Ergonomia si Loganul... Obositi cand conduceti?, precizati motivul si intervalul de timp
![]() ![]() ![]() |
Ergonomia si Loganul... Obositi cand conduceti?, precizati motivul si intervalul de timp
Kojak |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|||
recki27 |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 4 Joined: 7 December 07 ![]() |
Ma doare genunchiul la piciorul drept f. tare
|
--------------------
logan
logan
2005
|
|
DUZZ |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 75 Joined: 15 January 08 ![]() |
cred ca cel mai repede obosesc cei care conduc crispat .
In rest parerea mea e ca in max 2 luni tre sa fi obisnuit cu acceleratia moale si in rest e destul de comfortabil . opinia mea . |
--------------------
DACIA
Logan
2007
|
|
thunder |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 540 Joined: 22 April 04 From: Pitesti ![]() |
Sau poate are pedala prea sus, eu asa am patit la fosta DNS dupa ce am schimbat cablu de acceleratie. Statea pedala prea sus si imi amortea piciorul. Am lasat pedala mai jos si am scapat de problema.
Legat de treaba cu tetiera, nu stiu la cate masini poti sa conduci cu ceafa lipita de tetiera. De ex. la a mea daca stau normal pe scaun tetiera e prea in spate. Defapt tetiera e pusa pt. siguranta nu pt. confort, iar aia activa are avantajul ca se apropie de cap la decelerari puternice, deci tot nu e pt. confort. |
--------------------
Opel
Astra H
2006
- B-50-WSE Doua lucruri sunt infinite: universul si prostia umana. Despre univers nu sunt inca sigur. Albert Einstein
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
corect thunder !
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
Christiansen |
![]() ![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(thunder @ 18 Apr 2008, 15:38) Sau poate are pedala prea sus, eu asa am patit la fosta DNS dupa ce am schimbat cablu de acceleratie. Statea pedala prea sus si imi amortea piciorul. Am lasat pedala mai jos si am scapat de problema. Legat de treaba cu tetiera, nu stiu la cate masini poti sa conduci cu ceafa lipita de tetiera. De ex. la a mea daca stau normal pe scaun tetiera e prea in spate. Defapt tetiera e pusa pt. siguranta nu pt. confort, iar aia activa are avantajul ca se apropie de cap la decelerari puternice, deci tot nu e pt. confort. Si la drum lung stai "drepti" ... nu este incomod? ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
eXtenSion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.260 Joined: 10 January 05 ![]() |
Nu ma oboseste tare, dar ma deranjeaza, si pe mine, pedala de acceleratie care e prea moale ==> Nu pot sa mentin viteza constanta, iar cum Ro e plina de gropi, tot timpul ma trezesc cu 5km in plus sau in minus de cat vreau sa am.
Eu pe scaun stau drept de tot, cu capul pe tetiera. Parca sunt batut in cuie. Mi-am si reglat oglinzile sa le vad doar miscand ochii, iar cand merg inafara orasului gatul nu mai veze rotatie in jurul axei verticale. ![]() In rest, merg fara probleme, fara sa ma satur de ea. ![]() |
--------------------
facebook
groups
e mult mai naspa decat un forum
|
|
michou |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 437 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
Singura problema la drum lung :simt un disconfort la piciorul drept pe care il sprijin lateral de consola bordului si ar mai fi pedala de acceleratie care este destul de moale.
This post has been edited by michou: 29 Apr 2008, 09:56 |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2004 daca ai condus Dacie stii sa conduci orice!!!!!
|
|
Christiansen |
![]() ![]()
|
![]() Un biet invatacel Group: Members Posts: 136 Joined: 4 April 08 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am cumparat perna pentru zona lombara ... si acum e un deliciu sa merge 500 - 600 km
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane
2007 Expression 1,6 16V
- B 137 ROC Dacia Logan 1,4MPI 66.000 km - 01.02.2011 (vandut)
Renault Megane 1,6 16V 124.000 km 10.05.2015 (vandut) Renault Clio IV 1,2 16V 155.000 km |
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Subscriu, cel mai mare disconfort e produs de pedala de acceleratie care e cam moale astfel ca dupa o perioada mai lunga apar dureri la genunchiul drept. Insa asta doar daca mergi peste 3-4 ore fara oprire.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Parca am mai spus, pedala se va mai intari, odata cu trecerea timpului...
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
Eniac |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 18 January 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1600 - 16v
- B-62-MBT
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.737 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Si eventual se monteaza un dumper pe pedala ca sa nu mai vibreze ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
piciorul drept la "gaz" genunchi si laba piciorului asta doar la inceput ce dureri am mai avut au fost la gat dar mi-am luat pernita de gat si am prinso de cuiul de la tetiera si cand sim nevoia .....cand ma vede cineva zice ca as fi pilot de curse dar ii foarte comod dupa ce te oobisnuiesti model ambiance de la firma as vrea sa am scaun cu reglare lombara ![]() |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
@ koldun si daca e diesel cum facem?
This post has been edited by catala2k: 25 May 2008, 08:51 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
koldun |
![]()
|
Cu mare placere ti-as raspunde daca as sti. Eu, dupa cum vezi mai sus, am aflat de la Dsign (mii de multumiri!) la benzinara. La diesel, neavand, nu pot sa ma pronunt dar cu siguranta colegii care stiu te vor ajuta. Totusi, la tine nu se termina cablul de acceleratie la fel? Cu acele <canalete> (N-am gasit alta rima!™) ca sa poti muta camasa cablului de acceleratie mai incoace sau mai incolo? Ia vezi...
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
danielliviu |
![]()
|
![]() citesc mult si scriu putin... Group: Members Posts: 213 Joined: 2 August 06 From: Galati ![]() |
La diesel nu mai e acceleratie pe cablu, este electronica..... deci nu are cum sa se termine la fel cablul.
|
--------------------
Dacia
Logan
2006, 1,4 MPI LAPL
- xxx
|
|
koldun |
![]()
|
Asta este! Poate stie cineva si il ajuta pe catala2k!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
Homer Simpson |
|
concurent |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 213 Joined: 18 January 07 ![]() |
neplaceri constatate:
- durere la genunchiul drept in punctul de sprijin pe consola - reglaj lombar cu eficienta redusa This post has been edited by concurent: 10 Jun 2008, 09:31 |
--------------------
Dacia
Logan 1.5 DCI
2006
|
|
catala2k |
![]()
|
posesor de elice alb albastra... pt moment Group: Members Posts: 893 Joined: 19 July 05 From: Bucuresti ![]() |
singuru ajutor pt mine e o alta masina... o am in plan, dar chiar daca am pus-o la vanzare parca nu pot sa ma despart de logan ca m-a dus 32.000 km fara probleme si cu costuri de intretinere extrem de mici... si dupa un timp uit si de durere... ca imi amorteste picioru, ma resimt cand ma dau jos
This post has been edited by catala2k: 10 Jun 2008, 17:37 |
--------------------
.
.
. ;)
|
|
0(*_*)0 |
![]()
|
![]() ...plecat cu sorcova Group: Members Posts: 35 Joined: 15 June 08 From: Pitesti ![]() |
Potriveala sau nu mie imi amorteste degetul mic de la mana stanga(cam de cand conduc Loganu')...sau de cand stau pe DaciaClub
![]() In rest oboseala nici vorba ba dimpotriva ![]() |
--------------------
Dacia Logan
KISS fm 1,4 MPI
2007
- AG-XX-MIV
|
|
adrianpsk |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 120 Joined: 29 October 06 ![]() |
ma oboseste psihic numa cand ma uit la el in parcare
![]() |
--------------------
dacia /logan
1300/ abs + 1.6 mpi
1972 recarosat 1990/.6.2007
|
|
Virusake |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 162 Joined: 26 September 06 ![]() |
Eu cu toate ca am reglaj lombar, uneori ma omoara spatele. In rest, cu acceleratia nu am probleme, se simte chiar bine la viteze mari ca imi face masaj
![]() |
--------------------
Dacia
Nova
1997 1.6
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
piciorul drept de la acceleratia calibrata prea lejer si gamba aceluiasi picior din cauza ca scaunul ala ar fi fost mai bine sa mai aiba inca 5-10 cm in lungime sa-mi tina piciorul, nu sa lucreze muschii aia tot timpul. poate uneori si ceafa, dupa 3h de condus fara pauza.
LE: masina n-are nici un greiere, nu bate nimic, nu fuleaza rotile, nu trage stanga, nu am vopseaua zgariata sau exfoliata, nici parbriz crapat, nu am scurgeri de ulei la distributie, nu huruie AC, raceste foarte bine, nu .. nimic. ![]() This post has been edited by hash: 30 Jun 2008, 16:08 |
--------------------
-
-
-
|
|
rapture |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 10 November 05 ![]() |
Asa era si la mine: piciorul drept, spatele si ceafa. Mai erau maneta schimbatorului pe care transpira mana, aerul pe care nu reuseam nici in ruptul capului sa-l setez fara a fi deranjant, lipsa cotierei si porcaria aia de maner de pe portiera daca se poate spune asa.
PS: sa nu uit zdranganelile din habitaclu care ma tocau marunt la drum lung. Eu am scapat, acum are alt fericit posesor ![]() This post has been edited by rapture: 30 Jun 2008, 01:25 |
--------------------
Peugeot
407
1.8E
- - PGO 407 1.8E
|
|
Cyrusmddd |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 21 March 07 From: Sibiu ![]() |
Distanta: Sibiu-Mangalia - 600 km
Singura problema: pedala de acceleratie de la care imi amorteste piciorul drept. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 1.4 MPI
|
|
ady_p |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 6 Joined: 24 August 08 ![]() |
Cel mai mult am condus Loganul 24h si jumatate incontinuu, de la Budapesta la Bucuresti. Am plecat dimineata la 7 de la hotel, am vizitat ce nu reusisem sa vizitez prin Budapesta cu o zi inainte, am ajuns pana in Sfantul Andrei, o localitate la vreo 25 km de Budapesta ca vroia nevasta la muzeul martipanului dupa care autostrada pana la Szeget si vama Nadlac. De la Nadlac -> Arad -> Timisoara -> Lugoj -Baile Herculane. Proasta decizie, drumul in reparatie, masina si-a luat un omor serios
![]() This post has been edited by ady_p: 24 Aug 2008, 10:24 |
--------------------
Dacia Logan
Dacia Logan
1.4 MPI - NARAVASA
- B 34 ACP [B]Ich brauche Öl für Gasolin / Explosiv wie Kerosin / Mit viel Oktan und frei von Blei / Einen Kraftstoff wie /Benzin[B]
|
|
tumpi |
![]()
|
![]() tumpi Group: Members Posts: 137 Joined: 25 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Dupa ce am facut cateva reglaje in timp am gasit pozitia ideala de condus la drum lung. Am 180 de cm si 75 de kg, iar pozitia mea preferata este definita de urmatoare "setari" ale scaunului:
1. scaunul este coborat la maxim; 2. scaunul l-am dat in spate pana la punctul in care, ca sa schimb in viteza a 5-a, trebie sa intind mana pana se face dreapta; 3. reglajul lombar este folosit la 30% din capacitate; 4. spatarul l-am dat pe spate atat cat sa pot vedea perfect prin volan ceasurile din bord. Cel mai tare ma obosesc zgomotele capacelor din plastic din masina. Cel mai dur test de anduranta l-am efectuat in aceasta vara cand am mers din Bucuresti pana in Luxembourg cu o pauza de doar 3 ore. Am plecat vineri la ora 7 dimineata din Bucuresti si am ajuns in Luxembourg sambata a ora 16. Mi-a luat 13 ore sa ies din Romania pe ruta Bucuresti - Craiova - Timisoara - Arad Cand am plecat din Bucuresti masina nu avea nici un greiere, iar cand am ajuns in Arad troncanea din vreo 4 locuri. Cel mai tare facea usa dreapta fata, aveam impresia ca mai are un pic si cade. Dedesigur ca zgomotul era din cauza cuiului de la sistemul de inchidere a usii. S-a rezolvat cu ulei de motor. Acum (16100 km) am o serie de greieri in usa stanga fata dar o fac cand ma intorc acasa. PS. Pe mine ma mai obosesc foarte mult la condus geamurile murdare! This post has been edited by tumpi: 3 Sep 2008, 13:00 |
--------------------
Dacia
Logan
2008 Kiss FM
- b Kiss Fm 1.6 2008
|
|
Adi florin |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 314 Joined: 29 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Cateodata imi amorteste calcaiul de la pozitia piciorului pe acceleratie.
Pedala de acceleratie parca e prea moale. Parerea mea... |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 1.6MPI din 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 21:52 |