TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
hyperyon |
![]()
|
||
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 58 Joined: 28 September 04 From: Iasi ![]() |
|
||
--------------------
Mazda
CX5
2017 - 2.0 Revolution
- B985HYP
|
|||
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(hyperyon @ 14 Nov 2004, 01:42) ee faza dura e daca dai un search pe aici....cand am intrebat eu ce asigurare casco mi se recomanda...marea majoritate asiban au zis...si cred ca stiu ei de ce.... oricum sper sa nu am nevoie de ea ai facut o alegere buna dar intr-adevar nu iti dori sa ai parte de accidente ca asa cum e ea noua nu ti-o mai face nici mama asigurarilor... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
Scumpirea e sigura si se poate verifica pe site-ul Dacia sau pe cele ale dealerilor (dealtfel s-a discuat pe alt topic de aici de pe forum)
Cursul de saptamana asta este: Curs 1Euro=39762 lei; saptamana: 16.11-22.11.2004 ...informatia este de pe site-ul ADRAS. |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
gabriel.dumitru |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 115 Joined: 6 January 04 From: Bucuresti ![]() |
S-a scumpit logan-ul, dar a scazut euro, deci si pretul in lei a masinii. Sunt in avantaj cei care cumpara masina cash acum, la cursul spus de AL mai sus...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2004/Scala
- B-26-XXX ex Solenza Scala 2004, ex Logan Ambition 1.6 MPI 2005, ex Dacia MCV 1.5DCI 2007, ex Dacia 1310L 1998, acum - Solenza Scala 2004
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
S-au actualizat preturile de pe site-ul www.dacia.ro. Au mai castigat in greutate Laureatele cu cate 50 euro si Ambition-ul cu 200 euro. Vopseaua s-a scumpit de la 160 la 200 si cam atat din ce e vizibil pe site.
Eu personal planuiesc de un Preference 1.6, strang bani de avans maxim in lei la banca cu termen 1 luna cu o dobanda de 13 - 14% iar la anul o cumpar prin credit BRD pe 7 ani cu tendinta de a achita integral imprumutul dupa cei 4 ani in care nu poti plati integral imprumutul. Sper sa ramana 6700 euro pana la anul sau daca se scumpeste sa fie neglijabila diferenta. |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
dariusboom |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 91 Joined: 18 October 04 ![]() |
eu am facut prin libra bank cu dob 9,75%; la un credit de 1600 euro pe 5 ani rata este 35,28 euro, cu gratie 3 luni; toate taxele au fost 64 euro si atat; cand imi vine masina in decembrie platesc casco si gata...
oricum, lucrurile au mers foarte repede, si se poate plati oricand in avans |
--------------------
dacia
logan prestige
2007
- B-60-NRW
|
|
klug |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 7 Joined: 17 June 04 ![]() |
.>> vv: 0,75% retragere numerar (?? de ce ai scoate banii?)
He, he ! Smecheria e urmatoarea: daca de ex. faci credit pt. nevoi pesonale, ei iti depun suma creditata in contul tau curent deschis la acea banca, nu-ti dau suma in mana. Deci tu va trebui sa scotii banii respectivi din cont => zbang, 0,75% comision (la suma totala imprumutata, mascat :-) in plus. Si asa-i la mai toate bancile. In cazul creditelor auto, cand iti livreaza banii in contul dealer-ului, nu cred ca-ti mai percep acest comision, dar n-ar fi exclus. Sa zica cine stie. |
--------------------
Dacia
Solenza Clima
|
|
chucki21 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 26 October 04 ![]() |
Vreau sa-mi iau un Preferance la 6.300 euro sau cat o mai fi acuma..in sfarsit.Vo achita 50 % din valoarea masinii.Avand un salariu de 5 mil net..la ce credit in euro ma pot baga si la ce rata...pe durata a 7 ani.
Merci |
--------------------
Berlina
1300
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
La salariul de 5 milioane te incadrezi la credit de 2500 eur/7 ani.
Asta inseamna avans de 3800 eur. |
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am sunat azi la Asiban (nu-mi raspundeau la mail
![]() Parca tin minte ca lumea de-aici zicea ca Asiban acopera si vandalismul!! Daca nu am pus-o, mi-a mai ramas doar Tiriac dar acolo daca nu funct. pilele o sa am fransiza, asa ca nu-mi convine. Iar daca reusesc sa fac asig. fara fransiza, atunci o sa ma coste multisor.... Stie cineva cum sta treaba cu vandalismul la Asiban? Este acoperit? (am mai dat peste agenti care nu-si stiu produsele, ar fi cazul sa insist?) |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
stefan19 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 89 Joined: 15 September 04 From: Constanta ![]() |
Era un post al lui asybo pe undeva, politica generala la societatile de asigurare este sa NU acopere vandalismul !
Eu am credit brd si evident casco la asiban, in contract ( polita ) nu apare nicaieri ceva stipulat despre vandalism, 90 % sunt convins ca nu despagubesc vandalismul. Pozitiv la asiban: nu are fransiza. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- CT-XX-STE
|
|
sdobre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 October 04 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan ambition perla
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
sdobre, rata nu poate depasi 1/3 din venitul net realizat (pe hartie), ceea ce inseamna ca poate plati doar 1.650.000 lei/luna, adica aproximativ 40eur.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu este acoperit vandalismul .... dar pt. lamuriri suplimentare, te poti adresa pe mail sefului de serviciu asigurari emilia.badea@asiban.ro.
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
sdobre |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 36 Joined: 21 October 04 ![]() |
QUOTE(mig @ 20 Nov 2004, 08:16) sdobre, rata nu poate depasi 1/3 din venitul net realizat (pe hartie), ceea ce inseamna ca poate plati doar 1.650.000 lei/luna, adica aproximativ 40eur. Pt. un imprumut in conditiile respective rata lunara minima sare de 50Eur. Dar se accepta si venitul cumulat pe familie, poate se descurca asa. |
--------------------
dacia
logan ambition perla
|
|
Fluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
La Interamerican (dealerul a spus ca lucreaza bine cu aceasta societate) mi-au spus ca asigurarea full costa 260 euro(10% reducere pt plata integrala)
This post has been edited by Fluc: 22 Nov 2004, 13:29 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(Lucian123 @ 22 Oct 2004, 07:01) Stie cineva ceva de BT Asigurari. Sunt obligat de societatea de leasing sa inchi polita cu ei. orice problema sau lamuriri mail: mugurel@bta.ro |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(Fluc @ 22 Nov 2004, 11:28) La Interamerican (dealerul a spus ca lucreaza bine cu aceasta societate) mi-au spus ca asigurarea full costa 260 euro(10% reducere pt plata integrala) Daca tii la tine si masina ta nu te duce la Interamerican...intreaba pe cine vrei si in special pe la service-uri si o sa vezi ca nu platesc si ca fac figuri de nu se poate...odata acum vreo 2 ani era legea ca daca erai lovit de cineva faceai constatarea pe Rca si dupa aia la Casco...intr-o zi a venit o doamna cu un Tico cu usa data la reparat de Casco Interamerican si eu pe Rca Asirom vroiam sa i-o dau la inlocuit...asta cred ca spune tot... |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
Fluc |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 65 Joined: 11 November 04 ![]() |
Mie mi-a spus dealeru ca Interamerican nu le-a facut nici o pb pana acum. Oricum nu fac asigurarea la ei.
Am un amic la Tiriac , care nu stiu ce a facut dar imi face asigurare full fara fransiza la 9 mil integral sau 4 rate *2.5 mil. Are fransiza de 2% la furt partial. Azi tb sa ma intalnesc cu el sa fac actele. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4
- Albastru Egee VL-74-
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
?? Pai te contrazici singur
QUOTE imi face asigurare full fara fransiza la 9 mil integral sau 4 rate *2.5 mil. Are fransiza de 2% la furt partial. Stii ce inseamna asta? Ai o problema: scoti 145 euro. Daca iti fura casetofonul de ex - crezi ca ala valoreaza peste 145 de euro? ma intreb si eu. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(vv @ 23 Nov 2004, 12:51) crezi ca ala valoreaza peste 145 de euro? ma intreb si eu. rcs - 150 euro, rcd - 200 euro |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
vv |
![]()
|
cool. Deci daca iti deschid usa 'elegant' (fara spart geamul) te alegi de la asigurare cu: 5 euro! Asta da afacere!
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
asybo2002 |
![]()
|
QUOTE(vv @ 23 Nov 2004, 18:43) cool. Deci daca iti deschid usa 'elegant' (fara spart geamul) te alegi de la asigurare cu: 5 euro! Asta da afacere! asta daca nu cumva scrie in conditii ca esti despagubit doar daca in masina s-a intrat prin efractie...ca altfel direct din serva ZERO |
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
Am tot cautat pe aici da nu am gasit (sper ca nu mi-a scapat mie) ceva legat de rambursare anticipata in cazul leasing-ului RCI.
Am intrebat la dealer si a zis ca nu e nici o taxa, nici o conditie, pot da toti banii inapoi cand vrea/poate buzunaru meu. Chiar asa o fi? suna prea frumos ... De asemenea, stie cineva daca mai sunt alte taxe pe care astia "uita" sa le zica? Mai jos este calculu ce mi-a iesit mie la Ambition + metalizata = 8 400E Taxa administrativa = 212E (cred ca fara TVA) Casco: 360E/an (de fapt iese 384E: 32,49*12 !!! HOTII!!! la Tiriac) Avans: 4 200 E (inclusiv TVA) Rata (36 rate): 138 - 143 Euro (variaza putin, e cu tot cu TVA si cu CASCO) Val reziduala: 1 680E cu tot cu TVA Deci iese undeva la aprox. 10 920E total (din care CASCO = 1 080E) Or fi uitat astia ceva? ca doar suntem in RO ! Inmatricularea masinii - cum se face cand e vorba de leasing? Scuze de lungime, si merci de ajutor, anticipat! |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Pai sa-ti fac si eu un calcul...la credit brd...(poate cineva care a facut deja cunoaste si poate interveni)
Masina: 8.400€ Avans: 4.200€ Valoare credit: 4.200€ Casco aprox: 300€ (nu stiu exact) Rata lunara (7 ani): 69 € Total de rambursat: 5.796€ Comision credit (4%): 168 € Total masina: 10.164€ fara Casco.. Casco 7 ani: 2.100€ Total general: 12.264€ Cam asta e pretul..e mai mare la credit cu 1344€...in schimb il ai pe 7 ani care inseamna o rata mult mai mica decat una la leasing... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
fbatran |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 13 March 03 From: Timisoara ![]() |
marea mea problema e ca trebe sa o iau pe firma - ma ajuta putintel
varianta de credit pt. pers. juridice nu este la dealer am fost la banca cu care lucrez (n-as mai lucra cu ea ! - BANC POST ![]() |
--------------------
Dacia si Audi
LGN si mai nou A4
2005
- BFO
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
daca de ex. la un impumut de 4000 euro, am rata lunara de 72 euro prin credit brd pe 7 ani, si dupa primii 4 ani vreau sa achit masina...cum se calculeaza cat mai am de plata?? avand in vedere faptul ca pentru rambursarea in avans dupa primii 4,5 sau 6 ani comisionul de rambursare este 0.
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
credit prin brd 2,95 % la asiban in loc de 3,45 cat e la ei normal
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
bodo |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 5 Joined: 3 June 04 From: Ploiesti ![]() |
Salutare. A facut cineva rate pt un Logan prin sistemul MODERATO ? As vrea sa fac si eu dar in primavara si vreau sa stiu ce parere aveti despre sistemul asta.
|
-------------------- |
|
milgn |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 169 Joined: 24 November 04 From: Bucuresti ![]() |
intra pe brd.ro si ai toate conditiile de creditare.principalele avantaje sunt :
-durata de 7 ani(rate mai mici),cu posibilitatea achitarii anticipate pe 4 ani fara a plati penelizari(ceea ce la alte credite se intampla) -dobanda 9% pentru creditul in euro(venit lunar minim 300e pe familie) -din cate am inteles il obtii imediat(ma voi convinge sapt viit cand merg sa ridic masina- ![]() |
--------------------
ex Dacia
Logan
2004 Laureate 1.4 MPI
- Verde Cam drum bun!!!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 09:41 |