TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
ghc |
![]()
|
||
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|||
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
eu propun sa va calmati si sa cititi topicul... problema asta s-a mai discutat de zeci de ori... formula e corecta si se aplica cursului BNR stabilit luni si valabil incepand de marti pentru toata saptamana... cel mai bine e sa vedeti pe site-ul Dacia sau dealerilor cursul saptamanii...
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
Ce mai exista? Am mers la Dacia Service Iasi si am intrebat de logan in rate.Astfel am fost lamurit mai mult sau mai putin.Am aflat ca daca ofer un avans de 3000 E pentru un credit de 7 ani rata ar fi pana in 3 mil pe luna.Este vorba despre un Logan Laureate DCI.Va multumesc anticipat
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
- IS OO GTO A gresi este uman dar te face sa te simti divin.Murphi
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
Eu am vazut oferta la BRD la credit auto pe 8 ani maxim cu avans de 1500 euro si rata/luna la vreo 3 milioane.
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
J o h n n y |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 538 Joined: 12 April 05 From: Cluj ![]() |
De comisioane ati intrebat? Dar de taxe de administrare a creditului? Dar de comision de plata anticipata partiala (parca e 3%la BRD) sau de cel de plata integrala (asta parca e de 6%, tot la BRD!!).
Suna frumos rata de 3 mil/luna, insa nenorocitii nu sufla o vorba de taxe si de comisioane... asa ca trebuie tinut cont si de asta. This post has been edited by Johnny_Bravo: 18 Nov 2005, 21:04 |
--------------------
Ford Focus 2
TDCI
2005 Ghia 109 CP Simplicity is the ultimate sophistication!
|
|
geti |
![]()
|
![]() sofer corupt Group: Members Posts: 304 Joined: 25 July 05 From: Iasi ![]() |
si ce se mai aude de sistemul buy-back
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
Codrin |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.364 Joined: 7 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu il au decat o mana de dealeri introdus. Preturile oferite sunt sub piata, dar daca te grabesti. .
Adica daca esti grabit sa dai masina. Daca ai rabdare sa gasesti client, sigur iei mai mult pe ea decat la buy-back. E valabil la orice marca. Ar trebui sa fie valabil si la creditul pe 7 ani. O considera avans. Dealer-ul ar trebui sa te lamureasca. geti, ai inbox-ul plin si nu mai primesti pm-uri. mai fa curat pe acolo, doar le aduni? ![]() This post has been edited by Codrin: 18 Nov 2005, 21:24 |
--------------------
Mazda
.
.
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
De buy-back iti spun eu . Nu este avantajos . Mai bine o vinzi personal si apoi pui diferenta sau rate .
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
blaci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 05 ![]() |
|
--------------------
Logan- ian 2006
Ambiance 1.4
- MS-??-???
|
|
Winy |
![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
QUOTE(Winy @ 17 Nov 2005, 12:52) Comanda ptr. Preferance 1.5dci alb. Egee17.11 data finalizarii 13.01.2006,data receptiei ~ 18.01,apropo pe aviz,bon de comanda nu scrie nimic despre data,comunicate doar verbal de dealer ![]() ![]() ![]() Pe bon de comand este specificata doar data limita 30.01.2006 ![]() |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
noroc..sunt nou pe daciaclub..azi m-am inregistrat dar citesc forumul dacia de cateva luni...sunt student in ultimul an la fac de automatica din Ploiesti si conduc din primul an de facultate, un oltcit, an de fabricatie 1995, de care sunt foarte multumit, chiar foarte multumit chiar daca unii poate ar rade...
luna aceasta m-am hotarat sa comand un autoturism dacia logan diesel asa ca pe 17 noiembrie(sapt trecuta) am fost la un dealer dacia din ploiesti(IPSO) si am facut un drive test cu masina dupa care am dat comanda de un preferance(bani de laureat nu am).. sper ca nu v-am plictisit pana acum..... intrebare: cei de la IPSO mi-au zis ca voi avea masina pana pe 10 decembrie(anul curent)...ce parere aveti? e posibil sa-mi vina masina in 3 saptamaini? pe foaia de comanda de la dealer este trecuta seria sasiului, a motorului, seriile cheilor, cea a casetofonului,precum si data limita(10decembrie2005) ceea ce ma face sa cred ca masina" exista" si ca am sanse sa-mi vina asa repede...voi ce credetzi? Ce parere avetzi de cei de la IPSO?..mie mi s-au parut ok, cel putin fatza de cei de la POISERV(alt dealer dacia) ps...dupa ce am facut drive test, masina mi-a lasat o impresie super(prima impresie). This post has been edited by LUYgescu: 21 Nov 2005, 11:50 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
ciudat de scurt acest termen. in general se dau doua termene, unul previzional (care este cam optimist de felul lui si nu este tot timpul respectat) si unul limita care daca ai sa ai rabdare sa citesti topicul este destul rar incalcat. sper ca nu ai avut inspiratia sa achiti masina integral inainte de a-ti fi livrata.
raspuns la P.S. : este greu sa compari masina cu alte marci occidentale care se adreseaza altor clase de utilizatori. pt a scoate pretul asta proiectantii de la Rino au trebuit sa faca o serie de compromisuri, pe care ai sa le observi in timp. dar in general masina sta bine la raportul pret / calitate si e destul de adaptata conditiilor din romania si nevoilor romanului. This post has been edited by -Scorpio-: 21 Nov 2005, 13:47 |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
stiu ca am gresit facand comparatia intre logan si astra.....mi-am retras partea aceea din topic...masina nu am achitat-o integral..am platit decat 50 mil(comanda), restul o sa-i platesc atunci cand imi vine masina(sper ca pe 10dec)...
faptul ca pe foaia de comanda sunt trecute seriile respective nu ar trebui sa spuna nimic? masina este de culoare albarstru marin(conteaza?de pe forumc am inteles ca da)... cam cati km parcursi ar trebui sa aiba masina atunci cand o primesc? |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
Crisplant |
![]() ![]()
|
![]() Membru cu vechime Group: Members Posts: 51 Joined: 1 September 05 ![]() |
Sa stii ca cei de IPSO Ploiesti sunt foarte seriosi s nu vorbesc prostii Si eu am comandat masina tot la IPSO Ploiesti si termenul de livrare a intarziat cu doar 1 zi. Ai toata increderea in ei. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 MPI
noiembrie 2005
- B.028877
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 12:24) cam 7-8 daca nu a fost intoarsa dupa verificarea pe traseu, daca nu pot sa fie si 20. eu unul nu mi-as face grji daca kilometrii sunt de ordinul zecilor, chiar daca a avut o problema a fost descoperita si remediata in cazul in care are kilometrajul mai marisor. oricum, daca vrea dacia poate sa-ti reseteze contorul la 0. QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 12:24) daca-mi dai si mie 50 mil iti dau mai multe cifre decat ti-a dat dacia. cifrele in sine nu prea valoreaza nica. QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 12:24) conteaza, dar nu ai de unde sa sti inainte de a face comanda cum sunt programate loturile de culoare la dacia. se pare ca ei in fabrica le produc in loturi de culoare ca sa nu fie nevoiti sa piarda timpul cu spalatul pistoalelor de vopsit si schimbatul vopselelor dupa fiecare masina, dar nici macar dealer-ul nu stie la care loturi mai sunt locuri libere, afla si el cand lanseaza comanda. din cate se pare culorile mai comune vin mai repede. |
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
ghc |
![]()
|
..:::Cautatorul:::.. Group: Members Posts: 411 Joined: 9 December 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 12:24) faptul ca pe foaia de comanda sunt trecute seriile respective nu ar trebui sa spuna nimic? [...] cam cati km parcursi ar trebui sa aiba masina atunci cand o primesc? Eu pe avizul de plata (ala in euro) am avut numai numarul de identificare. Deci s-ar putea ca masina ta sa fie gata deja sau intr-o faza finala. In mod normal, din cate stiu eu, Dacia nu incepe productia numai dupa lansarea comenzii asa ca aici ar incepe discutiile... A mea a avut 13 km la bord, peste 20 as fi intrat la banuieli. Parca zicea cineva ca a lui a avut 40 km dar era din lotul ala supus la inspectii suplimentare. |
--------------------
ZKR (Logan by Dacia)
BaLaureate 3.14
1907 toamna
- CJ-01-GHC
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.741 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Winy |
![]() ![]()
|
![]() my Silver Bullet Group: Members Posts: 90 Joined: 17 October 05 From: Kronstadt ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 12:30) noroc..sunt nou pe daciaclub..azi m-am inregistrat dar citesc forumul dacia de cateva luni...sunt student in ultimul an la fac de automatica din Ploiesti si conduc din primul an de facultate, un oltcit, an de fabricatie 1995, de care sunt foarte multumit, chiar foarte multumit chiar daca unii poate ar rade... luna aceasta m-am hotarat sa comand un autoturism dacia logan diesel asa ca pe 17 noiembrie(sapt trecuta) am fost la un dealer dacia din ploiesti(IPSO) si am facut un drive test cu masina dupa care am dat comanda de un preferance(bani de laureat nu am).. sper ca nu v-am plictisit pana acum..... intrebare: cei de la IPSO mi-au zis ca voi avea masina pana pe 10 decembrie(anul curent)...ce parere aveti? e posibil sa-mi vina masina in 3 saptamaini? pe foaia de comanda de la dealer este trecuta seria sasiului, a motorului, seriile cheilor, cea a casetofonului,precum si data limita(10decembrie2005) ceea ce ma face sa cred ca masina" exista" si ca am sanse sa-mi vina asa repede...voi ce credetzi? Ce parere avetzi de cei de la IPSO?..mie mi s-au parut ok, cel putin fatza de cei de la POISERV(alt dealer dacia) ps...dupa ce am facut drive test, masina mi-a lasat o impresie super(prima impresie). Ai noroc cu aceasta data, finalizare sau limita?eu la ASV BV. numai prin ianuarie la inceput pot sa sper ca vine,tot dci preferance(egee)poate vopsitul metelizat sa dureze cu 1luna in plus |
--------------------
Captur Life 90 Tce
-
2016
- KAP Doua lucruri sunt infinite, Spatiul si Prostia ~ Albert E.
|
|
geti |
![]()
|
daca fac comanda de logan acum si el vine pe 1+,ianuarie care va fi anul de fab cel in care fac comanda adica zilele astea sauanul in care vine sa, zicem 15 ian 2005.Va multumesc
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
geti |
![]() ![]()
|
si cu toate ca sunt of topic puteti posta niste culori ale loganului.Ma bate gandul la un gri perla cu toate ca as fi vrut un gri metalizat de la mama lui ca pe dacii berline,silver.Ce stiti de aceasta culoare dar de negru?Daca as face pe comanda cat ar lua in plus ca bani fata de o cul stock.Dar deja sunt prea of topic.Scuze
|
--------------------
dacia
Cielo si Vectra
|
|
dexter1973 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 10 April 05 From: Suceava ![]() |
vezi pe www.dacia.ro...
|
--------------------
Dacia Logan
Logan Preference 1.4
- SV 99 DAR
|
|
LUYgescu |
![]()
|
o sa mai trec saptamana asta pe la dealer sa vad care sunt noutatiile....
ce am uitat sa scriu pe postul de mai sus : initial am fost la IPSO pe 15 noiembrie si le-am spus ca as vrea sa comand un autoturism dacia logan 1.5dci pref albastru marin sau 1.4mpi laureat acceasi culoare(nu eram hotarat consum_dci vs dotari_laureat)....mi-au zis ca dc ma hotarasc sa aleg benzina masina imi vine in maxim 2 saptamani!!! nu glumesc !!! mi-au mai zis ca dc aleg dieselul atunci o sa caute in baza lor de date si o sa imi spuna in 2 zile(nu le mergea sistemul informatic) data la care imi va fi livrata masina.. dupa 2 zile am fost din nou la ei...mi-au zis ca imi pot livra masina(dieselul, intre timp a facut niste calcule impreuna cu tata si ma hotarasem), pe 10 decembrie....am luat de la dealer 3 " foi".Cu avizul de plata m-am dus la banca(ABN), am platit cei 50 mil necesari comandarii autoturismului dupa care m-am intors la dealer cu dovada platii si cu avizul de plata stampilat de banca..Asta a fost tot !!! mie mi-e frica ca timpul asta scurt sa nu insemne ceva negativ legat de masina...nu stiu?voi ce ziceti? apropo...pt cei interesati de credit....cel mai avantajos sistem de credit il au cei de la ABN AmbroBANK..m-am interesat si la Raiffaiseng si la BCR si la BRD....Nu fac reclama....e un sfat(nu lucrez la ei si nu am nici un avantaj ) sper ca nu v-am plictisit.. pe avizul de plata sunt trecute seriile respective(nu pe foaia de comanda asa cum am scris mai sus) precum si data limita,10 decembrie.... This post has been edited by LUYgescu: 21 Nov 2005, 22:32 |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
pasparache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Am gasit aici http://www.dacia.ro/piese-si-accesorii/accesorii o lista de accesorii "interesante" insa fara preturi.
Am comandat versiunea Ambition care standard e echipata cu radio-CD. Stie careva daca exista posibilitatea unui "upgrade" la Radio-MP3 chiar la achizitia masinii (cu plata diferentei, bineinteles)? Daca da, e oare deja prea tirziu (comanda am facut-o deja)? In lista de accesorii de mai sus figureaza un mp3 player, deci tehnic n-ar fi imposibil... QUOTE(blaci @ 18 Nov 2005, 22:10) Nu-ti pot spune decit ca dealer-ul (Auto Cobalcescu) mi-a zis ca daca vreau verde cameleon sau alb o pot lua in 10 zile, ca le au in stoc. Deci depinde si de culoarea pe care o doresti. Hotarirea asupra culorii o luasem deja de acasa, asa ca nu m-am razgindit. Ca urmare, astept o luna (sper doar atit). |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6MPi
- B-96-TGV Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(pasparache @ 22 Nov 2005, 00:17) Stie careva daca exista posibilitatea unui "upgrade" la Radio-MP3 chiar la achizitia masinii (cu plata diferentei, bineinteles)? Daca da, e oare deja prea tirziu (comanda am facut-o deja)? In lista de accesorii de mai sus figureaza un mp3 player, deci tehnic n-ar fi imposibil... Din păcate Dacia nu acceptă adăugarea de accesorii la fabricare, deci orice accesoriu se pune după vânzare. Și mulți dealeri nu preiau piesa înlocuită, nu acceptă plata doar a diferenței, deci cumperi noul CD player, rămâi și cu cel vechi. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
wanderer |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 10 October 05 From: Bucuresti ![]() |
baietii de la ipso, dupa cate am inteles, fac comenzi "in avans". Cel putin asa mi-a spus si mie dealerul ipso din Bucuresti. Cu alte cuvinte, atunci cand am dat comanda, mi-a spus ca ei rezerva de 2 ori pe saptamana masini, care sunt contractate ulterior de clienti. Probabil ca ai avut noroc si aveau o astfel de rezervare nemaritata. Mie, cu tot cu rezervarea, mi-au dat termen de vreo luna jumate, pentru ca am comandat imediat dupa portile deschise si SIAB, deci aveau deja o gramada de comenzi.
In concluzie: nu cred ca ai de ce sa te ingrijorezi...doar sa te bucuri. Totusi, acele liste de serii pot fi un pic ciudate...si mie mi-a dat, asa cum mai spunea un coforumist, doar seria caroserie. De ce nu-l intrebi tu pe nenea de la ipso cum de au un termen asa de convenabil? ![]() ![]() numai bine! |
--------------------
Logan
Laureate 1.4MPI
- -
|
|
burguif |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 6 September 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(siamezu @ 5 Mar 2005, 18:29) Sa va spun ce am patit!Am cumparat in leasing un Laureate 1.6 prin RCI Leasing.In decembrie am platit 22 mil. acont,iar la sosirea masinii in ianuarie restul pana la 3000€.Nimic in neregula pana acum,plata s-a facut pe baza unei proforme,la ridicarea masinii am semnat contractul,dar ulterior au sosit facturile de la RCI.Toate erau in regula,mai putin una pe care era trecut "diferenta contract".Adica Dacia a facturat in decembrie valoarea masinii la cursul de atunci catre RCI,iar in ianuarie cand am incheiat contractul era alt curs,rezultand o pierdere a RCI de vreo 5 mil.lei,bani pe care RCI i-a facturat catre mine!!!!!!!!!!!!Pe baza actelor pe care le am incheiate cu RCI eu nu cred ca ar trebui sa platesc acesti bani!A mai patit cineva asa ceva? Si acum se intampla la fel. RCI Leasing iti factureaza tie la cursul BNR+1%, iar ei se duc sa cumpere apoi de la Dacia. La cursul impus de Dacia. Care e evident mai mare. Si tu, conform art. 5.1 din contractul de leasing trebuie sa platesti aceasta diferenta. Cand o sa mai imi cumpar o alta masina in leasing, voi avea mai multa grija. RCI Leasing vrea sa castige oricat de mult din orice. Inclusiv din aplicarea peste valoarea RCA-ului a TVA. |
--------------------
dacia
logan prestige
2007, 1,5 dci (i rosu)
- B-**-***
|
|
0elena0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 21 Nov 2005, 22:25) o sa mai trec saptamana asta pe la dealer sa vad care sunt noutatiile.... ce am uitat sa scriu pe postul de mai sus : initial am fost la IPSO pe 15 noiembrie si le-am spus ca as vrea sa comand un autoturism dacia logan 1.5dci pref albastru marin sau 1.4mpi laureat acceasi culoare(nu eram hotarat consum_dci vs dotari_laureat)....mi-au zis ca dc ma hotarasc sa aleg benzina masina imi vine in maxim 2 saptamani!!! nu glumesc !!! mi-au mai zis ca dc aleg dieselul atunci o sa caute in baza lor de date si o sa imi spuna in 2 zile(nu le mergea sistemul informatic) data la care imi va fi livrata masina.. dupa 2 zile am fost din nou la ei...mi-au zis ca imi pot livra masina(dieselul, intre timp a facut niste calcule impreuna cu tata si ma hotarasem), pe 10 decembrie....am luat de la dealer 3 " foi".Cu avizul de plata m-am dus la banca(ABN), am platit cei 50 mil necesari comandarii autoturismului dupa care m-am intors la dealer cu dovada platii si cu avizul de plata stampilat de banca..Asta a fost tot !!! mie mi-e frica ca timpul asta scurt sa nu insemne ceva negativ legat de masina...nu stiu?voi ce ziceti? apropo...pt cei interesati de credit....cel mai avantajos sistem de credit il au cei de la ABN AmbroBANK..m-am interesat si la Raiffaiseng si la BCR si la BRD....Nu fac reclama....e un sfat(nu lucrez la ei si nu am nici un avantaj ) sper ca nu v-am plictisit.. pe avizul de plata sunt trecute seriile respective(nu pe foaia de comanda asa cum am scris mai sus) precum si data limita,10 decembrie.... mi-am luat si eu un logan in octombrie, de la un dealer din bucuresti. bonul de comanda l-am semnat pe 12 si livrarea a fost pe 24. chiar mi s-a spus ca o pot lua intr-o saptamana dar s-a intarziat. si eu ma gandeam ca poate o fi probleme la ea. asa e la noi... incepi sa devii suspicios cand rezolvi o problema mai repede. |
--------------------
LOGAN
ambiance 1,4
- B 46 ***
|
|
LUYgescu |
![]()
|
buna 0elena0.....cati km avea masina ta atunci cand ai cumparat-o? Ce culoare are? ai avut probleme cu ea(din ce ai spus am inteles ca nu, dar te intreb pt siguranta) Ia-i intrebat pe dealeri d c iti vine asa repede masina?
|
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
0elena0 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 21 November 05 ![]() |
QUOTE(LUYgescu @ 22 Nov 2005, 11:42) buna 0elena0.....cati km avea masina ta atunci cand ai cumparat-o? Ce culoare are? ai avut probleme cu ea(din ce ai spus am inteles ca nu, dar te intreb pt siguranta) Ia-i intrebat pe dealeri d c iti vine asa repede masina? buna! avea vreo 2 km. e albastru marin. mi-am luat cea mai simpla varianta. merge fain. e prima mea masina si tin la ea. cand m-am hotarat asupra culorii era problematic daca au sau nu. eu am vrut-o repede. am fost norocoasa. in ziua in care am sunat la dealer mi-au spus ca era pe finalul procesului de fabricatie. nu cred ca trebuie sa iti faci griji. |
--------------------
LOGAN
ambiance 1,4
- B 46 ***
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 21:07 |