TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
saruman |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 303 Joined: 24 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
Mercedes
C 180 Kompressor
2006 Elegance De multe ori drumul este mai important decat destinatia.
|
|||
bmadalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 04 ![]() |
QUOTE(see @ 15 Dec 2004, 22:40) Sincer, sunt cam speriat de cate se aude despre el iar accidentul de la Arad a cam pus capac. Stiu ca nu e dracu' chiar atat de negru, si ca e probabilitatea infinit mai mare sa o patesti din cauza unei erori umane decat dintr-o defectiune din fabrica. La inceput nu m-a atras ideia sa arunc cu banii pe ceva mai scump care oricum in mare face ca si LGN, ma duce din A in B. Dar cand plua afara si cine ti-o fi drag intarzie m-as simti mai bine stiind ca vine cu o Toyota Corolla decat cu un LGN facut in 3 schimburi de la 1 ianuarie, chiar daca per total m-ar costat aproape dublu si nu mai imi permit si alte necesitati si chiar daca e mai mica si nu stau pasagerii in spate picior peste picior. Sincer cred ca Dacia este o masina OK, si am tot respectul pentru cei care au optat pentru asa ceva, si eu pana acum 2 zile am gandit la fel, orice masina ai avea mereu o sa se gaseasca cineva cu una mai frumoasa si mai performanta, si probabil chiar daca nu mai subscriu exista o mare probabilitate sa fiu nevoit s-o cumpar. Si totusi as fi vrut sa nu ma preseze atat de tare nevoia sa-mi cumpar, pt ca as fi mai asteptat 1 an sa se linisteasca nitel apele, si iarasi, as fi preferat ca la pretzul de Ambition sa-mi pot lua un Laureate, si de diferentza de bani sa o supuna la teste pentru calitate. |
--------------------
Dacia
Solentza
- 2 - TR - KTO
|
|
adimicu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 82 Joined: 25 October 04 From: Constanta ![]() |
bine spus la sfarsit
|
--------------------
Ford
Focus
2005, 1.6Tdci 109Cp
- CT 82 AUM Cu cat maimuta se catara mai sus cu atat isi arata fundul mai bine.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(bmadalin @ 16 Dec 2004, 11:13) Dar cand plua afara si cine ti-o fi drag intarzie m-as simti mai bine stiind ca vine cu o Toyota Corolla decat cu un LGN facut in 3 schimburi de la 1 ianuarie, Pai ce, Toyota nu lucreaza in 3 schimburi? Da-mi informatii despre modelul comandat, culoare etc. si data cind vine. Mai stii poate ma bag. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Nu-ti face probleme inutil.Postezi anunt pe net (autovit,buletinulauto,neogen) si eventual si in vreo 2-3 ziare si o sa vezi cati pretendenti o sa ai.
La cele 50 mil. date sub forma de avans iti poti lua in plus cel putin 5-7 milioane lei. Bafta la vanzare! |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
bmadalin |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 15 December 04 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solentza
- 2 - TR - KTO
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca iti permiti si daca accepta dosarul pentru Hyundai, cumpara Accent. Vei fi ferit de toate problemele tip Dacia.
|
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
CHRISTI |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 16 December 04 ![]() |
Salut! Am si eu o intrebare.
De ce la calculul asigurari casco se ia in considerare si garantia extinsa. |
--------------------
dacia
berlina
- b-08-sls
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu se ia in considerare, ai dat tu peste un agent tampit. Asa cum si eu am dat peste un agent tampit care mi-a zis ca nu se poate acoperi vandalismul la Asiban, a trebuit sa aflu de aici de pe forum ca ala era pe langa cu produsele firmei lui.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
CHRISTI |
![]()
|
Dar procentul de la asiban pentru casco full cat este si cat va fi dupa 01 ianuarie
|
--------------------
dacia
berlina
- b-08-sls
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Am impresia ca variaza un pic, mai exista si ceva reducere acum - vorbeste cu un agent. Vezi ca exista 'casco full' si 'casco extins' , unul e ~ 265 de euro (pt. Logan de 8160 cu reducere 10%), ala extins e ~377 euro (acopera si daune provocate de manifestatii/mitinguri etc., nu stiu exact conditiile).
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
CHRISTI |
![]()
|
Am si eu o intrebare pentru cei care au achizitionat un Laureate de 1.4 prin credit la BRD pe sapte ani.
La cat s-au ridicat cheltuielile la achizitionare acestea reprezentand avans 15%, comisionul bancii, casco full la asiban, plus alte taxe. |
--------------------
dacia
berlina
- b-08-sls
|
|
siamezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 December 04 ![]() |
Salut , sunt nou pe forum si viitor posesor al unui Logan Laureate 1.6.Vreau sa stiu daca trebuie sa platesc eu inmatricularea in cazul in care iau auto in leasing de la RCI Leasing.Cei de la Autocobalcescu asa mi-au zis,dar atata timp cat nu sunt propietarul ei nu vad de ce as plati eu inmatricularea!
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu sunt in aceeasi situatie cu tine si nu am reusit, desi nu mi-a spus nimeni ca ar fi imposibil. Doar ca toti au dat din colt in colt spunand tot felul de chestii dupa ureche: ba ca trebuie firma girant, ba ca venitul sa fie 2,5 x rata totala (cu casco si tva), ba tot felul de alte idei. Singurul loc unde mi s-a spus clar ca nu e nici o problema a fost la FIAT (din pacate nu-mi duc aminte numele firmei de leasing cu care coopereaza), dar evident costurile erau mai mari. La Hyundai nu am fost. RCI sigur nu accepta fara cel putin doua bilanturi (un an) cu conditia sa fie serios pozitive. BCR leasing au comisioane ceva mai mici dar sunt extrem de birocrati, si cred ca nici cu zece bilanturi nu mi-ar fi acordat leasingul.
|
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maniakz |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 15 December 04 From: Rm. Valcea ![]() |
Kulmea e ca la unul din dealerii DACIA pe site scrie printre altele la conditiile de acordare:
- Firma girant : doar daca firma este nou infiintata sau nu indeplineste conditiile financiare Acestia nu lucreaza cu RCI? Pot posta si numele dealerului, dar sa nu se considere tot reklama! Oricum, merci pentru replay-uri. |
--------------------
Chevrolet Kalos
Dacia Break '95
- B xxxxx Dream as if you'll live forever, live as if you'll die toaday!
|
|
siamezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 13 December 04 ![]() |
Eu am reusit sa iau un Logan 1.6 Laureate pe firma -infiintata in 02.2004- in leasing pe 3 ani.Luata de la Autocobalcescu,prin RCI, girat fiind de alta firma.avans-3000€
|
--------------------
Dacia
1310
|
|
309 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 20 November 04 ![]() |
maniakz
_______ Pey daca zici ca esti asociat, nu inteleg care e problema! |
--------------------
Peugeot
309 GTI Flirtez cu o tigara si imi innec amarul intr-o cana cu cafea.
|
|
CHRISTI |
![]()
|
La calculul asigurarii casco extinse, la asiban, se ia in considerare si cei 175 de euro reprezentand garantia extinsa sau se calculeaza doar la pretul masini+vopseaua metalizata.
|
--------------------
dacia
berlina
- b-08-sls
|
|
vv |
![]()
|
Nici un asigurator nu-ti include garantia extinsa in pretul masinii! De altfel pe avizul de plata scrie clar 'pretul masinii: 8161 euro' nu 8336, garantia e 'cumparata separat'.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Imi pare rau ca trebuie sa-ti spun, dar va trebui sa o platesti chiar de doua ori!
Intai la achizitionare, si apoi la terminarea contractului de leasing. Cat timp au clienti, firmele astea de doi lei nu vor renunta la magarii. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
vv |
![]()
|
Update la 'creditare' - daca va faceti credit la VolksBank, depuneti dosarul din timp. Trebuie programare (peste 2-3 zile) + dureaza ~ 10 zile aprobarea dosarului.
Inca o informatie (un cost pe care nu l-am bagat in seama): majoritatea am impresia ca cer 'gaj pe autoturism' (VB cere). Costa 776k lei, nu e chiar neglijabil. [later edit] despre leasing - vezi ca la majoritatea societatilor de leasing, conditiile sunt negociabile - clientii nu prea stiu asta.... This post has been edited by vv: 22 Dec 2004, 18:38 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vv @ 22 Dec 2004, 18:37) Update la 'creditare' - daca va faceti credit la VolksBank, depuneti dosarul din timp. Trebuie programare (peste 2-3 zile) + dureaza ~ 10 zile aprobarea dosarului. Inca o informatie (un cost pe care nu l-am bagat in seama): majoritatea am impresia ca cer 'gaj pe autoturism' (VB cere). Costa 776k lei, nu e chiar neglijabil. subscriu si eu la cele spuse de vv... cu mentiunea ca la BRD gajul nu costa nimic (dar dobanda e mai mare)... deci trebuie intrebat in prealabil despre toate comisioanele si taxele, deoarece acestea difera de la o banca la alta ![]() |
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
QUOTE(AL @ 23 Dec 2004, 08:56) subscriu si eu la cele spuse de vv... cu mentiunea ca la BRD gajul nu costa nimic (dar dobanda e mai mare)... deci trebuie intrebat in prealabil despre toate comisioanele si taxele, deoarece acestea difera de la o banca la alta ![]() La BRD se percepe un comision de 4% pe creditul in EUR, CASCO obligatoriu la ASIBAN 2.6% din valoarea facturata a masinii. Nu m-i s-a spus nimic despre gaj. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
azi a venit loganul preference 1,4 luat prin credit in euro si casco ma costa 3,45% pe aici scria de 2,6% e o diferenta cam mare!!!cum e posibil??
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
AL |
![]()
|
![]() Member Group: Members Posts: 2.495 Joined: 8 July 02 From: Bucuresti ![]() |
cine ti-a zis de 3,45?....atat costa la ASIBAN daca faci normal, din initiativa ta.... daca ai credit BRD, asigurarea se incheie chiar la banca si este standard de 2,65% sau extinsa de 2,95% !!!.... intreaba la banca si spune-le ca tie asa ti-au spus de la dealer si tot asa apare peste tot in cazul altor persoane care au luat cu credit!!!...poti eventual ameninta cu OPC/ANPC pentru tratament discriminatoriu !
|
--------------------
Skoda
KAROQ
2019
- B-21-NEW
|
|
ursul-alb |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 585 Joined: 16 October 04 From: Iasi ![]() |
La credit EURO prin BRD asigurarea se incheie obligatoriu prin Asiban, varianta initiala e mediana (sincer, nu am intrebat daca se poate face si alta...), singurul lucru neinclus din ceea ce s-a discutat pana acum aici fiind vandalismul.
Procentul este de 2,6 % si se aplica la valoarea facturii emise de Dacia pentru masina (garantia extinsa vine pe factura separata, deci prin consecinta nu este supusa asigurarii). Asigurarea ASIBAN nu are fransiza (sau are, cota 0% fransiza ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 egee
- IS XX xxx
|
|
profex |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 8 November 04 From: Slatina ![]() |
Eu m-am asigurat la BCR asigurari.
La 8160 EUR valoare masina + 105 EUR alarma platesc 249 EUR pe an. Asta pentru ca am ales sa fac RCA tot la ei si am obtinut o reducere de la 293 EUR (calcul initial) la valoarea specificata mai sus. Am uitat sa precizez, am achitat integral masina (numerar). Eu zic ca merita. |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
- OT-04-*** Profex
|
|
Zetu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 633 Joined: 18 December 04 ![]() |
QUOTE(vv @ 16 Dec 2004, 15:31) Nu se ia in considerare, ai dat tu peste un agent tampit. Asa cum si eu am dat peste un agent tampit care mi-a zis ca nu se poate acoperi vandalismul la Asiban, a trebuit sa aflu de aici de pe forum ca ala era pe langa cu produsele firmei lui. Am impresia ca este o confuzie de termeni. Eu intelegeam prin vandalism daca cineva imi zgaraie masina cu cuiu ..sau daca imi taie rotile insa vandalism= distrugere, degradare sau aducere in stare de neintrebuintare a autovehiculului de catre un grup sau o persoana dintr-un grup care a actionat in timpul unei manifestatii, greve sau demonstratii si a fost inregistrat si confirmat de catre organele de politie sau pompieri. ![]() |
--------------------
NISSAN
QASHQAI 1.3 dct Tekna
2019
|
|
Tania |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 14 Joined: 4 January 05 ![]() |
Stie cineva care este cea mai avantajoasa firma de asigurare CASCO?
Multumesc |
--------------------
Dacia
Logan Ambiance 1.4
- inca nu le am
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th July 2025 - 17:29 |