350 000 km cu logan
![]() ![]() ![]() |
350 000 km cu logan
cristi.r |
![]()
|
||
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
megane
diesel
2006
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Se poate si o poza de ansamblu a masinii?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 Oct 2007, 15:21) e terminat ca bateriile 777 ![]() uite unu si mai tare dsc00325kz7.th.jpg asta face saptamanal Pamant-Luna cu oameni la capsuni. This post has been edited by sefu_alx: 24 Oct 2007, 15:54 |
--------------------
x
y
2009
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Shush @ 24 Oct 2007, 16:21) Si tot mai avea benzina. Moammaa ce putin consuma... |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
VolksWagen
Golf Mk4 Variant Highline
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Mah, 're-ati voi sa fiti cu fotoșopu' vost'... o clipa mi-a stat inima-n loc...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
sefu_alx |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 878 Joined: 2 February 06 ![]() |
![]() |
--------------------
x
y
2009
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
A mea nu e trucata ... jur
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
parpanel |
![]()
|
![]() Calator Group: Members Posts: 805 Joined: 11 March 05 ![]() |
Hai mah ca duce si mai mult.
|
--------------------
DACIA
Logan
2006 Ambition
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 24 Oct 2007, 18:03) ![]() ![]() ![]() Nu te supara, dar era evident ca nu-i reala poza, sau ca s-a lucrat din computerul de bord al masinii. Doar n-ai crezut ca sunt reali. Ma gandeam si eu, ar fi avut un rulaj zilnic de cateva sute bune de km, inclusiv duminicile, n-ar fi avut cand sa stranga atatia kilometri. Iti trebuie vreo cativa ani buni, nu ar fi avut timp din 2004 pana acum. Nu neg ca nu se poate ajunge la atatia kilometri, din moment ce am vazut Tico cu 733000 de km in bord, cu motorul segmentat la 600000, daca ii faci reviziile la timp. 350 de mii aia de care vorbea initiatorul topicului nu ma mira, ma mira mai degraba reactiile celor de pe aici, oameni cam nedusi cu taxiul. Sa se uite in bord la un taxi, de curiozitate, masina care nici nu merge extraurban. |
--------------------
.
.
.
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Daca masina ar fi din septembrie 2004, pana in septembrie 2007 ar fi trebuit sa faca cca. 9000 km/luna, luna de luna.
Asta e cazul ideal. Din Bucuresti pana la Madrid sunt 3200 km, pe drumul cel mai scurt. Deci 6400 dus-intors. La 2 drumuri pe luna inseamna 12.800. In aceasta situatie, vreo 15.000 km / luna nu e ceva deosebit. Asta ar insemna de fapt 24 luni. Deci de plauzibil e plauzibil. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
unEL |
![]()
|
![]() Loganist cu multi km. Group: Members Posts: 724 Joined: 5 August 07 From: in ultimul loc unde ai cautat ![]() |
Am 88.000 km din 27.08.2005
1,4 mpi ulei aral 5w40 la 60k facut distributia si pus duralube. Schimbat pompa benzina la 50 si ceva mii. Schimbat cauciucuri la 75k In rest nimic. Exceptie fac usoarele accidente ![]() Mai are cineva de aici rulaj mare ? Salutare |
--------------------
Dacia
LOGAN 1,5 DCI 85CP+
2008 Ambition
- CT 31 ___ Led & sound tuning.
|
|
drs007 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 43 Joined: 18 July 05 ![]() |
de ce se mira unii? am destui cunoscuti care fac tazimetrie cu loganuri si deja au 250 mii si 300 mii facute nici unul dintre cei 2 n-au schimbat distributia, in schimb la greu brate si bucsaraie, unul din ei schimbat pompa de benzina la 120 mii
|
--------------------
Logan abs plus 1,4
Logan abs plus+ AC 1,4 (fosta Ambiance vanduta)
2007 abs plus + AC
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
poate spui ca nu au schimbat setul motor ....cum "nu au schimbat distributia" ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
Mario_b |
![]()
|
![]() Membru Simplu Group: Members Posts: 625 Joined: 9 December 04 From: Craiova+Sibiu ![]() |
drs007, sa mor daca inteleg ce zice in semnatura ta....
![]() |
--------------------
'05 Dacia
Logan 1,6
Ambition
- MBM War is peace. Freedom is Slavery. Ignorance is Strength.
--->Logan Tuning Club Craiova<--- |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Tocmai ce am trecut si eu de 300.000km cu Dacia din semnatura acum vreo doua zile.
Totusi ma gandesc ca nu se pune pentru ca s-au schimbat vreo trei seturi intre timp, nu? ![]() Daca acel posesor de magnific Logan a facut kilometrii aia in mare parte pe drumuri mult mai decente decat la noi, consumabile de calitate si la timp, si basca mai sunt si facuti extraurban, eu sunt ferm convins ca pana si un Logan chiar si diesel n-ar avea de ce tusi. A facut unchi-meu cu o rabla de camioneta pe benzina vreo 200.000km extraurban, pana la o segmentare care s-a lasat la scurt timp dupa cu schimbare de set motor asta cu masina care jumatate din distanta asta mergea incarcata probabil peste limita din talon(trei sau patru sobe de teracota), deci in niciun caz menajata, si singurul lucru de mai de calitate care-l baga in ea era un ulei BP mineral, 15W40 daca nu ma insel. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(cristi.r @ 24 Oct 2007, 00:19) Ba nu, mai ! Ca se regenereaza !!! ![]() ![]() @tatapaun, ce facusi, fratie ? Dadusi bir cu fugitii daca ti-au mutat topicul la cafenea ? Nu mai postezi ? Pai e nevoie de un nebun sa arunce piatra si gata.. Motorul n-are nimic la 350.000km, dar restul....cum e restul? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
han_1.6 mpi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.273 Joined: 8 May 06 From: bucuresti ![]() |
pai daca faci 350 000 in 20 de ani clar ca apar ciuperci si alte minuni dar daca i-a facut in 2-3 ani ce sa fie cu restul ?
|
--------------------
dacia,ford,
logan,mondeo
- B-00-000 protejati biciclistii in trafic!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ma refer la articulatii, planetare, ambreiaj si alte piese care se resimt dupa nr. de km si nu dupa timpul trecut.
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
TheFastOne |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 18 Joined: 28 December 06 From: Brasov ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 25 Oct 2007, 09:43) Ma gandeam si eu, ar fi avut un rulaj zilnic de cateva sute bune de km, inclusiv duminicile, n-ar fi avut cand sa stranga atatia kilometri. Iti trebuie vreo cativa ani buni, nu ar fi avut timp din 2004 pana acum. Nu neg ca nu se poate ajunge la atatia kilometri, din moment ce am vazut Tico cu 733000 de km in bord, cu motorul segmentat la 600000, daca ii faci reviziile la timp. 350 de mii aia de care vorbea initiatorul topicului nu ma mira, ma mira mai degraba reactiile celor de pe aici, oameni cam nedusi cu taxiul. Sa se uite in bord la un taxi, de curiozitate, masina care nici nu merge extraurban. N-o sa ajunga nici un logan pe taxi la kilometri astia vreodata. Sa fim seriosi. Eu la 130 de mii am dat gata supernova, era prastie, solenzele cedau si ele la 130-140 definitiv. Definitiv in sensul ca nu mai puteai sa spui ca mergi cu o masina ci eventual cu o caruta, directie praf, ambreiaj praf, motor praf, tren de rulare praf.... Plus ca din cauza multiplelor accidente usoare sau mai putin usoare usile incep sa nu se mai inchida cum trebuie, sufla vantu pe te miri unde, etc.... Deci, sa nu exageram ![]() |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
- BV 11 WUW STOP ACCIDENTELOR ! Viata noastra are prioritate ! Nu mai eliberati permisele de conducere ca pe buletine !
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Ei nici chiar asa.. atunci ce sa mai zicem de daciile 1300 vechi cu sute de mii de km in bord? Asa orice masina ramane fara directie sigura dupa x km dar nu inseamna ca nu putem schimba un pivot, o bucsa, o treaba, si ca tre sa aruncam masina.. fie solenza, fie golf...
|
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Ma scuzi, dar golfu' de la 250.000 km incolo isi da drumul la motor si la articulatii...
Eventual cumparat din Vitan ![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nu stiu ce treaba ai tu cu golfu' meu. N-am zis ca asta n-ar ceda in acelasi ritm de exploatare cam pe la aceeasi kilometri.
De ce tot ce spun eu se interpreteaza ? Am zis ca nu rezista in nici un caz un logan 350 de mii de km in regim de taxi. Si vorbesc in cunostiinta de cauza. Putem schimba bucsi si pivoti, nici o problema, dar la un moment dat cand vezi ca masina inghite mai multi bani decat produce, inseamna ca nu mai poate fi utilizata pe mai departe nu ? |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
StefanT |
![]()
|
![]() STF - Special Tactical Force Group: Members Posts: 3.413 Joined: 19 April 04 From: Bucuresti ![]() |
Nu am zis nimic cu rautate, nici macar nu am vazut ca tu ai Golf, am dat exemplu prima masina care mi-a venit in minte. Sunt fan Golf
![]() Fiecare face cum vrea la urma urmei, dar eu sunt de parere ca daca imi iau o masina noua, in 3 ani se devalorizeaza mai mult decat as baga in pivoti sau bucse sau discuri de frana sau ce s-ar mai uza, chiar daca e la moda sa vinzi masina dupa 3 ani. Acuma, na, cine-si permite bravo lui, dar nu toti vor sa investeasca cine stie ce in masina. S-a putea sa vina si la noi moda in care sa iti faci casa misto si confortabil in loc sa ai masina cu 6 roti, si sa mai si pui ceva deoparte pentru o educatie de calitate a copiilor. Dar la noi multi isi schimba masina ca pe sosete, dar bani de pachetel, copii au 2 lei pe zi, si nu au parte de o educatie corespunzatoare. |
--------------------
Suzuki
GSX-1300-R
2008
- B'100'HAY Fan Reno 53379
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Nu m-am referit la tine ci la colegu' vijelie care s-a pripit cu raspunsul.
Al treilea aliniat era raspunsul pentru tine. Bineinteles sunt de aceeasi parere cu tine. Nici eu n-as da banii pe o masina noua din mai multe motive. 1. O masina adevarata noua costa peste 20-30.000 de euro. 2. Se devalorizeaza din ziua in care ai scos-o de pe poarta dealerului. 3. Nu-mi comvine mie sa ma cheme la revizii cand vor muschii lor si n-am nevoie de garantia lor. Imi fac singur reviziile si-mi cumpar consumabilele de unde sunt mai ieftine si pun doar originale. 4. Nu fac chiar asa de multi kilometri pe an incat sa merite sa-mi cumpar masina noua. Actuala ma satisface din toate punctele de vedere, si daca ar fi s-o vand acum as iesi in castig fata de cat am dat pe ea. This post has been edited by TheFastOne: 1 Nov 2007, 22:38 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(TheFastOne @ 1 Nov 2007, 21:45) N-o sa ajunga nici un logan pe taxi la kilometri astia vreodata. Sa fim seriosi. Eu la 130 de mii am dat gata supernova, era prastie, solenzele cedau si ele la 130-140 definitiv. Definitiv in sensul ca nu mai puteai sa spui ca mergi cu o masina ci eventual cu o caruta, directie praf, ambreiaj praf, motor praf, tren de rulare praf.... Plus ca din cauza multiplelor accidente usoare sau mai putin usoare usile incep sa nu se mai inchida cum trebuie, sufla vantu pe te miri unde, etc.... Deci, sa nu exageram ![]() Si tico-urile care au trecut de jumatatea de milion de kilometri, alea cum au ajuns la kilometrii astia? Au bagat aia bormasina sub tabloul de bord? Avand in vedere ca la o masina motorul cam cade ultimul, daca socotim un ambreiaj la fiecare suta de mii de km, suspensia refacuta cam la 50 de mii de km, nu cred ca te costa foarte mult sa rulezi cu respectiva masina, avand in vedere tarifele per kilometru. |
--------------------
.
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Ai vazut tu un tico pe taxi cu atatia kilometri ? Sau ma contrazici de dragul de-a ma contrazice ? Oricum nu era vorba despre tico, ci despre logan. Asa ca nu vad rostul argumentelor tale.
|
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Am vazut Cielo pe taxi cu 900 de mii de km in bord. Nu la noi, ci prin Cehia. Tico am vazut doar cu 733000 de km in bord, segmentat la 600 de mii, bine, nu facuse taxi, dar umblase Basarabia vreo 10 ani, si nu cred ca au pe acolo drumuri asa bune.
Pe taxi am vazut un Logan cu 200 de mii de km in bord. Ma gandesc ca daca Tico a rezistat, de ce n-ar rezista si Loganul? This post has been edited by Laurentziu83: 2 Nov 2007, 12:44 |
--------------------
.
.
.
|
|
TheFastOne |
![]()
|
Repet, este vorba de logan si nu de cielo sau tico. Chinezisme cum or fi ele, sunt destul de fiabile, dar povesti de-astea cu 733.000 la tico si cielo cu 900 de mii nu cred. Hai totusi sa fim seriosi.
Vrei sa spui ca taximetristii din brasov sunt cretini total de nu ajung cu masinile peste 150-200 de mii de km ? Get real ! Am vazut opel astra caravan adus din belgia cu 398.000 de km dar motorul ala nu mai avea compresie. Pistonele alea reuseau sa invarta arborele cotit doar datorita greutatii. Nu-ti spun si cum troncanea din toate incheieturile, si totusi n-a rulat prin gropile de pe la noi. Daca nici belgienii n-au grija de masini, nu mai stiu ce sa zic. Fusese masina de firma. This post has been edited by TheFastOne: 2 Nov 2007, 13:11 |
--------------------
VolksWagen
2004 1.9 TDI 131 CP
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 14:04 |