Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
![]() ![]() ![]() |
Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
george_scala_2004 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
||
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|||
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu am mai fost la frizer de 10 ani.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
M.C. |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 2.152 Joined: 24 January 04 From: Ploiesti ,din cind in cind. ![]() |
QUOTE(george_scala_2004 @ 2 Nov 2010, 10:49) Iegzact ! ![]() Lasa ca ti-o veni si tie rindul,nu ride,noi astia cu chelia deasa am fost ca voi astia cu parul vilvoi,dar voi nu ati fost ca noi! ![]() ![]() ![]() Dom'Bion,Dom'Corbex,nu am dreptate? ![]() This post has been edited by M.C.: 2 Nov 2010, 09:05 |
--------------------
Renault Megane
II Sedan Influence
1,6 16 V ,2005 Alfa Romeo 159 1,9 JTS, 2007 , Ford Mustang 2,3 Ecoboost, 2017
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
|
--------------------
...
...
... “The old world is dying and the new world struggles to be born: now is the time of monsters.”
- Antonio Gramsci. |
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Pentru ca e mai comod, si nu mai trebuie sa corectez ce facea ala aiurea, si nu mai stau sa ma mance parul dupa gat pana acasa. Cu aparatul nu e mare filosofie, doar in spate am nevoie de ajutor, si apoi sunt la 5 metri de dus
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.619 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Daca dai si tu o spaga nu ai ce corecta, te poate spala el pe cap etc. Face si o frectie...
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
si dupa gat cum te spala?
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
N-am fost la frizerie in Bacau/Scursurestii din Deal.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Metoda Cofucianista.Se face o laba . Produsul obtinut se intinde in strat uniform pe chelie. Se poarta 9 luni o caciula groasa.Intre timp pe cap vor creste o gramada de plwisoare inconjurate de par cret. Se smulg plwisoarele cu o penseta si ramaneti cu par cret
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Asta cu chelitu' oricum e ceva deja banal in ziua de azi. Dintre toti prietenii buni pe care-i stiu de vreo sapte ani incoace, sa zicem, vreo zece la numar, vreo cinci sunt deja pe drum spre chelie, unul a chelit bine de tot. Si p-asta il stiu din copilarie, si toata viata lui de pe la zece ani si pana la douazeci cand a inceput sa-l piarda, era obsedat de par, de freze, toata ziua turna gelu' sau spuma in cap. Imi aduc aminte ca mai plecam impreuna spre scoala, si intr-o zi pe un ger al dracu' rau, -20 de grade, eu eram cu fesu' si gluga in cap, si el isi daduse juma' de borcan de gel si a iesit asa, ca sa nu i se strice domne freza.
A incercat tot soiu' de solutii, pana la urma a ajuns sa se tunda scurt... |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ce fel de om e ala care n-are un pic de chelie? Sa va dau un link cu masini de tuns ieftine?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
ady77 |
![]()
|
Altii si-au lasat parul lung, eu mi-am lasat chelie.
PS Sunt sigur ca am mai spus asta pe forumul asta. |
--------------------
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(argon @ 2 Nov 2010, 13:30) eu sunt mai chitros, n-am bani de gel si folosesc asa ceva. This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2010, 12:35 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(einstein1984 @ 2 Nov 2010, 12:20) recomand! |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
einstein1984 |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 2 Nov 2010, 13:36) recomand! Bancurile ca bancurile, dar macar unii mai au par spre deosebire de voi 2. ![]() This post has been edited by einstein1984: 2 Nov 2010, 12:44 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
ady77 |
![]()
|
Ce face omul face si maimuta.
|
--------------------
|
argon |
![]()
|
La mine nu ai nimerit, am destul
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
einstein1984 |
![]()
|
PE spate.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
argon |
![]()
|
Important e ca nu am in palma
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
QUOTE(argon @ 2 Nov 2010, 10:21) doar in spate am nevoie de ajutor call me ![]() |
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu de cand ma stiu am tratat parul doar cu sampon cand faceam dus, fara geluri si alte prostii. De vreo 10 ani incoace ma tund scurt, maxim 2 cm firul de par. Si tot am inceput sa chelesc. asa ca nu vad nici o legatura intre gel si caderea parului.
Cea mai buna solutie contra caderii parului e castrarea. Cica e 100% sigura. |
--------------------
.
.
.
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 2 Nov 2010, 17:32) Gelul e un fel de scrobeala, tine firul pe locul lui pina la prima baie. Cine se da cu gel si se spala rar, va fi paros si la 87 de ani. Dupa aia n-o sa se mai poata scarpina in cap, sa imprastie gelul. |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
prost nume de topic, io de doua zile numai "Tratament apoplexie" citesc.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:03 |