DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 53 54 55 56 57 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

Codrin
post 20 Oct 2005, 22:35
Post #1621

Membru autentic

Group: Members
From: Bucuresti

Lista de asteptare e pentru toata tara, nu conteaza unde te inscrii, masina o primesti in functie de pozitia de pe lista. Daca i s-a zis 1 februarie, acela e termenul maxim, care s-ar mai putea reduce cu 1-2 saptamani daca ai noroc.

Nu ai de ce sa te ingrozesti de dealer ca nu musca smile.gif . La livrare mergi cu lista lui klaus sa o verifici si totul e ok.

This post has been edited by Codrin: 20 Oct 2005, 22:36

--------------------
Mazda . .
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
dbk
post 20 Oct 2005, 22:53
Post #1622

Membru incepator

Nu ai de ce sa te ingrozesti de dealer ca nu musca  . La livrare mergi cu lista lui klaus sa o verifici si totul e ok.

...din mine nu musca...dar din masina? biggrin.gif ...kidding. oricum cred ca saptamana viitoare o sa dau comanda. va tin la curent cu termenul obtinut

--------------------
Dacia Logan 1.5 dci ambiance 05.2006
VW Passat 1.9 tdi 131 cp, 6 trepte, highline 2001
+
Eagles
post 21 Oct 2005, 10:32
Post #1623

Membru incepator

From: Floreasca, București

Am inteles ca cei care iau masina in leasing trebuie sa lase o cheie a masinii la banca! E valabil si pentru cei care fac credit?
Si inca o intrebare: E normal ca banca (BRD) sa nu te lase sa faci asigurarea Casco la ce firma vrei tu? Eu voriam sa fac la Ardaf dar nu pot. Cica trebuie sa fac neaparat la Asiban!

--------------------
Dacia Albastru Marin 2005 - Logan Laureate 1.6 - B 16 xxx
+
ovidiusoft
post 21 Oct 2005, 10:43
Post #1624

Membru de sub patura

Nu, banca nu mi-a cerut nici o cheie (BRD). In ce priveste asigurarile, nu e normal, dar nu prea ai de ales. Dar daca te incalzeste cu ceva, am inteles ca Asiban ar fi ok la lucrul cu clientii (sper sa nu aflu pe pielea mea daca-i asa smile.gif ).

--------------------
Dacia Logan Ambitios 1.6MPI-8V promotia 2005
aici ar veni semnatura, nu?
+
klaus
post 21 Oct 2005, 10:47
Post #1625

步步

Group: Moderatori

Casco la Ardaf? radmasa.gif radmasa.gif popa.gif LolLolLo.gif

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
13nov
post 21 Oct 2005, 10:54
Post #1626

Membru autentic

Si eu am luat-o prin credit BRD pe 48 luni avans 50%. Pana acum pot sa spun ca sunt un pic dezamagit de modul de lucru al BRD-ului si al dealer-ului Meridian Sud (doar un pic deoarece oricum nu ma asteptam sa mearga toate bine). Masina am comandat-o pe 24 august - Laureate 1.4 Azur. Am platit 50 mil, am depus dosarul la banca si mi s-a spus de la dealer ca masina vine pe 19.10 sau chiar mai devreme. Pe 17.10 am fost anuntat ca masina a fost fabricata si cu toate astea, masina fiind platita integral, inca nu a ajuns in curtea dealer-ului chiar daca au transporturi zilnice. Ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca nu sunt in stare sa imi spuna data exacta cand o aduc. Au venit cu explicatii de genul, nu depinde de noi masinile sunt aduse de o firma privata. De parca firma aia care le aduce, se duce la Pitesti si ia din curte de la dacia ce le trece lor prin cap.

PS Stie cineva daca de la BRD, in afara de polita ASIBAN, trebuie sa primesti si o chitanta separata pentru achitarea valorii integrale a politei casco? Eu unul am doar o chitanta care dovedeste ca am platit 105 mil in contul de la BRD.

This post has been edited by 13nov: 21 Oct 2005, 10:59

--------------------
OPEL ASTRA GTC 1.9 CDTI 2008
Clio III 1.5 dci Privilege
+
Eagles
post 21 Oct 2005, 11:39
Post #1627

Membru incepator

QUOTE(klaus @ 21 Oct 2005, 11:47)
Casco la Ardaf?  radmasa.gif  radmasa.gif  popa.gif  LolLolLo.gif
*

Care-i problema?

--------------------
+
13nov
post 21 Oct 2005, 11:44
Post #1628

Membru autentic

QUOTE(Eagles @ 21 Oct 2005, 13:39)
Care-i problema?
*

Problema e ca impotriva ARDAF-ului, ALLIANZ a depus cerere de declarare a falimentului. Iar momentan este intr-un program de redresare financiara.
E o decizie a Comisiei pt supravegherea asigurarilor din septembrie.

This post has been edited by 13nov: 21 Oct 2005, 11:49

--------------------
+
Eagles
post 21 Oct 2005, 11:50
Post #1629

Membru incepator

QUOTE(13nov @ 21 Oct 2005, 12:44)
Problema e ca impotriva ARDAF-ului, ALLIANZ a depus cerere de declarare a falimentului. Iar momentan este intr-un program de redresare financiara.
*

Eu nu am auzit de asa ceva!

--------------------
+
13nov
post 21 Oct 2005, 12:05
Post #1630

Membru autentic

QUOTE(Eagles @ 21 Oct 2005, 13:50)
Eu nu am auzit de asa ceva!
*

Probabil ca multi nu au auzit, dar asta nu inseamna ca nu exista!

--------------------
+
Eagles
post 21 Oct 2005, 12:19
Post #1631

Membru incepator

Tu de unde sti? ai informatii sigure? de cand e chestia asta? Am un prieten care e director de agentie la ardaf si cand am vb ultima oara cu el pe tema asigurarii adica in august cand am comandat masina nu mi-a zis nimic de asta! O sa-l sun maine sa-l intreb!

--------------------
+
ghc
post 21 Oct 2005, 12:53
Post #1632

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
-Scorpio-
post 21 Oct 2005, 16:12
Post #1633

membru jucator

From: SV

QUOTE(13nov @ 21 Oct 2005, 10:54)
Si eu am luat-o prin credit BRD pe 48 luni avans 50%. Pana acum pot sa spun ca sunt un pic dezamagit de modul de lucru al BRD-ului si al dealer-ului Meridian Sud (doar un pic deoarece oricum nu ma asteptam sa mearga toate bine). Masina am comandat-o pe 24 august - Laureate 1.4 Azur. Am platit 50 mil, am depus dosarul la banca si mi s-a spus de la dealer ca masina vine pe 19.10 sau chiar mai devreme. Pe 17.10 am fost anuntat ca masina a fost fabricata si cu toate astea, masina fiind platita integral, inca nu a ajuns in curtea dealer-ului chiar daca au transporturi zilnice. Ce ma enerveaza cel mai tare e faptul ca nu sunt in stare sa imi spuna data exacta cand o aduc. Au venit cu explicatii de genul, nu depinde de noi masinile sunt aduse de o firma privata. De parca firma aia care le aduce, se duce la Pitesti si ia din curte de la dacia ce le trece lor prin cap.
*

am impresia ca interesul sa-ti aduca repede masina e invers proportional cu marimea avansului achitat. si inca o chestie; si eu o iau cu un credit la BRD. eu am dat 45% avans si dealer-ul (Darex Auto - Suceava) imi zice ca masina-i in curte la Dacia. el ridica din umeri, ca mi-ar livra masina imediat ce ar aparea, cei de la VC imi spun ca termenul de livrare previzional e cu o zi inainte de termenul limita si-mi recomanda: "sa tin legatura strans cu dealer-ul". bine ca atunci cand e sa-ti ia avansul, softul de la Dacia stie sa-ti dea alte date previzionale. e o chestie tipic romaneasca. poate facem un club aici si dam material de un articol evenimentului.... inca nu am ajuns in posesia masinii si incep sa fiu dezamagit. ma gandesc sa mai postez treaba pe vreo doua forumuri cu numar mare de utilizatori si pe care sunt membru vechi, sa-i gadil la imagine, poate se schimba ceva.

This post has been edited by -Scorpio-: 21 Oct 2005, 17:10

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
dulaul
post 21 Oct 2005, 17:11
Post #1634

Membru incepator

From: Iasi

QUOTE(-Scorpio- @ 21 Oct 2005, 16:12)
[...]  e o chestie tipic romaneasca. poate facem un club aici si dam material de un articol evenimentului.... inca nu am ajuns in posesia masinii si incep sa fiu dezamagit. ma gandesc sa mai postez treaba pe vreo doua forumuri cu numar mare de utilizatori si pe care sunt membru vechi, sa-i gadil la imagine, poate se schimba ceva.

E posibil sa se mai fi scris deja prin ziare de intarzierile care sint la Dacia si din cite vad nu esti singurul in aceasta situatie. E puieril sa crezi ca se va misca ceva degraba. Teoretic, daca Dacia iti livreaza masina la termenul stabilit nu ai ce sa le reprosezi. Care este data limita a livrarii in cazul tau?

Cit priveste semnatura ta "fiti atenti la ce scrieti. Dacia vegheaza...." cred ca ai fi primul care s-ar bucura in cazul in care ar fi adevarata. biggrin.gif

--------------------
Ex Laureate 1,6 verde cameleon. Masina buna, dar cu tabla proasta
Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
+
-Scorpio-
post 21 Oct 2005, 17:20
Post #1635

membru jucator

data limita a livrarii este 06-11. stiu ca legal sunt acoperiti, dar nu-i placut sa vezi ca exista tratamente preferentiale. in timpul asta altora care au dat avansul minim cam in aceasi perioada le vine 'tomobilul la "data previzionala" initiala, tu stai si astepti.
scriau moderatorii pe undeva ca forumul e monitorizat, m-ar mira sa fie altfel. si pe alte forumuri cred ca mai au oameni care arunca o privire la ce se scrie despre ei. de asta si scriu aici. ca aia la telefon sau pe mail iti cam dau cu flit, cel cu care discuti are o directiva trasata de mai sus si nu prea are mult spatiu de manevra.

This post has been edited by -Scorpio-: 21 Oct 2005, 17:33

--------------------
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
dulaul
post 21 Oct 2005, 19:21
Post #1636

Membru incepator

QUOTE(-Scorpio- @ 21 Oct 2005, 17:20)
data limita a livrarii este 06-11. stiu ca legal sunt acoperiti, dar nu-i placut sa vezi ca exista tratamente preferentiale. in timpul asta altora care au dat avansul minim cam in aceasi perioada le vine 'tomobilul la "data previzionala" initiala, tu stai si astepti.

Pai uitecum este la mine:
- data previzionala data de Cremil 11.10
- data limita a livrarii 30.10
Dealer-ul ma sunat pe 18.10 ca a ajuns masina la ei. Pana mi-au dat ei telefon faceam ca trenu-n gara, nu mai aveam loc si imi veneau in cap numai injuraturi, toate cumulate cu plagerile celor de pe forum ca le intarzie si lor masinile (chiar si dupa termenul limita). Pe 17.10 eram hotarit sa fac scandal sau mai bine zis sa obtin un raspuns concret (cind ajunge masina la dealer). Nu am apucat sa ma mai incordez ca m-au sunat ei.
Dar fii atent acuma: din momentul in care m-au sunat si momentul in care voi ridica masina sint cam 7 zile, timp in care eu ma uit pe geam din cauza weekend-ului si a formalitatilor greoaie. Asta e, mult a fost putin mai este. Asi fi vrut si eu s-o am in acest weekend dar daca n-a fost sa fie... weekend-ul urmator de acuma.
Deci in ceea ce te priveste mai ai putina rabdare si nu dispera ca-ti faci mai mult rau. eu ma bucur ca nu am facut scene, ca nu mi-am pierdut cumpatul si a fost bine.
Normal ar trebui sa te sune dealer-ul cam pe 28 sau 31.10. Mai on pic de rabdare ca te omori singur.

Cit priveste ca forumul e monitorizat de cei de la Dacia, cred ca nimeni nu se indoieste de treaba asta, dar nici nu cred ca se vor "desconspira" ca sa-ti raspunda personal din moment cei de la VC ti-au dat cu flit.

Mult noroc si mai ai putina rabdare.

--------------------
+
-Scorpio-
post 21 Oct 2005, 20:05
Post #1637

membru jucator

de pierdut cumpatul nu mi-l pierd chiar cu una cu doua. dar daca ei imi raspund ca "au obtinut pt mine data previzionala 05-11" in conditiile in care data limita e 06-11, si cea previzionala cand am achitat avansul era 18-10, mut discutia acolo unde-mi convine mie.
nici o firma mare nu o sa initieze o discutie cu tine in mod oficial pe un forum public, unde actioneaza gramada efectul de turma. dar am tras pe seama ca firmele mari si sensibile la imagine incep sa se miste dupa ce ai postat ceva pe un forum public mai marisor.
cred ca cineva da de baut saptamana viitoare smile.gif . sa o stapanesti sanatos.

--------------------
+
silverone_82
post 21 Oct 2005, 21:38
Post #1638

Membru

In sfarsit mi-a venit si mie GOLANU ,MARFAAAA!A venit...insa dupa indelungi asteptari si enervante intamplari.Masina am comandat-o pe 30 august(Logan Laureate 1.6 ,alb artika ) la Auto Marcu's Grup ,iar domnu' dealer mi-a previzionat ca masina va veni cam pe 7 octombrie.Buuuunnnn ,toate bune si frumoase ,da-i si asteapta ,iar pe la sfarsitul lui septembrie(cam pe 20 septembrie) am mers la banca la finans si am facut creditul ,dupa care ce sa vezi ...masina nu mai ajungea ,am aflat de la VC ca de abea a fost scoasa din fabricatie pe 7 oct....a venit 15 oct si masina tot nu a venit,zi in care am fost sunat de cei de banca pt a fi anuntat ca daca masina nu vine pana pe 20 oct ei imi ridica creditul(au cerut in mod expres ca masina sa fie in curtea dealerului pt a trimite restul banilor in contul Dacia) ,dupa mici certuri cu cei de la banca in sfarsit pe 17 oct a venit masina la dealer ,iar banca a efectuat restul platii.Pe 20 oct am primit tel de la dealer..."plata masinii a fost confirmata...va asteptam sa va ridicati masina in jur de ora 14" .URAAAA!In sfarsit a venit, plec fericit la dealer cu familia ,masina era bagata inauntru la prezentare...se apuca omu face actele ...dupa care spune "ma duc sa aduc cheile" ,vine omu cu manunchiu' de chei ...a inchis toate masinile din incapere...numai pe a mea nu blink.gif ...si da-i si cauta cheile si sa vezi balci ...cheiele nu erau(in gandul meu -"moama nu e adevarat,e penibil sa se intample asa ceva").Dupa vreo 2 ore de cautat si-a adus unu' aminte ca a umblat la ea cu o seara inainte si ca tre' sa se duca pana acasa sa le ia ca si-a schimbat costumul.Intr-un tarziu au venit si cheile ,masina arata bine ,nici o problema(2 ore jumate la dealer am avut timp sa o verific biggrin.gif).
Ca prime impresii:
-motorul mi se pare un pic cam zgomotos la relanti(parca suna mai bine pe solenza);
-calutii in plus fata de 1.4 se simt si ma bucur biggrin.gif ;
-am iesit cu ea pe autostrada am dus-o pana in 120 Km/ora si totusi in ciuda a ceea ce sa scris pe forum, tocmai acolo la 120 nu mi s-a mai aparut asa de zgomotoasa(o fi fost din cauza zgomotului de la anvelope);
-in primii 100 Km facuti pana acum consumul mi se pare rezonabil:aprox 8.5l mixt
-masina pare bine finisata.
Per ansamblu sunt multumuit. happy.gif
In final un sfat: NU MERGETI LA AUTO MARCU'S GRUP SA VA COMANDATI MASINA excl.gif Este recomandarea mea excl.gif

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6MPI - B-xx-XXX
De te bate-o grija grea , nu te plange , taci si bea!!!
+
furceag
post 21 Oct 2005, 22:06
Post #1639

Membru incepator

QUOTE(dbk @ 20 Oct 2005, 22:28)
Salut pe toata lumea!!!E prima oara cand scriu pe acest forum si de aceea va rog sa nu dati cu hua daca nu am postat la rubrica corecta.
1. As vrea sa stiu din experienta celor care au luat (sau macar au comandat )logan 1.5 dci, cam ce termene de livrare se dau.Eu as vrea un preference si mi-as dori totusi sa o vad in parcare inainte de anul nou.Ce ziceti ...am vreo sansa sau sunt prea optimist? Un prieten a intrebat la meridian cam cand i-ar veni masina daca ar da comanda sapt. asta si i s-a raspuns ca in jurul datei de 1 februarie. mad.gif
2.Alta nedumerire este legata de dealer. Din ce am citit pe forum si din cele auzite m-am ingrozit de ceea ce sunt in stare sa-ti faca dealerii romani din saraca masina. Asa ca ce ma sfatuiti? La cine sa apelez? Care vi se pare mai serios fata de restul?sau pana la urma toti sunt o apa si un pamant si nu poti decat sa mergi la noroc?

Inca o data imi cer scuze moderatorilor daca postul meu e aiurea incadrat.

Toate cele bune!!!
*

Eu am comandat Laureate DCI la inceputul lui octombrie si dealerul mi-a spus ca va veni pe la inceputul lui decembrie .Eu mi-am exprimat indoiala iar el mi-a garantat ca de sarbatori voi avea masina.

--------------------
- - - -
+
semit
post 21 Oct 2005, 23:21
Post #1640

Private Spice

Group: Moderatori

salut pe toata lumea, avea dreptate cel care a zis sa nu va faceti comenzi la automarcus!!!! eu am patit-o de 2 ori da sunt mai masochist asa.sad.gif(
acu un an jumate am comandat un Renault Megane si mi-ai spus ca termenul de livrare este de 6 saptamani...masina a venit dupa 9 saptamani, des ceii Vocea Clientului ma cunosteau dupa voce la acte amenintari si telefoane le-am dat....pe 18 septembrie 2005 am comandat un Logan DCI Preference, mi s-a spus domne masina vine pe 20, am platit avansul si m-am pus pe asteptat....pe 14 octombrie am fost sunat de la automarcus ca masina a iesit din fabricatie si sa platesc restul de bani, masina urmand a veni in 3-5 zile lucratoare, am platit la juma de ora dupa ce m-au sunat....ieri 21 oct ma suna cineva de la WC si imi spune ca masina imi va veni pe 30 octombrie, desi eu am platit-o integral si de la Pitesti sunt cam 100km pana in Bucuresti, asta e ,100km in 16 zile....ca un melc mai tunat...DECI SI PRIN URMARE SPER SA VADA DOMNII DE LA AUTOMARCUS ACEST REPLY!!! LE MULTUMESC sad.gif

--------------------
Reno Megane GT line 1.5dCi '13
nu-ti face iluzii ca sa n-ai deziluzii.
+
pleosc
post 22 Oct 2005, 11:36
Post #1641

Membru

From: Constanta

Daca tot suntem la capitolul plangeri,eu am facut comanda pe 9 august si pe contract scrie data limita 10 noiembrie.3 luni pentru logan?e foarte mult!ca n-are de strabatut europa,vine de la pitesti.cica la tipul de la dealer ca din experienta vine cu 2-3 saptamani mai devreme,si acum turbez,ca am si vandut-o pe cea veche si-s pieton.Dar totusi,e normal atata timp de asteptare ptr un Ambition?

--------------------
Dacia Logan Ambition - CT-54-XXX
Orice solutie genereaza noi probleme.
+
Codrin
post 22 Oct 2005, 13:58
Post #1642

Membru autentic

semit, vezi tu aici cum e cu plata masinii:
QUOTE(BAB)
Fir-ar al dracului de bon de comanda, ca nu poate sa zbiere si sa se citeasca singur cu glas tare sa auda stapana-su! Care 7 zile mai omule? Unde scrie asa ceva? Avizul de plata pot sa-l emita vanzatorii, cand vrea muschiuletul lor, dar tu semnezi cand il iei de la ei! Si daca nu l-ai luat, pentru ca nu s-au intrunit toate conditiile ca tu sa faci plata, pot ei sa scrie mii de termene de valabilitate a avizului. Mie mi-au emis aviz cand masina era la finisaj. Am refuzat plata avizului, din urmatoarele motive:
1. A doua zi plecam pe mare, fix o saptamana. Am invocat forta majora.
2. Nu vazusem masina. Am comunicat dealerului ca un vehicul de 27500RON nu este o conserva de mazare pe care o desfaci si vezi ce contine acasa, dupa ce ai cumparat-o si le-am mai comunicat ca treaba cu "platiti si masina vine in 6 zile" suna a vanzare de piele de urs din padure.
3. Intru-cat nici Dacia, nici Dealerul nu mi-au comunicat o data de finalizare, ci doar o data limita de livrare, am invocat prevederile de la litera e) capitolul 4 Livrarea, din nenorocitul si necititul bon de comanda, care spune ca eu, preiau toate riscurile asupra masinii, incepand cu data finalizarii (care data dom'le?), daca am platit integral masina. Am cerut ca masina sa fie adusa in curtea dealerului si abia apoi sa preiau riscurile, prin plata ei. Motivatia: am vazut prin mai 2004, un tir cu doua pick-up-uri si o Solenza, "modificate" cu ajutorul unui sofer idiot si al unui pod.
In consecinta, dupa o saptamana, mi-au adus tinicheaua, am vazut-o si abia apoi am luat avizul de plata (altul) si l-am achitat, dupa alte doua zile.
Si atunci de unde a izvorat treaba cu cele 7 zile?

pleosc, ce raspuns te astepti sa primesti? Atat se asteapta pentru un Logan, nu Ambition, nu Preferance, un Logan. Lucru pe care l-ai fi aflat daca ai fi intrebat la dealer inainte sa dai comanda

--------------------
Mazda . .
+
dulaul
post 22 Oct 2005, 15:14
Post #1643

Membru incepator

QUOTE(-Scorpio- @ 21 Oct 2005, 20:05)
cred ca cineva da de baut saptamana viitoare smile.gif . sa o stapanesti sanatos.
*

Multumesc si sper sa ai si tu ocazia cit mai repede sa iti fericesti prietenii cu o cinste biggrin.gif

--------------------
+
Kramer
post 22 Oct 2005, 19:34
Post #1644

Membru autentic

From: Brasov

QUOTE(Eagles @ 21 Oct 2005, 14:19)
Tu de unde sti? ai informatii sigure? de cand e chestia asta? Am un prieten care e director de agentie la ardaf si cand am vb ultima oara cu el pe tema asigurarii adica in august cand am comandat masina nu mi-a zis nimic de asta! O sa-l sun maine sa-l intreb!
*

Are dreptate in privinta Ardaf.
Insa din experienta mea nu as recomanda nici Asiban: dupa ce am platit 3 ani Casco cate 450Eur pe an, fara vreun eveniment, am avut o zgarietura pe aripa spate.
Cand am fost la ei au inceput sa strambe din nas ca nu se poate, ca asta "nu se pune" si altele. In final au facut-o, dar a trebuit sa merg in service-ul agreat de ei si a iesit coaja de portocala (nuanta insa a fost ok).

--------------------
+
kum
post 22 Oct 2005, 20:58
Post #1645

Banat

Group: Banned
From: Galati

QUOTE(13nov @ 21 Oct 2005, 11:44)
*

Ia vezi aici : http://www.atac-online.ro/archive/2005/octombrie/21/3.php . Acum nu zic de respectivul ziar ca are dreptate dar vreau sa evidentiez "calitatea " presei noastre scrise si nu numai . Ce sa mai credem noi muritorii de rand ?

--------------------
Laguna 2.0T 2006 - GL-15-...
Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
+
mih95
post 22 Oct 2005, 22:03
Post #1646

Membru

Am inceput sa citesc acest forum din august 2005. Transmit salutari la toata lumea si le doresc admistratorilor cit mai multa rabdare si multumiri pentru eforturile pe care le-au facut pina acum. Sa intru in problema:
Am depus avansul pe 31 august 2005 (25%) dar cu parere de rau, nici pina astazi nu sunt in posesia ZKR... parca i se spune. Momentan sunt dazamagit de neseriozitatea cuplului Dealer / Rino, evident ca nu s-au mai sinchisit dupa ce au primit avansul si tot dau termene pe care nu le respecta. Aici nu ma refer la data de livrare limita, care inca nu este depasita. Mai sunt citeva zile....
Primele operatiuni pe care o sa le fac la masina .... cind o veni........ cheder la motor si amortizor la portbagaj, asa cum a pus Klaus.
Toate cele bune!

--------------------
. . .
+
dulaul
post 23 Oct 2005, 10:30
Post #1647

Membru incepator

QUOTE(mih95 @ 22 Oct 2005, 22:03)
Transmit salutari la toata lumea si le doresc admistratorilor cit mai multa rabdare si multumiri pentru eforturile pe care le-au facut pina acum.
*

Bine-ai venit pe forum si la cit mai multe post-uri.

Am depus avansul pe 31 august 2005 (25%) dar cu parere de rau, nici pina astazi nu sunt in posesia ZKR... parca i se spune. 
*

Sa-mi iertati ignoranta dar imi puteti spune si mie ce inseamna ZKR?

Primele operatiuni pe care o sa le fac la masina .... cind o veni........ cheder la motor si amortizor la portbagaj, asa cum a pus Klaus.
*

Mi-ai dat un refresh, chederul la motor vreau sa-l pun si eu neaparat. Cind iti vei ridica masina sa nu uiti lista lu' Klaus cu tot ce trebuie sa verifici la masina in momentul in care o ridici. Bafta!

--------------------
+
Codrin
post 23 Oct 2005, 14:39
Post #1648

Membru autentic

QUOTE(dulaul @ 23 Oct 2005, 11:30)
Bine-ai venit pe forum si la cit mai multe post-uri.
Sa-mi iertati ignoranta dar imi puteti spune si mie ce inseamna ZKR?
*

Posturi ontopic, bineinteles.

ZKR = ZaCar = TheCar = TheOne = Logan

--------------------
Mazda . .
+
13nov
post 24 Oct 2005, 07:53
Post #1649

Membru autentic

Astazi aniversez doua luni de cand am comandat masina si inca nu sunt in posesia ei cu toate ca are o saptamana de cand a fost fabricata si 5 zile de cand am platit-o integral. Ce sa mai zic, e penibil sa asteptpti atat cand masina e fabricata la doar 120 km distanta de locul vanzarii.

--------------------
+
LucVer
post 24 Oct 2005, 12:21
Post #1650

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

QUOTE(Codrin @ 23 Oct 2005, 15:39)
Posturi ontopic, bineinteles.

ZKR = ZaCar = TheCar = TheOnlyOne = Logan
*

Mi-am permis sa fac o adaugire!

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
108 Pages « < 53 54 55 56 57 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 06:57
Forum Renault