permisul de conducere, pt cei care dau de permis
![]() ![]() ![]() |
permisul de conducere, pt cei care dau de permis
C@talin |
![]()
|
||
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
|
||
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|||
bogdy5 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 57 Joined: 3 November 06 ![]() |
abia astept
![]() 6 Nov 2007, 19:56: cum va-ti luat permisul sunt curios sa aflu cum e This post has been edited by bogdy5: 6 Nov 2007, 19:56 |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
cu capu
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi l-ai luat din prima cum a fost ce ai gresit ce trebuie sa faci sa nu gresesti la ce sa fi cel mai atent asta m-ar interesa multam
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
nu ca ma laud dar l-am luat din prima 25 la sala si orasu pe drept
![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
bogdy5 |
![]()
|
bravo poi si cum ai reusit ce ai facut de ai luat atat ce ai invatat scoala ai facut 30 de ore zi si mie sa stiu sa fac ca tine mai nenea
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
carte de intrebari + 30 de ore de condus si sanatateeeeeee
daca eu-s nenea tu esti pustiulica ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
eu am facut in ziua din naite de examne cartea acea galbena groasa de 3 ori
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
bogdy5 |
![]()
|
super de voi eu abia astept 4 luni da e bine ca am experienta mai comduc la sala stau cam prost nu am scos pana acum 20 de puncte doar cate 15-16 puncte
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
maidanezu |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 June 06 ![]() |
Am scos eu 18 puncte cand m-am dus prima oara la scoala sa ma inscriu si am luat un chestionar la stoo
![]() |
--------------------
xxx
xxx
xxx
- zzzzzzz
|
|
bogdy5 |
![]()
|
astept informatii despre obtinerea permisului daca l-ati luat din prima cum etc multam
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
In primul rand cred ca ti-ar trebuii niste lectii de limba romana, nu de alta da s-ar putea sa nu prea intelegi ce zice prin chestionare. Sau scri asa prost, pentru ca iti pierzi toata ziua pe Irc sau ce programe de chat mai sunt in ziua de azi. Programele astea va tampesc de tot.
Ce ai de facut ii sa iei cartea in brate sa te uiti la semne , sa le intelegi care ce vrea sa zica si apoi sa citesti odata sau de doua ori legislatia si sa o intelegi. Facutul de chestionare ii cam pierdere de vreme si ocupare aiurea a memoriei (in caz ca inveti chestionarele pe de rost). Daca ai inteles legislatia si semnele chestionarele is floare la ureche. This post has been edited by CuTzU: 7 Nov 2007, 11:55 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
bogdy5 |
![]()
|
multam serios da adevarul e ca scriu jalnic da stau toata ziua pe mess si .........din cauza asta gresesc insa la scoala scriu normal pe caiet doar la tastatura gresesc imi cer scuze
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@bogdy5: bine ca nu te pune la examen sa folosesti semne de punctuatie, fiindca ar trebui sa iei meditatii serioase!
|
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Scrie la harneala, un copil de 17 ani nu se exprima asa... dar voi sunteti mai infantili, pentru ca ati pus botu'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
QUOTE(CuTzU @ 6 Nov 2007, 23:43) In primul rand cred ca ti-ar trebuii niste lectii de limba romana, nu de alta da s-ar putea sa nu prea intelegi ce zice prin chestionare. S-au scri asa prost, pentru ca iti pierzi toata ziua pe Irc sau ce programe de chat mai sunt in ziua de azi. Programele astea va tampesc de tot. Ce ai de facut ii sa iei cartea in brate sa te uiti la semne , sa le intelegi care ce vrea sa zica si apoi sa citesti odata sau de doua ori legislatia si sa o intelegi. Facutul de chestionare ii cam pierdere de vreme si ocupare aiurea a memoriei (in caz ca inveti chestionarele pe de rost). Daca ai inteles legislatia si semnele chestionarele is floare la ureche. Esti de bula |
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
bogdy5 |
![]()
|
da multam pt semnele de punctuatie da nu le folosesc ce e asa greu de inteles nu se poate vorbi si fara semne sau ce?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
bogdy5 |
![]()
|
am auzit ca din 2008 mai exact de la 1 ianuarie nu se mai poate face scoala de soferi decat daca ai peste 18 ani , este adevarat? trebuie sa fac 18 ani si nu stiu cand sa fac scoala ca sa dau de permis cat mai repede astept raspunsuri . multam!
11 Dec 2007, 17:48: chiar nu stie nimeni daca e adevarat ce am auzit eu? This post has been edited by bogdy5: 11 Dec 2007, 17:48 |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Cr3ativ3 |
![]()
|
![]() Ma-nvart pe-aici...fac cercuri Group: Members Posts: 264 Joined: 19 December 04 From: PITESTI ![]() |
=)) =)) =)) Uite genu asta de oameni nu imi plac mie! Si ma rog, cam ce o sa faci tu dupa ce iti iei permisul? O sa plimbi fetitele de la liceu cu masina lu taticu? O sa te dai mare la colegii tai care nu au permisul de conducere? Masina la 18 ani e ca telefonul mobil la 5 ani (cu unele exceptii)
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition 2004 Nu stiu sa ma semnez :P !
|
|
bogdy5 |
![]()
|
cam asa ceva si care e problema te oftici ca tu nu ai fost ca mine?
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
daca vrei sa vezi cum arata viitorul tau permis, poti sa cauti AICI fii atent trebuie sa completezi corect numele, prenumele si localitatea.
Bafta multa |
--------------------
.
.
.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
dute ma
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
XMihai |
![]()
|
![]() Carcotasu' de Serviciu Group: Members Posts: 1.785 Joined: 31 January 06 From: Dr Tr Severin ![]() |
e si la bancuri, am postat-o de mult acolo
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
bogdy5 |
![]()
|
sa lasam glumele de o parte si sa imi raspunda si mie careva rog frumos (am auzit ca din 2008 mai exact de la 1 ianuarie nu se mai poate face scoala de soferi decat daca ai peste 18 ani , este adevarat? trebuie sa fac 18 ani si nu stiu cand sa fac scoala ca sa dau de permis cat mai repede astept raspunsuri . multam!
11 Dec 2007, 17:48: chiar nu stie nimeni daca e adevarat ce am auzit eu? ) |
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
C@talin |
![]()
|
si eu eram nebunit sa iau permisu da am dat dupa ce am facut 18 ani.la 1 sapt
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Alexu7 |
![]()
|
|
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
bogdy5 |
![]()
|
poi daca am masina stiu sa conduc binisor fara sa fac scoala si sunt mort dupa masini cred ca ma intelegi . si pana la umrma cum o fi cu scoala de soferi pot sa o fac inainte ( vreau sa o fac in februarie specific pe 5 martie dau de baut la majorat)
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
baga si tu un nas in legislatie....conform noii legislatii, poti face scoala de soferi cu max 3 luni INAINTE de a implini 18 ani....deci 17 ani si 9 luni......
actele pt permis le depui dupa ce faci 18 ani de unde ati mai auzit zvonurile astea tembele? |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bogdy5 |
![]()
|
am unu' in clasa si tacso e instructor si cica asa zis ala ca din 2008 trebuie sa ai 18 ani si parca asa scrie si in legislatie da merg pe mana ta multam in februarie am de gand sa o fac si in martie sa dau de permis
|
--------------------
dacia
super noua
2001
- b-10-b
|
|
Alexu7 |
![]()
|
nu stiu daca te-am mai intrebat da.. scârț stii sa dai ?
daca dai peste un examinator nebun si te pune la incercare ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 03:59 |