Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Shush |
![]()
|
||
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|||
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu-l afecteaza pe el, nu se duce nici pina la piine. Altis e pus pe globetrotterism.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
sper pina marti sa dea astia drumu la DN1 ca sa ajung la munte
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Ampt @ 1 Feb 2012, 21:10) Altu' care aberează când vine vorba de d-astea. Dacă pe anumite componente ale macazelor (nu știu care, că nu lucrez la CFR) se strâng 5 mm de zăpadă, nu mai funcționează; dacă zăpada pe șină este mai mare de 40 cm, locomotiva deraiază. Ca să nu mai zic de muncitorii care curăță macazele, că stau 8 ore în gerul ăla. Tu ai rezista măcar o oră? Așa că las-o mai moale cu făcutul de râs ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Ampt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.597 Joined: 25 July 10 From: București ![]() |
|
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
2000/Rapsodie/Laureate 1,5 dCi 75 CP, Euro 5/2011 Este mai ușor să previi, decât să remediezi !
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
lasa-l,cosmine,ca-i mititel si nu stie..ideal ar fi sa gandim inainte de a 'vorbi'..vorba ceea '25 de bice la kru altuia'..
This post has been edited by iulia_boris: 1 Feb 2012, 21:53 |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In patria noastra ninge dinainte sa se construiasca gara filaret. In anii '70, cind traficul feroviar era de 100 de ori mai intens, zapezile mai mari si liniile mai multe, repunerea in functiune a triajelor si garilor dura ceva mai putin. De deraiat tren pe motiv de zapada pe linie n-am auzit. o fi fost, nu stiu eu. Stiu ca se trimitea cite o locomotiva cu plug pe liniile expuse.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
Mă întreb, oare Transsiberianul, construit intre 1891 si 1916, tot atâtea probleme are ?!
Pe unde trece mărfarul ăsta, nu cred că mai are rost sa amintesc ! Oare acolo zăpada este mai mare de 5 mm sau sunt altfel de macaze ?! ![]() 1 Feb 2012, 22:01: QUOTE(corbex @ 1 Feb 2012, 21:56) E vanduta de mult la fier vechi, s-au luat mici si bere pe ea ! ![]() This post has been edited by Ampt: 1 Feb 2012, 22:01 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(Ampt @ 1 Feb 2012, 21:50) În țările alea unde ninge mult, macazele au sistem de încălzire. Și la noi sunt sisteme de încălzire, dar se strică des. La ultima zăpadă, s-a ars transformatorul din Gara de N. care le alimenta. QUOTE(corbex @ 1 Feb 2012, 21:56) Câți lucrători avea CFR-ul atunci și câți are acum? ![]() QUOTE(corbex @ 1 Feb 2012, 21:56) Mă faci să te-ntreb: în ce lume trăiești? Detalii aici. Legat de plug, poate înainte așa se făcea, dar acum nu se mai face (le-au casat pe toate). L.E.: Ampt, gândește puțin. Macazele de atunci nu erau controlate de calculatoare ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Feb 2012, 22:02 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
corbex |
![]()
|
In iarna 88/89, cind s-a inregistrat record de temperatura negativa (-37 la miercurea ciuc sau Gheorghieni), eram in rapidul Bucuresti-Baia mare, chiar in noaptea si zona cu pricina. Am ajuns la destinatie fara intirziere. De asemenea era zapada cacalau, peste tot.
@cosmin_2300: domnule draghe, eu vorbesc despre chefere, pe cind el exista, nu despre ugerul la care sug o multime de nemernici. Dupa cum se poate citi si in post, ma refer la anii '70. This post has been edited by corbex: 1 Feb 2012, 22:10 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Ampt |
![]()
|
QUOTE(Ampt @ 1 Feb 2012, 21:59) QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Feb 2012, 22:01) Q.E.D ! 1 Feb 2012, 22:08: QUOTE(cosmin_2300 @ 1 Feb 2012, 22:01) Nu erau "controlate" de hoti, poate vrei sa spui ! Cred ca nu mai dureaza mult si or sa fure si sinele, ce sa se mai "incurce" cu cablurile ! This post has been edited by Ampt: 1 Feb 2012, 22:08 |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(corbex @ 1 Feb 2012, 22:03) @cosmin_2300: domnule draghe, eu vorbesc despre chefere, pe cind el exista, nu despre ugerul la care sug o multime de nemernici. Dupa cum se poate citi si in post, ma refer la anii '70. Aici sunt de acord cu tine. CFR Marfă nu are ce transporta (deși are cele mai mici prețuri), pentru că nu participă la licitații ![]() QUOTE(Ampt @ 1 Feb 2012, 22:04) Pe lângă ce fură hoții (să nu mai zic de parazăpezi, că dispar la maxim 24 de ore de la montaj), actualele macaze din Gara de N. sunt SH (da, SH!) și nu sunt făcute pentru temperaturile din RO (implicit, zăpadă multă). Sistemul de încălzire a fost montat ulterior. Să mai zic de prima iarnă după ce le-a montat, când a "înghețat" (adică a devenit prea vâscos) uleiul în cele hidraulice? ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 1 Feb 2012, 22:15 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Ampt |
![]()
|
Traiasca S.R.L-ul care a castigat licitatia !
Parca vad motivarea din partea lor : nu era trecut in Caietul de Sarcini temperatura la care ar fi trebuit sa functioneze ! |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Cosmin cfr-ul cara din gara in gara, ca sa ajunga marfa pe raft trebuie incarcata/descarcata de 2 ori in camioane si se pare ca aceasta operatiune depaseste costurile transportului pe sosea.Pentru cei ce au infrastructura pana in curte (de exemplu combinatul Galati care descarca direct in benzile transportoare) si care au volum mare de marfa este profitabil,pentru ceilalti nu.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(corbex @ 1 Feb 2012, 21:15) Stii cum e aia "clientu nostru..." S-a anuntat oficial ca e inchis drumul pana acolo? NU! Deci reprezentantu firmei trebuie sa se prezinte. Altfel, cine merge cu RATB-ul si isi plateste benzina? Mi-am facut provizii pentru 2-3 zile, cum spuneam mai sus, masina e pregatita, ce-o vrea D-zeu acum. Oricum, pe mine ma ingrijoreaza ca n-am putut sa dorm si parca vad ca stau pe rau pana maine pe la 3-4. La ora aia o sa am energizante, cola si cafea in mine sa ridic masina peste nameti! This post has been edited by Altis: 1 Feb 2012, 22:26 |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 1 Feb 2012, 22:21) Atunci explică-mi, te rog, de ce TOATE celelalte companii private au comenzi de nu fac față. Ca exemplu, SERVTRANS angajează constant mecanici de locomotivă, pentru că nu fac față comenzilor. L.E.: Altis, poate-o să o iei ca pe o glumă, dar (dacă poți) ia-ți și-o rezervă de benzină la tine și fă plinul în fiecare oraș mare. Acum vreo 3 ani am rămas blocat câteva ore între Urziceni și Slobozia că s-a răsturnat un TIR și pentru că aveam rezervorul plin am așteptat fără stres (aveam combustibil pentru cel puțin 24 de ore de funcționare a motorului). This post has been edited by cosmin_2300: 1 Feb 2012, 22:31 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Gata ma. Trageti linie. Sunteti mai rai decat romeodr
![]() _______________________________________ La Cluj ce cod e? |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cosmin, cand plecam pe amenajari, nici vara nu ne lipseste canistra. In general eu o am pe aia mica, dar plecarile astea m-au facut sa o ancorez pe cea metalica in portbagaj
![]() Merci de sfat oricum! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Ampt |
![]()
|
@Altis : Drum bun si fara peripetii !
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova / Logan ph2
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-a parut bine ca ne-am cunoscut. Cu bine, omule
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
l@u |
![]()
|
cosmin vream sa iti raspund dar nu vreau sa-mi taie vreunul cauciucurile la vara prin C-ta
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
Altis |
![]()
|
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
kxz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 618 Joined: 5 November 10 From: Cuiul de la harta. ![]() |
cfr marfa merge cu viteza melcului. un vagon trimis din botosani cu mobila, a ajuns la timisoara dupa 9 zile. nici in cele mai negre vise nu s-a gandit proprietarul ca va dura atat. plus ca am inteles ca se fura ca in codru. e si normal cand vagoanele incarcate stau uitate pe linii cu zilele, pana se gaseste o garnitura la care sa le cupleze.
|
--------------------
Dacia 1410
/
Opel Corsa --------------------
Și-oricât de-ngustă o fi calea Oricâte piedici m-or lovi din greu Eu sunt stăpânul sorții mele Sunt căpitanul sufletului meu. |
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Plm... daca lua mobila in cârcă si o lua la pas... ajungea mai repede in Timisoara decat trenu.
Oricum... nici nu astea pasagere nu mi-e rusine. Constanta - Mangalia (40 de km, maxim) ii face intr-o ora, oficial. Neoficial face cam 80 de min ![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
l@u |
![]()
|
personal badie , ce sa-i faci !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Iulikk |
![]()
|
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
l@u |
![]()
|
pa susea !
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 01:39 |