ploua in portbagaj
![]() ![]() ![]() |
ploua in portbagaj
canea_dragos |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|||
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
pune furtunul cu apa pe ea ca trebuie sa intre...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Un silicon bun pentru auto este acesta: http://www.denbraven.ro/dbr/ro/prez_produs...%20Sealant'
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
canea_dragos |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 660 Joined: 13 April 09 From: Bucuresti ![]() |
ieri a plouat serios...azi m-am uitat in portbagaj...era complet uscat...asa sper sa ramana de aici in colo:)
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
ovidiu87 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 593 Joined: 18 March 08 From: Resita ![]() |
pentru cei ce mai aveti probleme cu apa in portbagaj, incercati sa udati aripa stanga spate cu apa multa si va uitati la gura de ventilatie din portbagaj.La mine azi dupa indelungi cautari am descoperit.se prelinge apa printre aripa si spoiler(pe exterior) si intra fix prin gura aia de ventilatie.dar intra calumea daca torn un bidon de 5 l de apa pe suprafata aripii, ~1,5 l de apa intra in portbagaj
Cand e cald o sa desfac spoileru si o sa sigilez gaura aia de jur imprejur , sau caut o solutie sa o salvez dar sa nu mai intre apa... Bafta. |
--------------------
Dacia
Solenza Rapsodie
2003
- Numar de Caras "In aceasta lume nimic nu este sigur in afara de moarte si taxe"
|
|
canea_dragos |
![]()
|
in cazul meu nu intra pe acolo deloc deoarece am noua acea gura de ventilatie ci pe la surubul de la sus de la balama...momentan de cateva zile de cand tot ploua nu a mai intrat apa...asa sper sa ramana de aici in colo!
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
provirus |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 5 November 07 ![]() |
pt canea_dragos
......surubul de balama comunica in interior astfel incât apa sa se poate prelinge in portbagaj, via contraaripa? am vizualizat locul, fără să dau nimik jos -e curat fara mizerii-depuneri-etc, si nu reusesc sa inteleg de unde ajunge apa pe contraaripa!!! |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 Confort 1.4 MPI
- bn 03 xxx
|
|
CIPTUNING |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 891 Joined: 22 November 05 ![]() |
Sigur sub acea tablita, in partea dinspre exteriorul masinii, nu este o gaura ce corespunde cu locul din spatele corpului centurii de siguranta?
Attached thumbnail(s) indhuvgfgex.jpg ( Size: 92.92k ) Number of downloads: 759 |
--------------------
SLZ
SCALA
- BZ 04 XLZ "Religia-o frază de dânșii inventată
Ca cu a ei putere să vă aplece-n jug" Eminescu- Imparat si proletar ;) |
|
canea_dragos |
![]()
|
un prieten care m-a ajutat mi-a zis ca pe la acel surub apa intra in masina si ajunge in contraaripa...cand am dat tablita jos nu am vazut nici o gaura cu exceptia celei in care era insurubat surubul de la balama...se vedea doar sudura unde erau imbinate aripa cu santul unde se scurge apa si cred ca si plafonul...imbinarea este facuta exact pe santul unde se scurge apa...imi pare rau ca nu am mai facut poze...dar m-am grabit ca aveam ceva treaba atunci si nu am stat langa el mult
eu am asistat doar la desfacerea tablitei din partea dreapta cand a fost data jos deoarece am avut ceva treaba si am lasat masina prietenului care a desfacut tablitele si m-am dus s-o iau cand a terminat |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
Wr3tch |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 4 July 10 ![]() |
salutare! imi intra apa in stanga fata si dreapta uneori, depinde de pozitia in care o parchez. Gasesc apa pe cheder jos(sub boxa) se scurge pe mocheta .. si tot asa ... nu stiu ce sa`i mai fac. A mai patit cineva ?
Pe la luneta m`a speriat .. dar macar stiu de unde e si o dau jos saptamana asta |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
cheder de logan montat la usi .
|
--------------------
Dacia Super Nova
Opel 1.7 CDTI , Audi Q7 , GPS wayteq x950btfm
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
canea_dragos |
![]()
|
mie si acuma imi intra foarte putina apa pe la surubul de la balama din dreapta banuiesc...apa o gasesc in contraripa dreapta...am pusa o carpa acolo care se uda putin a o ploaie serioasa...daca e parcata sub un copac si de bot in jos nu intra deloc
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
ramsen |
![]()
|
![]() My Solenza Group: Members Posts: 3.368 Joined: 15 May 08 From: Pitesti - ARGES ![]() |
QUOTE(Wr3tch @ 4 Jul 2010, 15:28) salutare! imi intra apa in stanga fata si dreapta uneori, depinde de pozitia in care o parchez. Gasesc apa pe cheder jos(sub boxa) se scurge pe mocheta .. si tot asa ... nu stiu ce sa`i mai fac. A mai patit cineva ? Pe la luneta m`a speriat .. dar macar stiu de unde e si o dau jos saptamana asta ti-am trimis un PM dar nu cred ca il poti citi ca nu ai postari...apa in fatza verifica aerisitoarele de scurgere a apei de sub usa... |
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
Wr3tch |
![]()
|
astazi am curatat aerisitoarele de scurgere de sub usa ... a iesit la inceput pamant asa ... apoi noroi ... sper sa numai intre apa in ea. Credeti k mai trebuie sa pun in spatele boxei punga ? am vazut k vorbeati de acea punga intr`un alt topic
This post has been edited by Wr3tch: 8 Jul 2010, 19:58 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
djasu82 |
![]()
|
![]() MEMBRU DACIA CLUB Group: Members Posts: 11.714 Joined: 26 December 06 From: Bucuresti ... ![]() |
vezi ca daca ai trase firele de difuzoare prin orificiile din tocul usilor se prelinge apa in interior pe fir asa de frumos ... te convingi cand vei pune furtunul pe interior pe langa aripa langa parbriz.
In spatele difuzorului se pune punga asta e protejezi bobina difuzorului de apa. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
Wr3tch |
![]()
|
am inteles ... dar nush ce sa`i mai fac.. masina am avut`o de vanzare numai din cauza asta, logan am vrut sa`mi cumpar si daca nu o rezolv cumva o vand ... crede`ma e buna din toate pct de vedere pt o solenza, dar apa m`a dat peste cap.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
dede_alex_87 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 128 Joined: 27 August 08 From: Rm. Vilcea ![]() |
schimba chederul la haion, aceeasi problema am avut-o si eu si dupa ce l-am schimbat totul bine
iar pe fata, ridici capota, scoti protectia de plastic care o strabate iei un betigas de pe jos si scoti toata mazga de frunze si mizerie din furtunasele de scurgere, le vei observa usor:) This post has been edited by dede_alex_87: 9 Jul 2010, 08:40 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003
|
|
Wr3tch |
![]()
|
alea nu sunt infundate .. pe spate schimb chederul` zilele astea ... pe la usi imi intra apa, dar acum n`a mai plouat...astept sa ploua sa vedem daca mai intra k am mai desfundat yo ceva scurgeri
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
canea_dragos |
![]()
|
eu nu am avut niciodata problema cu apa prin usi si am acea folie rupta in dreptul boxelor...in schimb am mici probleme pe la hayon...din cand in cand mai baga putin apa de o gasesc in contraaripa dreapta...inca nu i-am dat de cap exact pe unde intra...doar banuiesc surubul de pe dreapta de la hayon
This post has been edited by canea_dragos: 9 Jul 2010, 17:54 |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
djasu82 |
![]()
|
si eu care credeam ca doar in super nova intra apa
![]() Eu unu am taiat chederul in trei locuri pentru a se scurge apa care se prelinge de sus pana la baza usilor. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
ramsen |
![]()
|
si acum sa va dau pe spate...la mine nu intra picatura de apa in masina...nici pe la usa nici pe la hayon...de ce???este mult de scris...
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Si a mea a trecut testul si anul acesta. Dupa ploile din ultimele zile nici o picatura. Nici nu i-am facut absolut nimic.
|
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
ramsen |
![]()
|
la usii am desfunda aerisitoarele ,la hayon i-am bagat peste tot silicon la chederul lunetei...inclusiv pe la acele gaurele de scurgere a apei din coltul lunetei...in rest este ok...o am asa cred ca de 1 an jumatate si nici o picatura de apa in masina
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
canea_dragos |
![]()
|
poi nici eu nu am probleme cu apa in afara de portiunea din contraaripa dreapta
sunt mai mult ca sigur ca problema este de la surubul care tine balamaua hayonului, cel de sub acea tablita daca masina este de spate lasata sau de patea stanga mai in jos cand ploua gasesc putina apa in contraaripa dreapta(cat se se ude putin carpa de acolo), daca e lasata de bot in jos sau drept nu intra pic de apa cred ca o sa mai desfac acel surub sa-i bag niste silicon apoi sa-l strang la loc |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
ramsen |
![]()
|
corect...asa si trebuia de la inceput sa faci
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004
- Inca o mai DETIN
|
|
djasu82 |
![]()
|
la mine la sn intra pe la suruburile care tine bordul si dau in compartimentul aeroterma si pe la garniturile de la aeroterma din compartiment in habitaclu.
Am dat jos pus silicon negru de garnituri si am stopat intrarea apei. Pe la usi intra daca sunt burdufurile de la usi sparte taiate. |
--------------------
Dacia Super Nova
1999 / 2003 / 2008 /2011
- nnn
|
|
canea_dragos |
![]()
|
am sa fac saptamana asta...cred :-D
|
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
canea_dragos |
![]()
|
astazi dupa-masa la Ploiesti a plouat cu galeata vreo ora...dupa m-am dus repede sa vad ce helesteu s-o mai fi facut in masina
am avut placuta surpriza sa gasesc portbagajul uscat complet masina e parcata de bot in jos si putin spre dreapta lasata, astfel apa nu a mai intrat pe la surubul din dreapta ce tine balamaua de la hayon...sa vad cand o fi sa-l desfac sa-i bag putin silicon |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
canea_dragos |
![]()
|
Revin cu o noua problema: baga apa pe la usa de la sofer exact in dreptul boxei, mai exact pe la coltul boxei, cea spre motor nu spre usa spate.
Gasesc mereu apa pe cheder in colt, cu usa inchisa este cam sub boxa. Cineva mi-a zis ca pe la coltul triunghiului oglinzii cu chederul geamului e un mic luft si pe acolo intra. Chestia e ca intr-adevar, la usa de la sofer este un luft de juma de cm, se vede binisor gaura, cu geamul lasat daca apas usor pe cheder cu degetul se vede foarte clar, in schimb la usa din dreapta chederul geamului este mai lung, si nu exista acel luft, chederul intra sub triunghiul oglinzii, pe cand la usa de la sofer abia ajunge pana in dreptul triunghiului. As incerca sa pun silicon, dar e cam nasol de pus acolo, mai ales ca trebuie cumva fixat si nu e nici loc, nici de ce sa-l fixez ca poate pica in santul geamului. La hayon iara am gasit carpa uda, culmea ca ieri am bagat silicon la surubul ce tine hayonul de sub tablita. Culmea e ca strict doar carpa e uda(am putut sa o storc foarte putin), in rest e complet uscat, chiar si pasla din portbagaj e uscata. E posibil sa faca asa de mult condens? Acum nu am pus nici o carpa, desi a mai burat inca e uscat. Maine am sa pun poze cu ceea ce se afla sub tablita pentru cei doritori. |
--------------------
DACIA
SOLENZA
2004 Confort
- PH 88 CDM
|
|
horea86 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 25 November 11 ![]() |
Am citit tot,dar sa va spun sincer la mine se scurge apa pe undeva pe sus si se prelinge pana jos si se oreste undeva indreptul capacului de la benzina si curge in interior,dupa care se scurge prin spatele banchetei pana la podea in spatele pasagerlui in partea dreapta.
Astept sfaturi mai utile daca e posibil. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 clima 1.4
- Mures
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 06:55 |