DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 16 17 18 19 20 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

ashu
post 29 Nov 2004, 16:41
Post #511

Membru erectil

Group: Members
From: Bucuresti

Cred totusi ca nu m-am facut bine inteles. Boala mea nu e fata de oamenii educati care s-au informat si au decis in final ca pesedeul e mai bun pentru ei. Am boala pe oamenii care habar n-au pe ce lume se afla si totusi voteaza. Daca aceleasi procente se regaseau si in statisticile defalcate pe categorii, sa moara bibi daca faceam spume. Insa cand de 15 ani incoace se repeta aceeasi poveste, cand cele mai defavorizate categorii de oameni tot la fel si la fel voteaza, intr-o imbecilizare crunta, pai cum dracu sa nu ma revolt. Prin capul acela vested al taranilor si al pensionarilor nu a trecut niciodata macar din greseala gandul ca hai ma sa incercam si cu altii sa vedem cum e. L-au luat pe taica ilici si l-au facut totem, votand cu el pana cand vor crapa. De 15 ani ardealu si bucurestiu voteaza cumva, iar restul tarii altcumva. De ce nene, de ce?
Deci inca o data, nu m-am referit la cei care voteaza in cunostinta de cauza sau la cei care au de castigat de pe urma guvernarii pesedeului, ci la cei care merg ca vitele in cireada la vot de 15 ani si pun stampila pe cei 3 trandafiri no matter what.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
oliviub
post 29 Nov 2004, 17:04
Post #512

Membru incepator

QUOTE(ashu @ 29 Nov 2004, 16:41)
..... De 15 ani ardealu si bucurestiu voteaza cumva, iar restul tarii altcumva. De ce nene, de ce? .....
*

Teoretic ai dreptate...practic vreau sa te contrazic. Daca pina acum procentul luat de PSD in Moldova era 70-80%....acu a scazut mult. In schim a inceput PSD-ul sa cistige oameni in Ardeal si chiar in Bucuresti. Deci, incet-incet, eu zic ca incep si taranii(mai greu e drept) sa voteze si ALTCEVA smile.gif

PS: si mie imi vine sa zic multe de "retardatii" societatii....dar asta nu e o solutie. Trebuie sa-i educam, cum bine zicea bomicabomic. Si asta sa in puterea noastra a capetelor luminate.

This post has been edited by oliviub: 29 Nov 2004, 17:06

--------------------
Renault Megane Sedan 1.6 16v 2005 1.6 16v - xx
"Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
+
mil
post 29 Nov 2004, 17:18
Post #513

ocupat

From: x

mai ashu, in 96 stii cat a avut psd? 23%, iar in 2000: 37%
ei, vezi crezi tu ca cetatenii aia de au au votat psd acum si in 2000, nu reprezinta o parte semnificativa din cei care au votat CDR si USD (PD) in '96 (45%)...ba da! Poporul are intodeuna dreptate...asta este.

Tu faci parte din electoratul care whatever nu va vota in veci, pururi cu iliescu...am dreptate? Ei bine mai ashule, tin sa te anunt ca nu e asa smile.gif

Crezi ca daca imi spui ca ai votat cu Isarescu in 2000 si CDR, si eu cu Stolo si APR, devenim mai prieteni...uite ca si noi am putut sa fim la fel de imbecili si dusi de val. Am votat ca de obicei cu "ai nostrii"...Insa voturile destepte la parlament, pe care noi, in cunostinta de cauza le-am dat, ne-au fost redistribuite. Al tau unu la PSD si jumate din al meu la PRM alta jumate la PNL, PD, UDMR...iar la presedinte a iesit Ilici cu Vadim in turul II.

eu ma declar cinstit....randul trecut am fost un dobitoc blink.gif conform definitiei ashu, am votat cu PRM fara sa stiu nici macar ca fac asta!!! tongue.gif

This post has been edited by mil: 29 Nov 2004, 17:33

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Valentine
post 29 Nov 2004, 17:25
Post #514

Old Timer

From: California

stie cineva cand se mai updateaza rezultatele alea partiale?

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 17:28
Post #515

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Valentine @ 29 Nov 2004, 17:25)
stie cineva cand se mai updateaza rezultatele alea partiale?
*

Pai la 17, trebuia, din cite se spunea la radio. Nimic pina acum, probabil ca s-a trecut la minareli laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
mil
post 29 Nov 2004, 17:34
Post #516

ocupat

s-ar putea sa bage mare sa termine pana la stiri, cu adunarea!

Cine afla de la radio ceva sa strige si la noi...multumim!

This post has been edited by mil: 29 Nov 2004, 17:35

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 17:41
Post #517

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(mil @ 29 Nov 2004, 17:34)
s-ar putea sa bage mare sa termine pana la stiri, cu adunarea!

Cine afla de la radio ceva sa strige si la noi...multumim!
*

N-au cum. A declarat ala de la BEC, ca-i tine pe loc, numaratoarea paralela facuta de DA, ca altfel erau gata. La Ialomita erau gata de la prinz. Deh, daca le stampilasera tot ei, stiau procentul laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
ashu
post 29 Nov 2004, 17:48
Post #518

Membru erectil

Mai mil, tocma asta e durerea mea, ca nu pot sa votez io cu Isarescu si tu cu Stolojan si apoi sa ne luptam aici pe programe si idei. De ce trebuie tot timpu sa existe partidul lui iliescu si partidul lui vadim, ca noi sa ne coalizam in jurul unei forte democratice, ca altfel o luam in mana. Nici io nu-s fericit ca trebuie sa tinem vrem nu vrem cu coalitia DA, ca altfel ne dispersam voturile si castiga ei. Si pentru asta tot pe imbecilii care voteaza de 15 ani cu iliescu ii fac responsabili.

PS. In 96 io stiam ca pesede a luat peste 30%. De altfel Constantinescu a luat in primul tur cu 6 procente mai putin ca iliescu. In plus variaza procentele si in functie de prezenta la vot. Asa ca pana la urma e cam cum zic io, sunt oameni care nu si-au schimbat votul in acesti 15 ani, si-s multi. Si distributia lor pe categorii de varsta sau mediul de proveninenta e aceeasi de 15 ani incoace.

--------------------
+
mil
post 29 Nov 2004, 17:48
Post #519

ocupat

barbi...BEC e singur responsabil pentru rezultatele oficiale.

DA face o numaratoare paralela...e ca si cum ai argumenta ca ai intarziat la serviciu pentru ca e greva pe metrou, in coditiile in care tu vi oricum pe jos.

ashu:
http://www.mintrubbing.org/alegeri/1997.html

CDR+USD=44%
PSD = 23%

http://www.mintrubbing.org/alegeri/2001.html

asta e democratia monser, pana la urma:
Vox populi, vox Dei!

This post has been edited by mil: 29 Nov 2004, 17:52

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
desdemona
post 29 Nov 2004, 18:44
Post #520

a ascultat cineva azi guerilla FM? L-am vazut pe Realitatea TV la stiri pe Basescu la stirile sportive sau ceva de genul asta - cu FC Cornu, caruia ii doreste sa joace numai la matineu, in urmatorii 4 ani.

--------------------
de serviciu
+
Valentine
post 29 Nov 2004, 19:05
Post #521

Old Timer

From: California

S-au dat rezultatele partiale II.

Nastase 40% Basescu 33%
PSD 36% Alianta DA 31,5 %

S-a marit diferenta sad.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
desdemona
post 29 Nov 2004, 19:36
Post #522

Unde ai auzit/vazut rezultatele alea?

--------------------
de serviciu
+
ashu
post 29 Nov 2004, 19:37
Post #523

Membru erectil

--------------------
+
MMihai
post 29 Nov 2004, 22:55
Post #524

Membru autentic

From: PITESTI

http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=10027
tinand cont ca se va face turul 2 pt presedintie

--------------------
Renault Megane III 1.6 16V 110cp Noir Nacre
+
geo76com
post 30 Nov 2004, 08:29
Post #525

Membru incepator

http://www.revistapresei.ro/articol.php?a=10161&s=21&ss=-1

ca sa aratam ca unii aveau dreptate cind cereau altfel de votare

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
LucVer
post 30 Nov 2004, 09:23
Post #526

Membru foarte autentic! ;-)

From: Brasov

Ca sa ne mai descretim putin fruntile! Nea Puiu n-a prins Parlamentul! A luat teapa si de echipa nationala si de la politica! 04.gif Ce cashcheta mea! 04.gif

--------------------
Renault Fluence Expression Plus 1.6 16v 2011 - BV xx XXX
ex-Logan Laureate 1.4

Fortza fie cu tine! - Star Wars
+
vv
post 30 Nov 2004, 09:28
Post #527

dilbert.com

Bai, aseara i-am vazut pe CTP+Tristoiu la TVR1. Mi-am refacut parerea despre CTP, e ok totusi smile.gif Adica aseara chiar mi-a placut de el, cred ca din cauza ca a uitat sa precizeze ca peste 2 saptamani urmeaza un colaps bancar total + alte astfel de previziuni care-i stau in fire (exagerez desigur - dar nu e nici o problema, si el face la fel smile.gif ). Una peste alta, mi-a mai trecut supararea, sper sa iasa Basexu in turul doi si PSD-ul sa fie suficient de tampit sa faca guvernul.
Parti bune:
- in sfarsit se uita cineva pe listele suplimentare, sa vada cine a votat de mai multe ori. Sper ca-i baga la zdup inclusiv pe ziaristii care "au demonstrat ca se poate" (de 10 ori).
- Vorba lui CTP - s-a spart buboiul PRM. Pentru prima oara VeCeul are mai putin decat partidul (cred ca din cauza ca a candidat Basexu). Sper ca pe viitor PRM o sa dispara. Ba mai mult, sper ca si PSD o sa dispara smile.gif (acum vedeti de ce nu-mi place mie CTP - spre deosebire de el sunt un optimist incurabil)

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Hentiu
post 30 Nov 2004, 09:52
Post #528

Membru incepator

From: Timisoara

Mai fratilor !

Eu zic ca peste 2 saptamani ar trebui sa ne mobilizam cu totii si sa mergem sa votam ce trebuie.
Nu-mi vine sa cred ca mai putin de 50% dintre timisoreni au mers la vot duminica. Cam la fel si bucurestenii...
Ar fi fost important si pentru configuratia parlamentului ca mai multi "opozanti" sa fi mers la vot. Asta este, n-avem ce-i mai face acuma...
Nu uitati un lucru: inconstientii, cei care habar n-au de ce au votat ce-au votat, aia n-au lipsit de la vot. Au mers si-au votat cu noaptea-n cap...

Pentru turul 2 este insa esential ca lumea sa se dezmorteasca si sa voteze.

Daca in 2000 ne-am aflat in ingrata pozitie de a vota impotriva constiintei noastre cu Iliescu, doar pentru a bara pe VC Tudor, acuma cred ca trebuie sa facem acelasi lucru pentru a impedica schimbarea lui Iliescu cu Nastase.

Daca nu vreti ca Iliescu sa conduca din umbra mai departe, atunci miscati-va domnilor la vot ! smile.gif

--------------------
Dacia Logan Ambition - TM-96-HEN
+
vv
post 30 Nov 2004, 10:23
Post #529

dilbert.com

Quote de pe 'desprecopii.com' (mi-a placut exemplul, cred ca e destul de relevant)
Asa, ca "pilda", ca ma dumirii si io lately cine voteaza cu ei si de ce se inscriu tinerii in PSD.
Am o amica, fata buna si cu picioarele pe pamant de altfel. Profesoara la tara de felul ei, unde face naveta de vreo 4-5 ani, ca acolo a luat post. Si ce se gandii ea intr-o buna zi: ia sa ma inscriu eu in PSD, poate reuseste "partidu'" sa imi dea si mie post "la oras", cum au toate pretenele mele, ca eu sunt kkcioasa si mi-e frica sa dau concurs cinstit, sa iau nota mare si sa primesc post in Bistrita. Sau nu ma duce capu' destul........
In fine, se inscrie fata, io tot fac misto de ea, ea zice las' ca doar io nu cred in asta, e asaaaaaaa, doar o chestie "de trecut puntea"....
Peste cateva sapt. vine pe la mine si-mi povesteste "scenete" de la ultima sedinta de partid. Cu greu m-am abtinut sa nu ii zic vreo 2.
Saptamana trecuta vine pe la mine si incepe sa-mi toarne "texte" PSD-iste. Am crezut ca n-aud bine. I-am zis verde-n fata sa schimbe subectu', c-o dau afara din casa, prietena-neprietena, ca stie foarte bine convingerile mele (hehehe, duse-s vremurile cand faceam schimb de impresii saptamanal dupa fiecare nr. din Catavencu).
Ah, imi mai spune ca a fost numita Presedinta PSD tineret in comuna unde preda...........ca sa vezi!!!

Si, cireasa de pe tort, azi vad la Stirile de la ora 13:00, PRO TV, reportaj despre cum au sarbatorit PSD-istii bistriteni "victoria" in strada, in fata sediului PSD. Si cine credeti ca tzopaia fericita , pe ritmuri pesedistice de hip-hop? "Amica mea", echipata cu pelerina din aia albastra cu trandafiri in pept!!! Am simtit cum imi creste instantaneu tensiunea!

Concluzia mea: iata cine sunt PSD-istii. Oameni care nu pot prin forte proprii, prin munca cinstita sa-si atinga scopurile. Care se inscriu in Partid si "Partidul" le rezolva problemele, ii promoveaza in functiile visate, le da lor si familiilor lor joburile visate, masinile si casele visate (asta de la un anumit nivel in sus). Pe scurt, parvenitii politici.
Incredibil! Nu m-as mira ca amica mea sa ajunga curand (daca castiga imbuibatzii) in postul visat, poate chiar la cel mai bine cotat liceu din oras, sau mai stii ce doamna directoare de scoala prin comuna in care preda.

Sincer, nici nu stiu ce sa vb. cu ea cand o intalnesc. Mi-e greata! De fapt, nici n-as vrea s-o mai intalnesc, dar parca vad ca va veni la mine ca si cum nimic nu s-ar fi intamplat, eventual acuzandu-ma pe mine de absurditate si ingustime in vederi.

Vin si va intreb: cum e posibil asa ceva? 

Scuzati romanul-fluviu, dar ma lua valul de nervi....

--------------------
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Hentiu
post 30 Nov 2004, 10:42
Post #530

Membru incepator

QUOTE(vv @ 30 Nov 2004, 10:23)
Quote de pe 'desprecopii.com' (mi-a placut exemplul, cred ca e destul de relevant)
*

Nu mai citez tot exemplul...
Pai cum sa nu te ia greata, daca istoria se repeta pur si simplu ?!...
Parca am fi la inceputul anilor '50, in zilele glorioase de inceput ale partidului comunist (muncitoresc) roman cu a lui falanga utc (utm). Prin ce metode credeti c au ajuns in pozitii "inalte" toate scursorile societatii acelor ani ?!

Revenind la versurile lui Eminescu despre Epigonii de astazi :
"Au prezentul nu ni-i mare ?"

Vedea-i-as pe cei de astazi in pozitia inalta la care ma gandesc eu acuma: in teapa !

--------------------
+
maddan
post 30 Nov 2004, 10:45
Post #531

Speedy Gonzales

Am avut ieri rabdare (de fier!!!) sa urmaresc stirile de la ora 19 pe tevere1. Adica postul pe care il urmaresc cu religiozitate toti cei care l-au votat pe Nastase si Pesedeul lui.

In afara stilului imbatranit, am remarcat conferinta de presa in extenso a lui Nastase. L-au lasat sa vorbeasca tot ce avea de vorbit, au mai dat si raspunsurile lui interminabile la patru intrebari de la jurnalisti.

Booon, desi aveam tensiunea deja pe la vreo 20:9, am stat in continuare sa vaz cum Ogica a castigat meleardul, pentru ca bizonii anuntasera ca vor da si conferinta de presa a lui Basescu (care, btw, a fost un fraier ca nu a tinut el conferinta de presa mai devreme, sa il umileasca pe Nastase).
Butonez scurt pe Realitatea TV (nu-l mai suportam pe Ogica, se lalaia reportajul ala infernal) si... surprizaaaa! Basescu vorbea deja de vreun minut!
Dau inapoi pe TVR1, si mai dureaza inca un minut pana intra Basescu, in mijlocul unei fraze. Deci se pierduse esentialul, inceputul de 2 minute.
Da' treaba nu se opreste aici.
Il lasa astia sa vorbeasca vreo 30 de secunde, dupa care camera se muta de pe el (el continua sa vorbeasca) pe o donsoara in prim-plan, ii arde ridurile, la care aceasta incepe sa ciripeasca PESTE Basescu (care tocmai i le servea lui Iliescu), in soapta, cum ca, doamnelor si domnilor, transmitem in direct de la sediul aliantei Da, domnul Traian Basescu face o declaratie, samd, samd, samd, samd, samd, samd, samd - timp de UN MINUT INTREG!!!!!!!!
Dupa care revin in prim-plan cu Basescu, aflat spre finalul expunerii, il mai lasa 2 minute, iar cand acesta incepe sa preia intrebarile de la jurnalisti, TAIE emisia caci, deh, "nu mai avem timp, vom reveni in editiile noastre viitoare".

Ei bine, numai si faza asta si ma face sa ma dezgust pentru totdeauna de 'jurnalistii' de la TVR. Atat dispret fata de unul dintre candidatii la presedintie n-am vazut de cand sunt.

ASTA este Romania pusa noua pe tava de pesede.
ASTA doresc eu sa dispara dupa 12 decembrie.

Asa ca luati-i si pe mama si pe tata si pe purcelul Gelu, si dati-le un presedinte care sa aiba macar decenta - pe care a avut-o Basescu - sa-si dea in gat unul dintre proprii candidati, pentru simplul fapt ca a incercat sa fraudeze alegerile.

Mi-e scarba, realmente, de tot ce am vazut ieri la veceliziunea publica.

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Bobo
post 30 Nov 2004, 11:07
Post #532

Membru autentic

va rog io mult sa vonvinegti lumea di jurul vostru sa mearga la vot.. inca mai avem niste sanse..

vorbeam cu diversi prieteni care locuiesc afara si care au stat ore-ntregi afara, in ploaie unii ca sa voteze.. au ei mai mult spirit civic decat noicare suntem direct interesati? e incredibil..

cred ca taranimea are o scuza, dar orasenii carora li se rupe nu au deloc...

--------------------
+
Mache
post 30 Nov 2004, 11:17
Post #533

Chibiț autorizat

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
northwood
post 30 Nov 2004, 11:25
Post #534

Membru autentic

Primit pe mail:

Stimate alegator,

Doresti sa nu il ai ca presedinte pe Adi N?? Vino si dovedeste-o de ziua nationala. Te asteptam la 12.10 (FIX) in fata cortului de campanie PSD din Piata Universitatii. Vino cu un pachet (MARE & VIZIBIL)de bomboane sau pufuleti, desfa-l in fata cortului si serveste-te. Mesteca cu pofta, de parca l-ai avea intre dinti pe insusi BOMBONEL. Fraternizeaza cu tinerii PSD care ofera pliante: da-le bomboane, daca acccepta inseamna ca nu sunt definitiv pierduti. Dupa 10 minute, la 12.20 (iarasi, FIX), paraseste locul astfel incat in 100 sec. sa nu mai ramana nimeni in perimetru. La plecare, daca ai pufuleti lasa-i in primul cos de gunoi pentru a ramane o urma a trecerii tale. Te asteptam cu toti prietenii.

ATENTIE: nu intra in altercatie cu politia sau cu oricine altcineva. Nu flutura fulare portocalii sau insemne electorale. TINTA NOASTRA ESTE NASTASE.

Dupa ce ai citit, "forwardeaza mai departe"

Aceasta inititiva nu apartine nici unui partid

--------------------
SKARPEA MTB Galben_Gri 2009
Maxon CM 10 - Midland ML 145
+
Hentiu
post 30 Nov 2004, 11:26
Post #535

Membru incepator

QUOTE(maddan @ 30 Nov 2004, 10:45)
Am avut ieri rabdare (de fier!!!) sa urmaresc stirile de la ora 19 pe tevere1. Adica postul pe care il urmaresc cu religiozitate toti cei care l-au votat pe Nastase si Pesedeul lui.

In afara stilului imbatranit, am remarcat conferinta de presa in extenso a lui Nastase. L-au lasat sa vorbeasca tot ce avea de vorbit, au mai dat si raspunsurile lui interminabile la patru intrebari de la jurnalisti.

Am avut buna inspiratie de a ma uita aseara pe Realitatea la emisiunea lui Tatulici si Culcer, in care erau invitati cei doi sefi de campanie ai celor 2 aliante politice importante: Cosmin Gusa de la D.A. respectiv dl. Nica de la "PSD cruce PUR"-vorba lui Basescu.

Rareori am putut vedea atata impertinenta cata a putut afisa dl. Nica. A fost lasat de Gusa sa spuna tot ce-a vrut, fara sa fie intrerupt, apoi intervenea neintrebat de indata ce incepea sa vorbeasca Gusa. N-are nici cel mai elementar bun-simt...

Cea mai dura faza mi s-a parut urmatoarea: Nica il acuza pe Gusa ca avea ura in in priviri si-n suflet, pornindu-se intr-o tirada dementa, in timp ce Gusa zambea blajin si linistit. Nici daca exploda o grenada in momentul ala, nu i s-ar fi sters zambetul de pe fata... Pana si moderatorii au izbucnit in ras...

Frati dragi: deschideti bine ochii in 12 decembrie... !
Nu stati acasa ca niste lenesi...
Mai exista o sansa !

P.S. Nastase in discursul triumfalist imediat dupa Exit-poll-uri: "Dumnezeu sa binecuvanteze Romania !" . Vorbele astea nu i se potrivesc deloc in gura...
Cum sa binecuvanteze Dumnezeu o Romanie condusa de cei mai corupti oameni ?!...

--------------------
+
adso
post 30 Nov 2004, 11:35
Post #536

Membru autentic

QUOTE(Hentiu @ 30 Nov 2004, 11:26)
Rareori am putut vedea atata impertinenta cata a putut afisa dl. Nica. A fost lasat de Gusa sa spuna tot ce-a vrut, fara sa fie intrerupt, apoi intervenea neintrebat de indata ce incepea sa vorbeasca Gusa. N-are nici cel mai elementar bun-simt...
*

vorbim de gusa - fost secretar executiv pesede. vorbim de gusa care facea spume la gura cand il injura pe basescu. vorbim de gusa care se batea cu cozmanca pe burta si-i spunea "octav".

uite aici bun simt.

sunt la fel de javre toti. "cocolosirea" lor este paguboasa.

--------------------
Call me Ishmael...
+
vv
post 30 Nov 2004, 11:38
Post #537

dilbert.com

sunt la fel de javre toti.

Asta e cea mai periculoasa ideie, probabil indusa de PSD. Impreuna cu "oricum tot aia e" si alte chestii de gen. Pai hai sa vedem. Daca Gusa e compromis definitiv pentru ca a facut parte din PSD si-i spunea "octav" lui Cozmanca, atunci ce poti spune despre stapanul oualor?

[later edit] incredibil cum oamenii sunt dispusi sa incerce FuelMax (ca e pe banii mei, poate face ceva, oricum mai rau nu va fi) dar in schimb voteaza an dupa an PSD (sau nu voteaza deloc) ca "oricum tot aia e, ce sa ma stresez eu, toti sunt hoti".

This post has been edited by vv: 30 Nov 2004, 11:40

--------------------
+
maddan
post 30 Nov 2004, 11:41
Post #538

Speedy Gonzales

Toata stima pentru Gusa. Este unul dintre cei mai inteligenti politicieni romani.

Din pacate, este principalul responsabil de campania negativa la care s-a angajat PD-ul (DA-ul, caci liberalii vaz ca-s mana moarta).
Aveau toate motivele sa arate cu degetul RAFO si alte jafuri, insa rolul lor in aceasta campanie nu era acela de a ne intari convingerea ca guvernul Nastase este corupt, ci acela de a atrage cat mai multi alegatori de partea lor, si de a-i mobiliza pe nehotarati si pe cei scarbiti de politica. Asta insemna sa prezinte ce anume doresc ei sa faca.
Din pacate, au marsat 90% pe tunuri mediatice si doar 10% pe programe. Imi pare rau sa spun, dar alianta DA a pierdut pe mana ei.

Or, daca exista un lucru care ma turbeaza mai mult si mai mult in tara asta este ca NU avem opozitie. Este o opozitie doar de conjunctura. Asta este!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
adso
post 30 Nov 2004, 11:50
Post #539

Membru autentic

vv
acelasi lucru. PSD trebuie dat jos, dar DA din pacate nu este alternativa. din punctul meu de vedere.

sunt la fel de hoti, la fel de manjiti, la fel de cinici, toti.

marea tragedie este ca in romania divortul nu s-a produs intre diversele ideologii, ca intr-o democratie. divortul exista intre electorat si clasa politica. toti sunt o clica, si nu ezita sa se coalizeze sau sa se scuipe in functie de interese conjuncturale, indiferent de doctrine.

alta e solutia, o a treia cale, care insa se lasa asteptata sad.gif

This post has been edited by adso: 30 Nov 2004, 11:51

--------------------
Call me Ishmael...
+
Hentiu
post 30 Nov 2004, 11:52
Post #540

Membru incepator

QUOTE(adso @ 30 Nov 2004, 11:35)
vorbim de gusa - fost secretar executiv pesede. vorbim de gusa care facea spume la gura cand il injura pe basescu. vorbim de gusa care se batea cu cozmanca pe burta si-i spunea "octav".

uite aici bun simt.

Sa nu uitam ca a plecat din PSD atunci cand baietii erau pe val...
Parerea mea este ca a plecat de acolo, pentru ca unde este Adi NAstase nu mai e loc de altcineva...
Nu stiu cati ar fi avut totusi coloana vertebrala sa faca gestul asta...
Si apoi, ii cunoaste atat de bine pe pesedei... Stie cu cine are de-a face...

In privinta lipsei programelor Aliantei, Maddan are din pacate dreptate...
De asta a pierdut Alianta alegerile probabil.
In cazul alegerilor prezidentiale insa, situatia se schimba...
Noi avem nevoie de unul ca Basescu pentru a fi mediator.
Nici nu vreau sa ma gandesc acuma ce-ar fi daca Nastase va castiga...

--------------------
+
32 Pages « < 16 17 18 19 20 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 14:16
Forum Renault