DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 38 39 40 41 42 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

catb
post 28 Jun 2005, 11:28
Post #1171

Membru incepator

Group: Members
From: Bucuresti

QUOTE(alexadvert @ 28 Jun 2005, 07:23)
Nu stiu inca treaba cu numerele provizorii, o sa aflu in curand ... caci si eu numerele de la espero ...
Cat despre Casco l am facut la Asiban - 212.91 euro ptr valoarea asigurata de 7780 euro.
Masina nu trebuia sa o ridic dupa ce plateam toate danganalele la banca? Oricum io o ridic vineri sau cel tarziu luni cat mai la limita perioadei maxime de livrare.
*

Vezi ca bancile or sa fie inchise joi si vineri parca. (Leul greu)

--------------------
_ _ _
If oranges smell like chicken, why are tomatoes blue? Think about it!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
alexadvert
post 28 Jun 2005, 12:00
Post #1172

Membru incepator

catb stiu ca sunt inchise ... dar oricum io am pletit tot si Casco si diferenta de curs si comisionul si tot .... tre doar sa ajunga masina in Cta la dealer ca sa ma duc sa o ridic. 052.gif de bucurie 251.gif de suparare.
Bucurie ca in sf vine masina ... suparat de toate cele care se intampla incepand de la instiintarea despre data limita pana la livrarea care intarzie sa apara... cu, cursul de schimb, cu asigurarea Casco, cu numerele provizorii,cu Vocea lu ` Prostu` .... nu mai are rost sa continui sper sa se termine mai rpd si sa nu am probleme ca o sa iasa harmalaie mare la cati nervi s au adunat in astea 2 luni ...

--------------------
Daewoo Espero 1.5 16V - ct-27-bav
+
egox
post 28 Jun 2005, 12:21
Post #1173

Membru și atât

Am si eu o nelamurire. Card-ul pentru Extenso vine odata cu cartea de identitate (si factura) la dealer sau separat? Multumesc.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
J o h n n y
post 28 Jun 2005, 18:46
Post #1174

Membru autentic

From: Cluj

QUOTE(egox @ 28 Jun 2005, 13:21)
Am si eu o nelamurire. Card-ul pentru Extenso vine odata cu cartea de identitate (si factura) la dealer sau separat? Multumesc.
*

Io nici pana in ziua de azi nu am primit cardul ala si masina o am din inceputul lui aprilie. Initial mi'au zis ca imi vor aduce cardul in aproximativ o luna si ca ma vor suna de indata ce soseste. Nu m'au mai sunat si am uitat si eu. Trebuie sa le dau un telefon... mad.gif

--------------------
Ford Focus 2 TDCI 2005 Ghia 109 CP
Simplicity is the ultimate sophistication!
+
aqua
post 29 Jun 2005, 15:50
Post #1175

Membru autentic

din cate am vazut eu zice ca in max 3 luni iti trimite si cardul, si nu vine odata cu cartea, mai tarziu, maine de abia merg sa ridic si eu masina, ea fiind gata de pe 23

--------------------
ex. megane dci, ex. Sportage GDI 2017
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
bunicu
post 29 Jun 2005, 15:57
Post #1176

Membru autentic

QUOTE(egox @ 28 Jun 2005, 13:21)
*

vine mult mai tirziu decit cartea de identitate.
te va suna dealerul cind va sosi de la pitesti cardul. nu cred ca ai ce face ca sa-l obtii mai devreme si iti urez nici sa nu ai nevoie de el ( niciodata ).
mie mi l-au dat dupa vreo 2 luni. chiar uitasem de el....

--------------------
Renault Megane 2.1 Estate 1,5 dci 101 CP comfort expression
+
aqua
post 29 Jun 2005, 16:41
Post #1177

Membru autentic

am si eu o intrebare urgenta...rca pe cat timp ti-l face ?ca mi-a zis dealerul ca e 3 mil rca plus nr rosii...dar daca eu inmatriculez masina dupa o luna nu tre sa fac iar rca? atunci astia de ce imi fac rca pe mai mult ?sau pot sa cer eu cat vreau?

--------------------
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
egox
post 29 Jun 2005, 17:24
Post #1178

Membru și atât

QUOTE(aqua @ 29 Jun 2005, 17:41)
am si eu o intrebare urgenta...rca pe cat timp ti-l face ?ca mi-a zis dealerul ca e 3 mil rca plus nr rosii...dar daca eu inmatriculez masina dupa o luna nu tre sa fac iar rca? atunci astia de ce imi fac rca pe mai mult ?sau pot sa cer eu cat vreau?
*

Eu am incercat sa nu-l fac deloc la dealer, ci la aceeasi asigurator unde am facut si CASCO, dar nu m-au lasat. I-am spus dealerului ca mi-au facut o reducere la CASCO cu conditia sa fac si RCA la ei si concesia maxima pe care am obtinut-o a fost sa-mi faca RCA doar pe o luna.

Strict la intrebarea ta, RCA-ul se face pe masina+proprietar, nu pe numerele ei. Poti sa-ti faci si pe un an de zile, va fi valabila si cu numerele definitve.

--------------------
Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 - (S)B
+
edv_ro
post 30 Jun 2005, 00:11
Post #1179

Membru autentic

From: Hamburg

QUOTE(alexadvert @ 28 Jun 2005, 12:00)
catb stiu ca sunt inchise ... dar oricum io am pletit tot si Casco si diferenta de curs si comisionul si tot .... tre doar sa ajunga masina in Cta la dealer ca sa ma duc sa o ridic. 052.gif de bucurie  251.gif de suparare.
Bucurie ca in sf vine masina ... suparat de toate cele care se intampla incepand de la instiintarea despre data limita pana la livrarea care intarzie sa apara... cu, cursul de schimb, cu asigurarea Casco, cu numerele provizorii,cu Vocea lu ` Prostu` .... nu mai are rost sa continui sper sa se termine mai rpd si sa nu am probleme ca o sa iasa harmalaie mare la cati nervi s au adunat in astea 2 luni ...
*

Da-mi detalii, te rog, despre diferentele de curs si CASCO platite la banca. Am luat credit in euro si trebuie sa ma duc sa platesc diferenta de avans plus CASCO la BRD (Balada). Ai idee care este termenul maxim de plata al primei rate din momentul incheierii contractului de credit? thanx.

--------------------
Skoda / Renault Octavia 3 FL Combi / Twingo 3 1.4TSI 150CP 2017 / 1.0 SCe 70CP 2017 - HH / HH
+
aqua
post 30 Jun 2005, 07:22
Post #1180

Membru autentic

QUOTE(edv_ro @ 30 Jun 2005, 01:11)
Da-mi detalii, te rog, despre diferentele de curs si CASCO platite la banca. Am luat credit in euro si trebuie sa ma duc sa platesc diferenta de avans plus CASCO la BRD (Balada). Ai idee care este termenul maxim de plata al primei rate din momentul incheierii contractului de credit? thanx.
*

in mom cand inchei contractul cu ei iti da si un desfasurator unde scrie data la care trebuie platita rata, la mine vine exact data in care am facut creditul adica pe 27 la fiecare luna

--------------------
Sportage 2020 AWD T-GDI
+
Tudora
post 30 Jun 2005, 13:19
Post #1181

Membru incepator

As dori sa cumpar o Dacia Logan si mare nevoie de sfaturi, caci:
- nu ma pricep absolut deloc la masini;
- am un acces dificil la informatiile legate de Logan, caci nu locuiesc in Romanai, ci in Franta;
- dispun doar de perioada vacantei de vara (sunt studenta) pentru a efectua aceasta achizitie, deci de luna august, si as dori ca tranzactia sa aiba loc repede, astfel incat sa ma pot bucura cat mai mult in timpul vacantei de masina...

Tinand cont de acest context, am nevoie de sfaturi in ceea ce priveste:
- modelul, caci nu stiu pe care sa-l aleg, dar stiu ca doresc ca masina sa fie echipata cu inchidere/deschidere electrica a portierelor, aer conditionat, directie asistata (sau servodirectie? cum i se spune in Romania) si ABS-uri;

- dealeri autorizati, caci de aici unde sunt, nu stiu cui sa ma adresez cand voi veni in Romania, ma refer la dealeri de calitate, seriosi, care sa fie profesionisti;

- stie cineva cat dureaza tot procesul de la vizita la dealer si pana voi primi masina? E vorba de zile? De saptamani?

Va multumesc pentru raspunsuri anticipat!

--------------------
Citroen C2 - 869-BVB-33 (Franta)
+
ovidiusoft
post 30 Jun 2005, 13:29
Post #1182

Membru de sub patura

Daca vrei ABS trebuie sa iei modelul Ambition, cu motor de 1.6 ( http://www.dacia.ro/echipamente_logan.html ). Timpul de asteptare este in medie de 2 luni, si daca nu te grabesti s-ar putea mai mult, pt ca am inteles ca fabrica nu lucreaza in august.

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
costi
post 30 Jun 2005, 13:33
Post #1183

Membru autentic

1) http://www.dacia.ro/tarife_logan.html

2) http://www.masini.ro/dealeri-auto.htm; depinde de unde vrei sa o iei; pt alte orase decit Buc cauta si tu pe net.

3) cam o luna: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...&#entry16983920

This post has been edited by costi: 30 Jun 2005, 13:38

--------------------
DSN/SLZ
+
AL
post 30 Jun 2005, 13:38
Post #1184

Member

Pana sa iti dam sfaturi despre model, cred ca te poti uita pe topicul "TOTUL despre achizitionarea unui Logan"... de aici vei afla ca livrarea dureaza 1-2 luni in acest moment... cei care se inscriu acum in RO vor primi masina in septembrie! In Franta e cam acelasi lucru... depinde de unde vei dori sa cumperi masina si unde vei dori sa o folosesti... daca vrei sa o exporti si sa o inmatriculezi in FR, acest lucru nu cred ca va fi posibil (cele vandute aici nu respecta normele impuse acolo pentru inmatriculare)... in cest caz mai bine o cumperi de acolo deoarece acelea sunt pregatite pentru inmatricularea in FR....

link-uri utile: www.dacia-logan.fr (pentru modele, optiuni si concesionariii din FR)
www.dacia.ro (pentru info de la Dacia din Romania, inlcusiv despre concesionari/dealeri, modele etc.)

deci prima ta problema e ca nu vei putea obtine o masina pentru vara asta decat daca (atentie!):
1. cumperi una second-hand (urmareste anunturile pe bursa lanoi sau alte anunturi pe net)... pe forum este mil care tocmai vinde una... vezi ca mil e coleg de tzara cu tine (Paris).... doar ca acum e plecat provizoriu in Germania.... vezi anuntul pe Bursa...
2. exista la unii dealeri din RO masini comandate si neridicate de cei care le-au comandat din diferite motive, de regula financiare (nu li s-a aprobat credit etc.)... deci trebuie contactat dealerii din RO pentru a se intreba de eventuale masini pe stoc... dar e dupa noroc, greu de casit fix culoarea sau tipul de masina dorit... iar cumpararea trebuies a se faca imediat...ca altfel regula e "primul venit, primul servit"...

bafta si poate ne spui cam ce doresti de la masina pentru a fi sfatuita referitor la model... dar numai dupa cei te vei informa de pe site-uri asupra modelelor existente!!!!

P.S. Tudora, daca ajungi la aici si rezolvi, dai si tu o sticla de Bordeaux de la mama lui... wink.gif biggrin.gif (donsoara studenta e de prin partile cu struguri multi si vinuri bune... mamaaaaa cat am mai salivat eu dupa un butoias din ala de vin care se vindea din cramele de la poarta chateau-urilor de acolo...)

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
Tudora
post 30 Jun 2005, 14:42
Post #1185

Membru incepator

Nu sunt probleme cu Bordeaux-ul...
Insa m-am cam dezamagit in privinta Logan-ului, caci as fi dorit ca tranzactia sa fie rapida, astfel incat sa ma bucur de strazile Romaniei in vacanta...Insa, daca durata de steptare e asa mare, si dealer-ii dau atata bataie de cap (din ceea ce am citit prin forum), sunt ingrijorata, caci exact de asta imi era teama...si nu doresc sa-mi petrec vacanta batand drumurile la distribuitori...

Oricum, multumesc pentru raspunsuri, mi-au fost de ajutor. Din cate am vazut pe site-ul producatorului, cred ca Logan Lauréate 1.6 mi s-ar (fi parut) parea interesanta. Francezii comenteaza insa ca modelul 1.6 face cam mult zgomat, 1.4 comportandu-se mai bine...

Multumesc tutor si felicitari pt acest forum. Nu sunt cuvinte goale, este cu adevarat util!

--------------------
Citroen C2 - 869-BVB-33 (Franta)
+
oli_h
post 30 Jun 2005, 15:50
Post #1186

Membru incepator

From: Timisoara

QUOTE(bendix @ 27 Jun 2005, 22:47)
CASCO singur nu prea are cum sa treaca de 300 euro. In mod sigur mai sunt si alte cheltuieli prinse pe-acolo.

Cat despre numere provizorii, spuneti-mi si mie, sunt obligatorii ? Daca eu vreau sa-mi fac direct numere definitive si sa nu mai platesc milionu' ce-are ?
*

Vezi ca daca inapoiezi numerele si autorizatia provizorie primesti
240000 de lei inapoi.(numai dimineata la ghiseul din stanga celui de la care iti ridici numerele definitive)
Si sa nu te puna necuratu sa mergi prin vreo firma de intermedieri
pt numere definitive ca stai 2 sapt dupa numere si iti iau 2500000
cand de fapt o sa iesi la jumate daca mergi pe cont propriu.sunt si eu din tm de altfel
BAFTA

--------------------
Dacia Logan - TM
+
laji
post 30 Jun 2005, 22:39
Post #1187

Membru incepator

Buna seara,

Am cateva intrebari referitoare la achizitionarea unui logan in leasing, pt. o firma.

Care sunt conditiile care trebuie sa le indeplineasca firma pt. a putea achizitiona masina in leasing ?

Se merita sa se cumpere masina autohtona in leasing, sau una straina cam la acelasi pret ?
(am inteles ca ar fi ceva chestii care nu se platesc la masinile straine, cand acestea se achizitioneaza in leasing)

LAji

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - rosii :D
+
Immortal
post 1 Jul 2005, 04:15
Post #1188

Membru incepator

Oameni buni.

Ma bate gandu' de'un Logan wink.gif Ma bate tare...
Acuma nu stiu ce o sa fie (inca mai cercetez): Laureata 1.4 sau 1.6, cu GE sau fara, oricum...

Problema se pune in felu' urmator: sunt genu' care'a strans banii la pusculita. Adicatelea o sa am cam 5mii euroi in... EU, si restu' in ROL. Concesionarii nostrii primesc cash/valuta? Sau numa' transferuri bancare?
Si cam ce comisionae tre' sa "am in minte" inainte de a da comanda? TY.

Nota: imi cer scuza ca n'am avut rabdarea sa citesc 39 de pagini - daca s'a discutat cumva, un link catre post ar fi binevenit.

--------------------
Chevrolet Kalos 2006, 5dr 1.4
+
bendix
post 1 Jul 2005, 05:39
Post #1189

Membru autentic

From: Timisoara.RO

Din pacate, Dacia accepta doar plati in lei. Se poate plati cu bani gheata la o banca agreata (de exemplu BRD) sau se poate face un transfer bancar intr-un anumit cont, daca ai leii la banca. Eu zic sa iei legatura cu un dealer si iti va spune mai multe. Noroc !

Editare ulterioara: Scuze, am uitat sa spun despre tipul autoturismului. Daca mergi mai mult extraurban, merita motor de 1,6, daca circuli mai mult in oras e foarte bun 1,4. Eu am motor de 1,4 si am observat ca nu am nici o problema cu accelerarea la semaforul verde.

Cat despre garantie extinsa, eu te sfatuiesc sa-ti faci! Citeste si topicul special despre G.E.

This post has been edited by bendix: 1 Jul 2005, 08:07

--------------------
Dacia Logan Ambiance - 2005 - TM10### , alb arctic
In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
+
klaus
post 1 Jul 2005, 07:02
Post #1190

步步

Group: Moderatori

As dori asa mentionez ca suntem in romania, iar pe teritoriul romaniei platile se fac in moneda nationala. Si nu de ieri de azi... Nici nu stiu de unde v-a venit ideea asta daca primesc valuta... (de la turci, de la egipteni, de unde pana mea?)
Sa inteleg ca pana acuma era ceva curent la voi sa platiti in valuta pe la magazine si hipermarket-uri si acum v-ati gandit daca tot asa e si la dealerii de masini?
sau ati fost in europa (in UE) si ati platit la magazine direct cu dolari americani?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bendix
post 1 Jul 2005, 08:20
Post #1191

Membru autentic

Nu veti putea plati Loganul cu euro si dolari. Totusi, cei care veti face platile incepand de azi, veti avea o mare satisfactie! Se poate plati cu leul greu biggrin.gif

--------------------
+
Immortal
post 2 Jul 2005, 03:30
Post #1192

Membru incepator

Doar am intrebat! Si nu mi'a trecut prin sfecla cum ca as plati in EU la dealer, ci la banca (am formulat eu gresit, ca era foarte dimineata si inainte de examen wink.gif )
Ideea era ca vroiam sa'mi fac o scurta idee despre comisioane si "pierderi" (schimbat EU in LEI, transferat LEI prin cont bancar - aprox... 1.5%?)

@bendix: well, stii cum e, cand inca nu ai toti banii te tot gandesti cum ai face daca. Parca mi'as lua motoru' de 1.6 chiar daca nu merg prea des p'afara, insa tocmai pentru c'am citit topica GE nu prea cred ca merita.
Anyway, ma voi alatura si io "autohtonilor". Din Dacie in Dacie biggrin.gif

This post has been edited by Immortal: 2 Jul 2005, 03:31

--------------------
Chevrolet Kalos 2006, 5dr 1.4
+
bendix
post 2 Jul 2005, 06:26
Post #1193

Membru autentic

Bineinteles ca la banca poti sa mergi cu euro. Va fi insa o pseudo-plata in euro, caci de fapt vei face schimbul bancar la cursul impus de banca. Nu prea merita.

La mine a fost o chestie si mai enervanta. O parte din euro ii aveam intr-un cont tocmai la banca unde voiam sa fac plata pentru logan. I-am spus functionarei ca nu-mi place sa umblu cu bani multi in mana. Sa faca tot ce stie ca acesti bani sa ajunga in lei in contul Dacia. Mi-a spus ca teoretic e posibil. Dar ... Trebuia sa deschid inca un cont in lei. Deci transferul s-ar fi facut printr-un al treilea cont. Cand mi-a explicat ce comisioane sunt la constituirea noului cont, la transfer si cat este cursul de schimb al bancii, mi-a trecut pofta de operatiuni bancare de finete. Mi-am luat inima in dinti, am scos toti euro + ce mai aveam, i-am pus in geanta si fuga cu ei la cea mai apropiata casa de schimb valutar. Nu am calculat in procente cat am economisit per total, stiu doar ca numai schimband valuta in alta parte decat la banca am economisit cam 1.000.000 lei (vechi). Un singur sfat am aici, e bine sa ai cel putin un prieten cu tine cand schimbi banii. Cu doua perechi de ochi e mai bine decat cu una singura la numararea bancnotelor.

QUOTE(Immortal @ 2 Jul 2005, 03:30)
Anyway, ma voi alatura si io "autohtonilor". Din Dacie in Dacie biggrin.gif
*

Asa am facut si eu si sunt tare multumit. Noroc !

--------------------
+
DigitalScribe
post 4 Jul 2005, 10:59
Post #1194

Scribul Digital

From: Iasi

Intro
BNR a spus ca in urmatoarea saptamana anunta detaliile unei noi directive bancare in ce priveste creditarea cu scopul de a tempera cresterea cererii de credit. Cu alte cuvinte o sa luam creditul oleaca mai greu sau o sa ne dea banca mai putini bani in aceleasi conditii.

Intrebare
Ok... dau comanda acum, dau alea 50 mil. BRD imi zice ok acum pentru credit ... eu astept masina. Intre timp vine noua directiva. Ce face BRD ? Imi spune ... "stii baiatu' s-au schimbat regulile... uite ca ai cam pus-o de-o mamaliga trebuie mai mult malai" sau exista o garantie ca odata ce banca si-a dat OK-ul lucrurile raman batute in cuie in ce priveste partea bancii ? Nu de alta... da' as vrea sa ma stiu in siguranta daca dau acum o comanda de Logan. Oricine vrea sa-si cumpere masina acum cu ajutorul unui credit este fix in situatia mea si nu vrea sa piarda 50 mil din cauza unei balbaieli bancare.

Concluzii ?
Eu o sa fac niste drumuri pe la concesionar si apoi si pe la BRD daca e cazul si daca obtin ceva date suplimentare le voi face cunoscute aici. Intre timp daca aveti voi detalii le puteti face cunoscute aici.

Mentionez ca am scris la Vocea Clientului, Dacia si am primit raspuns:

"Va multumim pentru interesul dumneavoastra pentru produsele si serviciile Dacia si va felicitam pentru decizia de a va achizitiona un autoturism Dacia.

Referitor la solicitarea dumneavoastra, va recomandam sa discutati cu consilierii de credit de la BRD-GSG.
Va transmitem oferta actuala de credit Moderato/leasing Modelease pentru achizitia unui autoturism Logan.
Comercializare autoturismelor Dacia Logan se realizeaza prin reteaua de dealeri autorizati Dacia. La sediul dealerului Dacia se completeaza un bon de comanda pentru comanda ferma de achizitie a autoturismului si se achita un avans de 50000000 lei. Pentru mai multe detalii referitoare la modalitatea de comercializare a unui autoturism Logan si pentru termenul de livrare al acestuia, va recomandam sa vizitati un dealer autorizat Dacia. Dealer-ul va va prezenta oferta de credit/leasing personalizata cu ajutorul programului de simulare, a pliantelor si brosurilor. De asemenea, vi se vor oferi informatii complete, inclusiv exemple de rate si avans necesar, bazate pe programe informatice de simulare a conditiilor unui credit/leasing.
Va multumim inca o data pentru increderea pe care ne-o acordati si ramanem la dispozitia dumneavoastra."

Mesajul mai contine un atasament cu oferta credit+modelease cu continut identic cu cel de pe site-ul Dacia.

This post has been edited by DigitalScribe: 4 Jul 2005, 13:08

--------------------
Renault Espace V Renault Zoe D-Max 2022 - n/a
+
cripkd
post 4 Jul 2005, 12:50
Post #1195

Membru incepator

Mda... La ora la care scriu mesajul asta simt o imensa dezamagire fata de Dacia, asta dupa ce de aproape o luna laud in stanga si dreapta Dacia si/sau Loganul.

Acu vreo 3 saptamani am depus avansul pentru un logan, urmand ca pentru restul banilor sa facem un credit.
Cand s-a completat bonul ala de comanda dealerul a butonat vreo 5 minute si s-a intors si mi-a spus ca masina o sa iasa din fabrica pe 23 iulie iar pe bon aparea ca data limita 10 august . Am semnat amandoi si am plecat acasa bucuros.
Din joaca, scriu un mail la dacia in aceeasi seara explicand ca tocmai am comnadat un logan si ca uite ce coincidenta, data de iesire din fabrica e aceeasi cu data nuntii mele (lucru adevarat) si in care intrebam intr-o doara daca ei cred ca o sa mai dureze mult sa ajunga. Nu asteptam musai un raspuns.
Ce a urmat a fost o serie de 4-5 mailuri intre mine si domnisoara platita sa faca lucrul asta in care tonul meu devenea tot mai nervos pentru ca din primul email mi s-a comunicat ca nu, data de livrare e undeva la 10 septembrie (!) si ca ce am vazut eu acolo e o data asa, orientativa (lucru fals, scrie negru pe alb DATA LIMITA) si ca ei in august nu livreaza fiind in remont (naiba stie ce e aia si nici nu ma intereseaza).
Acu aflu de la dealer, azi, ca da, intradevar mi-au schimbat data limita (unilateral si fara sa fiu anuntat) in 28 august.
Cum spuneam si sus, sunt extrem de dezamagit de faptul ca desi credeam ca lucrurile s-au schimbat, mi se pare ca serviciul asta cu clientii e doar o supapa pentru clienti si ca indiferent ce le spui si ce plangeri ai nu se intampla nimic, totul e ca inainte. Aceeasi neseriozitate si bataie de joc.
As vrea si eu sa stiu daca e normal sa ti se comunice o data, sa semnezi pt ea, sa ti se schimbe in secret si in principiu daca aproape 3 luni nu e cam mult pt un logan.
In conditiile in care banii au putut fi incasati de catre ei, se pare ca bancile astea nu intra in 'remont'.

Cam atat. Bleah... Stupid.

--------------------
peugeot 305 - ???
+
AND
post 4 Jul 2005, 13:08
Post #1196

Membru autentic

Aoleu! Si mie mi-e frica de aceeasi chestie! Am depus avansul tot acum 3 saptamani! Data limita este 10 august , iar cea data de dealer 19 iulie! Acum mi-e si frica sa sun sa vad in ce stagiu este masina sad.gif ..cine stie ce-mi zic aia!

--------------------
Dacia Logan 1.4 Laureate - B - xx - xxx
Audi's 5.9 TDI V12 - Worlds most powerful production diesel!
+
AL
post 4 Jul 2005, 14:06
Post #1197

Member

DA, asa este, in luna august fabrica intra in remont... dar asa este de multi ani incoace, nu-i o noutate! Cei doi domni de mai sus care au in posesie DOCUMENTE cu valoare contractuala, continand prevederi privind data livrarii, dupa data respectiva, in caz de nelivrare, pot trage la raspundere DACIA S.A. pe caile legale, pentru eventuale daune... tot atunci pot face si reclamatie catre ANPC... Daca intre timp obtin in scirs de la DACIA S.A. ca s-a modificat unilateral acea conventie numita "bon de comanda VN", pot face reclamatia si demersurile legale si mai repede!

Consultati un avocat!

P.S. Data viitoare folositi butonul de search si nu deschideti topicuri aiurea!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
klaus
post 4 Jul 2005, 14:27
Post #1198

步步

Da, pentru daune comisorii si cominatorii... Brr, nu m-am putut abtine...

--------------------
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
bonzai
post 4 Jul 2005, 14:30
Post #1199

Membru autentic

scuzati-mi offtopicul, nu vreau sa fac un nou topic doar cu intrebarea asta, si nici nu am gasit ceva asemanator.

Mie mi-a venit loganul de vreo 3 zile dar inca nu-l pot ridica din cauza bancilor. Cat m-am invartit pe langa el (si prin el) am vazut ceva ce nu mi-a placut: materialul textil de pe plafon si din portbagaj are un joc mare de tot. Ca si cum nu ar fi prins in nimic.
Cel de pe plafon se misca 1-2 cm in adancime, iar in portbagaj parca singurul lucru ce tine materialul respectiv de caroserie e cricul smile.gif. Asa vin ele din fabrica sau ii cam lipseste ceva ? Banuiesc ca este doar calitatea unei masini pe care am dat bani putini. Intreb doar sa stiu daca sa "fac galagie" la dealer cand o ridic.

--------------------
Renault Megane 4 GT 2017
+
klaus
post 4 Jul 2005, 14:36
Post #1200

步步

Asa vin ele din fabrica... Dar eu cred ca nu ai impins capitonajul interior plafon si la alte masini (de la peugeouri, prin skode si pana la vw) ca nu ti s-ar fi parut asa ciudat asta de logan.

--------------------
+
108 Pages « < 38 39 40 41 42 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 19th July 2025 - 10:08
Forum Renault