TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
Ziggy2k1ro |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Laureate 1.4MPI
- CT-__-___ Nihil Sine Dero
|
|||
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
La BRD platesti avansul care il vrei tu, comisionul de 4% din valoarea creditului il platesti odata cu avansul si gata, CASCO care la 7.100E e in valoare de 184E/an.
|
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
danut |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 54 Joined: 31 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Bai baieti, unde va credeti? La berlina?
Asigurarea CASCO la Logan e in jur de 4% din valoare. Unele companii nu aveau inca o cota pentru Logan, si de asta unii au prins cu 2-3% ca la berlina sau Solenza. Dar acum s-au adaptat repede toate companiile :twisted: Si la urma urmei e normal, pt. ca piesele de Logan sunt aproape ca la masinile straine la pret. |
--------------------
Opel
Vectra C
- ----
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La Asirom CASCO este 3.7% din valoarea masinii si se poate plati integral, semestrial sau trimestrial. Pt Ambition este 302 euro. RCA-ul este de 1.520.000 lei pe an, iar pt fractiunea de an ramas platesti 10% din aceasta valoare pentru fiecare luna.
Alte cheltuieli: - taxa de gaj in favoarea bancii 700.000 lei; - numere provizorii 500.000 lei; - inscriere 2.000.000 lei; - impozit 300.000 lei. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
paulp |
![]()
|
![]() Bagator de seama! Group: Members Posts: 3.098 Joined: 31 July 03 From: Iasi ![]() |
:shock:
Ce? Pune frate si linku, ca pe siteul producatorului e o curatenie lucie, nu poti afla nimic :vmad: |
--------------------
Fiat
Linea
Active, 2011
- PAD
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
inconturnabil |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 135 Joined: 14 July 04 ![]() |
|
--------------------
ALFA ROMEO
GIULIETTA
2011
|
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cât costă CASCO la LOGAN, mai exact, adică pe versiuni?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
- B xx UEX Never drive faster then your angel can fly !!!
|
|
Ziggy2k1ro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 59 Joined: 7 April 04 From: Constanta ![]() |
intr-un pliant de la Dacia de ex. pentru Laureate 1.4, fix 185euri/an la rate.
Cred ca s-a mai scris pe un thread despre costurile post-vanzare. |
--------------------
Laureate 1.4MPI
|
|
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Pasaj dintr-un mail de la OMNIASIG.
Aliantz nu mi-a raspuns la mail :vmad: (desi am primit un raspuns automat cu un numar de inregistrare), iar cu ASIBAN nu prea vreau sa ma leg la cap dupa ce am vazut problemele celor de pe forum. Alte societati nu sunt agreeate de Volksbank |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|||
trf |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 6 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu o sa iau masina prin VBLeasing cu asigurarea Aliantz si la valoarea de 6300 euro (aprox 5300 CIP) platesc asiguare 20.5 euro/luna adica aprox 250/an. Mentionez ca asigurarea este la pret CIP. Am avut de ales intre asigurare la pret CIP sau la DDP.
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Preference 1.4
- B - 81 - T R F
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Pt Logan Ambition de 8160 euro, CASCO la Asirom este de 302 euro pe an, platibili integral sau in 2 sau 4 rate.
Procentul este de 3,7% din valoarea masinii. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
eu am platit la allianz pentru casco full la un logan laureate 1.4 10.880.000 lei.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Logan Laureate 1.4, credit BRD, CASCO = 7745885 lei/primul an
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
Blizzzard |
![]()
|
![]() BMF Group: Members Posts: 22 Joined: 21 August 04 From: Timisoara ![]() |
Logan laureat 1.6 ! Asirom 159 e/an .
|
--------------------
Dacia
Logan
2004 Laureate Nu exista adevar absolut - asta este absolut adevarat!
Cand ai dreptate, fii logic; cand n-ai, fii evaziv! |
|
dragOn |
![]()
|
![]() Fost deținător Dacia (1310, Liberta, Solenza) Group: Members Posts: 692 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Cam scump! Aveam impresia că o să fie undeva pe la 5 milioane!
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Ziggy2k1ro |
![]()
|
||
laugh.gif e pretul potrivit, zic eu...nici ieftin...nici scump |
||
--------------------
Laureate 1.4MPI
|
|||
dragOn |
![]()
|
Dar nu cumva e procentul mai mare decât la SLZ??? Și dacă da, de ce?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
luxxxian |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 6 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate din cauza ca piesele sant mai scumpe - multe sant de pe alte masini Renault?
Probabil iau si ei in calcul cat costa sa repare o masina, cu toate ca e ieftina.. :roll: |
--------------------
Dacia Logan
|
|
Sony |
![]()
|
Procentul este intr-adevar mai mare decat la Solenza. De ce? Intreaba mintile luminate de la societatile de asigurari!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Generator |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Asa este, exista un procent special pentru noua Logan, altul decat la celelalte Dacii. La Asirom este 4.5 mi-au zis mie, iar cu reducere pentru ca pe berlina am avut casco din 2003 am platit pentru Logan 281 Euro = ~11.500.000 ROL. Desi procentul de 4.5 la Asirom este cel mai mare, la Allianz sau Asiban este mai mic, dar mai mare ca la SLZ.
Intrucat la o saptamana am avut deja un eveniment (!), adio reduceri la polita de la anul :vmad: |
--------------------
Dacia
Logan Ambition Perla Aveti incredere in Dacia; este mandria noastra!
|
|
Generator |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 9 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Cred ca este directiva de la Dacia-Renault. |
||
--------------------
Dacia
Logan Ambition Perla Aveti incredere in Dacia; este mandria noastra!
|
|||
Doru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 247 Joined: 27 May 03 ![]() |
De ca sunt variatii asa mari la casco,chiar si in cadrul aceleiasi societati de asigurare? Blizzard zicea de 159 euro iar Generator 281 ??!! Chiar daca e Ambition mi se pare cam mult...
|
--------------------
VW
PASSAT TDI 4 MOTION
- B-05-TIE Keep It Real!!
|
|
dragOn |
![]()
|
Sunt curios cât costă la Ambiance???
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
DragOn, ia si noteaza:
Gheorghe Geica, 0788 355401, 2528183. Lucreaza la Globasig si este broker pentru mai multe firme de asigurari. Iti va face o comparatie de preturi si-ti vei alege ce doresti. Eu lucrez cu el si mi se pare deosebit de OK! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
VeNoM386 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 330 Joined: 7 September 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am asigurare Casco la Dacia 1310 din 2001, deci 3 ani fara incidente si am inteles ca pot transfera asigurarea pe Logan + o diferenta, care nu va fi asa de mare, deoarece am reducere anu III.
|
--------------------
Citroen
C4
Champion 2007
|
|
dragOn |
![]()
|
Hai să o luăm altfel, care e procentul?
|
--------------------
VOLKSWAGEN
PASSAT
TDi 131CP/2002
|
|
axl |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 22 September 04 From: Constanta ![]() |
:shock: Eu nu am inca problemele astea ca o sa-mi vina masina prin ian.
Dar ... m/-am interesat. :wink: Asigurarea pare ieftina la CASCO facut de BRD pentru ca au niste conditii super naspa. Stupide chiar. Am un prieten care a luat Solenza cu credit BRD si bineinteles plateste CASCO. Vreo 2,5% din valoarea masinii :?: DAr stupoare. E asigurat doar el la condusul masinii. Sotia nu... Asta e unul dintre motivele pentru care am preferat sa ma imprumut de banii lipsa decat sa fac un credit pentru Logan. Iar CASCO il fac eu pe placul meu si cu conditii agreate de mine.
|
||
-------------------- Daca nu azi, oare sa sper?
|
|||
crama |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 July 04 From: Suceava ![]() |
La ASIBAN: CASCO (franciza 0) - 3.55% din valoarea masinii
daca platesti integral 3.15 %. Eu am platit 206 Euro. |
--------------------
Logan Preferance 1.4 O lume diferita nu poate fi construita de oameni indiferenti.
|
|
vv |
![]()
|
||
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Primit raspuns si de la Aliantz, cu ceva intarziere...
Cica acopera si daune provocate de vandalism... oricum o sa citesc bine conditiile Omniasig si Aliantz inainte de a ma decide, nu vreau sa iau tzeapa pentru o diferenta de cativa euro/an. |
||
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX
|
|||
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th July 2025 - 14:37 |