permisul de conducere, pt cei care dau de permis
![]() ![]() ![]() |
permisul de conducere, pt cei care dau de permis
brigada_diverse |
![]()
|
||
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(nicu022003 @ 11 Dec 2007, 22:58) Iti zic eu ca atunci cand o sa iti permisul nu o sa mai fi asa disperat, iti spun din propria mea experienta si eu eram la fel ca tine. ![]() QUOTE(C@talin @ 11 Dec 2007, 23:09) esti asa sigur ![]() ![]() eu? ![]() Catalin 1 ; Nicu 0 Hai , pe care pariati ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
pe unde mama bielei pistonului nr 2 al daciei Lastun ai mers cu 140 cu masina de scoala?
This post has been edited by cristitranca: 11 Dec 2007, 22:22 |
--------------------
Dacia
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ala trece primul , pt ca semnele sunt "valabile" doar cand semaforul nu functioneaza
![]() Corect ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Asa e, dara daca si ala face la stanga nu mai da nimeni prioritate
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
A zis ca tu virezi la stanga ... am presupus ca ala merge inainte
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
OAP |
![]()
|
Eu nu am presupus nimic, asteptam sa imi dea toate detaliile
![]() |
--------------------
.
.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
corect !
![]() alta intrebare, ca tot sunt pewntru permis...... se intalneste o masina de pompieri cu o ambulanta....... ambulanta vine din dreapta si are rosu al semafor, masina de pompieri are verde..... ambele au semnalele LUMINOASE SI SONORE in functiune care trece primu? |
--------------------
Dacia
|
bogdy5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
presupun ca ambulanta dar din toate testele care le-am facut nu am vazut asa ceva prevazut
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
OAP |
![]()
|
In ce directie merg?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
amblulanta trece, da...sa lamurim......avand semnalele luminoase si sonore in functiune pot incalca semnalele semaforului, si masinile sunt egale in caz ca se intersecteaza.......deci..cel care vine din dreapta trece primul, adica ambulanta
![]() |
--------------------
Dacia
|
cosmin_2300 |
![]()
|
Ba e specificat in codul rutier si mi se pare ca e si intrebare . Ambulanta are prioritate de dreapta
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 11 Dec 2007, 23:11) o mare copil minune al timpurilor moderne, pusti wannabe, care isi face poze "cool" pe la scoala, indruma turma ratacita si dezvaluie`ne adevaratele radacini ale mersului inapoi. eu de la inceput am scris bine, cine a scris gresit a scris la misto..asa ca ![]() This post has been edited by Alexu7: 11 Dec 2007, 22:30 |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
si eu ce am zis?
![]() tu esti in masina pompierilor si din dreapta vine ambulanta era cazul...ambulanta trece prima ca vine din dreapta ![]() |
--------------------
Dacia
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(cristitranca @ 11 Dec 2007, 23:26) Am intrebat in ce directie merg nu sa ma aflu in treaba. Daca pompierii fac la dreapta nu mai e cazul de prioritate. Daca pompierii fac la stanga si ambulanta la dreapta...idem. Daca li se intersecteaza traseele se aplica regula spusa de voi. In trafic orice detaliu e important. Invatati asta nu numai cand dati pentru permis 11 Dec 2007, 23:37: Mereu m-am intrebat: Intr-o intersectie nesemaforizata, nesemnalizata, nenimica, ajung in acelasi timp din cele patru directii patru masini si toate fac la stanga. Ce regula de prioritate se aplica? This post has been edited by OAP: 11 Dec 2007, 22:37 |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
De dreapta
![]() off : In intersectiile nesemaforizate/nesemnalizate/etc , se face la stanga prin stanga centrului imaginar al intersectiei nu ? This post has been edited by cosmin_2300: 11 Dec 2007, 22:45 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
|
|
OAP |
![]()
|
Eu stiu ca nu se mai ocoloste centrul intersectiei, iar in situatia (idioata) descrisa de mine mai sus, practic fiecare trebuie sa acorde prioritate de dreapta, ducand astfel la un blocaj, in cazul a patru incapatanati
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
deja e off-topic de o ora voi cand ziceti sa fac scoala de soferi in februarie (pe 5 martie devin major)
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
OAP |
![]()
|
Faci scoala dupa ce imi spui cine trece primul in intersectia aia
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
sincer la nimereala eu zic ca trece salvarea am mai scris mai sus
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
OAP |
![]()
|
Mai refeream la intersectia descrisa de mine un pic mai jos. Unde nu-i nici o salvare sau masini de pompieri. Sunt doar 4 taxiuri...Logan, dci
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi trebuie sa existe un semn ceva care sa dea cuiva prioritate cum ai zis u nu cred ca e posibil:D
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
L-am intrebat azi pe profesorul de legislatie acelasi lucru, sigur nu stia raspunsul si a zis ca nu ve intalni asa ceva
![]() This post has been edited by St: 11 Dec 2007, 23:08 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
OAP |
![]()
|
Pai nu e nici un semn. De ce sa nu fie posibil? In Romania?
![]() |
--------------------
.
.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi cred ca asa e u faci scoala de soferi acum?
11 Dec 2007, 23:09: in romania da poi se inteleg soferii prin semne care sa treaca primul ![]() This post has been edited by bogdy5: 11 Dec 2007, 23:09 |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
CriSTI68 |
![]()
|
Membru Valvos Group: Members Posts: 5.001 Joined: 8 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2008 Prestige 1.6 16V 105 Ponei Putere
- EDH Renault Clio 3 - 2008 1.5 dci
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
QUOTE(cristitranca @ 11 Dec 2007, 23:20) am facut pe tico si logan ![]() ![]() ![]() ![]() Da asta a fost demult ![]() This post has been edited by C@talin: 12 Dec 2007, 01:04 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
bogdy5 |
![]()
|
wooooooow soooper abia astept o sa fac scoala cu o cunostinta sper sa nu ma duca pe la el pe la tara si pe unde are nevoie
![]() |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
De ce sa mai faci scoala daca tot stii sa conduci?
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:59 |