TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
mariuscomx |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|||
unu_nasol |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 30 January 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
am achizitzionat un logan 1,4mpi preferance ... cu credit de la BRD ... daca eram mai inspirat sa intru pe forum mai repede poate mergeam la volksbank ...
asta este ... oricum ai dreptate sunt de platit la comisioane la BRD de te plictisesti ... dar sunt operatzionali ... am cerut creditul joi ... vineri mi-a fost acceptat ... am platit 100 mil avans .... plus 5mil jumate comisioane si casco prima rata ... si astazi ma duc sa ridic masina ![]() sunt bucuros ... rata imi vine undeva la 3 mil 6 sute de mii ... pe luna cu tot cu casco ![]() eu zic ca e bine ... poate dincolo era si mai bine ... asta este ... sfatul meu ... pt viitori cumparatori de logan ... testatzi piatza nu ca mine ![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN
- CJ-32-HUM The more rapidly a civilization progresses, the sooner it dies for another to rise in its place.
|
|
ApolloOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 January 06 ![]() |
Azi am fost din nou la volksbank ca sa depun dosarul si am primit o veste buna: rata dobanzii a scazut de la 8,25 la 7,75! La mai mare! Pardon, la mai mica!
![]() |
--------------------
Dacia
LOGAN ALBASTRU EGEE
- 01-B-ABC
|
|
liciniudent |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 January 06 ![]() |
Salut,
incercati pentru un credit la Volksbank . Au o oferta la creditul optimus !!! |
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
liciniudent |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 January 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
blaci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 11 July 05 ![]() |
Din pacate, daca stiu bine, atunci bancile Volksbank si AlphaBank nu exista in orasul Tg. Mures si nu am avut timp/chef sa ma duc de exemplu la Cluj sa vad daca-mi da credit.
Pana la urma am decis sa cumpar masina cu cash, avand in vedere ca masina a fost in stoc la dealerul din Mures, iar daca as fi ales credit de la BRD ar fi trebuit sa astept inceputul lui Martie, pentru ca ei cer si Declaratia pe venit global 2006... Am efectuat plata saptamana trecuta Marti la BRD pe la ora 17, si dupa doua zi, Joi dupa ora 15 am fost sunat de catre dealer sa ridic masina. |
--------------------
Logan- ian 2006
Ambiance 1.4
- MS-??-???
|
|
ApolloOne |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 23 January 06 ![]() |
QUOTE(blaci @ 3 Feb 2006, 21:00) Am efectuat plata saptamana trecuta Marti la BRD pe la ora 17, si dupa doua zi, Joi dupa ora 15 am fost sunat de catre dealer sa ridic masina. Sa o stapanesti sanatos blaci! De abia astept sa vina si a mea saptamana viitoare! ![]() Tot referitor la Volksbank, am decis sa aleg din lista lor de asiguratori pe Alianz Tiriac. Am intrebat la banca daca la A-T franciza este 0% si mi s-a raspuns ca da. |
--------------------
Dacia
LOGAN ALBASTRU EGEE
- 01-B-ABC
|
|
SUPERCAR |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 624 Joined: 6 June 05 From: Constanta ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCI Martie 2007 Euro4 - 70CP@90CP
- CT 82 PWR
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Pt. claduiu_chi (ca nu reusesc sa timit mp la anumiti useri, nu stiu de ce...)
Am facut split din topicul general si le-am mutat intr-un topic nou la http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=34263 Daca tu consideri ca ar trebui alt titlu, daca nu poti tu sa-l modifici, spune-mi cum crezi ca ar trebui sa sune. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
gangstar |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 7 March 06 ![]() |
sa va spun povestea mea................am fost la adras, am luat facutra proforma, am facut bon de comanda pentru un laureat plus. toate bune si frumoase.
am fost la banca volksbank cu dosaru pentru un credit auto acum 2 sapt, marti. de atunci nu am primit nici un raspuns.am sunat, am fost acolo. etc etc. ma tot aburesc ca au multe cereri si nu pot sa-mi dea un raspuns acum. nu stiu ce sa fac? chiar asa dureaza? ce se intampla. mentionez ca nu sunt probleme de salariu sau de acordare credit. dispun de salariu destul de mare si am tot dosarul perfect lucru confiramat cand l-am depus. va rog! care a mai facut asa ceva cu volksbank sa-mi spuna cum a decurs la ei. ca nu mai suport. imi vine sa fac plangere. mutumesc frumos. dragos. |
--------------------
logan
logan
- b-02-tcw
|
|
hebron |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 548 Joined: 22 March 05 ![]() |
Pai tu ai dat comanda inainte sa stii ceva sigur????
Si...trebuia sa te duci la o banca adevarata.... ![]() |
--------------------
clio
symbol
2004 1.5 dci Renault Clio Symbol 1.5 dci, Expression, iunie 2004
Opel Astra Classic II Caravan, 1.7 dtci, ianuarie 2006 ocazional Megane II |
|
gangstar |
![]()
|
pai mi-a facut delaru bon de comanda pentru ca a mai lucrat cu banca si cica e ok ca pana trebuia sa vina masina trebuia sa se faca totul. dar iata ca nu e asa.
|
--------------------
logan
logan
- b-02-tcw
|
|
gabriel_TMF |
![]()
|
![]() membru cu bun simt Group: Members Posts: 81 Joined: 16 August 05 ![]() |
De cand lucreaza Dacia si Adrasul cu Volksbank?? parca era agreata BRD.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,4
2005 laureate
- B 47 TMF
|
|
gangstar |
![]()
|
da.dar se poate face cu orice banca.
|
--------------------
logan
logan
- b-02-tcw
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Da avansul l-ai platit ? Ti-a emis factura ?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gangstar |
![]()
|
la volksbank e fara avans
|
--------------------
logan
logan
- b-02-tcw
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Eu ziceam de Dacia. Nu de banca. Ca sa lanseze masina in productie trebuie sa platesti avansul de 5000RON. Se emite o factura, cu anumite date ala masinii pe ea (serie sasiu, motor, etc ..).
This post has been edited by IRONICK: 7 Mar 2006, 22:36 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
gangstar |
![]()
|
deci.......am facut bon de comanda......mashinile sunt facute si doar se aduc......crezi ca-mi face mie masina? de la adras asteapta sa vin eu cu confiamrea bancii sa-mi faca factura....dar mashina e deja acolo...devienm de la subiect....intrebarea mea era CE E CU VOLKSBANKU.mie nici nu mi-au zis nimik de DOSAR efectiv si tu ma intrebi de efectuarea platii?
|
--------------------
logan
logan
- b-02-tcw
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
Stimate Gangstar ,
in primul rand iti uram "Bine ai venit!" pe acest forum , dupa care te invitam sa citesti cu atentie REGULAMENTUL (stii , chestia aia de i-ai dat o bifa yes ). Hint : vezi ca p-aici nu se foloseste limbajul IRC In rest , numai bine ! |
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
neacsum |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 4 December 05 ![]() |
Tot cu Volksbank-ul am facut si eu si a durat o luna, desi, teoretic, ei spun ca nu pot tine un dosar mai mult de 2 saptamani. Rabdare.... si telefoane la ei....
![]() |
--------------------
Renault
Logan
- X10XXX
|
|
pasparache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Tot de la Volksbank am luat si eu creditul. Gasesti aici pasii parcursi de mine pentru obtinerea creditului. Si eu zic sa ai rabdare!
LE: mentionez ca anterior pasilor descrisi de mine am depus actele la banca, am obtinut acordul lor verbal asupra creditului solicitat, am facut comanda la dealer si am platit avansul 5000 RON cerut de Dacia (in aceasta ordine). This post has been edited by pasparache: 8 Mar 2006, 14:06 |
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6MPi
- B-96-TGV Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
Dar fara cei 5000RON la dealer nu se poate? adica iti da dealerul factura proforma si banca iti da toti banii, inclusiv cei 5000RON pe care tre sa-i dai avens la inscriere??
|
-------------------- |
|
pasparache |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 6 May 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Ambition 1.6MPi
- B-96-TGV Unde se duce mincarimea cind te scarpini?
|
|
sybeep |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 March 06 ![]() |
Salutare la toata lumea! Sunt in asteptarea semnarii contractului de credit pentru un Logan Laureate Plus 1.4 finantat de Volksbank.
Sunt dupa parerea mea cei mai tari de pe piata la ora actuala! Eu am apelat la un credit auto in lei(de 29600RON pe 6 ani cu rata de 520RON) cu 7,75% pe an, fata avans, la care sunt de platit cam urmatoarele: Initial: 100RON - analiza dosar Dupa acceptare: 77,6RON +10RON - taxa inscriere arhiva electronica 3,5RON - taxa deschidere cont 2% - comision acordare polita casco la alegere la ce firma doresti...(apropo, ce recomandati si cam care e procentul?!?!?!) Asta platesti la banca...sau cel putin asa zic ei ... Astept sa vad ce se intampla...si sper sa nu dureze mult! Ce altceva mai se plateste la dealer in afara de cei 80RON pentru numere? Apropo gangstar, ai rezolvat ceva intre timp? This post has been edited by sybeep: 9 Mar 2006, 22:25 |
--------------------
Dacia
Break
- B-07-jwy Viitor posesor ...
|
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
Am stat si am citit mare parte din ceea ce au scris diverse persoane din diferite zone ale tarii. Si eu intentionez sa-mi iau un Logan in rate.
Problema e ca eu am o dacie 1310 din '87. daca ar fi s-o vand probabil n-as lua pe ea mai mult de 1000ron. Mai e valabil programul de reinnoirea a parcului auto? si daca da cum ma inscriu. Astfel as da masina la casat si as obtine 3000RON...adica avansul la un logan nou (cel putin asa auzisem la televizor). Daca as putea face acest lucru..adica sa ma inscriu in program si sa-mi asigur avansul la firma DACIA eu trebuie sa achit un avans si la banca? sau eventual diferenta pana la 5000RON? in principal m-ar interesa sa stiu daca statul mai ofera 3000ron pt casare. Multumesc anticipat! ![]() |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
QUOTE(Mirciulik @ 12 Mar 2006, 00:14) Se pare că va fi și anul ăsta, citește aici: http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=19715 |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
cataiff |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mirciulik, vei afla cand se deschide, urmareste stirile, localizeaza "cumparatorul" si intreseaza-te direct acolo.
Dar tine cont ca cei 30 milioane pe care i-ai lua din acel program nu-ti vor ajunge pentru avans, trebuie sa mai completezi. Avansul il depui la banca de la care vei obtine creditul pentru rate. Cel mai bine e sa iei legatura cu un dealer Dacia. |
--------------------
Logan
Laureate 1,4
- B 82 MLD urasc mirc'u....
|
|
sunshine_cio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 March 06 ![]() |
intreb si eu: si-a luat cineva un logan contractand un credit prin alta banca decit brd sau volsk? de ex. raiff? multumesc
|
--------------------
none
none
- none
|
|
justiiin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 14 March 06 ![]() |
VREAU SI EU SA-MI IAU UN LOGAN NOU NOUT DIN ALA "FULL OPTION".PRETUL CU GARANTIE EXTINSA SI VOPSEA METALIZATA SARE PUTIN DE 10 000. IN FINE AS VREA SA-MI SPUNETI DACA MERITA SA DAU ATATIA BANI PE O.....DACIE TOTUSI.
M-AS BUCURA DACA POSESORII ACELUIASI MODEL MI-AR DA CEVA SFATURI!! |
--------------------
bmw
5series
- b 46 kij
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
În primul rând, bun venit pe forum.
În al 2-lea rând, nu este nevoie să folosești MAJUSCULE în tot mesajul, majoritatea dintre noi știm să citim și cu minuscule... |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 01:45 |