TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
![]() ![]() ![]() |
TOTUL despre achizitionarea unui Logan, la ce curs, cind, creditare, Casco etc.
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
BOGDAN DSN |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 18 October 04 From: Bucuresti ![]() |
daca nu se face ceva sau sa se ia masuri contra Dacia tot degeaba scriu ziarele si televiziunile.
o fi vreo lege sa-i oblige pe cei de la dacia sa afiseze un anume curs care sa fie usor de aflat(de pe site,sau sa iei cursul bnr si sa adaugi un anume procent ceva transparent oricum)? Klaus stii ceva ? PS Felicitari Klaus pentru reusitele tale in combaterea celor de la Dacia. Poate da Domnu' si se schimba ceva si la noi ! |
--------------------
Toyota
Aygo
2006 - masina de servici
- fost posesor de DSN
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
OFF TOPIC
Dati-mi voie sa va spun ca de cata ori citesc un post de-al lui Klaus imi vin in minte versurile celor de la Marfar: "Am un prieten in Berlin/ Tot ce repara merge lin!" Propun sa-l numim in mod oficial pe Klaus "Prientenul nostru din Berlin"! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
G.R. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 266 Joined: 17 December 04 ![]() |
QUOTE(BOGDAN DSN @ 17 Feb 2005, 12:01) daca nu se face ceva sau sa se ia masuri contra Dacia tot degeaba scriu ziarele si televiziunile. o fi vreo lege sa-i oblige pe cei de la dacia sa afiseze un anume curs care sa fie usor de aflat(de pe site,sau sa iei cursul bnr si sa adaugi un anume procent ceva transparent oricum)? Klaus stii ceva ? PS Felicitari Klaus pentru reusitele tale in combaterea celor de la Dacia. Poate da Domnu' si se schimba ceva si la noi ! Solutia ar fi afisarea preturilor in ROL. Nu am vazut in nici o tara pe unde am umblat ca preturile sa fie afisate in alta moneda decat cea nationala. In mod special pentru un produs autohton. |
--------------------
Dacia
Logan 1.6 Preferance
- CV 03 XXJ
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Aseara a fost la stirile protv chestia cu acel curs dubios Dacia. Cei doi care isi asteptau masinile erau membri ai forumului?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
asybo2002 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 13 October 04 From: Bucuresti ![]() |
pai trebuie sa astepti sa apara legea, normele de aplicare etc. ... mai nasol e ca pana atunci scumpesc astia Loganul si cam pierzi....
|
--------------------
DACIA
Duster 4x4, 1.5 dCi
2010 Laureate
- B "Merge si asa" ... Drama sau inventivitate !?
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
tocmai am platit Casco pentru Logan
pun niste informatii pentru cine are nevoie. cota de prima anuala 2,5% din valoarea facturata a auto in euro coeficienti de multiplicare: -auto productie interna -1,4 -imobilizator (cheie cu cip) - 0,95 -franciza 0 - 1,15 -reduceri de fidelitate (client vechi, RCA la aceeasi companie, etc)- 0,9 -plata integrala pe un an -0,9 se mai aplica diversi coeficienti de reducere pentru: - parc mai mare de 2 masini - bonus pentru reiinoire fara evenimente - alarme simple - alarme cu GPS se mareste suma pentru: - utilizari in regim de taxi, scoala - masina ptr interventii rapide - rent-a-car echipamentele suplimentare (Cass, jante, etc...) au cota de 8% Omiasig |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ake @ 16 Feb 2005, 15:25) ![]() Ma rog, afaceristu' lu' Peste. Dupa cum vezi aceeasi miscare am facut-o si la avans. Sa fiu eu sanatos! (dar daca-mi dati voie, as vrea sa-mi bag picioarele in ele de banci, si de Dacia......, ca nici cu 20 de milioane in plus in buzunar nu era rau) ![]() Dute acum si schimba la loc, poate castigi ceva, macar 1-2 milioane.(numai ca nu cred ca mai e vre-o casa de schimb deschisa) |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Cand fluctueaza euro nu gasesti la nici-o casa sa cumperi. Poti doar sa vinzi. Cumpara cine trebuie!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Eu am dat avansul de 50.000.000, pentru diferenta fac un credit la BCR si masina o voi plati cash. Intrebare: o pot plati cand vreau eu sau trebuie sa astept sa ajunga la dealer?
|
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
POti sa o platesti cand vrei tu...numai ca poti pierde. Asta in functie de cursul euro.
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
streinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 February 05 ![]() |
QUOTE(m-power @ 19 Feb 2005, 16:28) esti sigur?...si eu as vrea sa platesc inainte cu o luna de a veni masina...dar dealer-ul mi-a zis ca nu se poate decat atunci cand vine...oricum am sa intreb luni la Vocea Clientului... This post has been edited by streinu: 19 Feb 2005, 17:07 |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,4
- provizorii
|
|
m-power |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 108 Joined: 9 December 04 From: Iasiington ![]() |
Eu am platit la inceput. Nu cred ca nu poti plati cand vrei tu...n-are sens. Fa scandal, ca altfel nu se poate!
|
--------------------
Dacia Logan
Ambiance
- IS xx DAM Daca nu aici...cand??
Daca nu acum....unde ???!? |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
streinu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 16 Joined: 3 February 05 ![]() |
QUOTE(m-power @ 19 Feb 2005, 16:28) Punctul 2f de pe spatele BCVN: in cazul platii cu acont, restul din pretul total al auto se va plati la livrerea acestuia., la cursul de schimb LEU/EURO stabilit de vanzator din ziua efectuarii platii. Clar...e ciudat modul asta de a lucra: vrei sa cumperi masina la pretul asta? Atunci semneaza ce spunem noi fara sa comentezi... |
--------------------
Dacia
Logan Preferance 1,4
- provizorii
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.468 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(streinu @ 19 Feb 2005, 19:44) Punctul 2f de pe spatele BCVN: in cazul platii cu acont, restul din pretul total al auto se va plati la livrerea acestuia., la cursul de schimb LEU/EURO stabilit de vanzator din ziua efectuarii platii. Clar...e ciudat modul asta de a lucra: vrei sa cumperi masina la pretul asta? Atunci semneaza ce spunem noi fara sa comentezi... Atunci semneaza ca tu cumperi la pretul din ziua cand vine masia(peste 2 luni) In timpul asta euro are toate sansele sa creasca. Asta e..... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
allcris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(streinu @ 19 Feb 2005, 20:44) Punctul 2f de pe spatele BCVN: in cazul platii cu acont, restul din pretul total al auto se va plati la livrerea acestuia., la cursul de schimb LEU/EURO stabilit de vanzator din ziua efectuarii platii. ............ Cursul de schimb LEU/EURO stabilit de vanzator din ziua efectuarii platii se refera la cursul BNR din ziua de luni pentru saptamana in curs.Asa ca daca ai fler poti sa astepti un curs favorabil in saptamana respectiva (cotatia BNR pentru Euro mai mare decat cursul dacia). |
-------------------- La cat ma pricep eu la fotbal,despre Valencia pot sa va spun ca sunt periculosi atunci cand au mingea.
-Jiji Becali ganditoru' lu' Steaua- |
|
jonnylow31 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 17 Joined: 3 February 05 From: Iasi ![]() |
cum mai, daca eu ma duc cu echivalentul a 6450 de euro, (in lei) si le zic (,) ca vreau sa-mi iau logan , nu se poate? tre sa dau 50 mil si apoi restul la livrare?
|
--------------------
vreau logan
.
- .
|
|
allcris |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 15 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Poti sa dai toti banii odata.Si e de preferat,pentru ca sti pe ce te bazezi.Ma refer la cursul de schimb. |
-------------------- La cat ma pricep eu la fotbal,despre Valencia pot sa va spun ca sunt periculosi atunci cand au mingea.
|
Sony |
![]()
|
allcris, esti sigur sau faci prespuneri?
Eu cand mi-am luat masina nu am putut sa platesc decat 50 mil si restul cand a ajuns la dealer. Nu poti sa astepti un curs favorabil deoarece daca nu o ridici in 7 zile se considera ca ai renuntat la comanda si pierzi avansul. |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 20 Feb 2005, 10:20) allcris, esti sigur sau faci prespuneri? Eu cand mi-am luat masina nu am putut sa platesc decat 50 mil si restul cand a ajuns la dealer. Nu poti sa astepti un curs favorabil deoarece daca nu o ridici in 7 zile se considera ca ai renuntat la comanda si pierzi avansul. Pai era cineva pe aici care zicea ca a dat jumatate din pretul amsinii la inceput si restul dupa. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
allcris |
![]()
|
QUOTE(Sony @ 20 Feb 2005, 11:20) allcris, esti sigur sau faci prespuneri? Eu cand mi-am luat masina nu am putut sa platesc decat 50 mil si restul cand a ajuns la dealer. Nu poti sa astepti un curs favorabil deoarece daca nu o ridici in 7 zile se considera ca ai renuntat la comanda si pierzi avansul. De exemplu eu am dat 100.000.000 lei,dar as fi putut sa o platesc integral in caz ca aveam toti banii.Referitor la cursul favorabil, este o chestiune de noroc.Exact in cele 7 zile poti sa-ti faci calcule.Uita-te la cursul BNR din saptamana care a trecut, comparativ cu cursul dacia (37.469).Diferenta a variat in intervalul [-1954 lei +557 lei].Asta inseamna ca joi cand cursul BNR a foat mai ridicat (38.026 lei) ai fi putut sa faci tranzactia ROL/EURO la un curs ceva mai favorabil in caz ca erai programat in saptamana care a trecut pentru ridicarea si plata integrala a masinii. |
|
Manuel |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
Corect, numai ca eu iau creditul in valuta, deci trebuie sa schimb din euro in lei la casa de schimb unde oricum cursul e mai mic decat cel al BNR. Odata ce iau credit in euro, nu inteleg de ce nu pot plati tot in euro, prin virament
![]() |
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(Manuel @ 20 Feb 2005, 16:04) Corect, numai ca eu iau creditul in valuta, deci trebuie sa schimb din euro in lei la casa de schimb unde oricum cursul e mai mic decat cel al BNR. Odata ce iau credit in euro, nu inteleg de ce nu pot plati tot in euro, prin virament ![]() Pentru ca astfel se pazeste Dacia de fluctuatia de curs. Lasa, ca de cand o sa ne bage astia euro o sa scapam de problema asta. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
Manuel |
![]()
|
Ba asa e. Intr-adevar, platesti la cursul DACIA de marti dar vinzi euroii la un pret mai bun (asta pentru cine are suma in euro).
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
St |
![]()
|
E cursul hotarat de BNR luni pentru marti.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
allcris |
![]()
|
Ai dreptate,dar problema principala era cea a zilei in care iti schimbi Euro,caz in care poti sa mai castigi ceva atat timp cat cursul dacia nu este fluctuant fiind stabilit marti pentru toata saptamana.
|
|
BogdanXX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 13 February 05 ![]() |
am si eu o problema .maine trebuie sa se duca taicamiu sa plateasca loganu integral . ce ziceti ? e bun cursu de saptamana asta sau sa mai astepte pana marti cand se schimba. poate sa fie mai bun cursu de saptamana viitoare , adica cel stabilit martia din cate am inteles eu din posturile anterioare .
nu ma ajuta nimeni ? ![]() |
-------------------- |
|
Manuel |
![]()
|
Doar mama Omida te poate ajuta. De unde sa stim ce curs va fi saptamana asta? Oricum, cursul Dacia de astazi e 37.469, pe la casele de schimb iti dau 35.800-35.900/euro. Daca ai lei, eu zic s-o platesti azi, daca ai euro... mai asteapta. E doar parerea mea... decizia iti apartine. Mentionez ca nu le am cu cititu-n bobi, cafea, lapte de mama so...take care.
|
--------------------
Opel
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(BogdanXX @ 20 Feb 2005, 23:47) am si eu o problema .maine trebuie sa se duca taicamiu sa plateasca loganu integral . ce ziceti ? e bun cursu de saptamana asta sau sa mai astepte pana marti cand se schimba. poate sa fie mai bun cursu de saptamana viitoare , adica cel stabilit martia din cate am inteles eu din posturile anterioare . Nu e cursul important ci ce masina iei. Daca ai noroc la masina, nu conteaza ca platesti 1,000,000 in plus la ea la inceput ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 20:05 |