Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Markos |
![]()
|
||
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
||
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Cald. Pina la zero Kelvin mai e.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.036 Joined: 23 July 09 ![]() |
De joi pana luni se preconizeaza ninsoare.
![]() This post has been edited by Filip: 31 Jan 2012, 19:38 |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Welcome to Texas!
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ca sa pot dormi linistit. La bampor se exista elice de iarna >
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(Filip @ 31 Jan 2012, 19:35) De joi pana luni se preconizeaza ninsoare. ![]() Si sa vezi cioroii cum se pisa pe ei de frig, se-mbraca-n pulovere, isi pun fulare la git si toate astea pentru ca a ajuns termometru' la 20 de grade Celsius. Been there, done that! ![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE După patru zile în care a muncit fără oprire, Emil Boc a reușit să deszăpezească Audi-ul blocat de nămeți pe A1. De joi până acum câteva ore, premierul a dat cu lopata în jurul mașinii, cu toate că televiziunile plecaseră de mult din jurul său. „M-am riscat puțin joi, când am început dezăpezirea Audi-ului Q7. E, totuși, o mașină cam mare pentru forțele mele, dar nu mai puteam da înapoi. Erau prea multe televiziuni de față, am apucat deja să mă laud că am experiență la lopată, practic am fost condamnat să continui până azi operațiunea de deszăpezire”, a declarat Emil Boc. Acesta a dat vina pe consilierii săi, cărora le-a cerut expres să-i găsească un Tico pe care să-l deszăpezesc, nicidecum o mașină mare, precum Audi Q7. „Probabil totul s-a vrut o glumă din partea lor, însă, sincer vă spun, n-am gustat deloc gluma. Un Tico îl deszăpezeam până vineri seara, aveam și eu week-end-ul liber, dar așa, am muncit ca disperatu’ timp de 4 zile. Sper măcar ca proprietarul Audi-ului să aprecieze efortul pe care l-am depus”, a adăugat Emil Boc. |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Trebuia sa-mi zica mie, i-l puneam la dispozitie.
![]() |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Radem glumim... da io' la 00:00 plec la Bistrita.
Domnu' Biggy, mai ma intorc sau raman vre-o saptamana priponit? Sa stiu dracu sa umplu portbagajul ascutitorii... |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.751 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE Atenție: Va fi emis cod galben de "fenomene meteo periculoase" Meteorologii vor emite pentru perioada următoare cod galben pentru "fenomene meteo periculoase" în mai multe județe, avertizare care va fi menținută cel puțin până vineri la prânz, subiectul fiind discutat în ședința de miercuri a Guvernului, au declarat agenției Mediafax surse oficiale. Ministrul Mediului, Laszlo Borbely, a prezentat Guvernului o informare privind situația meteo și perspectivele pentru zilele următoare, concluzia fiind că este necesar să fie emis cod galben de "fenomene meteo periculoase" cel puțin până vineri la prânz, au arătat sursele citate. La începutul acestei săptămâni, meteorologii au emis o avertizare cod portocaliu de ger, valabilă până vineri, 3 februarie, pentru Moldova, Muntenia, Oltenia, Transilvania, Maramureș și Dobrogea, unde temperaturile minime vor fi, în general, între -27 și -17 grade. Totodată, meteorologii au emis o avertizare cod galben pentru același interval, valabilă pentru Crișana și Banat, unde noaptea temperatura va coborî sub -10 grade. Dupa teoria constipatiei a lui Alydor vs judetele, din surse andercorver de la inmh si o agentie de presa, cica o sa fie mai naspa decat a fost saptamana trecuta. Deci tineti aproape. This post has been edited by IRONICK: 1 Feb 2012, 19:20 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Markos |
![]()
|
Io stiam despre fenomene meteo extreme, nu "periculoase'. Iar a tradus Borbely aiurea din maghiara.
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
QUOTE(Altis @ 1 Feb 2012, 16:53) Radem glumim... da io' la 00:00 plec la Bistrita. Domnu' Biggy, mai ma intorc sau raman vre-o saptamana priponit? Sa stiu dracu sa umplu portbagajul ascutitorii... Si io trebuie sa ajung maine undeva pe langa Craiova, p-acolo e de bine? Curtea de Arges, Rm. Valcea... La Rucar e foarte frig... da' de nins, nici vorba. |
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
Ake |
![]()
|
![]() Morderator Group: Moderatori Posts: 1.040 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu am auzit un zvon ca e posibil un cod rosu de ninsori.
AccuWeather preconizeaza pentru sambata si duminica ploi, ai nostri (INMH) inclina catre ninsoare de joi pana duminica inclusiv. |
--------------------
(si) Dacia
Logan
Laur.1.4 "Desteapta-te Romane! Traiasca capra vecinului! "
(citat dintr-un sticker auto) |
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.235 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
Ma mai uitam si eu pe AccuW., dar am vazut c-o dau in bara destul de des, am renuntat, ma mai uit la asta.
This post has been edited by maho: 1 Feb 2012, 18:26 |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bmwh548 @ 1 Feb 2012, 17:14) Crezi ca nu trage 5 kg de salam si 10 paini? Si la asta chiar vreau sa ma duc, se pare ca mergem cu snowmobilele pe amenajare. Pusca mea, am canistra, lanturile, lopata, apa deja in masina, iau sanwichuri si dulciuri si aia e. QUOTE(BZN @ 1 Feb 2012, 17:19) Si io trebuie sa ajung maine undeva pe langa Craiova, p-acolo e de bine? Curtea de Arges, Rm. Valcea... La Rucar e foarte frig... da' de nins, nici vorba. Azi pe A1 s-a circulat normal. A fost Zeus (nu, nu Basescu, am si eu Zeusul meu personal) pplecare la 5-6, la 11-12 era inapoi, cu 1-2 ore state la Pitesti. This post has been edited by Altis: 1 Feb 2012, 19:27 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Domnul Jurca se incumeta sa ne mai faca o prognoza ?
E rost de viscol ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
a mai facut una si nu ti-a fost de ajuns ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
Tocmai de aceea l-am si rugat !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
l@u |
![]()
|
esti masochist ?
![]() |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Ampt |
![]()
|
As vrea si eu sa aflu !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
joi si vineri ninge la fel ca data trecuta , doar ca e frig
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De fapt se anunta cod ROSU de ninsoare dar pt public va fi cod portocaliu, pentru a nu crea panica. Cica se recomanda aprovizionarea cu alimente, transporturile vor fi ingreunate o perioada.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ce pot să vă spun "din surse sigure" (cum spun jurnaliștii), este că la CFR s-a dublat numărul de oameni pentru tura de intervenție și deszăpezire.
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
tu crezi ca se da asa usor cod rosu la ai nostri? , miram-as poate un portocaliu cred ca s-ar impune
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
l@u |
![]()
|
valeu ! s-a umplut topicul de clone Jurca !!!
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 00:41 |