Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
![]() ![]() ![]() |
Tratament alopecie..., ...a-ncercat cineva???
corbex |
![]()
|
||
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|||
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.732 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Ca sa scriu si ceva on topic, tratamentul ce ofera rezultate si satisfactie e indiferenta. Daca te faci ca nu observii, dupa o vreme nici parului nu-i mai vine sa cada. Daca nu te oftici, de ce s-o mai faca?
This post has been edited by corbex: 2 Nov 2010, 16:55 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
Cica cele mai tari rezultate se obtin cu o metoda mai babeasca: trebuie clatit bine de trei ori pe zi cu un amestec din borș de tarâțe, mujdei de usturoi și oțet de mere.
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
corbex |
![]()
|
Metoda functioneaza numai daca tratamentul se face dimineata, inainte de slujba
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 2 Nov 2010, 12:09) Asta cu chelitu' oricum e ceva deja banal in ziua de azi. Dintre toti prietenii buni pe care-i stiu de vreo sapte ani incoace, sa zicem, vreo zece la numar, vreo cinci sunt deja pe drum spre chelie, unul a chelit bine de tot. Si p-asta il stiu din copilarie, si toata viata lui de pe la zece ani si pana la douazeci cand a inceput sa-l piarda, era obsedat de par, de freze, toata ziua turna gelu' sau spuma in cap. Imi aduc aminte ca mai plecam impreuna spre scoala, si intr-o zi pe un ger al dracu' rau, -20 de grade, eu eram cu fesu' si gluga in cap, si el isi daduse juma' de borcan de gel si a iesit asa, ca sa nu i se strice domne freza. A incercat tot soiu' de solutii, pana la urma a ajuns sa se tunda scurt... N-are treaba cu gel, fixativ etc. Este cam 50% fond genetic si restu ghionul tau propriu ca ai prea mult dintr-un testosteron "prost" care ataca anumite fire de par SAU anumite fire de par ale tale sunt mai predispuse sa fie afectate de acel tip de testosteron... Si eu sufar de boala asta, la mine cred ca e 90% genetic pur si simplu fiindca taica-miu la varsta mea avea acelasi tip de chelie (mi se duce in fata, in forma de V) si taica-miu sigur nu si-a dat cu niciun "hair product". Tratamentele care sunt pe piata functioneaza pentru unii, dar trebuie incercate pentru ca nu stii care se potriveste firului de par. Daca le incercati in niciun caz sa nu va asteptati sa va creasca parul la loc, ci doar sa-l mentineti pe cel pe care-l aveti. Nu recomand administrarea de tratamente pe baza de pastile (in special Propecia) pentru ca au niste efecte secundare cam naspa.... Toate chestiunile acestea mi le-a explicat medicul dermatolog, prezentandu-ma el cu problema aceasta ![]() |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
Eu tratez problema cu indiferenta. Cat timp nu ma doare nimica, sanatate.
|
--------------------
.
.
.
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
Laurentziu83, eu inteleg ca nu doare nimic.....da` eu am 17 si imi cade parul...ii cam deprimant
![]() |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
corbex |
![]()
|
Daca creste cel periferic, da-l draclului p'ala central ! Sa te ingrijorezi daca creste mai mare parul decit parul.
This post has been edited by corbex: 3 Nov 2010, 11:02 |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.281 Joined: 24 June 07 ![]() |
Domnu' Cobrex, fata de intalnirea de la Ranca, v-ati mai tuns pleata?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
corbex |
![]()
|
O tund mereu s-o tin sub control, nu-mi palece cind mi se revarsa parul peste guler
![]() |
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Poate ala de pe piept sa dea pe`afara sau ala din urechi.
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Laurentziu83 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 7.592 Joined: 17 May 05 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
kum |
![]()
|
![]() Banat Group: Banned Posts: 2.408 Joined: 19 January 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
Laguna
2.0T
2006
- GL-15-... Sa te fereasca al de sus de prostu' ajuns in functie.
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
|
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
xxm |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 99 Joined: 2 December 06 From: Satu Mare ![]() |
cam asa ceva....
deocamdata am apelat la solutia de moment care este posibil sa fie si permanenta....ma tund la 0 (deci cel mai scurt)... |
--------------------
Renault/Dacia
Clio/1300
2002/1978
- SM-11-JAC
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Eu cred ca alcoolul rezolva orice problema, asa ca: Be ma, be.
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 21:00 |