ploua in portbagaj
![]() ![]() ![]() |
ploua in portbagaj
solnitzel |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 December 10 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
solenza
scala
2003
|
|||
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Schimba chederul daca e uzat si vezi ca mai e un cheder lung de la motor pana la portbagaj sus ca o streasina. Daca nu e uzat da jos fata de la usa si vezi ca are o folie dintr-un material asa ca celofanul. Daca e gaurita inlocuieste acel material ori cu o folie similara ori cu un celofan si ar trebuii sa nu mai ai probleme. Explicatia e simpla, in lipsa foliei apa se prelinge pe fata usii si pica pe cheder in interior iar de pe cheder jos in masina.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
solnitzel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 21 December 10 From: bucuresti ![]() |
anu' trecut am scos toate fetele de usi, am dat prin interior cu vaselina incalzita (cu pensula) si am renuntat la folia de plastic in locu' ei folosind folie PEE ..izolatie pentru parchet..oare nu facui bine?
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
Solenzul |
![]()
|
![]() Membru curios Group: Members Posts: 404 Joined: 18 March 08 From: Campulung-Muscel ![]() |
Probabil ca nu. Si eu am renuntat la folie si am pus alta porcarie in locul ei si daca ploua si daca nu pun masina perfect dreapta de pe chedere picura in interior. Vara asta vreau sa pun o folie ceva, chiar si celofan, lipit bine cu banda dublu adeziva sau mastic sau silicon sau orice poate tine folia lipita etans de usa ca sa repar gresala.
|
--------------------
Dacia
Solenza 2004 Clima ;
Duster Explorer 2017 ;
- AG-09-***, AG-26-***
|
|
solnitzel |
![]()
|
asa am sa fac, lipesc ceva folie pe fetele de usi in interior apoi o sa verific sa vedem de mai intra apa. multam
![]() |
--------------------
solenza
scala
2003
|
|
solenza zaz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 16 April 12 From: Bucuresti ![]() |
care ma ajutati si pe mine gasesc apa in portbagaj si imi intra pe acolo unde e marcat cu negru pe unde ar putea intra .ms mult
Attached thumbnail(s) CAM00084.jpg ( Size: 675.5k ) Number of downloads: 223 |
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
|
|
gabyu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 697 Joined: 14 March 09 From: Iasi ![]() |
Vezi sa nu iti intre apa pe langa cheder... cel mai bube ... scoti polita.. si te uiti pe unde picura cand ploua sau dava nu vrei sa astepti ...pui pe cineva sa arunce cu apa pe hayon si urmaresti sa vezi pe ynde picura.... sau pui un ziar si vezi exact unde picura
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala
|
|
velceani |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 953 Joined: 29 May 09 From: C de Arges ![]() |
ZAZ, vezi ca apa intra acolo de la aerator sau de la cheder (exact unde e indoit), nu calca bine pe hayon.
|
--------------------
Dacia
Logan 2
Sl plus 1.2 16v 2016
|
|
solenza zaz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 341 Joined: 16 April 12 From: Bucuresti ![]() |
problema e ca vine de sus si se prelinga acolo jos e din interior pe sub tabla ,cand bagi mana intre aripa si tabla unde se prinde criculsi te duci cu mana pana sus la inbinatura tablei acolo gasesti apa si nu imi dau seama de unde vine,am schimbat chederul am pus silicon si tot imi curge,am mai curatat sus la balamale la haion si cand am bagat o sarma a tasnit apa afara,eu am bagat de mult foarte multa vaselina acolo si toata mizeria sa strans si acum trag concluzia ca de acolo poate fi.
|
--------------------
dacia
solenza
2004 clima
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 04:08 |