TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
michou |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|||
Blizzzard |
![]()
|
||
![]() BMF Group: Members Posts: 22 Joined: 21 August 04 From: Timisoara ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv! |
|||
johny2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 July 04 ![]() |
michou,
Care este suma asigurata scrisa pe polita ? 7100+160 = 7260 Euro ? Thx. |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 - Intense 1.6 - 4x4
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Rog si eu sa-mi spuna cei care si-au luat LOGAN PREFERENCE cu 1,4 pe credit, cat anume i-a costat, cu totul: avans, comisioane, casco, acte, samd.
Banuiesc ca sumele difera in functie de banca, si sunt curios... Pe mine ma intereseaza mai ales varianta cu 25% avans. Multam! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Coza |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 8 July 04 ![]() |
Maddan, nu uita ca noua celor mai saracuti ne ramane doar variante in lei... :twisted:
|
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai sa spuna si pe lei - ar fi util pentru cei care doresc sa-si ia aceasta masina. Asta in caz ca si-a facut cineva calculele... :roll:
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Maddan din ce an e Dacia ta, presupun, de vrei doar 25% avans??
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
ioan_calinescu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 20 August 04 ![]() |
Pentru cei care vor sa incheie asigurarea CASCO.
Am constatat astazi ca firmele de asigurari s-au "adaptat" foarte repede la noua masina LOGAN, astfel ele au crescut procentul la asigurare de la aprox.2% pt. Solenza la mai bine de 4% pentru Logan. Oricum procentul ramine mai mic decit pentru masinile straine (aprox.6%). Am folosit termenul aproximativ deoarece procentul depinde de firma de asigurare si de specificatiile asigurarii. |
--------------------
Dacia LOGAN
Ambiance
2004
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
revin cu informatii referitor la casco:in lei m-a costat 10.880.000 lei si casco este full...suma asigurata 7260 euro!!!!!
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
johny2k |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 74 Joined: 16 July 04 ![]() |
michou,
Thanks. |
--------------------
Renault
Kadjar
2016 - Intense 1.6 - 4x4
|
|
Blizzzard |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 22 Joined: 21 August 04 From: Timisoara ![]() |
Am facut asigurarea Casco full astazi , 159 e. Dealerul AutoEuropa are un contract "special" cu casa de asigurari ASIROM , se pare ca am luat asigurarea mai ieftin.
aaaa....RCA >>.600mii(pana la sf de an) Numai bine ! |
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv! |
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Am intrebat ieri la BRD cum sta treaba cu CASCO - pentru full e 3,45% din pretul masinii...acum 2 luni cand m-am inscris era 2,5 sau 2.65, nu-mi aduc bine aminte. E vorba de ASIBAN.
|
--------------------
Renault
Megane Sedan 2.2 1.5 dCi 80cp
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Coza |
![]()
|
Mem, spune-mi te rog asigurarea Casco se plateste integrata in ratele masini sau se plateste separat cu banu jos la sfarsit de an ? Si altceva, cand voi ridica masina trebuie atunci platit casco sau la sfarsitul anului, sa stiu cum sa imi adun bani.
Multumesc. |
-------------------- |
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
Eu am credit tot la BRD si CASCO se plateste integral odata pe an, anul acesta cand faci actele la banca inainte de a-ti ridica masina de la dealer.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
adister |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 371 Joined: 2 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Se plateste integral la inceput, de fapt in momentul acordarii creditului. CASCO nu se include in rate, desi cred ca am vazut ceva de genul asta pe site-ul Bancii Tiriac - probabil creste suma imprumutata astfel incat sa acopere si asigurarea.
|
--------------------
Renault
2006
- B56... Prostii par conceputi pe cale artificiala, ca sunt multi ai dracu` si n-au nicio boala - Parazitii |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Suma imprumutata nu acopera asigurarea CASCO. Banii aceia va trebui sa ii scoti din buzunar sau sa dai avans mai mic. In al doilea caz intr-adevar creste suma imprumutata.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adister |
![]()
|
Sony_ - posibil, nu te contrazic...paragraful la care ma refeream e urmatorul (de pe site-ul lor):
"Asigurare: § Polita de asigurare FULL CASCO obligatorie; § Asigurare poate fi finantata de banca." |
--------------------
Renault
2006
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Imi pare rau! Nu cunosc conditiile acestei banci. Eu am luat credit de la Raiffeisen si acolo este cum am mentionat mai sus.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Coza |
![]()
|
Maddan, tocmai am facut niste calcule pentru un credit Moderato in lei. La orice suma imprumutata indiferent varianta de Logan, vei plati in cele 84 luni inca odata respectiva suma.Deci in 7 ani dobanda se aduna de 100% la suma luata de la banca.
E jaf pe fata in contextul in care acest gen de credit e disponibil celor cu salarii mai mici. Deci, sarac sa fi ca banca te jumuleste ! |
-------------------- |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
coza, creditul in lei e foarte putin avantajos in momentul de fata, asta e un lucru destul de bine cunoscut. Fa calculul pe euro si o sa iasa ceva mai bine.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
Coza |
![]()
|
De acord cu tine dar cum sa mai discutat nu am salarul net 300E ca sa pot si creditat in Euro. Asa ca mizez pe scaderea dobanzilor in lei sau in ultim caz un second hand. Loganul imi place dar nu atat de mult incat sa-l platesc dublu.
|
-------------------- |
|
maddan |
![]()
|
Pe mine ma interesa cineva care a facut deja acest credit (in euro, ce-i drept). Caci de obicei, una scrie pe pagina de internet a Bancii, si alta e realitatea.
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
maddan, intreaba prin mail banca. Cere explicit toate comisioanele, mie mi-au raspuns foarte detaliat (au inclus si comisioane de deschidere de cont, toate prostiile).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
maddan |
![]()
|
Ok, thanks!
|
--------------------
Renault
2006/7
|
|
Sony |
![]()
|
maddan, eu am facut credit la Raiffeisen in euro cu avans 25% pe 5 ani. Pt ambition cu vopsea metalizata rata este de 127 euro pe luna. Comisionul de administrare a creditului se plateste in lunile 1, 13, 25, 37, 49. Spre ex prima rata cu comisionul inclus ajunge la 256 euro, rata 13 la 236 euro.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
maddan |
![]()
|
Daca ar fi marit perioada la 6-7 ani pentru masini, as fi facut la Raiffeisen si eu, caci acolo am toate conturile si sunt super simpatici (cei de la agentia la care ma duc eu, evident, n-or fi toti la fel).
Deci comisionul ti-l baga in prima rata, nu trebuie sa dai banul jos cand depui avansul. Asta e bine de tinut minte. Multam! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Moderato de la BRD este creat special pentru Logan. E posibil ca pina trece valul asta de cereri de Logan, sa aiba o intelegere cu Dacia, in sensul ca, sa restrictioneze accesul la credite, a se vedea 300 E net. Daca ar da credit si la cei sub 300, chiar daca acestia ar putea plati, ar fi cereri prea multe si timpul de asteptare la masina ar fi prea mare si cred ca nu le-ar conveni astora de la Dacia sa se duca vorba ca livreaza masina la 3-4 luni de la plata avansului.
Pina in momentul de fata au vreo 18000 de cereri si vedeti si voi ca inca nu s-au umplut sosele cu Loganuri. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Hentiu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 2 July 04 From: Timisoara ![]() |
Conditiile de la Tiriac:
Pentru un credit de 3000 Euro facut pe 3 ani pentru un Ambition de 8160 Euro, rata fixa este de 128 Euro, adica 128 Euro x 36 luni = 4608 Euro de dat inapoi. Aceasta rata contine insa si asigurarea full Casco care se face obligatoriu la Allianz (daca tin bine minte in jur de 250 Euro/an x 3 ani = 750 Euro) cat si toate comisioanele de administrare a contului. Practic iti dau banii (lei transformati la cursul BNR al zilei respective, ceea ce este bine, zic eu) iar tu incepi peste o luna sa dai prima rata de 128 Euro. Avantaje: -nu cheltui atatia bani la inceput platind anticipat CASCO pe un an si comisionul anual de administrare. -au cam cele mai simple si mai rapide proceduri de acordare a creditului Dezavantaj: le dai ceva mai multi bani... Si eu am conturile deschise la Raiffeisen si inca n-am exclus aceasta banca din calculele mele. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- TM-96-HEN
|
|
vv |
![]()
|
Conditii la Volksbank (masina le-am zis ca e 8335 de euro, da' avansul si perioada de creditare au dat ei cu presupusul):
*[ care sunt TOATE comisioanele ] La prima intrebare va pot raspunde ca la acest produs exista urmatoarele costuri: - taxa de deschidere de cont: 35.000 ROL pentru fiecare cont deschis, dumneavoastra revenindu-va obligatia de a deschide 2 conturi: unul in ROL si unul in EUR - comision retragere numerar: 0,4% - rata dobanzii: 7,5% p.a. - comision de administrare: 2,5% din valoarea creditului, platibil o singura data la incheierea conventiei de credit - comision de plata in avans: 1% din suma rambursata in avans - comision de retragere a dosarului de credit: 100.000 ROL - comision de renuntare la creditul aprobat: 100 EUR - comision analiza a dosarului de credit: 35 EUR (platit la depunerea dosarului) - dobanzi penalizatoare dupa depasirea cerlor 5 zile: dobanda curenta +5%. * [cu ce companii se poate face CASCO] Compania care va emite polita de asigurare CASCO este una agreata de banca si puteti alege intre: ALLIANZ, OMNIASIG si ASIBAN. * [care e procedura] Valoarea finantata de banca reprezinta 75% din pretul de achizitie al masinii. In cazul in care dumneavoastra aveti un avans de 2.500 EUR, creditul va fi in suma de 5.835 EUR. Dupa acceptarea dosarului, dvs veti lua legatura cu dealer-ul care ne va transmite prin fax urmatoarele: 1. avizul de plata care certifica plata avansului catre dealer 2. factura finala, cu toate elementele de identificare ale masinii. Aceasta va contine si cursul de schimb ROL/EUR valabil pentru numarul de zile scris de dealer in factura. In ziua programata pentru semnarea contractului, dumneavoastra veti efectua schimb valutar la cursul VBR de cumparare EUR din data tragerii creditului si se va efectua ordin de plata catre dealer-ul auto. Eventualele diferente de curs valutar (cursul valutar si cursul valabil din factura dealer-ului) se suporta de catre dvs. * [se ia in calcul venitul proprietarului, sau cel al familiei?] La ultima dumneavoastra intrebare va pot asigura ca se ia in calcul venitul net lunar al familiei . Rata creditului nu poate depasi 30% din venitul net lunar al familiei. La un posibil credit de 5.835EUR pe o perioada de 72 de luni, rata dobanzii de 7.5%p.a. rata lunara va fi de 101EUR/luna. In cazul in care doriti sa achizitionati un credit auto prin conventie de la VOLKSBANK ROMANIA va trimit atasat urmatoarele formulare necesare pentru obtinerea acestui tip de credit . (See attached file: Scrisoare Recomandare.doc)(See attached file: cerere.doc)(See attached file: adev.pe 6 luni.doc) Dosarul dvs. de credit trebuie sa cuprinda urmatoarele: - cerere de credit pentru persoane fizice - adeverinta de venit pentru dvs si sotie - scrisoare de recomandare dvs si sotie - copie BI/CI pentru dvs si sotie - copie carte munca pentru dvs. si sotie semnata si stampilata conform cu originalul pe fiecare pagina de catre reprezentantul legal al Angajatorului - copii chitante si facturi la ultima luna pentru utilitatile curente : lumina, telefon, chirie, cablu antena - copia graficului de asalonare pentru alt credit aflat in desfasurare(daca este cazul) - copia contractului de vanzare-cumparare pentru imobilul propietate personala(daca este cazul) - copia actului de identitate al masinii personale (daca este cazul). |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Foarte interesant ce sci tu maici VV. Mie mi se pare ca deocamdata la Volksbank e cel mai avantajos. La Raiffaisen si al celelalte banci platesti comisionul de administrare in fiecare an, odata pe an. La Volksban il platesti doar odata, e cu 0.5 % mai mare decat la BRD, dar per total iesi in castig. De ex, pt. un credit pe 3 ani, scutesti 3.5% din valooare sumei imprumutate. e ceva.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 07:39 |