TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Mirciulik |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|||
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai te obliga contractul de ... imprumut.
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
bendix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.005 Joined: 10 November 04 From: Timisoara.RO ![]() |
Despre cursul automobilelor Dacia:
"Preturile modelelor Dacia ar putea sa creasca Automobile Dacia ar putea revizui preturile modelelor din gama sa daca moneda nationala isi continua tendinta de apreciere si va ajunge in jurul valorii de 3,4 lei pentru un euro, a declarat, marti, vicepresedintele producatorului auto din Pitesti, Constantin Stroe." (sursa www.masini.ro) |
--------------------
Dacia
Logan
Ambiance - 2005
- TM10### , alb arctic In mileniul III automobilele vor merge cu apa sau nu vor merge deloc !
|
|
sybeep |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 6 March 06 ![]() |
Salutare la toata lumea.
Ieri am semnat contractul de credit si astept zilele astea sa ma sune dealerul sa-mi iau masina! Revin cu detalii despre contractarea unui credit de la Volskbank. Eu am depus dosarul joi, pe 9.03.2006 si am fost sunat luni, pe 13.03.2006, ca marti sa ma prezint pentru semnarea contractului de credit. Taxe si comisioane platite pana acum: 850RON - incluzand: analiza dosar, inscriere arhiva electronica, deschidere cont, comision aranjament, ordinul de plata si un AVANS (230RON), ca a crescut euro... Casco l-am facut la ASIBAN - in jur de 1100RON Mai am de platit la ridicarea masinii alarma, numere rosii si RCA - in jur de 600RON Oricum, sunt super multumit de felul in care s-au miscat cei de la Volskbank si-i recomand cu incredere la toata lumea!!! ASTEPT MASINAAAAAAAAAAA.... (LOGAN LAUREATE PLUS ROSU TOREADOR)! Bafta la toata lumea! This post has been edited by sybeep: 15 Mar 2006, 13:07 |
--------------------
Dacia
Break
- B-07-jwy Viitor posesor ...
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
Sybeep, ai dat avansul ala de 5000RON la dealer???
|
-------------------- |
|
Mirciulik |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 378 Joined: 11 March 06 From: Galati ![]() |
M-ar interesa sa posteze oameni care au cumparat masina in rate (Nu leasing).
In primul rand mi-a fi de ajutor urmatoarele date: Cat costa masina pret de magazin (Vezi site-ul DACIA) Cat platiti rata la banca...si pe cate luni ati facut creditul (specificati si banca si pe ce suma ati facut creditul (exceptand 5000RON de avans) Cat costa casco...la masina cumparata..si daca aceasta a fost sau nu inclus in pretul ratei Cat va costa masina la final..dupa ce platiti toate ratele..(de exemplu la un logan de 8000 euro...la sfarsit dupa 4 ani de rate sa zicem ca platiti 12.000 euro..(ca idee..ca nu stiu exact)) Si o intrebare offtopic..daca iau in rate trebuie sa platesc casco pe perioada ratelor sau merge sa fac doar pe 1 an? |
--------------------
Dacia
1310 Break
1997
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Cauta pe site-ul Dacia, ca au acolo calculator pentru finantare si daca nu ma insel iti spune daca este inclus sau nu CASCO. Cat costa la final: avans + (perioada de creditare X valoarea ratei)
unde valoarea_ratei contine si casco CASCO se face pe intreaga perioada a ratelor. (asa e la leasing, dar ma indoiesc ca e altfel la creditare) |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
testike |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.452 Joined: 18 March 05 From: Cluj ![]() |
calcul sumar Ambition cumparat cu 8000 EUR:
2000 avans 6000 imprumutati banca Alpha Bank pt care platesc 7300 in 5 ani casco 370 primul an (Allianz) 330 al doilea probabil ~300 3-lea probabil ~270 4-lea probabil ~230 5-lea Total 10.800 in 5 ani This post has been edited by testike: 16 Mar 2006, 09:16 |
--------------------
Mazda 3 2018
Prestige 2009 1.5 DCI 85CP
Ambition 2004 1.6 MPI
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Asemenea calcule te ajuta doar sa-ti strici pofta de masina. E ca si cum inaintea conceperii unui copil sa calculezi cat te va costa cresterea lui.
Mai bine concentreaza-te asupra ratei lunare: iti permiti sa o platesti sau nu? |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
sybeep |
![]()
|
QUOTE(addiyi @ 15 Mar 2006, 15:06) AVANS ZERO!!! Iti trebuiesc cam 2500RON pentru CASCO, taxe banca, alarma, numere rosii si RCA. Apropo, azi ma duc sa-mi iau masina! Bravo Volksbank si AutoCobalcescu - intr-o saptamana am luat creditul si masina(mai pe seara masina ![]() |
--------------------
Dacia
Break
|
|
addiyi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 93 Joined: 19 October 04 ![]() |
QUOTE(sybeep @ 16 Mar 2006, 10:55) AVANS ZERO!!! Iti trebuiesc cam 2500RON pentru CASCO, taxe banca, alarma, numere rosii si RCA. Apropo, azi ma duc sa-mi iau masina! Bravo Volksbank si AutoCobalcescu - intr-o saptamana am luat creditul si masina(mai pe seara masina ![]() pai te obliga sa pui si alarma??? |
-------------------- |
|
liciniudent |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 27 January 06 ![]() |
Buna, am o nelamurire : la ridicarea de la dealerul Dacia a unei masini noi, achitate integral, mai trebuie de platit ceva bani in plus obligatoriu la ei ? Am inteles ca ceva legat de inmatriculare ? Eu prefer sa-mi fac eu inmatricularea, sa aleg firma pt RCA, casco , etc.
|
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai cel mai importante sunt numerele provizorii si rca-ul. Nici un dealer n-o sa-ti dea masina fara ele decat daca vii cu platforma. Daca ai o preferinta pentru o firma de RCA si nu vrei sa stai 6 luni cu ce-ti incheie dealer-ul, nu vad de ce nu s-ar putea sa-ti faci RCA-ul in alta parte. O sa-ti trebuiasca seria motorului, deci ori iei agentul cu tine ori mai faci un drum intre dealer si agentul de asigurari. In ce priveste numerele provizorii, eu cred ca nu merita sa pierzi timp sa ti le iei singur, majoritatea dealerilor ti le dau cu un "adaos comercial" rezonabil, de cateva sute de mii.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
liciniudent |
![]()
|
Da, dar am auzit ca adaosul pt numerele rosii este de 3 milioane lei ? Chiar asa mult ? Adica asa a dat de curand un prieten si ma intrebam daca e normal ?
|
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
blackout |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 218 Joined: 15 October 05 ![]() |
Cand ai iesit pe poarta dealerului cu masina , trebuie sa ai numerele (provizorii) si asigurare RCA. Astea obligatoriu. RCa-ul il faci la ce societate vrei tu, dar trebuie sa vina agentul cu tine cand ridici masina.In ceea ce priveste numerele rosii....depinde de dealer, unii iau taxe rezonabile, altii le umfla cu 2-3 mil.
![]() Restul de 1,2 mil au fost suportii pentru numere, placutele, covorase de cauciuc si...un nenorocit de breloc logan. Pentru inmatricularea definitiva mai ai de achitat aprox. 1,5 mil (cu numere pref.) Later edit: nu, nu e normal sa taxeze 3 mil. pentru numere rosii, numerele +suportii costa (in functie de dealer) in jur de 500 mii lei iar taxele vreo cateva sute (sub 500). Dar cica restu e comisionul lor pentru dosar, etc. (raspunsul asta l-am primit de la vocea clientului ca dealerul nu a binevoit sa ma lamureasca pentru ce am platit alea 2,5 mil.) This post has been edited by blackout: 19 Mar 2006, 11:13 |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
liciniudent |
![]()
|
Cu Rca-ul nu am nici o problema deoarece fratele meu este inspector auto la o firma de asigurari. Dar pentru niste suporti de numere si nr rosii chiar trebuie sa dau atitia bani? Eu nu pot sa le obtin personal, doar de la dealer se pot lua ?
![]() This post has been edited by liciniudent: 19 Mar 2006, 11:25 |
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
In Timisoara la Autoeuropa am platit la ridicare 85 RON (inmatriculare provizorie) si asigurarea am facut-o la Asirom cu 3 zile inainte cu seriile de pe avizul de plata pe care l-am primit cand am comandat masina.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
blackout |
![]()
|
Mda. Deci dealerul de la care am luat eu masina, taxeaza strict pentru inmatricularea provizorie 290 RON. Asigurarea e separat.
Pacat ca Dacia nu are nimic de spus in ceea ce privesc comisioanele pe care le ia un dealer la vanzarea unai masini noi. |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
liciniudent |
![]()
|
Deci depinde de dealer , nu este o politica dusa de Dacia ?
|
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
blackout |
![]()
|
Exact!
|
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
AMW |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 779 Joined: 7 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mama da la ce fantome de dealeri v-ati dus???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Volkswagen Passat
Highline 2.0 TDI 4MOTION
B6 Renault Megane III 1.5 dCI - 90 cp - 2012
Renault Scenic II Dynamique 1.6 16v |
|
sybeep |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Break
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Pe mine m-au costat 60 Ron (Dedeman Bacau) numerele rosii din care am recuperat 20 Ron cand le-am predat la Politie.
|
--------------------
|
liciniudent |
![]()
|
Eu sunt din Bistrita si deci nu am sanse decat de la un singur dealer sa ridic masina. Stie cineva in Bistrita cam cat m-ar costa numerele provizorii ???
This post has been edited by liciniudent: 19 Mar 2006, 22:46 |
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
blackout |
![]()
|
eu de dealerul din Bistrita spuneam mai sus.... Si m-as mira sa fi schimbat ceva de anul trecut....
![]() |
--------------------
...
...
...
- BN-##-###
|
|
crisstian |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 236 Joined: 25 January 05 From: Bistrita ![]() |
Din cate imi aduc eu aminte pentru a ,,ridica masina" am dat in jur de 3 milioane in noiembrie 2005. La livrare am fost multumit. In banii au fost incluse covorase (de cauciuc), asigurarea pana la sfarsitul anului, nr. rosii, si un brelog metalic. Toate astea la Dacia Service Bistrita.
Oricum astia din Bistrita nu te jecmanesc la chestia asta. Insa o sa ai timp sa-i cunosti dupa ce-ti cumperi masina....... |
--------------------
Logan
Ambition 1.6l
noiembrie 2004
|
|
liciniudent |
![]()
|
Deci se pare ca doar dealerul din Bistrita are comisioane asa de mari ? In alte colturi ale tarii taxele sunt de maxim 85 ron ???
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1310
- bn 12 yes
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.561 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
La Buzău = 75 RON.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
Tot ce se da in afara echiparii standard la masina, fara sa fie comandat de cumparator se poate incadra la vanzare conditionata. Si eu m-am certat cu dealerul local pe chestia asta. Mi-a cerut 920 k fara a putea justifica pentru ce. Zice de pregatirea masinii pentru vanzare, ce nu se plateste de catre client, jongla cu pretul suportilor de numere pana am zis sa le dea jos, ca sunt prea scumpe, aduc eu de la magazin la jumatate de pret. Am sunat si la VC si i-am reclamat, dar nu am obtinut nimic in fara de faptul ca timp de vreo 3 zile ma tot sunau sa ma imbuneze cumva. Au incercat chiar sa ma consoleze cu faptul ca in Bucuresti se plateste 1.5 mil, la care am zis ca ma bucur ca a murit si capra vecinului si nu suma ma deranjeaza asa de mult ci mai mult faptul ca aceasta suma nu este justificata pe hartie. Personal sar pana la stele cand vad pe o factura scris servicii, fara a se specifica natura lor. In acest stil pot sa cred ca ma taxeaza si pentru faptul ca am deschis usa lor, fara sa fiu avertizat. Eu va sfatuiesc sa nu acceptati orice si chiar daca dati banu, dealerul macar sa transpire si sa sufere sa dea explicatii. Si nu acceptati covorase si brelocuri de la ei, ca sunt de 3 ori mai scumpe decat in magazine.
|
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
ovidiusoft |
![]()
|
![]() Membru de sub patura Group: Members Posts: 999 Joined: 3 June 05 From: Bucuresti ![]() |
E stai ca nu se plateste 1.5 mil in Bucuresti peste tot. Eu am luat de la Cobalcescu si m-a costat vreo 800 mii daca nu ma insel (oricum sub 1 milion)- pe chitanta scrie numere provizorii, dar mi-au dat si covorase si suporti de numere. Deci as spune ca n-am dat practic nici un ban in plus, insa am scutit niste alergaturi.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambitios 1.6MPI-8V
promotia 2005 aici ar veni semnatura, nu?
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 07:03 |