DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 14 15 16 17 18 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

kukuruz
post 29 Nov 2004, 12:14
Post #451

Membru

Group: Members
From: Bucuresti

Rezultatele parțiale pe Capitală
29.11.2004 ora 12:07
Alianța PNL-PD și candidatul său la Președinție, Traian Băsescu, ocupă primele locuri în Capitală.
După centralizarea datelor din 44,2 la sută din secțiile de votare, Traian Băsescu a obținut 48,3 la sută din voturi, urmat de candidatul Uniunii Naționale PSD+PUR, Adrian Năstase cu 33 la sută.
Alianța PNL-PD a obținut, în București, 46,7 la sută la Senat și 47,4 la sută la Camera Deputaților, în timp ce Uniunea Națională PSD+PUR a obținut 30,6 la sută la Senat și 30,2 la sută la Camera Deputaților.
Potrivit rezultatelor parțiale pe țară, Adrian Năstase îl devansează pe Traian Băsescu cu 2,5 la sută, iar Uniunea Națională PSD+PUR conduce cu un procent în fața Alianței PNL-PD, atât la Senat cât și la Camera Deputaților.

sursa: http://www.romanticfm.ro/informatii/stiri/stiri.php

--------------------
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Marty
post 29 Nov 2004, 12:14
Post #452

Membru cu privire de ansamblu

From: Corbu

QUOTE(sstanescu @ 29 Nov 2004, 12:04)
Marty, si eu stau sa ma gandesc ca mai bine sa-i las sa-si rupa singuri gatul. Cu un guvern PSD, Basescu ar fi marginalizat, i s-ar pune bete in roate, in asa fel incat la finalul mandatului ar fi destul de mancat. De votat Bombo... nu, merci! Insa uitandu-ma la cifre, nu pot sa nu ma gandesc ca poate as face un bine Aliantei nevotand in turul 2. Saptamana asta probabil voi lua o decizie...
*

Pe de alta parte ma gindesc la faptul ca presedentie + guvernare pesede = popa.gif

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
+
litza
post 29 Nov 2004, 12:20
Post #453

Membru autentic

From: Bavaria, DE

--------------------
Dacia Solenza 2003-2018
+
Dorubarg
post 29 Nov 2004, 12:21
Post #454

Membru incepator

From: Galati

QUOTE(cristianco2002 @ 29 Nov 2004, 11:36)

Ajutoarele pot fi refuzate, daca vi se par asa imorale. Ideea e ca atunci cand beneficiem, ni se cuvine, atunci cand trebuie sa platim factura, incepem sa carcotim.

cred ca stii foarte bine ce anume este imoral in acordarea tuturor formelor de ajutoare. Nu bietii pensionari sunt de condamnat , evident ca ei se bucura la cel mai mic ajutor primit datorita mizeriei crunte in care se zbat zi de zi. Altceva ma radicalizeaza pe mine.Ca trebuie sa suport taxe de neconceput in alte parti doar ca sa acopar lipsa de eficacitate a guvernarii PSD .Banii pe care guvernul se lauda ca-i da populatiei nu pot veni din performanta industriei ci din impozite .Cand acoperi datorii de miliarde unor clienti politici ramane o nota de plata pe care tot polulatia o plateste .. ca bine zicea Ilicescu ...
Ori mie imi este clar de ce PSD-ul nu poate sa scata nivelul de impozitare , cine stie poate chiar am duce-o mai bine si peste 4 ani nu am mai avea nevoie de pomeni electorale de la partidul stat . Ar fi o greseala de neiertat.

--------------------
Dacia LOGAN 1.6 - GL 90 CAT
Dacia 1310 Berlina , 1990
+
kukuruz
post 29 Nov 2004, 12:31
Post #455

Membru

QUOTE(litza @ 29 Nov 2004, 13:20)

Foarte bun link-ul la BEC, thanks!
Hai ca incepe sa devina palpitant!

--------------------
+
mil
post 29 Nov 2004, 12:37
Post #456

ocupat

From: x

bai acestia, v-a luat apa podul?!? faceti un altul pe rau in jos mai trainic si mai frumos!!!

Bucurestiul, Timisoara si orasele nu au iesit la vot la fel ca la satul...daca ieseau la fel, scorurile erau egale sau poate castiga DA...daca nu iesiti la vot castiga sigur PSD care o sa il scoata pe badea din crasma si il duce de mana la primarie...in timp ce voi platitorii de impozit aaa....vreti sa voteze cine pentru voi...tot badea gheorghe?

voi nu stiti ca presedintele e pus de forma la capul statului...el numeste sefuleti amabasadori si judecatori, semneaza legi, primeste ambasadori...etc. Nu mai vorbiti de primaria capitalei...aia era o functie executiva... e ca si cum prim ministrul ar de la DA si Parlamentul ar fi in majoritate PSD...NU SUFERA COMPARATIE!!!

Si pentru cei care cred ca basescu=COABITARE deci e naspa, le spun ca da poate fi naspa...dar tin sa va anunt ca si anume COABITARE AVEM DEJA...ia uite ce imi spune aritmetica simpla

Conform A1:
PSD+ 38.5
DA 35.4
PRM 13.1
UDMR 5.5

Total guvern PSD+PUR+UDMR=44
Total opozitie DA+PRM=48.5

Cu majorari din neparlamentare:
guvern 47.6
opozitie 52.4

Concluzie: guvern minoritar clar => la orice masura mai excentrica opozitia poate sa puna de o motiune de cenzura cu sanse mari sa cada guvernoiu...deci guvernoiu va trebui sa isi asigure un sprijin puternic in randul opozitiei ca sa nu aiba bataie de cap...in mai putine vorbe spus COABITARE va exista altfel toate tampeniile guvernului vor fi blocate la nivel de parlament, pana sa ajunga la presedinte.

Asa ca ashu si ceilalti disperati, PSD a ajuns in pozitia lui Basescu de la PMB 200-2004, a castigat, dar nu poate sa faca decat ce vrea si opozitia smile.gif

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 12:42
Post #457

Ex-membru DaciaClub

Gindeste-te, Mil, ca aia din PRM, vor migra catre PSD. Si in plus mai sunt si reprezentantii minoritatilor nationale, deci, majoritatea va fi de partea PSD.

This post has been edited by bomicabomic: 29 Nov 2004, 12:45

--------------------
x x - x
+
adso
post 29 Nov 2004, 12:47
Post #458

Membru autentic

guvernul a fost minoritar si in 2000. o vreme... pe urma, s-a "majoritarizat"... c'asa e-n tenis!

--------------------
Call me Ishmael...
+
kukuruz
post 29 Nov 2004, 12:51
Post #459

Membru

QUOTE(bomicabomic @ 29 Nov 2004, 13:42)
Gindeste-te, Mil, ca aia din PRM, vor migra catre PSD. Si in plus mai sunt si reprezentantii minoritatilor nationale, deci, majoritatea va fi de partea PSD.

Daca Pesedeu' se împute cu cei din Pereme, atunci adio sprijin Udemere! Care sprijin, de altfel, nici nu mai este asa de sigur.
Plus ca daca Adrian Barbat(elu) Minune accepta sa stea macar de vorba cu cei de la Pereme care l-au manjit in cel mai abject mod, atunci este o cârpa!

--------------------
+
Valentine
post 29 Nov 2004, 12:52
Post #460

Old Timer

From: California

QUOTE(adso @ 29 Nov 2004, 13:47)
guvernul a fost minoritar si in 2000. o vreme... pe urma, s-a "majoritarizat"... c'asa e-n tenis!
*

Asta ati votat voi, pentru un guvern PSD + PRM + UDMR ... nici nu se putea ceva mai bine ... a ba, da, sa iasa si Gigi Becali presedinte! Din fericire nu se mai poate .... sad.gif

Inca ceva va dati seama ca sunt 5 ani de presidentie, deci presedintele prinde si 1 an din urmatorul mandat, deci este f. important de analizat si asta!!

This post has been edited by Valentine: 29 Nov 2004, 12:54

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
maddan
post 29 Nov 2004, 12:54
Post #461

Speedy Gonzales

Diferenta intre PSD cruce PUR si DA este prea mica, Marty, ca sa zici ca nu mai conteaza cine e in capul statului! Cele doua procente nu inseamna absolut nimic!

Daca iese Basescu in turul doi, sunt destule sanse ca el sa numeasca un guvern DA + UDMR + independenti. Va avea lejer 51%.

Marea problema ar fi cu legile organice. Dar din alea n-au ramas prea multe de votat. Si oricum, se poate asigura migrarea a 3-5 parlamentari PSD (fostii cederisti, eventual...), care sa se spele de pacate ca "independenti" in Parlament.

Deci Basescu este ultima sansa a democratiei romanesti, in turul II. Cu el in fruntea statului, Alianta poate forma guvernul, fara a se pupa cu PRM-ul, ci doar cu UDMR-ul si minoritatile.

Ramane de vazut cat de unitara este Alianta in sine...

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
mil
post 29 Nov 2004, 12:54
Post #462

ocupat

2,5% o sa plece spre guvern???
aka 25% dintre deputati si senatorii PRM o sa intre in PSD...prea frumos ar fi pentru nastase si iliescu...

Oricum rezultatele reale sunt si mai naspa pentru PSD cu 32% numai in germania se mai face guvern stabil smile.gif !!!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
sstanescu
post 29 Nov 2004, 12:57
Post #463

Membru autentic

D.A. + PRM nu se poate. S-ar compromite ca imagine si de altfel Basescu a promis ca nu va face nici o alianta cu PRM.

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
Mache
post 29 Nov 2004, 13:39
Post #464

Chibiț autorizat

Rezultatea noi (~49,23% din voturi)

Aceeasi ordine ca si inainte: presedinte, senta, camera

PSD: 38,90 - 35,17 - 34,80
DA: 34,84 - 32,59 - 32,30
PRM: 11,99 - 13,13 - 12,51
UDMR: 6,71 -8,05 - 7,99

Sursa Radioa Romania Actualitati. Urmatoarele rezultate partiale, in jurul orei 17.

This post has been edited by Mache: 29 Nov 2004, 13:40

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
mil
post 29 Nov 2004, 13:42
Post #465

ocupat

mai nu am zis ca se poate guvern...am zis ca DA+PRM au mai mult decat PSD+UDMR...deci gurvernului PSD nu ii ajunge UDMR, trebuie sustinut de DA...

si aduti aminte ca la ultimele motiuni DA si PRM (libertatea presei, coruptie) au votat impreuna...contra guvernoiu...deci se poate, se poate...ah, ce zi mareata o sa fie aia cand o sa treaca prin parlament ordonanta RAFO smile.gif !!!

guvernul lu' A1 sa fie legat de maini si de picioare de parlament...o sa trebuiasca sa faca reformele care ii scot din desaga voturi, sa isi tina baronii la umbra, sa dea drumul din lesa la TV-uri...si cand sa dea vreo scutire, vreo recompensa la un sponsor...pac...motiune peste degete...si daca mai e si Basescu presedinte, o sa iasa PSD bolnav de nervi din guvernarea asta smile.gif

finalmente zarurile au cazut bine!!!

This post has been edited by mil: 29 Nov 2004, 14:57

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
paul_s
post 29 Nov 2004, 13:48
Post #466

.

From: .

daca nici o alianta(ante sau post electorala) nu reuseste sa adune mai mult de 50% primul ministru este numit de presedinte , cel putin asa zicea Basescu , so mai avem sanse

--------------------
. . . - .
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 13:58
Post #467

Ex-membru DaciaClub

Ce ma streseaza pe mine este ca 5-6 judete, decid soarta Romaniei. Si cind spun asta ma refer la Vaslui, Botosani, Dimbovita, Teleorman, Vrancea.
Aud, rezultatele partiale pe judete si in Alba, Arad, Timis, Cluj, Brasov si in Bucuresti alianta i-a batut mar pe PSD-isti, cel putin 15%, si e drept ca in aceste judete, prezenta la vot a fost cea mai mica.
Oare va reusi Basescu, sa-i mobilizeze pe cei nehotariti sa mearga la turul 2? E clar ca astia, nu voteaza niciodata cu Bombonel.
Ca tot auzeam aseara tot felul de analisti, care ziceau ca Basescu nu mai are bazin electoral si ca Nastase va cistiga turul doi.

--------------------
x x - x
+
mil
post 29 Nov 2004, 14:01
Post #468

ocupat

parea mea e ca cine ii promite imunitate lui Vadim, are voturile PRM in buzunar...daca Mos Iliescu ii da pe goarna un semnal in acest sens, ar trece Tudorache si Prutul innot. norocul nostru e ca nu se intelege cu Nastase. Asa, sa speram ca nu isi ia medicamentele la vreme si mai baga un discurs anti-PSD azi/maine...atunci, basescu ii propune imunitatea si cum ei se inteleg mai bine pac...UDMR nu e tampita sa faca alianta cu un cal mort asa o sa fie un guvern minoritar DA+UDMR cu presedinte DA si sprijinul fidelilor balamucului din PRM...ramane de vazut cui recomanda vadim in turul 2...daca lasa oamenii sa voteze dupa capul lor dar ii da bataie cu coruptia din PSD si fraudarea alegerilor, basescu castiga sigur. Luati in considerare ca UDMR o sa lase lucrurile la liber...insa votantii unguri nu voteaza cu bombo nici indemnati...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
Bobo
post 29 Nov 2004, 14:04
Post #469

Membru autentic

adso, ce sa zic, bravo, votul tau pentru forta democrata (parca e a lui roman) tocmai se va duce in proportie majora spre psd si apoi alianta...
ca l-ai votat pe ciuhandu inteleg, da' super partidul lui roman chiar ma surprinde..in fine...da-mi si mie o explicatie pentru asta, asa ca idee...

pai ctp m-a dezamgit cam demult.. ultima data mai tare a fost de cand cu scandalul de la ev. zilei si rom. lib; unde ctp in clubul roman de presa nu prea s-a facut auzit printr-o atitudine mai barbateasca..
aseara la fel, .. era prea penibil sa spuna ca stenogramele sunt facaturi, cand e evident ca nu e asa.. ar fi fost ridicol.. atunci a dat-o la intors..
evident ca pana nu ai dovada clara nu e asa.. dar hai sa fim seriosi, cate nu se intampla si stii de ce se intampla si nu ai dovada clara (ultimul ex. e cel cu autobuzele care se plimbau si votau);

argumente adso? pai nu-mi ajunge ziua de azi sa ti le insir pe toate;
nu ma mai refer la cele economice, la coruptie, ca asta le stiu toti;
libertatea de exprimare cum ti se pare?(sa aduc aminte de scandalul armaghedon?) stenogramele care contin date penale (chestia cu dosarele, le scoatem sau nu, etc..); presiunile la adresa ziaristilor? politizarea totala incepand cu administratia, scoli, universitati, ligile studentilor, etc, etc;
incalcarea legilor cu cea mai mare seninatate de toti incepand cu iliescu (uite cum au fost incalcate regulile electorale de catre psd);

toti vin cu argumente impotriva lui basescu si a alinatei comparand situatia cu cea din 96, sau ca n-are fata de presed.;

adica basescu n-are fata, e din topor, dar preferati un kgb-ist fara scrupule? pai noua e trebuie presed. cu fata? asta e ce conteaza? se duce la concursuri de frumusete, sau ce?
e incredibil...

mai fratilor, e clar ca DA nu are capacitatea, aparatul, oamenii psd-ului, ....motive sunt multe si putem sa ne intoarcem in timp; toti se iau de perioada 96, insa se uita de zona neagra 90-96; NEAGRA!!!!!!
dupa ce si-au creat structurile mafiote, au facut jaf la drumul mare, au dus romania aproape inapoi in dictatura, (minerii), au venit natafletii astia in 96, unii idealisti, altii profitori, altii naivi, putini profesionisti, care intr-adevar mare lucru nu au facut; mare lucru in sensul de ceva vizibil;
dar nici n-aveau cum;
ei au deschis drumurile spre UE, NATO (mai tineti minte ce se opunea bombonel apropierii de NATO in problema Yugo?), si au venit iar psdistii si au cules bomboana de pe tort; evident ca aia au fost atat de prosti ca nici macar la imaginea lor nu s-au gandit;

hai ca ma opresc ca scriu romane ...

adso, multumit? e ceva din ce am spus cu care nu esti de acord?

--------------------
+
haky
post 29 Nov 2004, 14:06
Post #470

Membru autentic

From: Oradea

Stie careva care este rezultatul votului dat de romanii de peste hotare? Cum ar putea schimba rezultatul final?

--------------------
Fost: Dacia Solenza Scala, 2003; Actual: Opel ASTRA CLASIC II ; Mio C250, miomap v3.3 cu skin Riks v1.0
O zi buna tuturor. Ceau
+
geo76com
post 29 Nov 2004, 14:10
Post #471

Membru incepator

De la TV

la 50% din sectii..
.nastase 38,9% basescu 34,82%

senat
psd 35,2%
alianta 32,59%
prm 13,13%
udmr 8,5%

camera deputatilor
pds 34,80%
alianta 32,30%
prm 12,51%
udmr 7,5%

Sorry dar se pare ca vin voturile de la tara si din Moldova ....

This post has been edited by geo76com: 29 Nov 2004, 14:10

--------------------
DACIA 1310L 1995
...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 14:12
Post #472

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(mil @ 29 Nov 2004, 14:01)
Luati in considerare ca UDMR o sa lase lucrurile la liber...insa votantii unguri nu voteaza cu bombo nici indemnati...
*

Ai dreptate asa m-am gindit si eu.
Ungurii vor vota cum vrea muschiul lor, nu cum le zice Bela. S-a vazut la locale la Cluj. Unde voturile lor l-au adus in frunte pe Boc.
La PRM, cred ca mai mult de jumate din aia care au votat cu Vadim, vor vota cu Base.
De fapt de ce voteaza astia cu Vadim? Pentru ca ala vorbeste de coruptie, de executii pe stadioane. Oarecum, Base zice la fel: tZepe, prinde un ministru corupt il executa cu mina lui. Asta vor peremistii un justitiar.

--------------------
x x - x
+
vv
post 29 Nov 2004, 14:17
Post #473

dilbert.com

QUOTE(cristianco2002 @ 29 Nov 2004, 11:36)
Dupa cum reiese din articolul postat de adso, si CTP-ul a votat cu... da mai bine te las sa ghicesti.

Brrrr. Daca il ascultam pe CTP, ma sinucideam de cel putin 5 ori pana acum. Care aveti bai nervi sa ascultati ce ineptii spune omul ala? Tot cu fata aia de sfarsitul lumii e? Recunosc ca are un talent: face sa para logic ceea ce spune; dar aseara chiar m-am enervat. Parca pana acum avea un merit: nu manca atata kkt.
randu de impozitele altora (din cate am vazut din posturile lui, a facut Automatica si Calculatoare la Poli, care dupa parerea mea e cea mai buna facultate din Romania, desi eu nu am terminat Politehnica), repet, ca si mine. Doar ca eu nu ma plang. Asta e, sistemul m-a facut ceea ce sunt, sistemul mi-a dat ce mi-a dat,
sistemul imi ia ce imi ia. Ati avut impozite mai mici in 96-2000?

brrr.. simt fiori reci pe spinare cand citesc ce scrie aici.... chiar poate sa fie cineva atat de 'brainwashed'? Probabil ca da sad.gif
BTW domnul cristianco - facultatea aia pe care o admiri e pe moarte. Si crede-ma ca stiu foarte bine ce spun. Exista doar o mana de oameni sufletisti care o mai tin in viata - dar nu fac fata. Pur si simplu nu se mai poate face fata in conditiile create de sublimul partid + reprezentanta sa Abramburica (acum e rector in Poli, stiai?). Deci pregateste-te sa auzi peste 4-5 ani ca si-a inchis portile.
Doamne ajuta sa nu am dreptate.

Sincer, nu pot sa fiu decat incantat de faptul ca ma compari cu Ponta smile.gif si chiar mi-as dori sa fiu la nivelul lui din multe puncte de vedere.

Paragraful asta l-am citat doar fiindca merita scos in evidenta 04.gif

Ajutoarele pot fi refuzate, daca vi se par asa imorale. Ideea e ca atunci cand beneficiem, ni se cuvine, atunci cand trebuie sa platim factura, incepem sa carcotim.
*

Cred ca nimeni nu se plange de ajutoare, ci de faptul ca de banii care ni se iau noua ca sa fie platit invatamantul si sanatatea (sa-ti aduc aminte ca facultatea "cea mai buna din tara" e pe moarte? sa-ti aduc aminte cat sunt platiti profesorii?), stimatul PSD il plateste pe Iacubov, si cumpara toata mass-media romaneasca.

This post has been edited by vv: 29 Nov 2004, 14:19

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
ckristi
post 29 Nov 2004, 14:17
Post #474

Membru incepator

From: botosani

QUOTE(bomicabomic @ 29 Nov 2004, 13:58)
Ce ma streseaza pe mine este ca 5-6 judete, decid soarta Romaniei. Si cind spun asta ma refer la Vaslui, Botosani, Dimbovita, Teleorman, Vrancea.
*

Siguur, siguur, cum sa nu!
ia vezi :http://www.evenimentulzilei.ro/politica/?news_id=172954&PHPSESSID=71e4113e3ffa9115727ab71300d6ea00

Judete precum Bistrita, Hunedoara, Mures, Cluj cu cine au votat? Tot cu Adelu!
In alta ordine de idei, cu exceptia voturilor UDMR, judetele cu cea mai mare prezenta la vot sunt in partea de sud a tarii (Dambovita, Ilfov, Braila, Teleorman, etc) dupa cum se vede si din link-ul urmator:
http://www.bec2004.ro/statistici.htm

Nu 5-6 judete decid soarta Romaniei! Romania si-a lasat soarta (prin neparticiparea la vot) in mainile catorva alegatori.

Romanii au (si vor avea) soarta care si-o merita! Unii preferat sa stea acasa si sa voteze altii pentru ei? Atunci sa-si asume si consecintele!

--------------------
Laureate 1.4
Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
+
bomicabomic
post 29 Nov 2004, 14:22
Post #475

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(ckristi @ 29 Nov 2004, 14:17)
Judete precum Bistrita, Hunedoara, Mures, Cluj cu cine au votat? Tot cu Adelu!
*

La Cluj, rezultatele partiale il dau pe Base in frunte, mai nou si la Constanta.

--------------------
x x - x
+
mil
post 29 Nov 2004, 14:24
Post #476

ocupat

mai am scris, s-au aranjat baietii ca votul romanilor din exterior sa nu conteze!!!

in total sunt sub 5000 de voturi...apa de ploaie...in Canda au facut 3 sectii in State la fel...in schimb ai cate una in Gabon si Liberia sau pe navele aflate in mars, sau la šPortsmouth, unde se antreneaza 200 de recruti pe fregate...penibilitati

20 autobuze pe care le preumbli prin tara faca aceeasi branza, ca toti romanii care au votat in strainatate!!!

la Paris a stat lumea (peste 100 de oameni) 3 ore in ploaie si frig si nu a putut vota...iti dai seama cati au renuntat si nu au ramas...si probabil ca au votat in jur de 1500...in continuu de la 7 la 21
eu estimez ca daca erau doua sectii, votau 3000 si tot cu coada...

unde mai pui ca vestul fr. cu centre maricele (Nantes, Rennes, Le Havre) nu au avut nici un centru de votare la mai putin de 500 de Km distanta. Lyon, al doilea oras francez la fel...eu cunosc cam 100 de studenti romani in Lyon...astia trebuiau sa mearga la Marsilia sau Geneva!

Le-a fost frica...asta e...dar faptul ca la Paris stai 3 ore in ploaie inghetata si nu apuci sa votezi, iar la Bucuresti a fost soare si nu a iesit poporul la vot cat in Ilfov...asta e rusine mare!!!

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
ashu
post 29 Nov 2004, 14:27
Post #477

Membru erectil

QUOTE(oliviub @ 29 Nov 2004, 10:23)
Ashu, nu vreau sa pornesc un flame, dar poti sa-mi spui si mie de unde stii cine si ce partid a votat. Ai cumva distributia voturilor pe tara sau macar pe regiuni istorice? Daca da, te rog sa ne spui si noua unde se afla....daca nu, atunci faci niste afirmatii gratuite si jignitoare chiar si la adresa unora din membrii forumului. Si eu sint dezamagit de rezultate....dar am convingerea ca pe acest forum nu sint "...prosti, lenesi, inculti, DOBITOCI" care sa isi piarda cumpatul si ratiunea doar pentru ca nu se intimpla DOAR CUM VOR EI..

PS: Am votat Basescu si DA.
*

Aseara la TVR1 au dat si distributia voturilor pe diverse categorii. Am scris imediat dupa ce am vazut asta. Eram sub imperiul emotiei momentului cand am scris. Acum, dupa ce s-au mai limpezit lucrurile, afirm fix acelasi lucru. Iar cei care se simt jigniti ma pot pupa in locurile intime. M-am saturat de tarani prosti care mai bine ar sta acasa decat sa voteze, ca oricum habar n-au pe ce lume se afla. Aia e.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
Mache
post 29 Nov 2004, 14:34
Post #478

Chibiț autorizat

--------------------
Dacia 1310 TLX 1990 - B-18-X...
"Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
+
vv
post 29 Nov 2004, 14:35
Post #479

dilbert.com

ashu, mai e o speranta: ca in 2007 o sa zboare PSD, o sa ocupe aceeasi pozitie cu PNTCD-ul de azi. Hai sa nu disperam inca. In fond daca iesea D.A., dupa 2007 iar aveau PSD-ul 90%. Mie un pic frica de ce pot face astia pana in 2007 (eliminat complet orice urma de presa libera, furat tot ce misca, etc.), dar asta e ultima speranta. Daca fac ei ceva ca in 2007 sa nu fim primiti in UE nu stiu zau daca mai stau sa vad ce se mai intampla....
Speranta mea e ca iese Basexu presedinte si le face viata amara nenorocitilor din PSD. Ba chiar ar putea sa bage un guvern D.A., urmat de niste anticipate anul viitor.

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
mil
post 29 Nov 2004, 14:38
Post #480

ocupat

hai ma ashule, fii pozitiv...eu nu ma iau de cei care au votat...si-au exprimat optiunea, e normal, bravo lor si au acelasi drept ca si tine sa o faca...mai condamnabil sunt cei care nu au votat si fac acum scandal!

Votul cenzitar NU MAI EXISTA...e ca Mos Craciun, gata! Or fi stiut astia ceva cand au renuntat la el.

Termina si cu Republica Transilvania si Bucuresti. Ce vrei sa scoti pasaportul cand mergi la mare sau pe valea oltului?

De ce mama naibii nu a iesit bucurestiul si timisoara sa voteze, ha?...10 procente sa fi iesit mai mult in bucuresti (cat in ilfov) aveam acum alta ordine...aia e! Republicile aste ain care e mai multa bunastare le mai ia si cu lene...

--------------------
x x - x
I Bog te veselit!
+
32 Pages « < 14 15 16 17 18 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 27th July 2025 - 09:37
Forum Renault