DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 36 37 38 39 40 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

merlin27
post 17 Jun 2005, 11:10
Post #1111

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

Eu unul recomand Cobalcescu. Sunt profesionisti, am fost tratat cu deosebit respect. Ca locatie, eu am fost la sediul din strada Cobalcescu numai stiu cum, este cel din drum spre Mall, chiar vis-a-vis de fostul sediu central Connex. Recomanda acolo contact cu dl. Lucian Zafira (mai este un nene cu mustata acolo care l-am vazut si pe site-ul lor intr-o poza, parea foarte atent cu clientii), este foarte amabil si te poate ajuta sa te orientezi cel mai bine la partea de finantare, etc. Eu spre exemplu, am fost acolo sa apelez la achizitionare de masina noua prin programul rabla. Ei mai aveau masini alocate, la Meridian se terminasera de mult. Din start mi-a sugerat (dl Lucian) sa apelez la banca Reiffeisen, pt ca aveam avantajul obtinerii creditului prin varianta "cumulat pe familie". Mi s-au parut multe acte la Raiffeisen asa ca m-am incapatanat sa obtin de la Cobalcescu prin BRD credit. Bineinteles ca m-a avertizat ca am sanse mici sa obtin credit in valuta, ceea ce s-a si intamplat. Am mers apoi pe solutia propusa initial de dl. Lucian si nu am intampinat nici o problema. Asa ca recomand Cobalcescu

Un singur lucru m-a deranjat, dar intr-un fel este de inteles, si banuiesc ca toti incearca sa faca acest lucru: sa te "traga in piept" la asigurarea Casco, adica sa te forteze sa platesti toata asigurarea pe un an, si asta la ei. Din fericire pt mine, astia lucreaza cu ASIBAN, despre care am auzit aici "numa` lucruri frumoase" - ghilimele sunt cu scop precis, pretenii`stiu de ce biggrin.gif - iar banca creditoare lucreaza cu ASIROM si OMNIASIG, deci oricum ei dicteaza. Atentie mare: daca "va bagati" la Moderato, pe 7 ani, se pare ca aici e spilu: iti baga asigurarea CASCO pe gat si isi scot comision baban. Dupa mine, unde castigi ca ai credit pe 7 ani pierzi la asigurare iar la credit cu alte banci castigi la asigurare in sensul ca nu esti obligat sa o platesti integral, dar.... pierzi la altele. Deci? De pierdut pierzi oricum, doar daca nu ai banii cash. Atentie la neatentie cu asigurarile!!!!

--------------------
Dacia Ambition Toreador - B-88-SRS
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
carman
post 17 Jun 2005, 21:17
Post #1112

Membru

merlin27,

poti fi mai specific ? de ce e asa rau la asiban ? ce consideri ca pierzi la asigurare tinand cont de faptul ca au cota cea mai mica ? nici la asiban nu (mai) esti obligat sa achiti integral, poti sa o faci in rate...

daca te referi la faptul ca prima e aceeasi in fiecare an si nu se acorda reducere, exista un avantaj ascuns: in fiecare an ai masina asigurata la valoarea initiala.

a nu se intelege ca le fac reclama...

This post has been edited by carman: 18 Jun 2005, 02:42

--------------------
◊ ◊ - ◊
+
Sony
post 18 Jun 2005, 07:24
Post #1113

Membru autentic

From: Ban Land

@merlin27, daca nu ai ridicat inca masina, iti recomand sa verifici cu atentie seria masinii.
Mie mi-au livrat alta masinia "profesionistii" de la Cobalcescu.

--------------------
Caruta cu doi cai frumosi 1945
+
tarzy
post 18 Jun 2005, 10:19
Post #1114

aroist

QUOTE(merlin27 @ 17 Jun 2005, 23:00)
Sincer imi pare rau sa aud asta Sony... eu cred ca ai avut tu pur si simplu ghinion.. nu era nici o tipa acolo cand am fost eu acolo. m-am uitat special dupa cum esti tratat pt ca mie mi-au lasat un gust amar cei de la Comauto Meridian. Cei de la Cobalcescu (ma refer la baieti) se purtau foarte frumos cu clientii, erau extrem de amabili si se vedea clar ca stiu ce vor:sa vanda. Erau mereu atenti sa dea informatiile cat mai complete. Un singur lucru m-a deranjat, dar intr-un fel este de inteles, si banuiesc ca toti incearca sa faca acest lucru: sa te "traga in piept" la asigurarea Casco, adica sa te forteze sa platesti toata asigurarea pe un an, si asta la ei. Din fericire pt mine, astia lucreaza cu ASIBAN, despre care am auzit aici "numa` lucruri frumoase" - ghilimele sunt cu scop precis, pretenii`stiu de  ce biggrin.gif - iar banca creditoare lucreaza cu ASIROM si OMNIASIG, deci oricum ei dicteaza. Atentie mare: daca "va bagati" la Moderato, pe 7 ani, se pare ca aici e spilu: iti baga asigurarea CASCO pe gat si isi scot comision baban. Dupa mine, unde castigi ca ai credit pe 7 ani pierzi la asigurare iar la credit cu alte banci castigi la asigurare in sensul ca nu esti obligat sa o platesti integral, dar.... pierzi la altele. Deci? De pierdut pierzi oricum, doar daca nu ai banii cash. Atentie la neatentie cu asigurarile!!!!
*

pai cum adica ce castigi la Credit pierzi la asigurare?

asigurarea-i cateva sute de euro pe care oricum le platesti intr-un an, pe cand creditul este cateva mii de euro

cam despre ce "lucruri frumoase" ai auzit tu? ca ma duc la OPC si-i reclam pew aia de la BRD ca mi-au bagat Asiban-ul pe gat cu forta?

--------------------
DACIA / ARO / TICO L 1,6 / 244 / SX 2005 / 1993 / 1999 - B55MGY
Aha
+
merlin27
post 19 Jun 2005, 16:29
Post #1115

Membru incepator

Am atras atentia asupra faptului "ca NU este in regula" cu asiba-ul ala... de ce nu esti atent? wink.gif
Sony, n-am ridicat inca masina.. multumesc de sfat. Dar oare, nu trebuia sa fii tu cel mai atent cand ai ridicat masina?? In fond, mie asa mi se pare normal. In fine, imi pare rau ca ai avut parte numai de belele, iti doresc ca masina sa-ti mearga ceas.
Iar, vis-a-vis de cota aia mica de asigurare, cititi si voi pe forum ce probleme au avut altii cu ASIBAN-ul si apoi comentati. Mie unul nu-mi inspira incredere deloc. Din ce am auzit pana acum ASIROM sunt seriosi, apoi OMNIASIG, Alliantz si in fine... altii. Eu o sa fac la ASIROM.wink.gif

--------------------
+
morrocod
post 21 Jun 2005, 02:24
Post #1116

Membru incepator

From: Cluj-Napoca

Ieri am ridicat masina. Merge bine, totul in regula. Dealerul a fost ok, a incercat sa-mi vanda covorasele standard pt Logan cu vreun milion, l-am refuzat politicos.
Ce am auzit cat am stat acolo, pana mi-au facut hartiile: in luna august fabrica nu lucreaza, sunt in concediu, iar cei care au pus comanda de curand, sau pun acum comenzi, vor putea ridica masinile cel mai devreme la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie. Iar la salonul de la Bucuresti, zicea dealerul ca a auzit din surse neoficiale, se lanseaza o noua versiune (probabil vorbea de diesel), si sfatuia pe un client sa astepte pana atunci cand or sa primeasca ei modelul respectiv sa-l testeze si sa faca comanda, iar pe altul il indemna sa revina spre sfarsitul lui august ca sa se inscrie pe lista, ca doar de atunci incep inscrierile pt. modelul respectiv.

--------------------
Logan Laureate 1.4 - CJ ?? ???
+
IRONICK
post 21 Jun 2005, 09:00
Post #1117

-

From: Romania

QUOTE(morrocod @ 21 Jun 2005, 03:24)
Ce am auzit cat am stat acolo, pana mi-au facut hartiile: in luna august fabrica nu lucreaza, sunt in concediu, iar cei care au pus comanda de curand, sau pun acum comenzi, vor putea ridica masinile cel mai devreme la sfarsitul lui august inceputul lui septembrie.
*

Se numeste remont.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
klaus
post 21 Jun 2005, 12:59
Post #1118

步步

Group: Moderatori

as dori sa mentionez niste lucruri legate de remontul de vara de la dacia:
1. Chiar daca iei masina la sf. lui august, tot din seria facuta inainte de remont o iei, ca doar nu a lucrat nimeni in luna aia...
2. Umbla niste zvonuri ca nu ar fi prea indicate masinile facute imediat inainte de remont (vreo 2 sapt. inainte) si imediat DUPA remont (vreo 2 sapt. dupa). Doar ca zvonuri...

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
IRONICK
post 21 Jun 2005, 13:10
Post #1119

-

From: Romania

[nu mai cita postul anterior, scrie clar in Regulament ca nu e voie... vei lua avertisment daca mai faci!]

Mai adaug si eu ceva pentru punctul 2. Tot la categoria zvonuri

Masinile facute vineri si luni nu sunt prea indicate. DE CE ? Pentru ca vineri ca tot omul nea Vasile de la Mioveni se gandeste ce face in weekend, petreceri, mare, munte, etc,... si nu ii mai arde de munca alcoholic.gif , iar cele de luni .. vine la servici dupa un weekend drunksinging.gif si nu prea are chef de munca.

This post has been edited by AL: 21 Jun 2005, 13:58

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
AL
post 21 Jun 2005, 13:56
Post #1120

Member

cititi "Rotile" de Aldous Huxley.... sa vedeti acolo la americani paranoia .... la aia trebuie sa fie afisata data si ora montarii masinii ca sa o cumpere!

P.S. in torpedoul LGN-ului meu am gasit un desfasurator cu coduri de bare de la montaj, cu data, ora si cred ca si numele montatorului pentru fiecare operatiune in parte...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
BAB
post 21 Jun 2005, 23:04
Post #1121

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

M-ati cam daramat... Am comandat masina pe 18 si data limita este 19.09.2005. Cred ca va fi o masina produsa taman in "perioada fatidica". "Zvonerul" si "raspandacul" romanesc sunt la putere si produc "material", pentru "miratori". Voi, chiar credeti povestile astea?

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
74r12
post 22 Jun 2005, 07:37
Post #1122

Membru autentic

From: Planeta Pământ (Terra)

2 intrebari pt. posesorii de Logan:

1- culoarea bordului - am vazut la multe Loganuri ca bordul este gri. Sunt si borduri negre ?
2 - culoarea panourilor interioare de pe usi - tot gri. Exista si panouri pe negru??

Daca da, culoarea bordului, respectiv a panourilor de usi se poate alege atunci cand se face comanda pt. cumpararea masinii, sau e la nimereala??

This post has been edited by 74r12: 22 Jun 2005, 07:37

--------------------
Megane 2.2 Expression+ 1,5 dci 85 cp
Megane 3 Sport Tourer Privilege 1,5 dci 110 cp EDC
+
soryn
post 22 Jun 2005, 08:19
Post #1123

Membru

From: Cluj-N

Numai pe gri.

--------------------
renault megane 2016 - cj xx xxx
+
merlin27
post 22 Jun 2005, 23:13
Post #1124

Membru incepator

Sony, cata dreptate ai avut!!!!!!!! Bai frate, astia sunt magari de magari de magari de la Cobalcescu. Ce tampit am putut sa fiu, cat de credul. FAZA DE FAZA:

1. Merg la dealer, platesc 20 bulioane, fac bon de comanda ferma. Buun. Tot atunci optez pentru EXTENSO (cine nu stie, garantie extinsa la 3 ani).
BUBA 1- Dealerul nu imi explica ca aceasta garantie va fi platita din buzunarul propriu pentru ca nu este acoperita de banca la creditare].
BUBA 2- Imi spune ca TREBUIE neaparat sa fac la ei CASCO, atentie PE UN AN INTREG (deci aprox 350 euroi).
BUBA 3-Nu zice nimic de cei 25% initial, eu intelegand ce cei 20milioane plus cei 30 milioane de la masina veche se constituie avans. Am intrebat expres insa din start, chiar inainte de a face bonul de comanda, am fost aburit ca voi obtine restul de bani de la banca.URAT!

2. Merg la banca, fac dosar de imprumut, totul ok, fac gaura in talpa de la alergat intre dealer, firma la care lucrez si banca. Am optat pentru Raiffeisen. Daca vreti sa declarati si lotul, data si ora la care a fost facut hartia igienica cu care v-ati sters la fund anul trecut, fa sfatuiesc sa mergeti la ei. Daca nu va tin nervii, renuntati, aici va trebuie unii de titan. In fine, obtin aprobarea creditului.

3. Ma suna dealerul ca masina a iesit din fabricatie si sa merg dupa devizul de diferenta de plata. Bun, merg el, apoi la banca. Aici, stupoare. Nu mi-a trecut cursul euro la care am facut comanda la masina. Mai ratez o zi pentru ca era tarziu cand am fost la banca. Bine, telefoanele de rigoare intre banca si dealer, asta da din umeri si spune ca nu a mai intalnit asa ceva. In fine, se pun de acord banca cu dealerul si merg dupa alt set de documente. Ma intorc la banca, aici fac polita CASCO, bineinteles ca se putea si pe mai putin de un an, fac pe trimestru (4 luni), apoi platesc o diferenta de 34 milioane, pentru ca ... deh, masina e in euro, imprumutul meu e in euro (am uitat sa specific acest lucru) iar pretul exprimat de avizul de diferenta de plata este in ... LEI, evident, ce drq. mad.gif In fine, totul ok, plec dupa 4 ORE de la banca, ametit si sfarsit, cu gandul ca a doua zi ridic OP-ul si astept linistit masina.

4. STUPOARE!!! Ma suna de la banca sa-mi spuna ca mi-au gresit tot dosarul pentru ca nu au observat GARANTIA EXTINSA si ca mai trebuie sa platesc 140euro diferenta, plus ca sunt rugat sa revin la banca pentru refacerea documentatiei si a politei CASCO, totul pe o suma mai mica cu 100 EURO la valoarea sumei creditate. Mi se inmoaie genunchii blink.gif Ma duc la dealer si spun ca-mi bag picioarele in garantia lor extinsa. Asta imi spune ca nu se poate, ca apar complicatii si ca nu imi mai garanteaza pretul de achizitie. Imi spune ca EXTENSO face parte din valoare masinii, la fel ca si vopseaua metalizata si ca nu se considera separat. Buun. Imi face o alta factura in care este inglobata si garantia extinsa. Imi spune (dealerul) ca ei lucreaza cu o agentie din MALL a Reiffeisen si ca e prima oara cand aud de faptul ca banca nu crediteaza si EXTENSO. Ca ma bine sa imi fac transfer de dosar la aia. Ok, ma duc la banca sa incerc sa-i aburesc pe astia de unde am facut credit. Acolo, tipa de la credite, foarte amabila, suna la colegii de la MALL si acestia spun ca este o tampenie ce mi-a spus dealerul, ca ii cunoaste bine pe astia de la Cobalcescu si ca NU AU ACORDAT NICIODATA CREDIT pe garantie extinsa. Buuu. Pun o prietena sa sune la Cobalcescu pe un alt numar si sa ceara informatii cu privire la RENUNTAREA la garantia extinsa. BINEINTELES CA SE POATE, atata timp cat masina este iesita din fabricatie si cat timp nu am achitat decat avansul. Se face o cerere de catre dealer la Departamentul Comercial Dacia. Sun eu de data asta la dealer, ii spun ca am auzit ca se poate cu cerere, asta ma abureste ca NU ca nu se poate ca nu imi garanteaza pretul. Ii spun ca se poate atata timp cat a iesit din fabricatie si ... BALBAIALA, spune ca daaa... ca se intereseaza si ca ma suna. Deci..
MINTE DE INGHEATA APELE: ORI E PROST SI NU STIE PROCEDURA, ORI E MAGAR. Amandoua variantele sunt de rau.

5. EPILOG: dosar blocat in continuare, astept sa-mi dea Cobalcescu raspuns referitor la renuntarea la garantia extinsa, sa merg cu alt set de facturi la banca, banca sa-mi faca alte documente, asiguratorul sa-mi faca alta polita de asigurare... si uite asa dragilor, DITAMAI tevatura. Scarbit de atata impertinenta, bineinteles, tatal meu mi-a dat diferenta de 140 euro. Pot sa rezolv foarte elegant totul maine in 2 ore. Dar spuneti si voi acum... merita??? Mama lor de comunisti, oricum am asteptat o groaza la masina asta, prvad ca nu mi-o aduce pana vineri asa ca ... imi bag picioarele romaneste si ASTEPT... si asta e, mai bine cu banii aia 140 EURO imi bag benzina si imi pun alarma. Ca altfel pana la salariu sunt falit: am masina noua si ma uit la ea ca nu am bani nici de benzina. huh.gif

CONCLUZIE: EVITATI REIFFEISEN SI COBALCESCU!

--------------------
+
Bianca
post 23 Jun 2005, 06:59
Post #1125

Membru

Este prima oara cand aud ca se poate renunta la garantia Extenso...este prima oara cand aud ca se poate incheia Casco pe mai putin de un an , pana acum stiam ca se poate incheia Casco pe un an dar in rate la banca ...nu stiu ce sa mai cred ...lamuritima si pe mine ca azi maine imi vine masina si sunt intr-o mare ceata.

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI Egee - B 80 -xxx
multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
+
testike
post 23 Jun 2005, 08:40
Post #1126

Membru autentic

From: Cluj

Haide sa povestesc si eu cum am rezolvat cu creditul pentru Logan, poate ajuta pe cineva:

1) Credit la Alpha Bank : Bineinteles ca au trebuit dovedite toate veniturile, insa au acceptat venituri din vreo 7 locuri: carte de munca, PFA, dividende, etc.. orice se putea dovedi ca am platit impozit. Personal, eu am primit doar de la ei numai credit de 2 ori (apartament + masina), si recent un prieten a putut sa-si ia tot numai de la ei credit tot pentru Logan.
Suma imprumutata 6000 Euro, rata 128 EURO/luna, pe 5 ani, cu cheltuielile de aprobare a dosarului incluse in rata (nu platite la aprobare).

2) Ridicarea masinii: Seara am ascultat mesajul dealer-ului pe robot. Dimineata la 8:30 am fost la el si am luat actele. Pana la 12 aveam hartiile OK facute de banca, si CASCO facut pe primul trimestru (este OK sa platesc trimestrial CASCO, dar trebuie sa si duc actele la banca inainte sa expire perioada precedenta). Masina am ridicat-o pe la orele 2:30, cu alarma montata, si spalata.

Momentan am restituit in avans approx 4000 EUR din credit, fara penalizare, iar ratele s-au recalculat in functie de perioada si suma ramasa.

--------------------
Mazda 3 2018 Prestige 2009 1.5 DCI 85CP Ambition 2004 1.6 MPI
+
merlin27
post 23 Jun 2005, 09:34
Post #1127

Membru incepator

Bianca bine ai venit in clubul celor "fraieriti". CASCO se poate face pe orice perioada vrei tu, pt 4 luni, 6 luni sau un an, cu banca, dar la incheierea ratei de asigurare trebuie sa duci la banca chitanta, in cazul in care ai facut credit. Garantia EXTENSO, din informatiile pe care le detin acum (am si sunat si la VC si am cerut lamuriri) atata timp cat masina a iesit din productie si nu a fost achitatat decat avansul ar trebui sa se poata renunta oricand la ea, se refac facturile catre banca minus garantia extinsa. Astept sa ma sune ori dealerul ori VC sa-mi spuna la ce concluzie au ajuns. Oricum, clar nu pup masina saptamana asta, asa ca nu am nimic de pierdut.

--------------------
+
AL
post 23 Jun 2005, 14:42
Post #1128

Member

merlin27, era bine daca citeai topicul asta cap-coada INAINTE de a intra in hora respectiva... parere mea e ca ti-ai cam facut-o singur, din lipsa de informare prealabila... mai ales prin faptul ca ai ales o banca care nu are "drumuri batatorite" cu Dacia si dealerii acesteia... si deoarece nu ai luat in calcul toate costurile financiare si procedura de calcul... asa ca nu umple forumul de romane politiste, ca esti si tu vinovat de situatia in care ai intrat!

bianca...nu te speria degeaba...raspunsul la problemele tale e in acest topic... fa efortul si citeste...

on topic: in extrem de rare situatii s-a putut renunta la Extenso... CASCO depinde de BANCA..unele banci nu impun nimic, altele impun doar companiade asigurari, altele incluziv durata... la BRD se face de regula pe 1 an... asta e regula...totusi, anumite persoane au facut si pe fractiuni de an la anumite sucursale...

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
merlin27
post 23 Jun 2005, 14:43
Post #1129

Membru incepator

Salut! Revin cu informatii de ultima ora. Garantia EXTENSO, odata facuta la bonul de comanda, atunci cand platiti cele 20 milioane avans, NU MAI POATE FI ANULATA. Asta deoarece este procesata electronic in baza de date de la Dacia. Se poate , totusi, renunta la ea prin stornare de factura, insa pretul nu mai este garantat, in final suma necesara de plata suplimentar fiind mai mare decat suma garantiei extinse. Am refacut dosarul si acum astept sa-mi vina masina. De mentionat comportarea buna a celor de la banca dupa incident cat si promptitudinea cu care am fost lamurit pana la urma de cei de la VC, pt ca am sunat si la ei sa-mi spuna procedura. Asa ca, bafta si sa n-aveti probleme ca mine.

PS -- BRD ACORDA CREDIT PE GARANTIE EXTINSA!!! Cei care fac credit prin MODERATO pot rasufla usurati in cazul in care au optat pentru grantie extinsa, intra in creditul acordat de banca.

--------------------
+
armand
post 23 Jun 2005, 14:57
Post #1130

Membru incepator

Salut,

astazi 23.06.2005 in goana mea nebuna de a afla ceea ce imi trebuie pentru achizitionarea unui logan ambiance si de a face rost de unele formulare am fost la dealer-ul DACIA de pe calea floreasca.
In primul rand primirea a fost extraordinar de "calduroasa", cred ca doamna aceea distinsa care mesteca guma in timp ce vorbea cu mine mai avea un pic si imi dadea si 2-3 palme ca am tupeul sa o intreb cate ceva. Trecand peste toate aceste mici probleme am intrebat-o cam care mai este termenul de livrare, stiind ca este destul de mare 1,5 luni (cam asa am obs pe formum). Ei bine raspunsul m-a dat pe spate...de-a binelea .....IN SEPTEMBRIE ..pe la sfarsit.. Dupa un calcul minutios am ajuns la concluzia ca ar fi aproape 3 LUNI ..pentru o masina care se fabrica in Romania.... La intrebarea mea fireasca..."de ce asa de mult"....mi s-a raspuns ..."Se inchide uzina pentru 2 luni" ....
Acum pe bune....nu iti vine sa iti dai cu tesla'n ....ceva...... ph34r.gif

Nu m-ar deranja sa astept cam o luna max 1.5...dar 3 luni deja se intrec cu gluma.
Un dealer mai normal cu termene de livrare stiti ?

Va multumesc anticipat

--------------------
- - - -
+
driverx
post 23 Jun 2005, 14:59
Post #1131

--- Membru cu ralanti ---

Macar si-a prins guma de mestecat cu cele doua unghiute si a tras vreo 40 cm de ea in afara cand ti-a spus ca se inchide 2 luni? Macar asa...sa fie de efect....

Anyway...parca nu as crede ca se inchide 2 luni. Vine dizelarul, comenzi pana peste cap....chiar 2 luni nu cred.

--------------------
Mitsubishi Lancer 2008
Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
+
Ake
post 23 Jun 2005, 15:04
Post #1132

Morderator

QUOTE(armand @ 23 Jun 2005, 14:57)
Un dealer mai normal cu termene de livrare stiti ?

http://www.opeldibas.ro/
http://www.bradytrade.ro/
http://www.fiat.com.ro/
etc....

O mica problema ar fi ca astia nu prea au treaba cu Loganele, dar asta e un lucru bun totusi dintr-un anumit punct de vedere

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
armand
post 23 Jun 2005, 15:29
Post #1133

Membru incepator

Ma refeream pt logan, restu sunt ok..dar problema e ca nu imi dau credit pe 7 ani...si avans de 50mil

--------------------
- - - -
+
Ake
post 23 Jun 2005, 18:29
Post #1134

Morderator

armand, tocmai asta era si ideea, nu a fost chiar gluma ce ziceam mai inainte.
Dacia mizeaza pe preturile ceva mai mici si isi permit sa fie nesimtiti (asta nu inseamna ca nu gasesti dealeri nesimtiti si la masini mai scumpe).

Sistemul de comenzi Dacia e centralizat la Pitesti, asa ca nu cred ca vei gasi decat eventual (foarte putine sanse) o masina refuzata de altcineva.

--------------------
(si) Dacia Logan Laur.1.4
"Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto)
+
bomicabomic
post 23 Jun 2005, 18:44
Post #1135

Ex-membru DaciaClub

Care pret nu mai este garantat? N-am inteles? Tu cind ai facut comanda pretul era minim 8450 + GE, iar acum tot 8450 este.
Dacia garanteaza pretul in Euro.....OK, daca e vorba de diferenta de plata, in lei, pe care tu ai platit-o cind ai luat avizul , sa fie ei sanatosi, ca va mai dura vreo 2 ani pina cind diferenta de curs va fi de cel putin 1000 de lei.

--------------------
x x - x
+
BAB
post 23 Jun 2005, 20:35
Post #1136

GUERRIER MARIN DE VAILLANT

From: CONSTANTA

Pe bonul de comanda scrie, la capitolul 3 (verso), Garantarea pretului. Aici se precizeaza ca acea garantare se face in toate cazurile, mai putin in cazul modificarii unor prevederi legale ce duc la modificarea tehnica a masinii, sau a oricaror taxe incluse in pret. Ramane de vazut daca extenso reprezinta o taxa inclusa in pret sau este o optiune. Presupun ca totusi ea reprezinta o asa-zisa "dotare optionala" si nu o taxa. Cel de la Cobalcescu nu avea, probabil, chef sa refaca documentele, sau sa "piarda" banii pe extenso si atunci a iesit cu povestea despre ne-garantarea pretului.
Cat despre CASCO, stiam ca este obligatoriu pe toata perioada de derulare a creditului.
Oricum, merlin27 a gresit din start, cand nu a discutat din capul locului, ce vrea, cu reprezentantul Dacia si mai ales cu banca.

This post has been edited by ASW: 23 Jun 2005, 20:36

--------------------
Dacia Logan 1,6MPI Laureate - CT 06 BAB
"NOSCE TE IPSUM"
"Avoir une passion dans la vie, c’est un moteur fondamental pour vivre."
+
bomicabomic
post 23 Jun 2005, 21:33
Post #1137

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ASW @ 23 Jun 2005, 21:35)
Aici se precizeaza ca acea garantare se face in toate cazurile, mai putin in cazul modificarii unor prevederi legale ce duc la modificarea tehnica a masinii, sau a oricaror taxe incluse in pret.
*

Pai asta e alta mincare de peste. Exemplu, daca miine dl. Popescu zice acciza este de 10% , incepind cu data de poimiine, atunci Dacia nu-ti mai garanteaza pretul care era cu acciza de 1%.
Ex. 2, daca miine, guvernul zice, ca incepind de poimiine, toate masinile trebuie sa fie Euro4, sau sa aiba nu stiu cite airbaguri, atunci, Dacia nu-ti mai garanteaza pretul initial.

E clar? N-are nici o treaba GE cu ce ai scris tu.

This post has been edited by bomicabomic: 23 Jun 2005, 21:35

--------------------
x x - x
+
bendix
post 23 Jun 2005, 22:31
Post #1138

Membru autentic

From: Timisoara.RO

QUOTE(merlin27 @ 23 Jun 2005, 14:43)
Salut! Revin cu informatii de ultima ora. Garantia EXTENSO, odata facuta la bonul de comanda, atunci cand platiti cele 20 milioane avans, NU MAI POATE FI ANULATA.
*

Mie mi-a spus dealerul ca garantia extinsa o fac in momentul in care vine masina.

Apropos, ce mai trebuie facut in prima zi cand vine masina? Stiu ca imi va spune dealerul dar totusi doresc sa fiu pregatit sufleteste smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
alexadvert
post 24 Jun 2005, 07:27
Post #1139

Membru incepator

Ieri am fost cu factura proforma la banca si azi trebuie sa platesc diferenta de curs precum si 478 Euro Casco si comisionul bancii BRD, 997.887 numere provizorii la ridicarea masinii, 2.006.998 asigurarea RCA. Pentru inceput cred ca este mai mult decat suficient stiind ca mai urmeaza si o identificare la RAR, o inmatriculare, noroc ca mai am numerele de la cealalta masina, si alti bani alta distractie.
Oricum am fost f fericit cand am aflat ca tre sa platesc numerele provizorii mai ales cand la masina parintilor, corect alta marca, nu am platit asa ceva.
Ma mir ca nu platesc si capacele si bridele cu care sunt prinse, dar cu siguranta becurile, sigurantele, trusa de scule le voi plati pentru ca le am gasit si in lista de accesorii.
Una peste alta, cam mult, cam cat da statul ca sa duc o raie de masina la casare.

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
Bianca
post 24 Jun 2005, 08:09
Post #1140

Membru

Cat e CASCO pentru Laureate-ul tau Alex?..in procente ma refer ..stiu ca difera de la un model la altul functie de pret...si la ce Dealer ai facut comanda?

This post has been edited by Bianca: 24 Jun 2005, 08:09

--------------------
Logan Laureate 1.4 MPI Egee - B 80 -xxx
multa hotie si prostie in tara asta...ne meritam soarta ...
+
108 Pages « < 36 37 38 39 40 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 03:24
Forum Renault