Centrale termice, sfat achizitionare
![]() ![]() ![]() |
Centrale termice, sfat achizitionare
Merced |
![]()
|
||
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
||
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|||
Cioby92 |
![]()
|
![]() Membru fara semnalmente Group: Members Posts: 402 Joined: 22 December 09 From: Brasov ![]() |
@Merced, omul a fost la mai multe firme si cel mai ieftin a iesit la 4900 cu centrala Imergas (dar nu e hotarat sa o ia) +400 lei ISCIR-ul si inca ceva, la gaz il costa in jur de 6-700 lei, instalatie de cupru si calorifere de otel Kermi din cate stiu.
C@talin o sa ii arat omului cum sta treaba si ce trebuie sa caute. Va multumesc pentru sfaturi! |
--------------------
Dacia
1300/1976
cu elemente de 1310
- BV 01 EMP Dacia Logan 1.4 MPI Laureate GPL 2008 B 12 ZVK
I'll Make You an Offer You Can't Refuse |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
ISCIR-ul nu costa mai mult de 150 de lei, oricum ar fi.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Io la centrale termice sunt paralel, prea multe conducte, filtre, furtunuri, robineti samd
![]() Prefer sa-i chem p-aia de meserie. This post has been edited by Markos: 17 Oct 2010, 16:08 Attached thumbnail(s) 16102010813.jpg ( Size: 1.07mb ) Number of downloads: 969 |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ce tiganie la grecu
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 17 Oct 2010, 20:43 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Da de unde! Era grec
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
am si io o intrebare un repartitor din casa vad ca nu mai afiseaza unitatile ca alta data.
Acuma vad ca scrie pe ecranu lui C-1,marca techem . din ala cu radio . am cautat pe net de am innebunit ce inseamna pe situ oficial,da nimic. Are cineva idee ? e cineva in domeniu ? |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
I s-o fi terminat corentu' din baterie.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
e lipit sau prins in suruburi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
2007 "Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai."
"Consumul exagerat de mitocanie si neam prost dauneaza grav sanatatii ..." |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
De obicei sint prinse in suruburi, dar nu le poti desface fara sa strici divaisul.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
![]() Sunt inofensiv, dar gandul meu e criminal Group: Members Posts: 3.024 Joined: 19 July 05 From: Micul Paris ![]() |
Pe caloriferele de tabla le lipesc. Ce se strica la cele prinse in suruburi?
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
lam daramt de cateva ori dupa calorifer e prins vai de steaua lui .
![]() bateria nu se schimba prea usor di ce am vazut in interior,si are si un boton care sta apasat cand e pus pe calorifer . |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
corbex |
![]()
|
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Aha...
Am vazut la un amic care si-a inlocuit caloriferul de la baie, avea tip prosop, iar instalatorul i-a scos repartitorul de pe caloriferul vechi si i l-a prins pe cel nou. Problema era ca suruburile se invarteau in divais si nu puteai sa strangi piulitele. Nu desfacut niciun capac, a desfacut pilitele. This post has been edited by tribunul: 28 Oct 2010, 12:51 |
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
C@talin |
![]()
|
kkt de repartitor
![]() Attached thumbnail(s) IMG_2385.JPG ( Size: 1.53mb ) Number of downloads: 908 IMG_2387.JPG ( Size: 1.86mb ) Number of downloads: 846 IMG_2388.JPG ( Size: 1.75mb ) Number of downloads: 835 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
Se poate pune centrala pe gaz in balcon daca balconul nu este incalzit? Adica este inchis, dar nu vreau calorifer in el, ca am gogonele, varza, etc.....
|
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
In principiu, se poate.
Riscurile sunt pe circuitul de gaz, nu pe cel de apa, asa ca un eventual inghet nu va produce decat o mica inundatie. Daca spui ca centrala va merge non-stop si nu poate sa inghete, intreaba-te cum va functiona in timpul unei pene de curent. |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
rodi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 648 Joined: 2 November 10 ![]() |
Nu iti aproba nimeni o centrala murala pe un balcon, fie si inchis;
(nu se face racordare gaz pe balcon). |
--------------------
---
---
---
- --- E PUR SI MUOVE (it. - cit.)
|
|
corbex |
![]()
|
Vrei sa-ti pun poza cu centrala?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
tribunul |
![]()
|
Or fi si balcoanele astea de mai multe tipuri, dar oamenii le zic balcoane la toate.
|
--------------------
Renault
"Megane" Scenic 2
|
corbex |
![]()
|
Vorbeam chiar despre o centrala termica pusa in balcon.
Se exista. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
rodi |
![]()
|
Poate sa existe, te cred, dar nu va complicati. Centrala murala se pune in interior, sus pe un perete de zidarie.
|
--------------------
---
---
---
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
De ce? Si cat de sus?
This post has been edited by Victoras2001: 6 Jan 2011, 16:15 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
rodi |
![]()
|
|
--------------------
---
---
---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(rodi @ 6 Jan 2011, 15:41) Nu iti aproba nimeni o centrala murala pe un balcon, fie si inchis; (nu se face racordare gaz pe balcon). QUOTE(rodi @ 6 Jan 2011, 16:09) Poate sa existe, te cred, dar nu va complicati. Centrala murala se pune in interior, sus pe un perete de zidarie. Daca nu iti da nimeni aprobare, cum poate sa existe? ![]() |
--------------------
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
|
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
andreig1982 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.412 Joined: 15 January 06 ![]() |
pe balcon o am si eu
iar instalatia de gaz a fost modificata inclusiv in proiect daca-mi aduc bine aminte |
--------------------
Dacia
Logan Ambition
2005
- B-06-xxx 2012 VW Passat Variant Comfortline 2.0TDI DSG
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Eu as zice ca baietii de la gaze s-ar bucura, ca ventilatie mai buna si riscuri mai mici (pentru ei) decat in balcon, unde?
Pentru ei e ideal: nu tu scapari de gaze in interior, nu tu monoxid de carbon. Care-i problema lor? Cine mai da aprobari, in afara de cei de la gaze? |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
vic24 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 509 Joined: 14 April 08 ![]() |
vorbeam de un balcon in cel mai tipic sens al cuvantului (nu logie sau altceva). balcon placa de beton iesita in afara, cu parapet din beton si termopan in sus. faza cu pana de curent mi-a scapat. o pun in bucatarie atunci. thx.
This post has been edited by vic24: 7 Jan 2011, 07:48 |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4
|
|
corbex |
![]()
|
Asa e mai bine. In bucatarii nu prea s-au semnalat pene de curent.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 5th May 2025 - 15:35 |