Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Am votat la 9 fara aglomeratie. La 11 mi-am dus soata la vot tot fara aglomeratie.
Cind m-am intors o batrinica din bloc se lauda la intrarea blocului "ma duc sa votez cu Basescu. Poate... poate... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
desdemona |
![]()
|
![]() Group: Members Posts: 0 Joined: 11 November 04 ![]() |
eu cred ca oamenii inca nu s-au trezit .. nu s-au trezit atata timp si o vor face azi??? .... cu siguranta multi din cei ce au votat sunt inca intr-o letargie foarte daunatoare noua.. tuturor
![]() This post has been edited by Pampas: 28 Nov 2004, 17:33 |
--------------------
de serviciu
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Aloooooo ! La vot fratilor!
La 17:00 scorul era de 43 % la orase si 49 la sate! Mai cu viata ce naiba ! This post has been edited by costi: 28 Nov 2004, 20:16 |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
s-a dus iadului.
mor de ciuda. HOTII!!! |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Am votat si eu si nevasta in B.. cu cine trebuie; am avut un mic scandal cu vita care cica era sefa sectiziei; nu ma lasa ca nu sunt din localitate; si ma trimitea la gara; i-am zis ca habar nu are despre ce vorbeste si sa-mi arate mie hartia unde scrie ca nu pot vota; vita a scos hartia unde scria negru pe alb ca pot vota.
Nevastamea a participat si la exit-poll; si a aruncat un ochi pe lista cu cei care participasera deja; putzini pt PSD si pt Nastase; multzi pt DA si Basescu ... Eu nu m-am bagat la exit-poll ca imi e sila de rahatele astea de televiziuni/firme de sonsaj care pupa in cenzurat PSD-ul. This post has been edited by dumitru: 28 Nov 2004, 19:55 |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
desdemona |
![]()
|
DA, asa este... toti voteaza cu Basescu si iese Nastase. Misto, nu?
|
--------------------
de serviciu
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
S-au dat exit-pool-urile.....cam aiurea cu obtinerea majoritatii in Parlament& CDep....
Sa vedem alea de final cum ies... |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
help
fratilor spuneti care sunt primele doua locuri la parlament si in ce proportii...la fiece televiziune ca noi nu le-am vazut pls:) am asteptat in ploaie votal la Paris 2,5 ore merit , va conjur |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
L O G A N |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 21 September 04 From: craiova ![]() |
e groaznic!!!! am fost pe la ora 19 la sectia de votare si era o coada infernala....DA ce sa faci...e bine ca sau trezit pana la urma...
|
--------------------
LOGAN
PREFERENCE 1,4MPI
- DJ-YY-XXX
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai...
Psd avea 43% , D.A. 33% , PRM 11% , Udmr 6% , restu' sub 5% .... aproximativ....sper ca am retinut bine... La presidentiale: Nastase : 43% , Basescu 34% |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Candva, Brucan a spus ceva care m-a jignit profund.
Acum, ii dau dreptate:"Stupid people". |
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
desdemona |
![]()
|
insomar - 43,7% nastase, 34,7% basescu si 11,6% vadim
restu neinteresant pt mine curs - 41,1% nastase, 35,2% basescu si 14,4% vadim PSD+PUR 41% si alianta 35% This post has been edited by Pampas: 28 Nov 2004, 21:26 |
--------------------
de serviciu
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
Partea aiurea este ca nici Psd nici D.A nu scot 51% daca se aliaza cu Udmr ....ar ramane alianta cu Prm
![]() |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
Lucian BLK |
![]()
|
![]() membru blue extreme Group: Members Posts: 621 Joined: 20 April 04 From: Pitesti - Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane Bicorp 1.6 16V
2007 Renault Megane Bicorp
Daewoo Matiz |
|
ckristi |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 32 Joined: 4 June 04 From: botosani ![]() |
Si uite-asa, PRM devine cel mai important partid din Romania, functie de optiunea lui (aliante) rezultand configuratia viitoarei puteri.
|
--------------------
Laureate 1.4 Nu-i masina ca Loganul decat, poate, doar Mertanul. Sau ..invers ??
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Da, fara PRM nu se face guvernarea...
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
asarban |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Banned Posts: 2.288 Joined: 24 May 02 ![]() |
Wrong!
tineti cont de redistribuire! psd va avea 48-49 dupa redistribuire! Asa ca udmr-ul face "legea" |
-------------------- Intr-o apa adanca patru ochi luceste. Ce sa fie oare este doi de peste.
|
|
ckristi |
![]()
|
Chestie valabila si pentru turul doi:
Si daca ramuri bat in geam Si TU votezi cu Bombo, Eu imi bag ****-n el de neam Si emigrez in Congo! |
--------------------
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
asarban.. iti spun UDMR-ul nu face 5% degeaba e dat cu 6, Marco Bela sau cum il cheama a luat 4,5 asa e dat. o sa vedem cum va fi..
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
luck |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 84 Joined: 1 November 04 From: Buc. --> Rahova ... ![]() |
Desi nu tin cu echipa pe care o patroneaza am votat cu Jiji
Ca ceilalti nu sunt demni nici unu de votu meu.... ![]() Si saracu n-a adunat decat 2,2% ![]() Iar au castigat Hotii... |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Laureate 1.4
- B-xx-LCN. traieste clipa ....
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Pampas @ 28 Nov 2004, 22:19) insomar - 43,7% nastase, 34,7% basescu si 11,6% vadim restu neinteresant pt mine curs - 41,1% nastase, 35,2% basescu si 14,4% vadim PSD+PUR 41% si alianta 35% Inca nu e totul pierdut! ... desi lucrurile nu arata prea roz ![]() http://www.expres.ro/politica/?news_id=172870 Concret PSD+PUR 40,1 % (INSOMAR) 38,9 % (CURS) Alianta D.A. 33,8 % (INSOMAR) 35,4 % (CURS) Romania Mare 13,1% (INSOMAR) 13,1% (CURS) UDMR 6,1 % (INSOMAR) 5,5% (CURS) Deci diferenta dintre PSD si DA este 38,9 % - 35,4 % = 3,5% Daca mai punem la socoteala ca asta sunt totusi sondaje de opinie, ca au o anumita eroare, ca nu iau in calcul diaspora (si nici furturile de pe la tzara din pacate ![]() Tocmai ma uitam pe TVR, diferentele sunt uriase intre Basescu si Nastase la Orase (unde bate fara drept de apel Basescu) si la Sate ![]() ![]() Post edit: bravo luck! asa sa faci intotdeauna, si sa stii ca o sa castige hotii ... Doamne mare-ti e ograda! This post has been edited by Valentine: 28 Nov 2004, 22:46 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
MMihai |
![]()
|
Beeee caali... pai de ce ma rog e asa demn becali? ca ne cumpara pe toti? ce crede el ca daca are bani face orice.. nu va intra niciodata in parlament! Becali ar fi ultimul pe care l-as vota.. mai bine Raj sau popa ala americanu' ... cum il mai cheama Radulescu
![]() facem haz de necaz FAC APEL la MEMBRII FORUMULUI CU DREPT DE VOT ca pe data de 12.12.2004 sa merga la vot si sa voteza alianta DA, BASESCU presedinte! acum avem ocazia sa scapam de mafia PSD.. NU PSD, DA ALIANTA This post has been edited by MMihai: 28 Nov 2004, 22:46 |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
kukuruz |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 127 Joined: 4 June 04 From: Bucuresti ![]() |
|
-------------------- |
|
Valentine |
![]()
|
Deci la sub 10 clase Nastase are dublu, la studii superioare 27% Nastase si 56% Basescu. Asa cum ziceam cei cu IQ de 2 cifre au votat cu Nastase ... asta e. Cu ocazia asta am aflat si cate astfel de personaje sunt in Rom
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Alex2k4 |
![]()
|
Totul se va decide in felul urmator : Basescu va castiga DACA orasenii se vor misca la vot in numar mai mare caci taranii care au votat azi vor vota si pe 12.
Trezirea oameni cu IQ maricel si care mai stati si la oras !!! |
--------------------
Dacia
1310 Li
|
|
desdemona |
![]()
|
Valentine, thx. Cand am centralizat si eu toate datele, deja nu mai era nimeni pe aici si n-am mai editat post-ul.
"Românii vor decide pe cine vor dori să aibă ca președinte, dar eu consider că este important că la acest moment românii au decis că drumul pe care am mers până acum este un drum bun și că putem să continuăm pe acest drum. De aceea eu, ca președinte, voi încerca să fiu și voi fi garantul lucrurilor bune pe care un guvern responsabil va trebui să le facă în perioada următoare", a afirmat duminică seara Adrian Năstase. Asta se vede deja presedinte si Geoana, cu responsabilitatea pe care si-o asuma.. premier. Pana la urma, mergem in Congo cu totii, sa-nteleg... ![]() This post has been edited by Pampas: 28 Nov 2004, 23:16 |
--------------------
de serviciu
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Pampas @ 29 Nov 2004, 00:13) Valentine, thx. Cand am centralizat si eu toate datele, deja nu mai era nimeni pe aici si n-am mai editat post-ul. "Românii vor decide pe cine vor dori să aibă ca președinte, dar eu consider că este important că la acest moment românii au decis că drumul pe care am mers până acum este un drum bun și că putem să continuăm pe acest drum. De aceea eu, ca președinte, voi încerca să fiu și voi fi garantul lucrurilor bune pe care un guvern responsabil va trebui să le facă în perioada următoare", a afirmat duminică seara Adrian Năstase. Asta se vede deja presedinte. Pana la urma, mergem in Congo cu totii, sa-nteleg... ![]() Pai cam 75% este deja presedinte dupa cum arata sondajele ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
desdemona |
![]()
|
il uitasem pe Geoana ...
|
--------------------
de serviciu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:33 |