Ningeee...
![]() ![]() ![]() |
Ningeee...
Iulikk |
![]()
|
||
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
|
||
--------------------
Autoturism
visiniu
- CT ?? XXX
cu roti Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|||
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Tucson
JM
- .
2007 Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
Am tras mai multe sesiuni stiintifice in parcare la mall. Prima data am crezut ca dupa apasarea butonului ala, desece, o sa-l vad pe dracu'. Da' surprinzator, nu l-am vazut.
Pe strazi nu fac prostii, nu-i frumos. ![]() |
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Daca nu pleci si tu pe la 4 prin delegatii ca mine...
Brusc, ti s-ar parea frumos! Cred eu! ![]() Da ma, chiar! Parca grecu' imi zicea ca nu e bine sa ma dau cu frana de mana ca imi las plasticele pe marginea drumului. Uite ca atunci cand stau cuminte mi-o fur. Asta e verificata la mine, daca merg ca idiotul, n-am nici pe dracu', cand sunt ultra prudent, ori gasesc masina lovita in parcare, ori mi-o da unu la semafor, ori, vezi cazul de azi, fuge de nebuna in troianul betonat... ![]() This post has been edited by Altis: 10 Feb 2012, 18:54 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu astept cu nerabdare portia de nisnsoare care vine , sigur iar paralizeaza sudul , se pare ca , cantitatile de zapada vor fi mult mai mari decit data trecuta
|
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
- B 07 BGY
2024 din subteranele Bucurestiului
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
- B 696 BUL
2016 Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.182 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
eu spun numai adevarul
![]() |
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
|
--------------------
-
-
- -
-
|
|
bygy007 |
![]()
|
deja cred ca va fi cod portocaliu spre rosu pe sud , sa vedem de miine in colo
Attached thumbnail(s) Untitled.jpg ( Size: 221.99k ) Number of downloads: 329 |
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
Altis |
![]()
|
Je, dupa ce azi am ramas de 2 ori prins in "cesti" de gheata de 25-30 de cm. am decis sa imi iau un tarnacop!
Pe de o parte, in ciuda celor ce am scris mai sus mi-e mila de masina ca sa vincu viteza in ele, pe de alta sa vezi injuraturi, pungi de sare turnate si uitat lung dupa binevoitori sa scot masina. This post has been edited by Altis: 10 Feb 2012, 19:38 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Pentru Golf-ul Mexic ce se preconizează, domnu' Jurca?
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Sa pui lanturi si sa ai lopata si nisip la bampor ca nu se stie doar " Iarna nu-i ca vara" zicea un mariner
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
2003 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
Mai Jurca forumului, cum plm poti sa astepti cu nerabdare o ninsoare cand inca sunt oameni blocati in case fara curent ,caldura si mancare ?
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce-i pasa el ca,cartitza sade la subsol nu-l ninge lui ii e frica numai de ploaie sa nu se inundeze
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
l-as duce intr-un sat dintr-ala izolat sa vad cu cata nerabdare asteapta el ninsoarea.
|
--------------------
Land Rover
Freelander
-
Td4, HSE
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
@Markos Stai flexat . La cat e de carcotas fuge si crivatzul de el
![]() This post has been edited by bion: 10 Feb 2012, 20:09 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
bygy007 |
![]()
|
leule la sfirsitul saptaminii trebuie sa fac un drum pina la slobozia si tare mi-e frica ca nu il pot face daca vine iar zapada , autoritatile sint total depasite , am vazut si eu marti cum batea vintul si in ce hal putea sa fie
|
--------------------
RENAULT
- B 07 BGY
|
|
bion |
![]()
|
Iaca aparu Victoras
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Am fost si io eliberat din nameti.
1.JPG ( Size: 655.68k ) Number of downloads: 344 2.JPG ( Size: 815.04k ) Number of downloads: 342 3.JPG ( Size: 846.23k ) Number of downloads: 325 4.JPG ( Size: 810.84k ) Number of downloads: 324 Si-am gasit magazinele pline 5.JPG ( Size: 626.57k ) Number of downloads: 195 6.JPG ( Size: 816.63k ) Number of downloads: 145 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
Altis |
![]()
|
Shtt!
A facut pictoras tunel pana la cablu de net! Attached thumbnail(s) Untitled.png ( Size: 2.79k ) Number of downloads: 137 |
--------------------
Tucson
JM
- .
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
He's alive, drunk, but alive
![]() ![]() |
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Fomisti sint nene, Buzoienii!
Bioane, marturii directe duc catre convingerea ca femeile pe care le-a cunoscut il apreciaza ca cel mai bun condiment din viata lor. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
bion |
![]()
|
E ei fomisti dar n-a mai ajuns tirurile din Spania, Italia si Jermanica sa umple rafturile si din productie proprie numai hrean
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
- TM54
|
Victoras2001 |
![]()
|
Acum sincer. Sa traiasca autoritatile. Toate TIR-urile erau oprite la intrarea sau la iesirea din oras. Chit ca se circula ok. Si chit ca nu se mai anuntau zapezi.
Iar la noi in catun era o masina de jandarmi care a blocat drumul DOUA ZILE FARA CA IN ACEST TIMP SA CADA VREUN FULG. "Decat" ca n-a vrut pola la aia de la DJ-uri sa trimita o ceva care sa deszapezeasca. Iar primarul nostru drag care-mi cere mie bani de impozit, nici n-a avut de gand sa apara prin zona. Asa ca am pus bani, care am avut chef, si-am platit un agarici mort de beat care a mai dat o cupa-n stanga si una-n dreapta, sa ne putem misca cat de cat. |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
|
|
Filip |
![]()
|
![]() Forumist Group: Members Posts: 3.042 Joined: 23 July 09 ![]() |
Ala de pe escavator era beat?!
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna 1 1.6 16v, Nubira 1.6 16v, Astra G 1.4 16v
1998 ,1999, 2006 Fara Dacie viata e pustiu.
|
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa se faca dezapezirea pe banii judetului? Lasi satele asa, chemi trei antene si santajezi guvernul. Care nu se ocupa. Da' avem autonomie locala. Aia doar sa nedea bani, nu se se uite peste gard cum ii cheltuim.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 22:31 |