DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

108 Pages « < 56 57 58 59 60 > »  
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.

furceag
post 31 Oct 2005, 18:13
Post #1711

Membru incepator

Group: Members

QUOTE(mircu @ 27 Oct 2005, 11:45)
1. E bine ca ne intelegem.
2. Daca poti sa-mi dai mai multe detali la mircum@yahoo.com ti-as fi recunoscator.
3. La VC tocmai ce am rezolvat problema cu factura in care scrie pregatire de vanzare.
.....
Si totusi se poate daca sunt mai multi care cer acest lucru.
*

Pina la urma ti-ai recuperat banii de la ASV? Daca ai reusit,cum ai facut asta?

--------------------
- - - -
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
klaus
post 31 Oct 2005, 19:29
Post #1712

步步

Group: Moderatori
From: Bucuresti

QUOTE(Crisplant @ 31 Oct 2005, 14:08)
mie mi s-a spus ca in general se respecta acea data comunicata de ei si ca data de 21 ianuarie este o marja pe care si-o ia dacia (evenimente neprevazute cum ar fi grevele sau alte chestii de genul acesta).
Anyway, se pare ca voi mai avea de asteptat.
Tu ai fost cumva in situatia asta?
La tine s-a respectat termenul dat de dealer sau nu?
Thanx
*

As putea sa fiu atat de rau sa recomand sa citesti ACEST topic?
Deci nu altul, nu avioane, nu elicoptere subterane, ci ACEST topic.
Ia sa vedem, cam la cate din intrebarile tale (din cele puse pa acest topic) crezi ca-ti va raspunde citirea ACESTUI topic?

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
Ovidutz
post 31 Oct 2005, 19:30
Post #1713

Membru incepator

From: Iasi

Am fost si eu azi si am dat comanda de un Logan Diesel.SPer ca am facut alegerea potrivita.
Deci:
31.10.2005 - platit avansul
20.01.2006 - data dealerului
09.02.2006 - data limita

Si eu care credeam ca o sa-mi fac cadou de Craciun masina asta!!!:(

--------------------
Logan Ambiance 1.5 dci - is -- ---
+
adiv
post 2 Nov 2005, 10:38
Post #1714

Membru autentic

A dat cineva comanda zilele astea de Logan (Laureate sau Ambition 1.6) ? Eram curios care mai sunt termenele de livrare pt. benzinare (vad ca la diesel e 3+ luni sad.gif ). Ma gandesc ca va creste cursul euro spre Craciun (in caz ca e 2 luni perioada de livrare) ...... si am facut un calcul daca ar ajunge 40k/E se adauga cam 900E la pret (pt. Ambition) sad.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 - B si ceva
+
ghc
post 2 Nov 2005, 10:42
Post #1715

..:::Cautatorul:::..

From: Cluj-Napoca

radmasa.gif
900E la cursul de acum sau la ala de Craciun?
Pretul in Euro ramane acelasi... cel in lei va creste eventual.

--------------------
ZKR (Logan by Dacia) BaLaureate 3.14 1907 toamna - CJ-01-GHC
+
adiv
post 2 Nov 2005, 10:45
Post #1716

Membru autentic

Pai din cate stiu eu in RO platile se fac doar in lei biggrin.gif... deci diferenta in lei am transformat-o in E. Got it? tongue.gif

--------------------
Dacia Logan 2005 - B si ceva
+
wanderer
post 2 Nov 2005, 16:30
Post #1717

Membru incepator

QUOTE(adiv @ 2 Nov 2005, 10:38)
A dat cineva comanda zilele astea de Logan (Laureate sau Ambition 1.6) ? Eram curios care mai sunt termenele de livrare pt. benzinare (vad ca la diesel e 3+ luni sad.gif ). Ma gandesc ca va creste cursul euro spre Craciun (in caz ca e 2 luni perioada de livrare) ...... si am facut un calcul daca ar ajunge 40k/E se adauga cam 900E la pret (pt. Ambition) sad.gif
*

21 octombrie comanda, 9 decembrie dealer, 21decembrie Dacia

Laureate 1.4MPI wink.gif

Btw, eu ma astept ca in dec sa scada cursul. Depinde de niste factori, dar asa zic eu.

This post has been edited by wanderer: 2 Nov 2005, 16:35

--------------------
Logan Laureate 1.4MPI - -
+
biggie
post 2 Nov 2005, 18:18
Post #1718

Membru incepator

Salut si bine v-am gasit ! Sunt nou pe aici si inainte sa intreb ceva am citit cateva zeci de pagini din forum insa tot nu m-am lamurit cu o chestie...pe site la dacia mai exact in "calculator rate" la leasing (persoana juridica) se poate selecta un avans minim de 10% (care inseamna cam 3200 lei pt ambition). Am citit peste tot pe aici ca avansul minim e de 5000lei.
Intrebari:
1. se poate da un avans mai mic de 5000 lei ?
2. in cei 5000lei sunt incluse si alte cheltuieli suplimentare (comisioane banca, casco, etc) ??
Cu alte cuvinte ca persoana juridica de cati bani am nevoie (minim) in momentul in care ma prezint la dealer sa fac comanda (aici incluzand toate cheltuile din acel moment pana la prima rata) ??

Va multumesc!

--------------------
Dacia Logan Ambition - temporare
+
klaus
post 2 Nov 2005, 18:26
Post #1719

步步

1. Nu
2. Nu

--------------------
Scenic III 1.9 dCi - - - -
E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
+
-Scorpio-
post 2 Nov 2005, 18:32
Post #1720

membru jucator

From: SV

am impresia ca totusi se poate dar cu conditia sa obtii prima data creditul de la BRD, si banca sa dea restul de bani pana la 50 mil. numai ca daca avansul e mai mic de 30% nu-ti mai permite sa garantezi creditul cu masina. dute pe la o filiala BRD si ai sa obtii informatii, ei au contract pt credite cu Dacia. sau la un dealer Dacia.

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
AL
post 3 Nov 2005, 09:24
Post #1721

Member

Klaus a zis nu, Scorpio a zis ca da la pct.1 ... ambii au dreptate... se poate!.... pentru ca 10% inseamna avans LA CREDIT...dar cand dai comanda la Dacia trebuie deja sa ai si sa dai 50 mil compusi din 32 avansul tau si diferenta data deja de banca... care-s insa conditiile in care da banca banii in acest mod nu poti sti decat mergand la dealer banca sin intreband!

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
wanderer
post 3 Nov 2005, 10:26
Post #1722

Membru incepator

Ziua buna.

Atunci cand intrebi la banca, ai in vedere urmatoarea varianta: tu dai 50mil acum, banca iti da creditul de 90% la livrare, din care o parte o folosesti ca sa platesti comisioane, eventual asigurare...chestii de genul asta. Am inteles ca se poate si asa. Dar depinde de la banca la banca si, nu odata, de la sucursala la sucursala.

Bafta.

--------------------
Logan Laureate 1.4MPI - -
+
YSP_BV
post 3 Nov 2005, 11:32
Post #1723

Membru incepator

Daca e vorba de achizitie Logan

Am o problema, nu e legata de finantare
Cind am luat masina nu mi-au dat cartea de identitate a masinii, si nici factura , desi aveau copie dupa ele(FAX)
Au trecut 2 saptamini
Acte ioc...
" in cel mai scurt timp , se va rezolva"........

VC?
OPC?
Ma ajuta cineva cu sugestii?

--------------------
+
AL
post 3 Nov 2005, 12:03
Post #1724

Member

VC si reclami situatia, respectiv dealerul... teoretic fara aceste acte nu ar avea voie sa livreze masina!... daca VC te abureste sau nu da termen clar, poti reclama la OPC, insa pana se va misca OPC-ul vei primi actele si se va stinge cauza... adica tot cand vor dori/putea ti le vor da...sad.gif

--------------------
Skoda KAROQ 2019 - B-21-NEW
+
biggie
post 3 Nov 2005, 12:48
Post #1725

Membru incepator

Va multumesc de raspunsuri! Deci pana la urma in conditii normale (adica fara complicatii cu "restul da banca") imi ajung 50mil sa platesc avansul... dar cati bani imi mai trebuie din acel moment si pana incep sa platesc la rate?? Adica dupa ce iau masina am citit pe aici ca trebuie cam 300RON pt numere si asigurarea obligatorie...dar cum ramane cu CASCO? pot ii platesc separat de credit...trebuie sa platesc pt un an sau pot sa platesc esalonat...se poate baga in rate (adica in credit)? La ce alte comisioane sa ma mai astept...Pot sa ma duc la dealer sa aflu toate info astea dar eu nu am inca banii de avans si nu vreau sa pierd timpul pe acolo...vreau sa stiu cat imi trebuie minin ca sa iau masina (ambition).

--------------------
Dacia Logan Ambition - temporare
+
IRONICK
post 3 Nov 2005, 12:51
Post #1726

-

From: Romania

CASCO se poate plati si trimestrial.

--------------------
CUGIR Albalux 11 1982 - B-11-LUX
+
hash
post 3 Nov 2005, 14:23
Post #1727

calculatorist

Ambition te duce pe la 9000 EUR. Eu am vrut sa o iau cu credit, dar cat am vazut cu cat ingras banca, am strans din dinti si-am mai asteptat. Masina e o cheltuiala, dupa ce o iei, platesti numerele definitive, inmatricularea, certificatul de inmatriculare, covorase, trusa, triunghi, stingator, benzina, asa ca eu zic sa mai pui vreo 3 bulioane peste alea trei ... Mai bine iti rezervi vreo 1000 RON. Eu asa mi-am pregatit si i-am topit pe toti wink.gif
CASCO poti sa-ti faci si in 10 rate daca vrei.

@YSP_BV: rabdare ca vin si actele. si mie mi-au venit in doua saptamani (era totusi un lot de vreo 50 de masini)

--------------------
- - -
+
SUPERCAR
post 3 Nov 2005, 15:17
Post #1728

Membru autentic

From: Constanta

QUOTE(IRONICK @ 3 Nov 2005, 12:51)
CASCO se poate plati si trimestrial.
*

Si lunar se poate plati...eu am casco la ASIROM si platesc lunar rata.

This post has been edited by SUPERCAR: 3 Nov 2005, 15:18

--------------------
Dacia Logan 1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP - CT 82 PWR
+
IRONICK
post 3 Nov 2005, 15:19
Post #1729

-

Trimestrial platesc eu. smile.gif

--------------------
+
ghc
post 3 Nov 2005, 15:34
Post #1730

@YSP_BV: Si mie mi-au zis tot 2 saptamani pentru cartea de identitate. Am intrebat: va sun eu? Nuuuu, va contactam noi. Ei bine, au trecut 2 saptamani jumate si nici o veste. I-am sunat: da, domnu', cartea e aici de vreo saptamana...

--------------------
+
-Scorpio-
post 3 Nov 2005, 16:29
Post #1731

membru jucator

From: SV

daca ia masina in rate si garanteaza creditul cu masina va trebui sa faca CASCO la un asigurator agreat de banca creditoare. acum depinde de la asigurator la asigurator ce conditii iti ofera, dar in general poti opta intre prime anuale, semestriale, trimestiriale si multi accepta si prime lunare. cat timp ai respectivul credit garantat cu masina tot atata timp va trebui sa platesti CASCO. eu am credit la BRD si am optat pt prima lunara la CASCO si am de platit 59 RON / luna CASCO (e vorba de modelul Ambiance care costa 6000 euro, la tine probabil ai sa ai prima in jur de 90 RON / luna). inainte de ridicare am avut de platit la banca vreo 800 RON reprezentand: diferenta de curs valutar la avans, prima rata la credit si prima prima la CASCO, un comision de administrare de 3 sau 4 procente din suma imprumutata (dar vezi ca sumele astea pot sa varieze mult in functie de suma imprumutata, eu am dat avans 45%). la dealer iti mai trebuie ceva peste 100 RON pt numere provizorii, si asigurare RCA. inca nu am ajuns la inmatriculare ca sa-ti pot spune cat mai ai de dat acolo. mai adauga covorasele, husele, trusa medicala, triunghiul, stingatorul, odorizantul si altele de genul asta.

This post has been edited by -Scorpio-: 3 Nov 2005, 16:33

--------------------
Honda Civic 140HP 2010 - SV-XX-XXX
Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
+
charly
post 3 Nov 2005, 17:48
Post #1732

Membru incepator

From: CJ

Scorpio, s-a recalculat avansul de 45% la cursul din momentul achitarii restului de suma? Daca da, e normala aceasta practica? Eu am platit in momentul in care am facut comanda, 4000 euro fiind convins de dealer ca in momentul in care imi vine masina mai platesc restul de 2425. Totodata, pe bonul de comanda scrie ca am achitat ca avans "139884000 reprezentand 4000 de euro".

[citeste paginile anterioare....raspunsul ESTE acolo!...nu putem relua pentru fiecare explicatiile despre procedura de calcul... totusi, in RO platile se fac in LEI indiferent de reperul valutar in care se stabileste pretul unui produs...

1. avansul LA CREDIT e una si AVANSUL platit Dacia este alta!
2. avansul Dacia de 50 mil. = xxxx euro la data achitarii... la momentul cand iti vine masina, din valoare ei se scad xxxx euro iar diferenta in euro x cursul valutar Dacia al acelei saptamani = suma de plata...]
3.suma de plata de mai sus trebuie acoperita de tine... cei 50 mil lei avans plus suma asta in lei = 100% costul masinii... 45% din asta pui tu, restul banca... deci doar cand ai suma finala poti sti exact cat ai tu de pus cei 45% IN LEI, si nu in euro...
4. separat, la banca, platesti CASCO... la unele banci CASCO se poate acoperi tot din credit... adica se poate adauga la costul total]

This post has been edited by AL: 4 Nov 2005, 09:18

--------------------
Ford Focus 2008
+
pasparache
post 16 Nov 2005, 21:19
Post #1733

Membru incepator

15 nov 2005 comandat Logan Ambition gri perla.stop.
15 dec 2005 data optimista de livare.stop
30 dec 2005 data limita de livrare.stop

astept masina.stop

--------------------
Dacia Logan Ambition 1.6MPi - B-96-TGV
Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
+
Winy
post 17 Nov 2005, 11:52
Post #1734

my Silver Bullet

From: Kronstadt

Comanda ptr. Preferance 1.5dci alb. Egee17.11
data finalizarii 13.01.2006,data receptiei ~ 18.01,apropo pe aviz,bon de comanda nu scrie nimic despre data,comunicate doar verbal de dealer huh.gif azi ma duc la dealer sa intreb. mad.gif mad.gif

--------------------
Captur Life 90 Tce - 2016 - KAP
Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
+
DFA
post 17 Nov 2005, 16:18
Post #1735

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

QUOTE(Winy @ 17 Nov 2005, 12:52)
Comanda ptr. Preferance 1.5dci alb. Egee17.11
data finalizarii 13.01.2006,data receptiei ~ 18.01,apropo pe aviz,bon de comanda nu scrie nimic despre data,comunicate doar verbal de dealer huh.gif azi ma duc la dealer sa intreb. mad.gif  mad.gif
*

Nici la mine nu au scris nici o dată, dar pe factura de acont era scrisă data maximă de livare, care este pentru un Laureate 1.5dCi la vreo 3 luni de zile de la data comenzii... wacko.gif

Bonul de comandă nici nu are rubrică de așa ceva...

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
stalpabo
post 18 Nov 2005, 09:42
Post #1736

Membru incepator

Scuze pentru schimbarea subiectului. Nu stiu daca s-a vorbit si nici nu am timp sa caut. Stie cineva cat e (in procente) diferenta fata de cursul BNR a cursului fabricii?

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - Gri Perla
Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
+
ghc
post 18 Nov 2005, 09:55
Post #1737

QUOTE(ghc @ 21 Sep 2005, 09:18)
@IRONICK: n-am facut calcul de mana, am Windows cu calculator  biggrin.gif :
34797 + 0.5% * 34797 = 34797 * (1 + 0.005) = 34797 * 1.005 = 34970.985
*

--------------------
+
DFA
post 18 Nov 2005, 11:06
Post #1738

moderator://DC/Logan

From: Buzău, RO

QUOTE(stalpabo @ 18 Nov 2005, 10:42)
Scuze pentru schimbarea subiectului. Nu stiu daca s-a vorbit si nici nu am timp sa caut. Stie cineva cat e (in procente) diferenta fata de cursul BNR a cursului fabricii?
*

Ofertele Dacia utilizează un curs BNR +0,5%!

--------------------
Logan III Comfort ECO-G 100cp 2021 sedan - 27 Iul 2021
Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5
+
stalpabo
post 18 Nov 2005, 11:49
Post #1739

Membru incepator

Asta e informatie generala. In realitate e mai mult. Cel de la banca nici n-a stiut exact sa-mi spuna cat e.

Nu sunt matematician. Am facut calcule babesti, prin deductie. Eu luni trebuie sa achit restul la banca.

Cursul "DACIA" se schimba in fiecare saptamana incepand de marti, adica din marti in marti.

Saptamana 8-14 nov
cursul BNR 36.834 cursul Dacia 37.195
Saptamana 15-21 nov
cursul BNR 36.301 cursul Dacia 36.657

Mi-a iesit cu aproximatie 0.98% din cursul oficial.

Facand diferenta intre cele doua perioade, se poate spune ca am avut noroc (partial, pt ca la avans cursul era un pic peste 35000). Diferenta este de 1.721.600 lei la un avans de 3200 Euro. Nu e foarte mare dar sunt vreo doi lei smile.gif

Sfatul meu este sa urmariti cursul pentru ca am intalnit persoane care au platit si 5 milioane diferenta de curs de la o saptamana la alta. Adica de cand va anunta ca masina e gata la Pitesti si pana vine, va incadrati intre doua schimburi de curs.

Bafta!!!

--------------------
Dacia Logan Laureate 1.6 - Gri Perla
Îți petreci cea mai mare parte a vieții făcând ce nu trebuie, iar o bună parte a ei nefacând nimic; toata viața te-ai preocupat de cu totul altceva decât ceea ce ar fi trebuit... Socotește fiecare zi o viață. (Seneca)
+
IRONICK
post 18 Nov 2005, 11:52
Post #1740

-

QUOTE(stalpabo @ 18 Nov 2005, 11:49)
Asta e informatie generala. In realitate e mai mult. Cel de la banca nici n-a stiut exact sa-mi spuna cat e.
*

Este cursul BNR de luni + 0,5%.

This post has been edited by IRONICK: 18 Nov 2005, 12:07

--------------------
+
108 Pages « < 56 57 58 59 60 > » 
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 21st July 2025 - 20:59
Forum Renault