REVIZIA DE 20.000 de KM, Bune si Rele
![]() ![]() ![]() |
REVIZIA DE 20.000 de KM, Bune si Rele
pedrovl |
![]()
|
||
![]() pedrovl Group: Members Posts: 1.007 Joined: 12 October 04 ![]() |
|
||
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|||
Ducu1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 172 Joined: 14 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu l-am schimbat pentru ca imi facea zgomot si prima oara am zis ca e de la tobe ca intra in rezonanta. Ulterior in service am constatat ca agomotul provine de la KAT.
|
--------------------
Renault
Megane II
Fer de calcat
- Numere de tabla Renault Megane II Bicorp
|
|
paul_jmekeru |
![]()
|
![]() jmeker... Group: Members Posts: 98 Joined: 9 January 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ducu1 @ 10 Jan 2005, 10:59) Eu nu inteleg cum la 10.000 km ai schimbat bucdile si pivotii. Scuza-ma ca iti spun dar esti incredibil. Cum ai reusit? Contrar opiniilor eu am 18.000 si nu am schimbat nici macar bucsile de la brara stabilizatoare. Pana in 40000 km nici nu ar trebui sa se puna problema de suspensie. Sau poate mergi pe camp ?! ![]() Bucurestiul e de cenzurat.si pe camp inca nu am incercat sa merg.dar cred ca daca merg pe camp e mai bine ca pe strazile din bucuresti.asculta la mine.daca tu tiai propus sa o ti in garaj nu o sa ai probleme niciodata. |
--------------------
Peugeot
307
1.6i 110cp 16v 2004
- B 13 JMK N-am invatat cum se fac banii, asa ca ii trag la xerox...
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Eu am vandut SRN-ul la 52000 km si nu schimbasem nici un pivot ci doar bucsele de bara stabilizatoare de 2 ori (la 20 si la 40kkm)
Asa ca se poate spune ca tu esti de vina ca ti-ai schimbat bucsaraia la 10kkm. Daca aia din poza chiar e masina ta...ai si motive: cauciucurile cu talon jos. |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
Baieti eu cred ca am doborat recordul la plata pt revizie 20000:
- set placute frana: 867.439 - manopera inlocuit placute: 300.152 - filtru ulei: 207.105 - ulei 10W40 Mobil1: 433.344 - filtru aer: 249.501 - manopera revizie: 1.125.570 - constatare: 243.874 - spalare: 131.317 TOTAL fara TVA: 3.558.302 TOTAL cu TVA: 4.234.378 Service: ASV AUTO BRASOV (altul nu este) |
-------------------- Kia Cee'd 1.4
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
N-as zice ca e mult. Se inscriu in preturile altor service-uri.
N-am inteles ce e aia spalare? Ce au spalat? |
--------------------
x
x
- x
|
|
Flavian |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 268 Joined: 25 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Renault Megane 2.2
Sedan 1.5dci
2006
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Cam scumpa revizia de 20 k.
Va spun si eu cam cat m-a costat ...in aproximativ 2 - 3 saptamani. ![]() This post has been edited by florinc: 2 Feb 2005, 16:52 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
La placutze asta e pretul.... Manopera inlocuirii lor mi se pare prea mare.
Filtrul de aer e chiar ieftin... eu stiam ca e 350.000 lei la magazin!!! Nu inteleg ce constatare a intrat acolo. Constatarea faptului ca placutzele sunt uzate intra in pretul reviziei !!! De aia se pun 3 ore pentru revizie. Deci nu e normal sa mai platesti inca o data constatarea asta. Poate e vorba de o alta constatare ??? Ma rog... Manopera e in limita superioara intalnita si la alte service-uri. Cam golani, insa... Probabil e 10 euro pe ora, fara TVA. Cred ca au pus 3 ore de manopera pentru revizie si inca 0.8 ore pentru schimbare placutze. This post has been edited by i96nds: 2 Feb 2005, 17:54 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
Bihomoldoveanul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 515 Joined: 31 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Eu am facut revizia de 20k recent, cit inca masina e in garantie. M-a costat 3.2 milioane de lei toata smecheria, iar toata bucsharaia pe puntea fatza a fost schimbata pe garantie. In acelasi timp au pus pe factura cirligul care tine tija cu care sustii capota - 50 mii lei
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
|
|
ionutcc |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 15 January 04 From: BRASOV ![]() |
Revin cu detalii despre revizie:
1. inainte de a baga masina in service au spalat-o pe ext (sa nu faca ei mizerie in service); 2. constatarea a fost pentru defectele pe care le-am reclamat in afara reviziei (usa stanga spate nu se mai deschidea, iar usita de la rezervor era slabita =>> s-au rezolvat) 3. mie mi s-au placut scumpe placutele. Am citit pe aici ca altii au pus placute de 250 - 300 mii. Ale mele ce au? 4. La cat se schimba placutele? Eu le-am schimbat si la 10000 km, oare chiar nu mai mergeau? Ca nu am mers cu piciorul pe frana. 5. Au mai schimbat niste busci la bara stabilizatoare |
|
|
pedrovl |
![]()
|
QUOTE(ionutcc @ 3 Feb 2005, 09:56) Revin cu detalii despre revizie: 1. inainte de a baga masina in service au spalat-o pe ext (sa nu faca ei mizerie in service); 2. constatarea a fost pentru defectele pe care le-am reclamat in afara reviziei (usa stanga spate nu se mai deschidea, iar usita de la rezervor era slabita =>> s-au rezolvat) 3. mie mi s-au placut scumpe placutele. Am citit pe aici ca altii au pus placute de 250 - 300 mii. Ale mele ce au? 4. La cat se schimba placutele? Eu le-am schimbat si la 10000 km, oare chiar nu mai mergeau? Ca nu am mers cu piciorul pe frana. 5. Au mai schimbat niste busci la bara stabilizatoare Mult frate mult. Dar important e daca ai plecat multumit. Si cand ma gandesc ca atunci cand am deschis topicul si am scris despre revizie, au fost voci carora li s-a parut ca am dat prea mult . Placutele sunt intradevar prea scumpe (eu am dat 250k - de origine), filtrul de aer de asemenea. E posibil si sa se fi scumpit sau poate nu le-ai luat la pachetul de revizie. (ulei, placute, filtre). Manopera e un pic exagerat dar oricum Brasovul e un oras scump. Ai facut si testul pe calculator? Complet? |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
ionutcc |
![]()
|
De multumit, sunt multumit, au verificat tot, acum parca merge mai bine, nu se mai aud asa tare zgomotele de la suspensie, au uns toate usile, macar sunt sigur ca totul este bine (deocamdata)
PS: Ora de manopera este aproape 12 euro fara tva |
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Inonutcc, asta e pretul placutelor de origine acum. Cei care si-au pus mai ieftine nu au pus "de origine". Vezi ca este un topic pe piese de schimb SLZ in care se dezbate problema placutelor de schimb si a eventualelor modele care s-ar potrivi.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
pedrovl |
![]()
|
QUOTE(bogdan_o @ 3 Feb 2005, 12:23) Inonutcc, asta e pretul placutelor de origine acum. Cei care si-au pus mai ieftine nu au pus "de origine". Vezi ca este un topic pe piese de schimb SLZ in care se dezbate problema placutelor de schimb si a eventualelor modele care s-ar potrivi. Bogdan_o, mie la revizie la Pitesti, mi-au pus placute "de origine" (eu am desfacut cutia) si au costat 250k. Manevra pe care a facut-o omul meu a fost ca mi-a pus de DSN schimband in pachetul de oferta (ulei, filtre, placute) doar placutele care nu sunt absolut deloc diferite. Dovada ca am deja 8k de la revizie (ma propii de revizia de 30k) si merg perfect, nu se aude nimic, nu scartaie....etc. deci sunt "de origine". |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(pedrovl @ 4 Feb 2005, 08:45) Bogdan_o, mie la revizie la Pitesti, mi-au pus placute "de origine" (eu am desfacut cutia) si au costat 250k. Hai sa clarificam treaba asta cu placutele: 1. Placutele TEXTAR, made in germania, de origine (cutie albastra) sunt ~800.000 2. Placute de origine, dar facute la Rimnic, folosite in special pe DSN, sunt 250.000 . Atit si nimic mai mult. Pe SLZ se potrivesc si alea de DSN si sunt mai ieftine. Si eu tot de DSN, am pus, am mers vreo 5000 si n-au nici pe dracu. |
--------------------
x
x
- x
|
|
robert.s |
![]()
|
De la munte Group: Members Posts: 125 Joined: 19 April 04 From: Campulung Muscel ![]() |
"A doua oara le-am schimbat la 20k la Revizia de la Pitesti, pentru ca a fost tot fara bani, si"inginerul care s-a ocupat de mine a insistat sa le vada schimbate si de ei odata." Nu stiu cum va schimbati voi bucsele pe garantie ca mie mi-au spus ca doar 6 luni au garantie la ele ... This post has been edited by robert.s: 4 Feb 2005, 14:47 |
--------------------
Dacia
Solenza Europa
2004 Decat pieton mai bine cu masina murdara ...
|
|
Mihai 11 ZMK |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 25 Joined: 19 January 05 ![]() |
Chestia cu spalatul masinii am vazut-o ieri seara la stiri - cica nu e in regula si nu o sa se mai practice ! Cind am fost la revizia de 10000 - prin toamna - le-am spus ca trancane pe fata - au centrat ei nu stiu ce pe acolo si au zis ca acum e OK. Dupa 2 zile ma intorc si le spun ca tot trancane, vine seful mare, pune ranga, trage, etc. - concluzia - jos cu bucsile! De atunci, si acum am 18000, nu au mai fost probleme.
|
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
- 11 ZMK
|
|
pedrovl |
![]()
|
QUOTE(robert.s @ 4 Feb 2005, 14:45) "A doua oara le-am schimbat la 20k la Revizia de la Pitesti, pentru ca a fost tot fara bani, si"inginerul care s-a ocupat de mine a insistat sa le vada schimbate si de ei odata." Nu stiu cum va schimbati voi bucsele pe garantie ca mie mi-au spus ca doar 6 luni au garantie la ele ... Stai linistit ca te inteleg. Si eu inainte de a merge la PItesti la revizia de 20k, am fost la dealerul de pe plan local. Tot asa mi-au spus si mie ca nu mai sunt in garantie iar la AutoSymabeyer Focsani si ulterior la revizie la Pitesti mi-au fost schimbate fara nici o intrebare. |
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
pedrovl |
![]()
|
Incercasem sa propun un topic despre fiecare revizie in parte dar vad ca nu e nimeni interesat. Puteti sa scrieti cei care ati facut revizia de 30k in ultimele saptamani cat v-a costat si daca mai exista oferte cu pachetul de ulei, filtre Dacia. Eu merg pe ce recomanda ei si nu mai stiu preturile asa ca peste cateva zile cand ma duc la Pitesti nu vreau sa am surprize.....Multumesc
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ieri dupa amiaza am trecut eu pe la Meridian , cu alta problema decat revizia si era un afis cu 17 euro in care ai inclus Ulei(parca), filtru ulei, schimbul de ulei si ceva legat de 10 revizii gratuite.
![]() This post has been edited by florinc: 23 Feb 2005, 12:15 |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Am facut azi revizia de 20.000 km!
Cost total: 1832543 lei - manopera 1375000 (cu TVA) - filtru de aer 163800 (fara TVA) - filtru de ulei 161461 (fara TVA) Service: AutoCARdo Timisoara |
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
ynu22 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 105 Joined: 25 November 03 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia Solenza
Rapsodie
|
|
kaspersky |
![]()
|
![]() maistru Zen Group: Members Posts: 1.063 Joined: 23 April 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Poate daca cumperi uleiul lor! La schimbul de ulei am adus eu uleiul.
|
--------------------
KIA
Cee'd SW 1.6 GSL
Base 2008 "Să fii patriot în România înseamnă să puți a iesle în timp ce constați că toate celelalte popoare ne sunt inferioare."
|
|
pedrovl |
![]()
|
Pret foarte bun. Stiam de fapt ca banatenii sunt ceva mai aproape de occident si de fapt un pic mai cinstiti. Chiar daca eu nu sunt de acolo merita aprecieri.
|
--------------------
DACIA
DUSTER
1,6 16v 4x4 Laureate
|
|
excellence |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 16 February 05 ![]() |
imi poate spune va rog cineva unde este mai precis service-ul acesta(cel din pitesti),si daca spre ex m-as duce de dimineata acolo as prinde loc acolo sau sunt foarte ocupati?
This post has been edited by excellence: 4 Mar 2005, 13:13 |
--------------------
Solenza
Rapsodie
- DJ-06-SUL De la Craiova multe salutari.....
|
|
excellence |
![]()
|
aa..si inca ceva..daca am depasit ,am in loc de 20.000 vreo 24.000.. acolo e vreo problema?
This post has been edited by excellence: 4 Mar 2005, 13:10 |
--------------------
Solenza
Rapsodie
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Daca mai e in garantie, i-ati adio, daca nu, ai facut-o pe barba ta si vezi mai incolo.
La Pitesti service bun, CNCD. |
--------------------
x
x
- x
|
|
excellence |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 4 Mar 2005, 07:37) Daca mai e in garantie, i-ati adio, daca nu, ai facut-o pe barba ta si vezi mai incolo. La Pitesti service bun, CNCD. ![]() |
--------------------
Solenza
Rapsodie
|
|
i96nds |
![]()
|
![]() Stefan Group: Moderatori Posts: 2.708 Joined: 16 May 03 From: Bucuresti ![]() |
E cam mult 14.000 Km pentru uleiul din masina asta... Eu zic sa mergi acolo la Craiova si sa faci azi repede revizia....
In alta parte se poate sa nu te primeasca. Asa ca faci degeaba drum pana la Pitesti.... Pe mine nu m-a impresionat cu nimic CNCD Pitesti. Poate gasesti totusi altul..... |
--------------------
Dacia
SLZ Scala 1.4/2003
- B-77-XXX Stefan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:41 |