DIN LUME CARE PUNE ANGEL-EYES PE MASINI ESTE BMW, a-ti pune angel eyes pe alta masina decat bmw este perfect egal (in capul meu cu minte neteda) cu a-ti scrie AMG pe spatele masinii, langa sigla, sau cu a-ti pune in locul rombului in fata masinii sigla BMW. Fara suparare, dar asta este parerea mea. Si inca putin Off-Topic: Apropo de "kitch" ... vedeti ca mai nou Audi a scos un model de pozitii unic ... o bara de led-uri albe, ultrabright, pusa pe linia de jos a farului ... astept cu interes primul megane cu asa ceva. P.S.: Scuze daca v-am plictitsit. P.S.2: Si eu ma gandesc serios la achizitionarea unui set de faruri ca ale lui Semit , versiunea cromata (ca eu nu am masina all-black) numai ca vreau sa ma asigur mai intai ca farurile se pot desface si ca angel-eyes-urile se pot scoate .. sau vopsi ... ceva ca sa nu se vada ca sunt acolo. Eu vanez strict sistemul de lupe al farului ![]() This post has been edited by Liviu: 21 Apr 2008, 10:22 |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
semit |
![]()
|
QUOTE(Liviu @ 21 Apr 2008, 11:16) dar nu voi considera niciodata in viata mea ca tuning functional Angel Eyes adaugati after-market la masini non-bmw, cd in parbriz, oua kinder in antena, spoilere super sport si praguri coborate la o masina de 100cp cu suspensii de barcuta (a se citi megane stock). Daca te apuci de o masina sa o faci sport .. atunci du treaba pana la capat .. fa-o SPORT, nu sport-like. De abia aia se cheama tuning. ![]() ![]() |
--------------------
Reno
Megane GT line 1.5dCi
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
semit,imi permit sa intru in topicul tau:
cred ca exista o diferenta de termeni: tuning se refera strict la transformarea motorului!!! ceea ce face semit eu stiam ca se numeste styling,dupa umila mea parere. cat despre angel-eyes ,mi se pare ca e un produs care l as compara cu un cuvant din engleza romanizat,e adevarat ca nu arata perfect pe megane dar sunt masini pe care mie mi se pare ca arat ok. daca o firma producatoare de masini aplica un anumit produs inovator (vezi pozitiile gen audi) si are priza la public si bineinteles nu va veni ca nuca n perete pe alte masini,probabil ca se va utiliza in styling....(p.s.pana acum am vazut acele pozitii pe 206,307,C4 ,golf;arata ca naiba!!!) parerea mea personala ca pe o masina neagra vin destul de bine farurile lui semit,pe cand pe o masina de culoare deschisa vor arata exact ca si mult hulitele pozitii audi. |
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
felicitari pentru poze. Excelente. Iar masina, all black
![]() |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Liviu @ 21 Apr 2008, 11:16) Si inca putin Off-Topic: Apropo de "kitch" ... vedeti ca mai nou Audi a scos un model de pozitii unic ... o bara de led-uri albe, ultrabright, pusa pe linia de jos a farului ... astept cu interes primul megane cu asa ceva. poate vom vedea in viitor asa ceva pe o masina renault. http://www.promotor.ro/articol/112027/hobb...e/renault-nepta |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Eu vorbeam de masini de serie nu de concepte .. dar, ma rog, fiecare intelege ce vrea.
Ca informatie generica, tu, daca ai fi producator de masini, ai scoate o masina de serie "imprumutand" o particularitate a altei marci sau ti-ai creea propria particularitate? Ok, toate masinile trebuie sa aiba faruri, pozitii, semnalizari, etc .. dar fiecare le poate implementa in stilul propriu ... dar deja cand imprumuti elemente de design specifice unei anumite marci, eu zic ca se impute treaba. Ca sa nu fiu total off-topic, Semit, masina arata foarte bine doar ca mie imi stau pe creier angel-eyes .. dar deja stii asta ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 14:21 |