Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
ashu |
![]()
|
||
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|||
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai ashu, eu stiu ca cumnata-mea (timisoreanca) nu l-a votat pe Ciuhandu. A zis ca el e destul de ok, si oricum era convinsa ca el o sa iasa, dar ca nu l-a votat fiindca din casele ANL cea mai faina si mai bine pozitionata a prins-o (culmea) tocmai fiul lui Ciuhandu. Coincidenta.
|
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
e crancen!!!
ce e panarama asta? din dcoumente oficiale (am verificat comunicatele stammpilate si semnate de bec, aveti curiozitatea si voi) dispar aproximativ 170.000 de voturi nule...eu zic ca minm 200.000 ca daca aplicam o majorare de 20% intre cele doua numaratori partiale.... cred ca asta e in primul rand incompetenta...da-o in pana mea, le pui pe internet si isi da seama orice scolar ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(ashu @ 30 Nov 2004, 16:05) Cum adica timisorenii stiu de ce?! ![]() eu nu l-am votat nici macar o data. dar poate ca vecinul de pe cozia care si-a tras doua hoteluri de cinci etaje in zona rezidentiala cu case cu un nivel si celalalt vecin care a tras un asfalt ca-n vest ca vezi doamne are firma de constructii si a cistigat licitatia pentru asfaltarea strazii unde are sediu firma si casa fratii cristescu, poate ca astia l-au votat de cite trei ori. per sectie. fiecare. |
--------------------
dacia
1310 tx Cisco IOS uses BGP to find out how much it sucks.
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Bei, in Timis atat PD cat si PNL l-au sustinut pe Ciuhandu pt ca ei au doar nulitati. Contracandidatul era Ciocarlie - PSD. Alte alternative ar fi fost independenti de care nu am auzit nimic inainte de alegei. Ce era sa aleg, ha?
Da, sub Ciuhandu am asistat la : -repararea unei strazi in zona mea - 5 ani a durat. De fapt cateva luni spart, 4 ani si ceva stagnat, si cateva luni reparatul, inainte de alegeri of-course -deschis santier in tot orasul si lasat asa si in momentul de fata; -sensuri unice trasate prin cartiere rezidentiale ca deh, asa e la moda in occident cu sensuri unice si noua ne lipseau; -un cartier intreg transformat in labirit in care soferii sunt cobai, datorita sensurilor unice. Mergi pe o strada si se schimba sensul de 3 (trei) ori. Da, am scris exact. Nu e o greseala. -ignoranta fata de cetateni, desi s-a discutat problema strazilor cu sensuri unice pe forumul primariei la care doar un viceprimar mai scrie, concluzia e ca atatia oameni nu se plang, inseamna ca totul e ok. Comisia circulatie se aduna din an in paste, iar graficul strazilor se traseaza din birou. Nimeni nu se oboseste sa vada daca o modificare de sensuri e benefica sau nu. Nimeni nu are curajul sa zica "Da, domle, am gresit la sensul ala. Mai rau am incurcat circulatia!". -cand se repara o strada, se decapeaza frumos, in forma de patrat groapa. Vin pe traseul cu gropile memorate in cap, dau in noile forme trigonometrice ale gropilor, injur pe Ciuhandru, si merg mai departe. A doua zi incep sa invat noile pozitii ale gropilor pe astfalt si iarasi il injur pe Ciuhandru. Cam tot asa vreo saptamana si cand intr-un final am invatat ca trebuie sa incetinesc la viteza a II sa nu-mi rup masina, constat ca s-au efectuat plombari si drumul este ok. Ziua urmatoare vin lejer in viteza stiind ca drumul e reparat si iarasi dau in gropi, ca bineinteles vreo Regie si-a uitat vreo tzeava nereparata sau inchide strada pt lucrari fara sa le pese ca tirurile se deviaza pe stradute de abia incap 2 masini mici. Ei pun doar semne de inchidere circulatie, soferii tre sa se descurce pe cont propriu cu deviatiile. Bine, probabil voi o sa-mi ziceti ca nu e asa de nasol ca in Bucuresti, dar eu vad schimbarile din trafic si nu sunt de acord cu ele. S-au aruncat niste bani aiurea. Parerea mea. This post has been edited by litza: 30 Nov 2004, 15:39 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
tase |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 39 Joined: 23 August 04 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(litza @ 30 Nov 2004, 16:33) Da, sub Ciuhandu am asistat la : -repararea unei strazi in zona mea - 5 ani a durat. De fapt cateva luni spart, 4 ani si ceva stagnat, si cateva luni reparatul, inainte de alegeri of-course e cumva vorba de faimoasa reabilitare a liniei tramvaiului 6, la care i s-a facut receptia cind inca nu era turnat asfaltul si sinele nu erau ancorate in beton? si ca veni vorba, pe unde rezidezi dumneata, domnule litza, ca imi suna cunoscute cele povestite de tine.... scuze ceilalti pentru offtopic This post has been edited by tase: 30 Nov 2004, 15:46 |
--------------------
dacia
|
|
mil |
![]()
|
Aloha...au disparut 2% din voturi in 5 ore (200.000 de 5x cat au votat romanii in exterior) si voi ati ajuns sa va certati pe sensurile unice din Timisoara...va rog sa ne referim la subiectul asta...dati drumul la radiouri...la realitatea. Chestia e f. serioasa!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Pai din CV-ul ala inteleg ca toata viata ei a fost in tot felul de organizatii, asociatii, programe etc si zau nu stiu din ce isi castiga existenta.
Imi pare rau, dar eu pana la ora asta, cand am citit aici pe forum, n-am stiut cine sunt si ce vor URR-isti. Poate una din problemele societatii de azi este ca nu ai timp sa stai sa asculti mesajele unui partid sau al altuia. Ei trebuie sa stie sa vina la tine. De 15 ani eu nu am vazut nici un program de guvernare tiparit. Din fericire locul actual de munca imi da posibilitatea de a sta mai mult pe Internet, ca de accesat puteam si inainte, dar nu de stat. Ajung acasa la ora 5 cu sotia(care deseori ajunge mult mai tarziu) unde am doi baieti, si un calculator, si trebuie sa-i impac si sa-i despart si sa se uite la desene animate si sa fac cumparaturile si .... nu mai continui. Banuiesc ca altii au mai multe pe cap dar si ca alti frec menta. De cand avem copii sotia n-a mai votat, nu pentru ca n-ar fi vrut ci pentru ca n-avem pe cine lasa cu copii, iar singura nu vrea sa mearga. Decat sa organizeze actiunea autobuzu' mai bine organizau o actiune de ajutorare a persoanelor care vor sa voteze si nu pot, nu ma refer la urna mobila. Asta e si o idee a mea de partid-familie, care in loc sa cheltuiasca bani pe tot felul de reclame si afise, ar ajuta membri comunitatii. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
mig |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 21 September 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pe A1 este conferinta de presa a PSD.
|
--------------------
DACIA
LOGAN AMBITION
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(mil @ 30 Nov 2004, 15:46) Aloha...au disparut 2% din voturi in 5 ore (200.000 de 5x cat au votat romanii in exterior) si voi ati ajuns sa va certati pe sensurile unice din Timisoara...va rog sa ne referim la subiectul asta...dati drumul la radiouri...la realitatea. Chestia e f. serioasa! Da, am vazut, dar prea multe "too many connections". Mister, ca la Berevoiesti. ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
tase |
![]()
|
QUOTE(mil @ 30 Nov 2004, 16:46) Aloha...au disparut 2% din voturi in 5 ore (200.000 de 5x cat au votat romanii in exterior) si voi ati ajuns sa va certati pe sensurile unice din Timisoara...va rog sa ne referim la subiectul asta...dati drumul la radiouri...la realitatea. Chestia e f. serioasa! pai daca urla un oras intreg la ei ca ne f**t directia cu sensurile lor unice si nu obtine nici o reactie, crezi c-or sa reactioneze la niste tipi din opozitie care zbiara ca s-au furat alegerile? acu parca l-am auzit pe bombonel aseara zicind ca observatorii de la EU au dzis ca n-au observat nereguli, e propaganda pesedista sau i-au fraierit si pe aia? ca uite in ucraina e circ mare, s-au sesizat marimile, demonstratii, tot tacimul. daca forumistii timisoreni organizeaza ceva protest, claxoane prin oras, urcat cu masina pe trotuar in piata operei, eu particip! vreau revolutia mea, ca la ailanta eram prea mic si m-au inchis in casa. |
--------------------
dacia
|
|
mil |
![]()
|
vv, pune te rog link-ul la forumul unde ai descoperit stirea, sa putem vedea ce se intampla....ti-o sterg moderatorii daca nu le convine...si Warn-ul pe care au de gand sa ti-l dea il iau asupra mea!!! Acum e vborba de chestii serioase nu de traffic rank-uri.
Sa mor eu daca nu ma arde ca eu si alti 2000 de oameni am stat in ploaie cate 2-3-4 ore sa votam frumos la ambasada si la BEC din condei si-au tras 200.000 de voturi unde trebuie. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Ba astia ne-au furat pe fata!!!!! ..... incredibil oameni buni, sa facem ceva!!!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
@tase : Locuiesc in zona Olimpia. Si da, la linia lui 6 m-am referit.
![]() @BAC: Exact aceeasi dilema o am si eu. Nu m-am prins nici ce stie sa faca, nici cum isi castiga existenta. O insuruire de activitati ce "suna" bine si "dau" bine la CV. @mil: Partea cu furatul voturilor, eu sunt convins. E extrem de grav ce se intampla in RSR in ziua de azi. Si chiar eu m-am oferit pe un alt thread sa le fac un soft de votare care sa tina cont de CNP. Alo, PSD-ul ... Gratis, ca n-aveti voi bani sa ma cumparati. |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
hmm , ce intorsatura ..
sunt convins ca PSD-ul & Co vor pune toate tunurile pe Base ca vrea sa aduca tara in criza ca-n Ucraina si ca tot poporul l-a votat pe Nastase si PSD si alianta nu poate accepta infrangerea. Parca il si vad pe CTP cum ii flutura lui Base in fata promisiunea ca nu va contesta alegerile facuta la Realitatea TV. Acum Base are nevoie de toti cei care-l pot sprijini mediatic pentru a transmite situatia reala a fraudelor de la alegeri dar optiunile sunt limitate. Cred ca in afara de Realitatea TV (cine ar fi crezut) si National TV restul sunt aservite PSD-ului. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Ce pui mei de pagina are BEC ca de-o juma' de ora se tot deschide?
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
litza |
![]()
|
Bei, o mai punem de o petitie?
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
mil |
![]()
|
cine vrea cele 4 comunicate bec in format pdf....sa strige. Cu vorurile nue e ca in Caragiale...parol d'honeur!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey, terminati odata cu Timisvara aia!!!
Tara se duce de rapa si voi continuati cu Ciuhandrul vostru! Bleah! Reveniti in Romania, va rog!!! Personal sunt absolut revoltat de frauda masiva! Sper ca Basescu sa o poata dovedi, altfel avem doua iesiri din situatia creata: 1. Ne luam adio de la UE. 2. Ne luam adio de la UE. Si daca, nu o poate dovedi, oricum, ne luam adio de la UE. Trista zi, acest 30 noiembrie 2004! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
repede, cat nu se "masluiesc" ....
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
litza, e mult mai serios, asta nu se rezolva cu o petitie online.
Poate faceai misto, dar e prea trist pentru mistocareala. Am mai spus-o si o repet - mie mi-e firca de un singur lucru: ca partidul stat va strange tot coruptii si isi va face din nou majoritate. Dupa care va face ceva sa nu intram in UE, iar dup-asta va frauda pe fata alegerile (si va controla strans presa), astfel ducand tara inapoi spre partidul unic. Ca de fapt asta isi doresc. Da' parca e prea negru scenariul asta, nici eu nu prea pot sa-l cred... |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
se intampla sub ochii nostri !!! ... |
--------------------
Ford
Focus
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Bre, nu vedeti ca matematica din carte nu e ca matematica din viata. Ce dreaq, miine poimiine o sa apara, teorema lui Nastase
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
maddan, ce sa dovedeasca mai?...Incarca pdf de la bec cu propria manuta cele de la ora 12 si 17 si e EVIDENT!!!
Prosti mai suntem Doamne...12 ore a durat pana cand ne-am dat seama ca au disparut 200.000...e ca in povestile politiste in care intorci casa cu fundul in sus dupa indicii si dovada era pusa in vitrina, for all to see! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
vv |
![]()
|
Ei, si uite cum nu avea dreptate CTP sa zica "mi se pare prea complicat sa se masluiasca si votul si exit-poll-ul, asta e paranoia deja"
![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
|
|
mil |
![]()
|
problemele complicate reclama solutii geniale, care sunt uneori ridicol de simple...cine s-a gandit ca trag de cifre, cand tot procesul e transparent?
cred ca e printre primele cazuri din lume cand o frauda e descoperita pe internet...tot sunt bune si forumurile astea la ceva!!! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(mil @ 30 Nov 2004, 17:10) maddan, ce sa dovedeasca mai?...Incarca pdf de la bec cu propria manuta cele de la ora 12 si 17 si e EVIDENT!!! "Avansul pe care il prevedea si sondajele" e clar ca a fost calculat dinainte ... astia tot o trambita cu ucraina si nu-sh ce ... frate au furat, ce mai conteaza?!! Prosti mai suntem Doamne...12 ore a durat pana cand ne-am dat seama ca au disparut 200.000...e ca in povestile politiste in care intorci casa cu fundul in sus dupa indicii si dovada era pusa in vitrina, for all to see! Incredibili aia de la Antena1 cata propaganda PSD pot sa faca!! |
--------------------
Ford
Focus
|
Valentine |
![]()
|
BEC vine cu a III explicatie .... greseala in procesele verbale dupa votare
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Valentine @ 30 Nov 2004, 16:18) BEC vine cu a III explicatie .... greseala in procesele verbale dupa votare ![]() BEC asta e un fel de Leana lu Pirtzag, "ezista o esplicatie! ![]() ![]() Totusi cred ca vedeau si astia de la alianta, ca doar au facut numaratoarea paralela sau i-a lasat pe comunisti sa "juicese" si pe urma sa le-o traga in bot. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Dorubarg |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 56 Joined: 20 October 04 From: Galati ![]() |
QUOTE(Valentine @ 30 Nov 2004, 16:16) Incredibili aia de la Antena1 cata propaganda PSD pot sa faca!! si lumea ia crezut prosti pe astia de la PSD cand s-a aliat cu PUR-ul pt. ca le-a dat prea multe voturi. Acum se vede miza. |
--------------------
Dacia
LOGAN 1.6
- GL 90 CAT Dacia 1310 Berlina , 1990
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:39 |