TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
coyote |
![]()
|
||
![]() Membru inferior Group: Members Posts: 43 Joined: 28 October 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Preferance
2006 1.5dCi
- DJ 07 xxx
|
|||
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
QUOTE(crisstian @ 20 Mar 2006, 11:25) Din cate imi aduc eu aminte pentru a ,,ridica masina" am dat in jur de 3 milioane in noiembrie 2005. La livrare am fost multumit. In banii au fost incluse covorase (de cauciuc), asigurarea pana la sfarsitul anului, nr. rosii, si un brelog metalic. Toate astea la Dacia Service Bistrita. Oricum astia din Bistrita nu te jecmanesc la chestia asta. Insa o sa ai timp sa-i cunosti dupa ce-ti cumperi masina....... extras din deviz: Numere provizorii buc. 1 = 320.000 lei Suport numar auto buc. 2 = 102.300 lei Covor cauciuc universal buc. 1 = 498.600 Piulita M8 buc. 4 = 15.600 lei Breloc Logan buc. 1 = 126.050 lei Valoarea materialelor (fara TVA) Lei: 1.062.550 Pana aici e ok! Dar vine partea a doua a devizului !!! MANOPERA SERVICII+TAXE DOSAR+TREZORERIE cantit. 1 ore 1 x 2.101.800lei/ora = 2.101.800 (fara TVA) Total cu TVA 3.765.577 lei Asigurarea am platit-o separat. E...??? Nu e cam mult ? Si ma gandesc cu groaza ca peste vreo 2 luni trebuie sa ma duc la revizie.... |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
E mult, ce sa mai zic.....
Pe mine m-au deranjat atunci cand am ridicat masina fiindca mi-au facturat covorasele fara sa ma intrebe. Dupa ce-am semnat am lecturat facturile si atunci am vazut si eu ce am platit. Mai bine roaga-te sa n-ai probleme cu masina sa fii nevoit sa mergi la service........ |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Totul tine numai si numai de dealer. El te jupoaie pana ajunge la piele si apoi ti-o cere si pe aia. Eu cand am comandat loganul in iulie anul trecut am sunat la mai multi dealeri si am intrebat ce imi ofera o data cu masina. M-am oprit la cel care oferea gratis cel mai mult pe langa masina propriuzisa, adica : bonuri pentru 40l de benzina, o geanta frigorifica, suporti de numere si inclusiv numerele provizorii. Toate gratis. Nu am mai platit nici un leu la ridicarea masinii cu asigurarea obligatorie venind in buzunar. Nu stiu daca acum mai este valabila oferta.
Separat puteam sa-mi cumpar de la ei ce accesorii doream eu, dar nici nu m-au batut la cap sa le cumpar de la ei. Norocul meu a fost ca sunt din Bucuresti si am putut alege intre 10-13 dealeri desi nu am sunat decat la vreo 3. In tara se cam practica monopolul : un singur dealer in oras. ![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
sunshine_cio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 March 06 ![]() |
buna , am si eu o nelamurire si poate ma ajuta careva. sunt din iasi si as vrea sa imi iau un logan in rate. si-a luatcareva un logan prin cei de la dealerul din iasi. cum sunt ? dar, as vrea sa stiu daca, fiind din iasi as putea sa imi iau loganul prin Volksbank si Auto-cobalcescu. se poate?
|
--------------------
none
none
- none
|
|
sunshine_cio |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 March 06 ![]() |
AVANS ZERO!!!
Iti trebuiesc cam 2500RON pentru CASCO, taxe banca, alarma, numere rosii si RCA. Apropo, azi ma duc sa-mi iau masina! Bravo Volksbank si AutoCobalcescu - intr-o saptamana am luat creditul si masina(mai pe seara masina ) )! dar pe site la auto cobalcescu astia scriu ca trebe platiti avansul de 5000ron. deci se da avansul asta sau nu? |
--------------------
none
none
- none
|
|
Ci_co |
![]()
|
![]() Membru atutentic cu logan ! Group: Members Posts: 291 Joined: 20 July 05 From: UE - Bucharest !! ![]() |
![]() Ati vazut ?!! ![]() Rata cat un televizor buna smecheria ! ![]() ResPect ![]() Sa vorbesc mai pt inteles ca nici eu nu am inteles ce am scris ![]() Pentru numai pentru varianta Logan ambiance de 1.4 cu 50% avans ai o rata prin BRD de 169ron/luna bah e desteapta treaba dar platesti dar stai cam mult cu rata naiba 96 luni ! ![]() ResPect ![]() |
--------------------
Dacia & Renault/
Logan by Dacia/
'06 Pref 1,5dci
- B XX BEB Buaaaa am o Dacie Logan mahh tu stii ce trage e buna domne buna ! ( asa e toate)
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ci_co @ 29 Mar 2006, 08:10) Sa vorbesc mai pt inteles ca nici eu nu am inteles ce am scris ![]() Pentru numai pentru varianta Logan ambiance de 1.4 cu 50% avans ai o rata prin BRD de 169ron/luna bah e desteapta treaba dar platesti dar stai cam mult cu rata naiba 96 luni ! ![]() ResPect ![]() adica la un credit de 110 mil le dau dobanda 52 mil plus cine mai stie cate alte comisioane pe care nu le spun pe site ca doar nu sunt prosti ![]() DAE de 10,9% te pacaleste pentru ca timpul de rambursare e mare (8 ani) tot asa ma pot duce la volksbank, cu comisioane mai mici si dobanda mai mica ![]() This post has been edited by Bill: 29 Mar 2006, 11:54 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
Bill |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 771 Joined: 28 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva (care a achizitionat recent un Logan) cine este cel mai serios dealer Dacia din Bucuresti (din toate punctele de vedere)?
This post has been edited by Bill: 29 Mar 2006, 12:35 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.742 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nici unu'.
![]() This post has been edited by DFA: 29 Mar 2006, 13:48 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu am fost multumit de IPSO.
![]() |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
Bill |
![]()
|
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Am facut actele la sediul din Bd. Ion Mihalache nr. 45, sector 1 si am ridicat masina de la Show-room Dacia/ Renault Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 145, sector 1.
In prima locatie nu livreaza masini. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
Bill |
![]()
|
Service-ul inseamna ca este la Sos. Bucuresti - Ploiesti nr. 145
Eu stau in sectorul 4 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
Da asa este, dar eu nu am fost decat de 2 ori acolo.
|
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
|
|
Bill |
![]()
|
QUOTE(madhorsefuzzy @ 20 Mar 2006, 15:11) M-am oprit la cel care oferea gratis cel mai mult pe langa masina propriuzisa, adica : bonuri pentru 40l de benzina, o geanta frigorifica, suporti de numere si inclusiv numerele provizorii. Toate gratis. Nu am mai platit nici un leu la ridicarea masinii cu asigurarea obligatorie venind in buzunar. Nu stiu daca acum mai este valabila oferta. Norocul meu a fost ca sunt din Bucuresti si am putut alege intre 10-13 dealeri desi nu am sunat decat la vreo 3. In tara se cam practica monopolul : un singur dealer in oras. ![]() Am fost ieri la Comauto Meridian str. T. Magurele 58-60 si apoi la Adras Sos.Oltenitei 35-37, t ca sunt la mine in sector. La prima locatie, f. frumos, usi care se deschid singure, baieti imbracati la costum, etc. Cand i-am intrebat daca ofera ceva bonusuri, sau uitat la mine si mi-au spus ca ei sunt firma serioasa, au cel mai bun service, cei mai multi clienti, si ei nu fac chestii d-astea. Cand le-am mai spus ca vreau sa dau masina veche la programul de innoire al parcului auto, s-au uitat la mine cu compatimire. Fiind baieti finutzi nu mi-au mai spus nimic dar am cam inteles ce gandeau......ceva de genul "Pleaca de aici mai gunoierule ca noi suntem firma serioasa.." ![]() La a doua locatie, un sediu mai amarat, cam pustiu pe acolo, cam aceeasi poveste, ei nu fac discounturi dacat la firme care cumpara mai multe masini, etc. Am sa trec poate chiar astazi pe la IPSO. This post has been edited by Bill: 30 Mar 2006, 07:28 |
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salutare,
sapt viitoare o sa dau comanda la un Ambition 1.6.Dupa cum stiti, la versiunea asta se baga pe gat un CD player si 4 boxe x 15w.As dori sa va intreb daca la dealer nu se poate inlocui acest jalnic sistem audio cu unul mai bun( SONY/Panasonic) , platind eventual diferenta de bani dintre cele doua...? Nu inteleg de ce il baga pe gat pe acela care nici macar nu citeste mp3...iar boxele am auzit ca sunt naspa. Inca ceva ce ma intereseaza, este cu privire la alarma cu care vine masina...aceeasi intrebare, se poate opta de la dealer pt o alarma mai buna, de marca, cu senzori perimetrici , fara ca acest lucru sa afecteze garantia masinii(platind diferenta de bani) ? Merci mult This post has been edited by rattlesnake: 2 Apr 2006, 23:13 |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
2008 (ex Dacia Logan 1.4 2006)
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Da, se poate... Dacia ofera, prin dealeri, ca optionale Cd-mp3 playere de la Sony, Kenwood si Siemens (VDO) pt care vei plati aprox. 150-200% din pretul de piata (ex radio cd sony = aprox 750 ron, boxe sony fata = 130 ron). Boxele originale sunt decente (ca si cd playeru, la asta e nasol ca n-are fata detasabila). Daca vrei sa asculti creatii de'a lu' cinj de bani, eminem si altii de sa le tremure babelor lingurita'n ceai, nu cred ca te vor satisface.
This post has been edited by GoGu: 2 Apr 2006, 22:13 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
escobar |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 27 March 06 ![]() |
Eu am luat Loganul de la Meridian Vest in Miltari acum 3 saptamani.Toata treaba a durat exact 4 zile din momentul cand am dat comanda pentru un laureate 1.4 plus .
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1.4 plus
2006
- x xx xxx
|
|
adinosh |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 10 Joined: 2 January 05 ![]() |
1. Nu e jalnic deloc.
2. Se poate inlocui la dealer dar nu vei plati doar diferenta dintre cele doua ci il vei achita integral pe cel cumparat. 3. Masina NU vine cu nicio (noile reguli:)) alarma. This post has been edited by adinosh: 3 Apr 2006, 08:21 |
--------------------
Dacia
Logan
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
deci... nu discutati despre sisteme audio aici ca nu asta era intrebarea.... 2. subiectul se contopeste cu topicul "Totul despre achizitionarea ..."
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
Bill |
![]()
|
Eu de ex. din cauza sistemului audio o sa achizitionez (in iunie cand va fi lansat programul "rabla") cel mai ieftin Logan (Ambiance). Nu am nevoie de casetofon (se pare ca in occident au si iesit din uz). De ce sa dau niste bani si apoi sa arunc casetofonul in debara, ca apoi sa imi cumpar cu 4 mil ceva cu mp3?
|
--------------------
Dacia Logan
SL Techroad
TCe 90
- B14xxx
|
|
rattlesnake |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 2 April 06 From: Bucharest ![]() |
Salut,
sapt viitoare o sa dau comanda la un golanel.Am ajuns la decizia asta, dupa ce am stat vreo 2 luni si m-am gandit.Prefer masina noua romaneasca decat la SH straina. Oscilez insa intre ce dealer sa aleg...poate doriti sa ma ajutati, ca mi-ar fi de mare folos sa nu fac un pas gresit.Urmatoarea oscilatie ar fi ce sa iau: Ambition 1.6mpi sau Ambition 1.5dci.Pana la urma, daca as fi sigur ca varianta diesel merita banii, as face niste sacrificii si as da cei 6-700 euro in plus fata de cea pe benzina. Astept un sfat, poate ma dumeriti macar cu una dintre "oscilatii" ![]() Merci |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
avathan |
![]()
|
eu. Group: Banned Posts: 586 Joined: 16 March 05 From: Buc ![]() |
pai spune de unde esti ?
referitor la a 2-a "oscilatie" sunt o gramada de discutii pe aici ... citeste-le ,judeca si tine cont in primul rand de nevoile tale...nr de km parcursi intr-un an etc... This post has been edited by avathan: 3 Apr 2006, 12:12 |
--------------------
a
Rosu
1800
- @ unu,doi,trei,patru,cinci ... zero
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
Eu am 1,6 Ambition si merita! Tu decizi ce sa-ti iei dupa test drive.
Daca ar fi sa-mi iau acum Logan, as astepta 1,6 16v. PS Felicitari ptr decizie! ![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
rattlesnake |
![]()
|
sunt din bucuresti
|
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rattlesnake @ 3 Apr 2006, 12:07) Salut, sapt viitoare o sa dau comanda la un golanel.Am ajuns la decizia asta, dupa ce am stat vreo 2 luni si m-am gandit.Prefer masina noua romaneasca decat la SH straina. Oscilez insa intre ce dealer sa aleg...poate doriti sa ma ajutati, ca mi-ar fi de mare folos sa nu fac un pas gresit.Urmatoarea oscilatie ar fi ce sa iau: Ambition 1.6mpi sau Ambition 1.5dci.Pana la urma, daca as fi sigur ca varianta diesel merita banii, as face niste sacrificii si as da cei 6-700 euro in plus fata de cea pe benzina. Astept un sfat, poate ma dumeriti macar cu una dintre "oscilatii" ![]() Merci IATSA CAMPINA au preturi foarte mici. Intra pe site-ul lor si vezi. Arunca o privire http://www.iatsacampina.ro/ si te hotarasti tu. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
rattlesnake |
![]()
|
hmmm merci, dar nu vad nici o diferenta dintre preturile lor si celor de la ADRAS Bucurest de exemplu...
thx anyway |
--------------------
Opel
Astra H 1.7Cdti 100cp
|
|
LUYgescu |
![]()
|
![]() membru diesel-ist Group: Members Posts: 164 Joined: 21 November 05 From: ploiesti ![]() |
diferente de preturi nu sunt(nici nu au cum sa fie)...insa, unii dealeri iti pot da cate ceva "din partea casei", litrii carburant, alarma, huse, covorase etc..
eu mi-am luat masina de la ipso ploiesti si am fost foarte multumit de ei ca si relatii cu pubicul...in bucuresti ipso este pe langa otopeni(cred)... numai de bine... |
--------------------
DACIA
LogaN...1.5dci
preferance
|
|
hari |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 21 Joined: 18 August 05 From: Craiova ![]() |
Exact cum a zis cineva mai sus , citeste pe aici sa vezi ce dealeri din Bucureti ofera la livrare diferite cadouri.Mai citeste sa vezi si cum au fost tratati la anumiti dealeri membrii forumului.
In rest iti doresc multa bafta! |
--------------------
DACIA
LOGAN 1.5 DCI
- DJ 00 XGX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:05 |