ambition cu motor de 1.6 16v ?, ambition cu motor de 1.6 16v ????????
![]() ![]() ![]() |
ambition cu motor de 1.6 16v ?, ambition cu motor de 1.6 16v ????????
CGDBZ |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 2.487 Joined: 8 July 09 From: BZ ![]() |
|
||
--------------------
-
-
-
|
|||
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Una e tipul cutiei si altceva sunt rapoarttele cutiei ! Intr-adevar loganul de 1,4 are cutie tip JH1, iar 1.6 si 1.6 16v sunt JH3.
Insa RAPOARTELE sunt aceleasi. Mai pe intelesul tau, turatiile motorului la o anumita viteza depind de rapoartele din cutie, si nu de modelul in sine de cutie. Sper ca ti-am fost de folos ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Oarecum , nu cutiile de viteza ma intereseaza pe mine , ci turatia motorului la o anumita viteza , asta vreau sa aflu , ce turatie are motorul 1,6 16 valve la 90 , 100 si 130 km/h .Turatia motorului nu depinde numai de rapoartele cutiei ci si de distributia motorului . Acelas motor dar cu alta distributie cu acelas tip de cutie are turatie diferita .Multumesc oricum pentru bunavointa imi a da informatii . Bafta
|
--------------------
-
-
-
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
La 100km/h la 1.6 16v al meu am 2750 rpm. FIX aceeasi turatie o are si un 1.4 si un 1.6 8v la 100 km/h. La 90 si la 130 nu stiu..
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 17 Oct 2009, 14:32) Oarecum , nu cutiile de viteza ma intereseaza pe mine , ci turatia motorului la o anumita viteza , asta vreau sa aflu , ce turatie are motorul 1,6 16 valve la 90 , 100 si 130 km/h .Turatia motorului nu depinde numai de rapoartele cutiei ci si de distributia motorului . Acelas motor dar cu alta distributie cu acelas tip de cutie are turatie diferita .Multumesc oricum pentru bunavointa imi a da informatii . Bafta Ti-a aratat ironik foarte exact ce vrei sa stii, ce parte nu intelegi din postul lui ? nu stii sa inmultesti 2 cifre? nu te pun la bula pentru aia cu distributia, mi-e lene ![]() This post has been edited by ArtVandelay: 17 Oct 2009, 14:59 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
PaulT |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.294 Joined: 23 June 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(CGDBZ @ 17 Oct 2009, 14:32) Oarecum , nu cutiile de viteza ma intereseaza pe mine , ci turatia motorului la o anumita viteza , asta vreau sa aflu , ce turatie are motorul 1,6 16 valve la 90 , 100 si 130 km/h .Turatia motorului nu depinde numai de rapoartele cutiei ci si de distributia motorului . Acelas motor dar cu alta distributie cu acelas tip de cutie are turatie diferita .Multumesc oricum pentru bunavointa imi a da informatii . Bafta Hai ca m-ai facut curios...Cu ce ar putea influenta distributia motorului turatia la o anumita viteza?????Cu NIMIC...... |
--------------------
Dacia/Mitsubishi
Logan 1.6 mpi/Berlina 1300/Lancer Clasic
2006 Laureate/1973/2008
- B-00-xxx
|
|
CGDBZ |
![]()
|
Mi-am dat seama de prostia scrisa dupa ce a postat ArtVandelay si nu am mai editat .Obisnuit ca IRONICK sa scrie numai mistouri nici nu am citit postul lui , dupa ce mi-a atras atentia ArtVandelay am facut calculul (recunosc ca nu m-am gandit sa caut astfel de date caci cred ca le-as fi gasit si sunt si mult mai precise) .Oricum greu se mai obtin informatii pe acest forum .
|
--------------------
-
-
-
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(IRONICK @ 16 Oct 2009, 22:32) <span class='edit'>16 Oct 2009, 23:55:</span> la vale ... ce legatura are rapoartele cutiei cu limitarea? ![]() asculta-l pe bossake ca are dreptate. mai variaza raportele in functie de zona geografica, dar la noi nu este cazul. ironick ironic ca de obicei. promit ca atunci cand o sa am ocazia fac poza indicatiei consumului instant la viteza de 130km/h. nu sunt eu mare expert auto dar nici nu fac din tantar-armasar. bine acum cifra afisata s-ar putea sa difere, caci nu mai sunt acele conditii. tot ce iti pot spune despe acea indicatie este ca a fost afisata pe computerul de bord in jurul orei 6.30 AM, pe autostrada soarelui, ac oprit, masina goala, conditii normale de trafic si meteo. iar legat de limitare am vrut sa spun altceva, dar s-a inteles pe dos. am vrut sa fiu un pic ironic la faza asta, dar vad ca nu mi-a iesit. mai explicit am vrut sa spun ca cele doua motoare nu pot avea exact aceeasi turatie la aceeasi viteza, pentru ca nu ating aceleasi valori. de exemplu 1.6 16v are cam 5700-6000rpm in treapta a 5a la aproximativ 180km/h, 1.4 cate turatii are in aceleasi conditii?? ![]() |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
bossake |
![]()
|
Din cate imi aduc aminte pe la 180 pe ceas, aveam ~5000rpm. Nicidecum 5700-6000
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
cam putin, dar in fine si la turatia asta se poate pune intrebarea...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
si un 1.4 are putin peste 5000..asa ca tot irelevant e ce intrebi tu
![]() in general cam orice masina are raportul treptei 5 calculat astfel sa isi atinga viteza maxima la o turatie aproape de cea de putere maxima. vorbeam de viteza indicata pe bord...si cred ca am vazut filmulete cu loganul la 180 This post has been edited by ArtVandelay: 17 Oct 2009, 22:07 |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
slider2 |
![]()
|
ai inteles intrebarea gresit, sau asa cred pentru ca un 1.4 n-are cum sa aibe un pic peste 5000rpm la 180km/h, deoarece nu poate atinge aceasta viteza...
|
--------------------
symboala
neagra
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 23:56 |