TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
AL |
![]()
|
||
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|||
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
1. Despre dealeri nu prea am ce să-ți spun, contează mai puțin de unde o cumperi, e mult mai important unde îi faci reviziile, pentru că oamenii de prin service nu sunt prea pregătiți/civilizați/corecți peste tot...
2. Ambition 1.6MPi este mai puternică și mai rapidă, iar Ambition 1.5dCi este mai economică și ceva mai zgomotoasă. Acum nu știu ce vrei tu de la mașină dar eu sunt mulțumit de motorizarea 1.5dCi, din toate punctele de vedere, deși asta e prima mea mașină diesel (am avut până acum 2 benzinare). |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
edooku |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 3 April 06 ![]() |
salutare la toata lumea.....ma intereseaza daca varianta laureate plus se va mai gasi in productie in iulie anul acesta...am trimis un mail la dacia shi au zis ca nu!dar pe undeva pe aici pe forum am fazut unele informatziica perioada de productzie s-ar mai extinde..
intrebare..va mai fi sau nu?...eu momentan ma aflu in starinatate si vin acasa in 15 iulie...as dori sa shtiu daca exista vreo modalitate sa cumpar direct cu euro...nu imi convine sa schim in lei..prin banca sau vreun cot anume!!! de asemenea daca se poate plati avansul din srainatate ...undeva in mai ..ca sa am mashina cand vin! deocamdata atat...multzumesc mult! |
--------------------
none
none
- none
|
|
croc1977 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 27 May 05 ![]() |
QUOTE(G.R. @ 16 Mar 2006, 10:22) Asemenea calcule te ajuta doar sa-ti strici pofta de masina. E ca si cum inaintea conceperii unui copil sa calculezi cat te va costa cresterea lui. Mai bine concentreaza-te asupra ratei lunare: iti permiti sa o platesti sau nu? Pe principiul tau am descoperit ca pot sa-mi cumpar ROLLS ROYCE in 500 de ani !!!!!! TARE NU !!!!!! GANDESTE-TE LA CE SPUI !!!! |
--------------------
Dacia
LOGAN
- B-xx-XXX
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(unu_nasol @ 30 Jan 2006, 10:53) am achizitzionat un logan 1,4mpi preferance ... cu credit de la BRD ... daca eram mai inspirat sa intru pe forum mai repede poate mergeam la volksbank ... asta este ... oricum ai dreptate sunt de platit la comisioane la BRD de te plictisesti ... dar sunt operatzionali ... am cerut creditul joi ... vineri mi-a fost acceptat ... am platit 100 mil avans .... plus 5mil jumate comisioane si casco prima rata ... si astazi ma duc sa ridic masina ![]() sunt bucuros ... rata imi vine undeva la 3 mil 6 sute de mii ... pe luna cu tot cu casco ![]() eu zic ca e bine ... poate dincolo era si mai bine ... asta este ... sfatul meu ... pt viitori cumparatori de logan ... testatzi piatza nu ca mine ![]() Ai uitat sa specific pa cati ani e rata This post has been edited by tonicelli: 4 Apr 2006, 19:47 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
daca te intereseaza sa-ti calculezi rata ai aici calculator de finantare.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
mariuscond |
![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(sunshine_cio @ 21 Mar 2006, 14:50) AVANS ZERO!!! Bravo Volksbank si AutoCobalcescu - intr-o saptamana am luat creditul si masina(mai pe seara masina ) )! Tot prin Volksbank si AutoCobalcescu vreau si eu sa cumpar un Logan, dar te rog spune-mi si mie cit te-a costat "comisionul de aranjament" pe care il percepe Volksbank ? Pina acum am fost de 3 ori la banca si nu am reusit sa aflu cit e acest comision (mi-au spus ca e de min. 1% pina la 3% si ca e in functie de dealer). Am intrebat la Cobalcescu, iar ei au spus ca nu percep un astfel de comision, iar banca probabil ca imi va spune cit e, abia dupa ce imi aproba contractul - caz in care daca nu imi convine si vreau sa renunt (comisionul fiind prea mare) trebuie sa platesc asa-zisa taxa de retragere a dosarului (3.5mil.), asta pe liga "taxa de analiza a dosarului" (1mil.). Mie imi miroase un pic a teapa romaneasca. Deci cine stie sa puna aceasta informatie pe forum sa nu ne "frigem". Multam' frumos!!! |
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
iubitordedacie |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 186 Joined: 28 April 04 From: Bucuresti ![]() |
am si eu o intrebare: daca si-a luat cineva in leasing 1.4 laureat (mi se pare ca asta e versiunea cu aer conditionat si geamuri electrice) si stie care este venitul minim necesar. din cate am inteles la leasing poate sa fie rata lunara maxim 50% din venit si la creditare 30%. asa e?
merci si as mai vrea sa stiu cum e cu masina veche data ca avans? ti-o subevalueaza la greu sau sunt seriosi? |
--------------------
Dacie
Berlina
2010
- BB-KING
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
lamuriti-ma cu doua chestiuni, pt. ca nu imi e clar (aud pareri impartite si de aceea intreb).
1. sa zicem ca nu iau masina de la dealerul din judetul din care sunt, ci de la altul, din alt judet. Pt. probleme de service si garantie unde ma adresez? la cel de la care am luat sau pot sa merg si la mine in judet? 2. daca iau masina din alt judet imi trebuie ceva anume in plus la acte pt. a o inmatricula la mine in oras? mersi This post has been edited by mihail75: 6 Apr 2006, 11:27 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
-Scorpio- |
![]()
|
![]() membru jucator Group: Members Posts: 531 Joined: 8 September 05 From: SV ![]() |
la pct 1 raspunsul e ca poti sa mergi la ce service acreditat Dacia vrei matale.
|
--------------------
Honda
Civic 140HP
2010
- SV-XX-XXX Nota: nu lasati cheia in portbagaj deoarece este necesara la deschidere. (instructiuni de utilizare Logan, pag 3.17)
|
|
QUASAR78 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 167 Joined: 27 December 05 ![]() |
Stie cineva cat este un casco la un Preferance 1.4
informativ Multami |
--------------------
LOGAN
PREFERANCE
- IS 00 CDY
|
|
woth |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 118 Joined: 5 June 04 ![]() |
Suma / an e cuprinsa intre 4.5 si 5% din valoarea masinii. Depinde de asigurator.
|
-------------------- |
|
mihail75 |
![]()
|
ok, m-am lamurit cu problema nr. 1.
la pct. 2 nu stie nimeni? nu vreau sa alerg intre judete dupa acte. |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Nu e nici o problema daca o iei din alt judet, doar ca va mai trebui sa faci un drum sa-ti iei cartea de identitate care vine dupa vreo 10 zile. Si nu stiu daca iti poti recupera in Iasi contravaloarea nr. provizorii luate din alt judet.
Cat despre CASCO eu am facut cu 3,28% la BCR Asigurari (masina nu e luata in rate). |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
mihail75 |
![]()
|
1. chiar nu se pot recupera banii pt. nr. provizorii daca iau din alt judet? stie cineva? ar fi pacat sa pierd 2,4 mil. lei (atit am inteles ca se recupereaza de la politie). mi se pare aberant, doar o sa circul cu acele numere. nu e nimeni care sa fi luat astfel masina?
2. daca iau masina cu banii in mana pot plati o asigurare casco mai mica decit daca o iau prin credit/leasing? mersi This post has been edited by mihail75: 7 Apr 2006, 16:32 |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Da, e pacat sa pierzi 2,4 milioane... De unde 2,4 milioane??? E vorba fix de a zecea parte din suma asta, adica 240.000 ROL.
Daca iei masina in leasing sau credit e posibil sa fii obligat sa faci casco la o societate agreata de banca. Si sunt mari sanse sa nu ai reducere pentru anii urmatori, chiar daca nu ai folosit asigurarea. |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
calinp |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 138 Joined: 2 March 04 From: Bucuresti ![]() |
numerele provizorii se pot recupera din judetul in care ai inmatriculat masina
|
-------------------- |
|
nsebastian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 11 April 06 From: Cluj-Napoca, Romania ![]() |
Salut,
Va rog sa-mi spuneti daca modelul LAUREATE vine cu pachetul de siguranță (trusă medicală, triunghi de presemnalizare, stingător de incendiu) asa cum reiese de pe sitehttp://www.dacia.ro/dacia/logan/dotari Merci Nicu |
--------------------
DACIA
LOGAN
2006
- Laureate
|
|
IulianMicu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 53 Joined: 23 September 05 ![]() |
cineva si-a luat din iasi, dar a platit pt ele
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
indiferent de echipare loganul este livrat cu trusa de siguranta...nu se plateste in plus.
|
--------------------
/
/
/
|
|
Seb_ |
![]()
|
![]() Membru activ Group: Members Posts: 84 Joined: 23 May 05 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 12 Apr 2006, 06:53) ![]() Oare de ce au marit preturile ultima data. Acum e obligatoriu sa predai masina cu trusa, triunghi etc. Si daca s-a impus norma de obligatoriu , le-au pus in dotare si au inclus si pretul lor. |
--------------------
DACIA
LAUREATE 1,4MPI
2005
- XX 55 SEB
|
|
mariuscond |
![]() ![]()
|
![]() Membru incomod Group: Members Posts: 1.373 Joined: 3 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Stie cineva - dupa ce ai cumparat masina poti circula in afara localitatilor fara rovigneta pe perioada cit ai "nr. rosii", sau trebuie sa-ti si cumperi rovigneta ?
|
--------------------
dacia
Logan
dizăl
- B52
|
|
dRg |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 262 Joined: 13 September 04 From: Galati ![]() |
La numerele rosii e inclusa si rovigneta si asigurarea obligatorie prin taxa aia ce o platesti la inceput.
This post has been edited by dRg: 12 Apr 2006, 16:02 |
--------------------
VW
Bora 1.9 TDI 115CP
2000 Highline
- XXXX
|
|
IulianMicu |
![]()
|
rovigneta nu e inclusa. te duci si o platesti si nu treci numarul masinii, ca e provizoriu, ci seria caroseriei. asa mi=au spus cei de la politie si asa a facut un prieten care si=a luat recent logan
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
tonicelli |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 374 Joined: 26 March 06 From: Valea Jiului ![]() |
QUOTE(IulianMicu @ 12 Apr 2006, 16:10) rovigneta nu e inclusa. te duci si o platesti si nu treci numarul masinii, ca e provizoriu, ci seria caroseriei. asa mi=au spus cei de la politie si asa a facut un prieten care si=a luat recent logan Pai si dupa ce pleci cu ea? Ca la mine dealerul e la 20 km. Merg pana acolo cu un transport in comun apoi ce fac plec pe jos platesc rovigneta si apoi ma intorc sa iau masina? This post has been edited by tonicelli: 12 Apr 2006, 18:57 |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate plus
- HD-XX-XXX România ... frumoasă țară ... păcat că e locuită
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.562 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Nu o să-ți ceară nimeni rovigneta cât timp ai numere temporare.
|
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
IulianMicu |
![]()
|
corect. dar apoi trebuie sa iti iei rovigneta, ca sa circuli linistit pe drumurile nationale
|
--------------------
Dacia
Logan
- NT 16 MIR
|
|
ionut232 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 331 Joined: 10 March 04 ![]() |
1.creditul moderato este pentru persoane fizice?pe 94 de luni(nu ma refer la dobanda)
2.la cat ajung restul de taxe care se platesc in afara de pretul masinii... versiunea este prima ambiance 1.4 3.prin brd, cat mai costa dosarul?era vreo 400E This post has been edited by ionut232: 13 Apr 2006, 11:20 |
--------------------
Logan
1.4 MPI
2006
|
|
Como |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 679 Joined: 12 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(DFA @ 12 Apr 2006, 20:42) Ca sa nu ma repet, am scris aici despre faptul ca am fost oprit cand aveam numere rosii si mi-a fost ceruta rovinieta. Trebuie sa o ai doar cand circuli pe drumuri nationale, deci poti sa pleci cu masina de la dealer si sa te opresti la prima benzinarie sa o cumperi, ca si asa trebuie sa pui benzina. Dar nu inteleg de ce e asa de mare chin sa o iei cand ai numere rosii? Doar pentru ca platesti o luna in plus pentru rovinieta, in schimbul sigurantei ca nu risti o amenda de la un agent prea zelos? This post has been edited by thecagero: 13 Apr 2006, 11:40 |
--------------------
Ford
Focus 1.6 Ti-VCT,
Ex-Logan “In a gentle way, we can shake the world.” – M. Gandhi
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thecagero @ 13 Apr 2006, 11:37) Ca sa nu ma repet, am scris aici despre faptul ca am fost oprit cand aveam numere rosii si mi-a fost ceruta rovinieta. Trebuie sa o ai doar cand circuli pe drumuri nationale, deci poti sa pleci cu masina de la dealer si sa te opresti la prima benzinarie sa o cumperi, ca si asa trebuie sa pui benzina. Dar nu inteleg de ce e asa de greu sa o iei cand ai numere rosii? Doar pentru ca platesti o luna in plus pentru rovinieta? In schimbul sigurantei ca nu risti o amenda de la un agent prea zelos? Daca te-a oprit pe tine, nu inseamna ca agentul tau are si dreptate. ![]() Legea in vigoare spune ca rovinieta e pt autovehiculele inmatriculate definitiv, nu si pt. cele provizorii (adica numere rosii). Cititi legea, actionati dupa ea si nu veti avea probleme... |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 22nd July 2025 - 13:11 |