Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
![]() ![]() ![]() |
Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
Muttley |
![]()
|
||
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|||
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Bre, chelia e semn de virilitate, nu observa nimeni pe aici?
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Chelie are fiecare doar ca unii mai au si putin par pe ea...
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Adicatelea, ti-a iesit chelia prin par?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cred ca ar trebui facut un poll, ca vad ca multi dintre voi declarati ca aveti mai mult sau mai putin probleme cu caderea parului in diverse zone(ale scalpului bineinteles
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
QUOTE(Merced @ 3 Nov 2007, 22:55) ... vad ca multi dintre voi declarati ca aveti mai mult sau mai putin probleme cu caderea parului ... Noi da, tu nu? Nu te impacienta, timpul le rezolva pe toate... ![]() This post has been edited by radian: 3 Nov 2007, 23:20 |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
cauza principala e de ordin hormonal. mai precis DHT-ul e de vina. singura rezolvare cred ca ar fi cu inhibitoare de dht dar sunt medicamente f scumpe de ordinul a sute de euro. ce e cel mai grav e ca pe langa chelire dht ul provoaca hipertrofierea prostatei
mai multe informatii pt cei care inca mai spera ![]() ![]() http://www.hairtransplant.md/romana/cadere...la_barbati.html This post has been edited by tkx: 5 Nov 2007, 11:26 |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
cu scuipat de uliu schiop am inteles c-ar merge...
|
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Ulei de ricin sau usturoi pisat(nu urinat!
![]() ![]() |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Da' fiole cu secretie de sconcs nu vreti?
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
tkx |
![]()
|
![]() Armwrestler Group: Members Posts: 932 Joined: 20 April 07 From: Pitesti ![]() |
QUOTE(Funny @ 5 Nov 2007, 15:44) Ulei de ricin sau usturoi pisat(nu urinat! ![]() ![]() am incercat eu acu vreo 2 ani ulei de ricin, galbenus de ou si ceai de radacina de urzica (pe post de sampon) intr-un ritual riguros si nici o schimbare. mai tarziu am cicit undeva ca galbenusul de ou, daca nu e bine clatit, ataca firul de par pt ca e toxic daca sta mult in contact cu firul de par asa ca ... traiasca dht-ul ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 1.4MPI Laureate Orice lucru provizoriu ramane definitiv.
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Tratamente naturiste de genul:
Se unge parul cu alifie de foarfeca, apoi se piaptana usor cu aparatul de tuns, dupa care se aplica niste zeama de lama (de ras). Se repeta tratamentul la 1-2 sapt. si garantat va face numai bine. Singura problema e ca te "tunzi" des ca nu o sa mai suporti nimic pe cap... |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Io nu inteleg o treaba.... la ce dracu' iti mai trebuie par, daca tu te-ai tuns ZERO????
...sau strangi de-o peruca... asigurare la batranete... Cred ca parul tau are personalitate, face greva... daca tot il tunzi, se simte fara rost si automat ala care e... cade... ala care nu mai e... nici nu mai vrea sa creasca... deci...solutia => lasa-l sa creasca... roacare ![]() |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(balky @ 2 Nov 2007, 17:59) ![]() Nu esti singurul care a inceput sa albeasca devreme ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
cum ziceau aia de la vacanta mare: CHELSTOP! Regenereaza caderea parului.
![]() http://www.naturaplant.ro/produse/713/ChelStop This post has been edited by sorin1983: 5 Nov 2007, 21:40 |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
QUOTE(Funny @ 5 Nov 2007, 15:44) Ulei de ricin sau usturoi pisat(nu urinat! ![]() ![]() Stiam ca merge cu coarne ce cerb pisate in urina si pasta unsa pe cap. Sau era pentru ciuma leacul asta? ![]() Pe mine singura problema ce ma macina in legatura cu caderea parului apare lunar, la frizer: de ce trebuie sa platesc la fel ca un pletos? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
La frizer ceri ....cu bucle? Am ghicit ? De aia platesti la fel.
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Unde e cu bucle nu ma duc la frizer.
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
george23 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 1 November 10 ![]() |
si eu am avut probleme cu caderea parului si am folosit --- o vrajeala de reclama --- si a avut rezultate remarcabile dupa 2-3 luni de utlizare efectele fiind vizibile mai multe detalii despre acest produs ---- o vrajeala de site ----
----- vrajelile de reclama sterse ----- This post has been edited by klaus: 1 Nov 2010, 23:37 |
--------------------
VW
Passat
2003
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
recomand
![]() |
--------------------
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 5 Nov 2007, 14:49) Apropo' Stiti de ce se numeste uliul, uliu? ![]() Pentru ca atunci cand aterizeaza, da cu c..iele de pamant si incepe sa urle.... ULIUUUUUU, ULILIUUUUUU, ULLLIUUUU!!! deci mor aici ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() in alta ordine de idei am un par des de 30 de cm de toata frumusetea ![]() ![]() This post has been edited by kog: 1 Nov 2010, 23:36 |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Si te iubesti mult, nu? Si des...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.506 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Ma, cand am inceput sa sesizez ca mi se lungeste fruntea, am urmat un tratament de ras in cap in mod repetat. Vara, sa nu-mi degere prea-pretiosul creeras.
Acu, pletos la loc nu sunt, dar nici nu mi se pare ca s-ar mai fi rarit si mai tare de atunci. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
yhattori |
![]()
|
![]() * Group: Members Posts: 522 Joined: 18 August 09 ![]() |
am auzit ca daca tunzi tufisul, creste cactusul mare!
|
--------------------
*
*
*
|
|
radian |
![]()
|
QUOTE(bucatzel @ 2 Nov 2010, 00:17) ...am urmat un tratament de ras in cap in mod repetat... Acu, pletos la loc nu sunt, dar nici nu mi se pare ca s-ar mai fi rarit si mai tare de atunci. O sa continue dupa ce nu te mai razi... ![]() M-am ras pe cap saptamanal timp de vreo 10 ani, iar, de curand l-am lasat sa creasca. Singura schimbare fata de acum 10 ani e ca intre timp s-a mai albit. |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
Uelcam tu za clab!
![]() Nu te speria,obisnuieste-te cu gindul ca decit un par rar,mai bine o chelie deasa! ![]() ![]() Singura mea problema este ca atunci cind merg la frizer,desi munceste mult,mult mai putin la tuns,imi ia aceeasi bani ca la ceilalti!Normal ar trebui sa imi faca discount la alea doua fire de par ale mele! ![]() ![]() This post has been edited by M.C.: 2 Nov 2010, 07:55 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
namidee |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 418 Joined: 19 September 08 From: Frankfurt ![]() |
Probabil frizerul ala munceste dublu pe arealul unde are pe ce sa lucreze si compenseaza
![]() |
--------------------
Dacia
Sandero
1.4 MPI 2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:02 |