Centrale termice, sfat achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Centrale termice, sfat achizitionare
vic24 |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|||
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Auzisem ca Navodarii au fost declarati oras. Trebuie sa fi fost doar un zvon.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
ok. nu mai am nimic de declarat.
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(rodi @ 6 Jan 2011, 16:09) De ce neaparat zidarie? Panourile prefabricate nu-s bune sa sustina o centrala? Daca balconul e inchis cu geamuri termopan e un pic m ai complicat cu gura de aerisire, in rest, n-as crede ca cei de la E-ON sa aiba vreo obiectie. In schimb daca conductele au un traseu mai lung prin balconul neincalzit, chiar de la intrarea in buclele de alimentare a radiatoarelor, o sa-ti creasca pierderile de caldura, implicit creste consumul. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
In balcoane inchise cu termopan sint instalate multe centrale in Curtea de Arges. Cu acte in regula.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ambx |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 2 June 09 ![]() |
si eu am centrala in balcon de multi ani... nu am avut probleme niciodata.
chiar daca centrala nu a functionat cateva ore (varianta unei pene de curent) in balcon temperatura nu a scazut mai jos de 7-8 grade desi afara erau mult sub -10 grade. balconul e inchis cu termopan. |
--------------------
Dacia
Logan
2009/Laureate 1.4 MPI
|
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
Un prieten cand s-a mutat in alt apartament avea centrala montata pe balcon, unul destul de marisor, era inchis, dar nu cu termopan... doar cu un rand de sticla si avea doar un calorifer de 1 m din acela cum se puneau in bai, pe timpul comunismului. Nu a avut probleme cu inghetul instalatiei, doar ca avea ceva pierderi de caldura si pana la urma a inchis balconul cu termopan.
Si la mine centrala este montata, din vara, pe balcon inchis cu termopan iar pana acum nu au apatru probleme nici cu aerisirea nici cu inghetul, iar cu aprobarile nu am avut treaba... deci nu cred ca iti interzice nimeni sa o montezi pe balcon, atat timp cat sunt indeplinite toate conditiile de functionare. This post has been edited by Cioby92: 9 Jan 2011, 14:49 |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Ai idee ce fel de calorifer am avut in baie pe timpul comunismului?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
eu vorbesc de acele calorifere din tevi si cu doua randuri de tabla, pe o parte si pe cealalta, cu multe "guri de aerisire"... stiu ca se puneau mai multe tipuri de calorifere, dar credeam ca acelea sunt specifice baii
![]() |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
QUOTE(rodi @ 6 Jan 2011, 15:41) Nu iti aproba nimeni o centrala murala pe un balcon, fie si inchis; (nu se face racordare gaz pe balcon). QUOTE(DannyY @ 6 Jan 2011, 18:51) Eu as zice ca baietii de la gaze s-ar bucura, ca ventilatie mai buna si riscuri mai mici (pentru ei) decat in balcon, unde? Pentru ei e ideal: nu tu scapari de gaze in interior, nu tu monoxid de carbon. Care-i problema lor? Cine mai da aprobari, in afara de cei de la gaze? 9 Jan 2011, 16:42: QUOTE(Richelieu @ 2 Jan 2011, 19:24) Gata, dar distractia a inceput abia la miezul noptii dintre ani. Niste idioti mi-au incendiat balconul cu o racheta. Maine trebuie sa ajung la politie. QUOTE(Richelieu @ 2 Jan 2011, 19:54) Cutia era lipita de perete, focul a ars mocnit in cutie pana cand l-am stins dupa maxim un minut de la explozie. (pst sau sst, am plecat ,,pe varfuri" de la Cafenea...) This post has been edited by rodi: 9 Jan 2011, 16:42 |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Intelege cineva ce a vrut sa spuna bufonul forumului?
![]() Ah, scuze! El spune mereu doar lucruri neinteligibile. |
--------------------
0.00
%
:(( Teacher's, e valabil citatul filozofului Marty! Ia incet sa nu te ineci!
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Zicea ca mai face odata pasi marunti...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
![]() altă scursură umană Group: Members Posts: 312 Joined: 22 July 10 From: Scursureștii de Pădure ![]() |
Cine dracu il mai crede?
|
--------------------
0.00
%
|
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(Richelieu @ 9 Jan 2011, 17:14) Intelege cineva ce a vrut sa spuna bufonul forumului? ![]() Ah, scuze! El spune mereu doar lucruri neinteligibile. Colega Richelieu, poate ca nu vezi bine... Aici este un topic de centrale termice si aratam ceva lumii in legatura cu amplasamentul acestora in balcon. Tu ? Esti o clona. Un ,,profesionist". Catre topicul cu Centrale termice : Este la cafenea dar va rog sa luati in considerare si ceea ce eu v-am aratat in postul http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopi...dpost&p=2804900 (fie ca este balconul inchis cu termopan sau sticla simpla) This post has been edited by rodi: 9 Jan 2011, 18:03 |
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Ce sa nu vad? Ca un pacalici scrie ca nu mai posteaza pe forum si dupa o zi revine in forta? Ca acelasi pacalici posteaza pe banda rulanta fara nicio logica in exprimare? Ca acelasi pacalici ii pune la bula pe cei care ii zic ceva, desi postarile respective nu-s de bula?
Toata lumea iti spune sa mergi sa te culci ca ai nevoie, dar tu nu si nu... betmen... betmen... This post has been edited by Richelieu: 9 Jan 2011, 17:33 |
--------------------
0.00
%
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Am trait o epifanie:
Rodi ar vrea sa lucreze la gaze, sa se joace cum ii place cu autorizarile. @rodi: ori taci, ori pui un document oficial care interzice montarea in balcon. Personal NU recomand plasarea in balcon, dar fiecare-si stie socotelile mai bine. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Tu esti constient ca e vorba de Rodi?
![]() |
--------------------
|
rodi |
![]()
|
QUOTE(DannyY @ 9 Jan 2011, 20:16) Am trait o epifanie: Rodi ar vrea sa lucreze la gaze, sa se joace cum ii place cu autorizarile. @rodi: ori taci, ori pui un document oficial care interzice montarea in balcon. Personal NU recomand plasarea in balcon, dar fiecare-si stie socotelile mai bine. Mi-am spus parerea in fata oamenilor. Clar , sa inteleaga toti. Nu trebuie nici ,,sa ma joc cu autorizarile" nici sa pun un document oficial care interzice. Fiecare isi stie socotelile mai bine, este un adevar, de aceea vorbim pe forumul Dacia. Punct. |
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Tine-ti "socoteala" acasa!
|
--------------------
0.00
%
|
|
radian |
![]()
|
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rodi |
![]()
|
nu se face o racordare de gaze pe balcon caci daca prin absurd vine un razboi ce facem ?
Tremuram... Acum suna, scuzati, am inteles. |
--------------------
---
---
---
|
|
corbex |
![]()
|
![]() ![]() ![]() This post has been edited by corbex: 9 Jan 2011, 21:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
radian |
![]()
|
Daca vine razboiu am belito indiferent unde avem montata centrala termica de apartament...
Ce are bai sula cu prefectura? |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
rodi |
![]()
|
Da, bine, populatia civila este ferita ! Dar un glonte ratacit sau o rachetuta de semnalizare, o beleste in plin sau putin langa.
Aceasta se poate intampla si la manevre si ... de sarbatori. This post has been edited by rodi: 9 Jan 2011, 21:16 |
--------------------
---
---
---
|
|
Richelieu |
![]()
|
Sa-i trimit pe vecinii mei sa manevreze si la tine ca alte sanse nu avem!
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
radian |
![]()
|
Rodi asa-i ca ai noaptea cosmaruri ca vin ungurii peste tine sa-ti ia Ardealul?
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Richelieu |
![]()
|
Mai vin si rusii sa i-l ia pe Eminovici.
![]() |
--------------------
0.00
%
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Ce ma, esti fan Vadim?
![]() This post has been edited by zanzie: 9 Jan 2011, 21:18 |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
radian |
![]()
|
Mai vine si Marea Neagra sa ne ia litoralul si bulgarul sa ne ia investitorii. Ce mai Holocaust scrie pe fruntea nostra, si voi vreti sa va montati centralele pe balcon. NU realizati la ce riscuri va expuneti.
![]() This post has been edited by radian: 9 Jan 2011, 21:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 12:41 |