TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
hash |
![]()
|
||
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
cred ca ies din club. azi am primit TELFONUL . a mea se pare ca e din nou pe drumul cel bun.
![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
Eagles |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 3 August 05 From: Floreasca, București ![]() |
M-au sunat azi de la Dacia ca mi-a venit masina! Miercuri urmeaza sa ma duc la banca sa semnez actele pentru credit! Din experienta voastra cat mai dureaza pana pot ridica masina?
|
--------------------
Dacia
Albastru Marin
2005 - Logan Laureate 1.6
- B 16 xxx
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
Pai trebuie sa confirme Dacia ca le-au intrat banii; la mine 24h au fost suficiente, dar am platit prin virament din contul meu curent ...
|
--------------------
-
-
-
|
|
mih95 |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 119 Joined: 22 October 05 ![]() |
QUOTE(dulaul @ 23 Oct 2005, 10:30) Bine-ai venit pe forum si la cit mai multe post-uri. Sa-mi iertati ignoranta dar imi puteti spune si mie ce inseamna ZKR? Mi-ai dat un refresh, chederul la motor vreau sa-l pun si eu neaparat. Cind iti vei ridica masina sa nu uiti lista lu' Klaus cu tot ce trebuie sa verifici la masina in momentul in care o ridici. Bafta! Multumesc pentru urari. Se pare ca au functionat. Miine sau cel mai tirziu joi cred ca voi fi posesor de "ZKR". Mai am de adaugat si filtru de praf. |
--------------------
.
.
.
|
|
dulaul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 July 05 From: Iasi ![]() |
Yeeeeeeeee, maine ma duc sa ridic masina ! Sa traiasca toata lumea
![]() ![]() ![]() ![]() Si daca tot mi sa explicat ce-nseamna, maine voi lua un bucata ZKR = ZaCar = TheCar = TheOnlyOne = Logan ![]() Vad ca si mih95, Eagles, -Scorpio-, ni se vor alatura. Mda, si filtrul de praf il voi face - bun baiat Klaus asta, cum naiba o fi economist? ![]() This post has been edited by dulaul: 24 Oct 2005, 18:41 |
--------------------
Ex Laureate 1,6
verde cameleon.
Masina buna, dar cu tabla proasta Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
|
|
99AIM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.134 Joined: 26 June 05 ![]() |
Pentru cei ce doresc Logan diesel sau orice alta varianta au aparut tipi care pentru 200-300 euro dau masini direct din uzina,printr-un dealer de Mioveni. Cine e interesat sa ma contacteze si-i dau nr. de tel. |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
dulaul |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 31 Joined: 18 July 05 From: Iasi ![]() |
Nici pe departe, dar ma mira simtul practic destul de avansat pt un economist ca el.
This post has been edited by dulaul: 24 Oct 2005, 20:26 |
--------------------
Ex Laureate 1,6
verde cameleon.
Masina buna, dar cu tabla proasta Daca totul pare sa mearga bine, cu siguranta ai omis ceva.
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
QUOTE(RamboX @ 24 Oct 2005, 18:41) Pentru cei ce doresc Logan diesel sau orice alta varianta au aparut tipi care pentru 200-300 euro dau masini direct din uzina,printr-un dealer de Mioveni. Cine e interesat sa ma contacteze si-i dau nr. de tel. si in schimbul acestor bani ce as primi in plus? posibilitatea de a ridica masina din curtea fabricii imediat ce-i gata? sa intru in posesia ei cu vreo saptamana mai devreme dar cu pretul a 200-300 euroi si a unui drum pana la Mioveni? |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.738 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(RamboX @ 24 Oct 2005, 19:41) Pentru cei ce doresc Logan diesel sau orice alta varianta au aparut tipi care pentru 200-300 euro dau masini direct din uzina,printr-un dealer de Mioveni. Cine e interesat sa ma contacteze si-i dau nr. de tel. No offence, dar eu nu cred. Nu cumva acele masini sunt refuzate, etc. . . Eu sunt curios ce serie de caroserie au acele masini. QUOTE(dulaul @ 24 Oct 2005, 19:33) Nu cumva a fost si pe la "casa pionierilor . ." cand era mai mic ? ![]() This post has been edited by IRONICK: 24 Oct 2005, 21:33 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Bei astia... Voi va hliziti pe spezele mele au mi se pare?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
daca totul merge cum trebuie deseara sau maine ma dau cu Loganul
hdriver4gm.gif hdriver4gm.gif hdriver4gm.gif hdriver4gm.gif ![]() |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
|
|
99AIM |
![]()
|
QUOTE(-Scorpio- @ 24 Oct 2005, 21:21) si in schimbul acestor bani ce as primi in plus? posibilitatea de a ridica masina din curtea fabricii imediat ce-i gata? sa intru in posesia ei cu vreo saptamana mai devreme dar cu pretul a 200-300 euroi si a unui drum pana la Mioveni? Posibilitatea de a primi masina in ziua în care ai toti banii--fara nici un rand |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
- CT 99 xxx Sufletele mari au intalnit intotdeauna opozitie din partea mintilor mediocre. (Albert Einstein)
|
|
99AIM |
![]()
|
[quote=IRONICK,24 Oct 2005, 21:27]
No offence, dar eu nu cred. Nu cumva acele masini sunt refuzate, etc. . . Eu sunt curios ce serie de caroserie au acele masini. Au o serie de caroserie pe care o afli atunci,tu doar spui modelul ,culoarea si platesti pretul de dealer+spaga si primesti masina pe loc,nu crezi?Toma necredinciosu esti. This post has been edited by RamboX: 25 Oct 2005, 10:23 |
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
Sunt deja fabricate ? Sunt pe stoc ? Cat dureaza de cand ai dat banii ? Orice motorizare, culoare si echipare ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
mih95: si eu am facut comanda pe 31 august la auto marcu's si nici acum nu a venit....
![]() |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
Ovidutz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 21 October 05 From: Iasi ![]() |
Salut la toata lumea.E prima oara cand postez aici.Rog pe cei care au intrat in posesia unui autoturism Dacia Logan Diesel sa posteze impresii despre masina si ce e mai important: daca acel consum de 5,8% urban e respectat.Cu o marja de eroare,evident.Multumesc anticipat!
Scuze daca e off-topic dar vreau sa-mi dau comanda cat mai repede.Pe mine ma intereseaza in principal,consumul. This post has been edited by Ovidutz: 25 Oct 2005, 14:56 |
--------------------
Logan
Ambiance 1.5 dci
- is -- ---
|
|
99AIM |
![]()
|
|
--------------------
Clio III ph 1
Renault Fluence ph 2
1.6 dci
|
|
IRONICK |
![]()
|
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
ga!nusha |
![]()
|
![]() Still here Group: Members Posts: 984 Joined: 6 September 05 From: Paris ![]() |
Vocea Clientului: "Datorita unei inspectii tehnice venite din fr termenul de livrare s-a modificat in 2 nov. Va multumim pentru intelegere"
am intrebat de ce e inspectia.... 180 logan refuzate in polonia.... |
--------------------
Mazda 3 MPS
ex: Logan Preference+AC 1.6
2oo8
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(ga!nusha @ 26 Oct 2005, 13:49) .... 180 logan refuzate in polonia.... Cine vrea un Logan fara sa mai astepte 2 luni . . . sa se duca la dealerul de la Pitesti . . . . ![]() PS. Sa nu uite spaga. This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2005, 12:54 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
Intrebare pentru cei care au culoarea marin: ce culoare scrie pe cartea de identitate ?
This post has been edited by IRONICK: 26 Oct 2005, 19:23 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mircu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 October 05 From: Brasov ![]() |
Buna!
Tocmai ce am achizitionat si eu un LOGAN Laureate 1.4l. Ieri m-am dus sa-l ridic de la dealer (ASV Auto Brasov) si surpriza: pe langa RCA, mi-au mai cerut 100 RON pentru numere. Am cerut o explicatie si mi s-a oferit un raspuns invatat pe derost (probabil si alti au pus aceasta intrebare). Cand am vazut ce explicatie imi ofera am zis sa o lase balta si sa-mi dea masina (nu banii erau problema ci doar as fi vrut sa stiu pt ce mi se iau atatia bani)... Bun... M-am dus am platit, am primit factura si stupoare: aveam trecute doua produse (ca sa zic asa) 1. suport numere: 2x5 RON (pret fara TVA in factura, iar in oferta era specificat ca are si TVA) - hai fie cu toate ca prin ele ei isi fac reclama cu masina ta; 2. pregatire de vanzare: 74.03 RON. Uite aici e problema. Chestia asta nu trebuie sa o faca ei pe banii lor si in plus nici nu am primit vreun formular de genul cum am gasit aici pe forum (asta e pt moderatori ca sa stie ca m-am informat mai intai ![]() Asa si cum ziceam de numere nu scria nimic in factura... Acu eu nu stiu ce sa inteleg, dar am impresia ca respectivii de la ASV cauta fel si fel de modalitati ca sa mai ia un ban de pe saracul roman doritor de masina... Daca vreti sa va dati cu parerea sau poate sa spuneti cum e la alti dealeri. Ma gandesc sa trimit asta si la VC Dacia. |
--------------------
DACIA
Logan Laureate 1.4l
- The red ones
|
|
IRONICK |
![]()
|
2. Nu se plateste.
Ai fost tras in TEAPA de dealer. >> Vocea Clientului This post has been edited by IRONICK: 27 Oct 2005, 08:22 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
NU SE PLATESTE.
Suna la Vocea Clientului |
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
2. TEAPA.
Formularul nu trebuia sa-l primesti oricum, ar trebui ca dealerul sa-ti pregateasca masina conform lui. |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Pregatirea pt vanzare intra in atributiile dealer-ului , nu se plateste de catre client.
Cum deja a fost spus VC. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
mircu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 13 Joined: 11 October 05 From: Brasov ![]() |
Am trimis un mail si la VC. Sper sa se intample ceva, altfel o sa apelez la OPC. Nu e vorba de bani, dar pana cand isi bat toti joc de noi doar fiindca am avut "nesansa" sa ne nastem romani?
La fel vreau sa fac ceva si impotriva faptului ca Dacia te obliga sa instalezi numai alarma recomandata de ei (care e asa cum e si SCUMPA pe deasupra), altfel pierzi garantia pe anumite sisteme (sunt curios daca se intampla la fel si in Franta, Germania, etc.). Nu ma intereseaza ce business au ei cu COBRA, dar e de datoria lor sa testeze si sa ofere o lista cat mai mare de sisteme de securitate dintre care cumparatorul sa poata alege. Sunt atatea firme cu renume si traditie in domeniul sistemelor de securitate auto care respecta anumite standarde si sunt agreate de marii producatori din toata lumea. Sa inteleg ca Dacia nu respecta aceste standarde?. Sau DACIA s-a trezit mai cu motz. Eu zic sa incercam sa le aratam ca nu pot sa procedeze in felul asta. Sa nu mai aceptam sa ne trateze in felul asta. Din cate stiu eu (nu profesez in dreptul comercial), aceasta impunere contravine anumitor reglementari din dreptul comercial, poate un avocat sau cineva care stie mai multe sa ne dea niste informatii.. VIVA LA REVOLUCION! |
--------------------
DACIA
Logan Laureate 1.4l
- The red ones
|
|
IRONICK |
![]()
|
Cu alarma nu ai dreptate.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 11:51 |