Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
LucVer |
![]()
|
||
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(luxcor @ 26 Nov 2004, 10:37) Acum, inainte de ziua decisiva, Romania are nevoie ca cetatenii ei sa o sustina. Romania are nevoie de ajutorul lui Adrian Nastase Mai draga ![]() ![]() ![]() 1. cine dreaq a sustinut Romania pina acum? chinezii ![]() 2. cine pana mea e Nastase asta? Mesia (vorba lu Jiji) sau "Vrajitorul de (ga)OZ? Bine ca n-am primit mesajul asta, ca sigur imi sarea "cashcheta". Chiar ca au PSD-istii astia un talent de a strica bucuriile oamenilor. Dar mai stii, poate "alde cashcheta si co" au negociat cu UE, sa distruga fotbalul Ro, in capitolul "Concurenta in fotbal". ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Cel mai celebru duo de pirtari/bulangii/homosexuali : Adrian NAstase & Elton Geoana
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
poftiti adresa de mail domnilor si succes ...
JRBurnley@attbi.com JRBurnleyjukuficw@attbi.com |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
dydy |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 25 November 03 ![]() |
Domnilor,
Duminica Romania voteaza. Toti suntem chemati sa ne exercitam dreptul de vot, drept cistigat cu sacrificii din partea celor mai buni dintre noi si care merita respectul si stima noastra. Si cum putem arata acest respect al nostru mai bine decit prin prezenta noastra la vot, duminica 28 noiembrie. Opinia mea politica o cunoasteti, si nu o voi reafirma aici, acum. Eu va indemn doar sa mergeti la urne, sa votati exact asa cum doriti, conform optiunilor, convingerilor si ideilor Dvs. Ceea ce doresc sa va mai spun este ca 100, 1000 de oameni se pot insela, dar un popor intreg nu se poate insela. Voi fi primul care voi felicita invingatorii si voi cinsti pe invinsi. Fie ca fortele politice ce vor cistiga duminica sa duca Romania pe drumul cel bun si sa faca din aceasta tara o Patrie asa cum o dorim cu totii. Asa sa ne ajute Dumnezeu. |
--------------------
Ford Focus
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
UUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!
Traiasca Republica Social Democrata Romania! Traiasca Partidul Social Democrat Roman! Trasiasca Uniunea Europeana, fortareata de libertate si democratie! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
La ștampileeeeeee!!!!..... Ștampilăăăăăăăăăm!!!!!.......
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
QUOTE UUURRRRRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! Traiasca Republica Social Democrata Romania! Traiasca Partidul Social Democrat Roman! Trasiasca Uniunea Europeana, fortareata de libertate si democratie! ...si Iubitii Conducatori! ![]() This post has been edited by LucVer: 26 Nov 2004, 12:59 |
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Ceea ce doresc sa va mai spun este ca 100, 1000 de oameni se pot insela, dar un popor intreg nu se poate insela. Un singur cuvant: Bush. QUOTE Asa sa ne ajute Dumnezeu. Iar dupa alegeri asta ar putea sa sune astfel: Asa? Sa ne ajute Dumnezeu! |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
catami |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 28 Joined: 2 December 03 From: Bucuresti ![]() |
Alta varianta de e-mail
omobasi@aol.com to me More options Nov 25 (15 hours ago) Este nevoie de TINE! .. pentru a continua sa dam slujbe mai bune absolventilor. .. pentru a continua sa reducem taxele. .. pentru a continua sa conducem Romania catre o tehnologie de viitor. .. pentru a continua sa crestem economia tarii. .. pentru a continua lupta impotriva coruptiei. .. pentru a continua sa aducem Europa catre tine. Este nevoie de votul tau…ca sa ti se poata oferi stabilitate, baza pentru construirea viitorului. Au nevoie de votul tau…ca sa aduca lumina acolo unde este intuneric. ..dar da-le .....timp, timp timp... Voteaza pentru: Adrian Nastase, Presedintele tau, Mircea Geoana, Primul tau Ministru. |
--------------------
Dacia
Logan LAUREATE 1.4MPi
2007 "Ca sa fim liberi si drepti nu depinde decat de noi insine"
Victor Hugo - Les Travaiilleurs de la Mer |
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
QUOTE(dydy @ 26 Nov 2004, 14:47) Ceea ce doresc sa va mai spun este ca 100, 1000 de oameni se pot insela, dar un popor intreg nu se poate insela. Asta e prostie cu spume. Grow up. PSD are o problema mare la vot, ca daia trag ei de oameni sa se duca la vot. Pt ca PSD-ul are f. mult electorat care voteaza din inertzie; care habar nu are cine cu cine se lupta; ei il voteaza pe tata Iliescu; voteaza cu puterea ca asa sunt ei obisnuitzi; In acelasi timp acest electorat are si cea mai mare tendintza de asi baga picioarele in el de vot; pt ca nu au convingere in ceea ce voteaza. Asa ca orice mica ploaie sau efort ii face sa renuntze sa iasa din casa. Asa ca nu e de mirare ca se agita nevoie mare; Eu zic ca cu cat e participarea mai mica la vot cu atat sansa sa castige cei care trebuie este mai mare ![]() Asa ca urare pt totzi tristii si intzepenitzi in prostie. Statzi acasa si lasa-ti pe astia care voteze cu ochii deschisi sa o faca si pt voi ... ca oricum nu va pasa ce votatzi. ![]() ![]() |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
oliviub |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 69 Joined: 14 October 04 ![]() |
QUOTE(dumitru @ 26 Nov 2004, 13:28) Asta e prostie cu spume. Grow up. PSD are o problema mare la vot, ca daia trag ei de oameni sa se duca la vot. Pt ca PSD-ul are f. mult electorat care voteaza din inertzie; care habar nu are cine cu cine se lupta; ei il voteaza pe tata Iliescu; voteaza cu puterea ca asa sunt ei obisnuitzi; In acelasi timp acest electorat are si cea mai mare tendintza de asi baga picioarele in el de vot; pt ca nu au convingere in ceea ce voteaza. Asa ca orice mica ploaie sau efort ii face sa renuntze sa iasa din casa. Asa ca nu e de mirare ca se agita nevoie mare; Eu zic ca cu cat e participarea mai mica la vot cu atat sansa sa castige cei care trebuie este mai mare ![]() Asa ca urare pt totzi tristii si intzepenitzi in prostie. Statzi acasa si lasa-ti pe astia care voteze cu ochii deschisi sa o faca si pt voi ... ca oricum nu va pasa ce votatzi. ![]() ![]() Dar ce te faci cind e invers?: "In fata votului, un prost este egal cu un destept. Dar doi prosti nu sunt egali cu doi destepti, pentru ca din doi destepti, unul n-o sa vina la vot, fiindca i se pare total lipsit de sens. Trei prosti nu fac nici atita trei destepti, pentru ca din trei destepti, unul are probleme existentiale si nu vine la vot, iar altul e sigur ca o sa iasa tot aia si n-are sens sa se mai duca. Patru prosti contra patru destepti? Exclus: din patru destepti, unul n-are Mercedes si i se pare ca n-o sa se schimbe nimic, altul stie el cine o sa iasa, iar al treilea prefera sa adoarma la un film bun la cinemateca. Rahat, asta e democratia: 100 de destepti n-or sa faca niciodata cit un singur prost care voteaza !" ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.6 16v
2005 1.6 16v
- xx "Banca este locul care te imprumuta cu bani, daca faci dovada ca nu ai nevoie de ei." - Bob Hope
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(oliviub @ 26 Nov 2004, 14:13) Dar ce te faci cind e invers?: "In fata votului, un prost este egal cu un destept. Dar doi prosti nu sunt egali cu doi destepti, pentru ca din doi destepti, unul n-o sa vina la vot, fiindca i se pare total lipsit de sens. Trei prosti nu fac nici atita trei destepti, pentru ca din trei destepti, unul are probleme existentiale si nu vine la vot, iar altul e sigur ca o sa iasa tot aia si n-are sens sa se mai duca. Patru prosti contra patru destepti? Exclus: din patru destepti, unul n-are Mercedes si i se pare ca n-o sa se schimbe nimic, altul stie el cine o sa iasa, iar al treilea prefera sa adoarma la un film bun la cinemateca. Rahat, asta e democratia: 100 de destepti n-or sa faca niciodata cit un singur prost care voteaza !" ![]() Prostii se aduna usor unii cu altii si se inteleg de minune. Teme comune: distractie, gagici, salariu=cariera, mincare, filme etc... Din cand in cand mici accese fie de gelozie, fie de invidie, fie de "showing off"...dar usor de manageriat. Prefa-te destept sau important, da-le 3% dreptate, fa-i sa se simta incalziti la spate si gata. Norocul chior e cand unii zic "ei, si ailalti e hotzi, asa ca-i votam tot pe astia"...ca sa ne inscriem in trend-ul comun, cum a zis si primarul si preotul din parohie...ca ei "e oameni cu carte si uite vorbeste cu noi". cu alte cuvinte ne baga in seama. Mai da-le si un blid de fasole si ai gata asigurata o dragoste pe viatza. O dragoste adevarata, sincera, pina in panzele albe cum numai prostii pot sa iubeasca cu adevarat. Conjuratia prostiei e fundamentalista, cimentata, betonata...o adevarata Al Qaida. daca dai cu capul de ea pleci cu tamplele sparte pin' la primul punct de prim ajutor. Destepti sunt in genere aia cu personalitate. Individualisti, cautatori de ratiuni, evaluatori de cauze, efecte...sunt cei care nu stau usor unii linga altii intr-un flux comun. Sunt incapabili de o reactie de grup pentru ca...buh...chiar daca nu se cheama orgoliu, personalitatea lor e suspecta, suspicioasa, critica, ironica si dedata la "erezii". Da-le doua-trei variante si se vor scinda. Mai da-le o falsa solutie "contra" si-i mai prinzi si cu asta. Lasa-i sa se dezguste de boxele de la Universitate si poate mai ramin si pe acasa la caldura fara sa se bage (deh...sictirul...). Saraca opozitie are nevoie de suportul prostilor...are nevoie ca macar o data in viata lor sa aiba si astia o criza de gelozie feminina din aia cu "ma inseala barbatul...uite ma rujez frumos si ma dau pe linga altii poate ma baga iar in seama". Saraca opozitie tre' sa-si descopere virilitatea de a face gramada asta de incompetenti sa-si uite prima iubire, aia de Iliescu, de PSD, etc. A cam luat Vadim caimacul pe partea asta...alta mare dragoste. Si astia destepti? Buh. Se impart care incotro. Importante sunt principiile crestin-democrate, nu inca 4 ani de injuraturi sub egida PSD. Important e ca "nici astia nu-s mai breji...uite la Dinu Patriciu...unde e dreapta noastra? e liberala, e crestin democrata? idiotilor, PD de dreapta, ati innebunit?" etc. Simplu: Jos ASTIA! poate s-or indragosti si prostii de idee pin' la urma. Importanta e puterea de a schimba, nu aia de a arata ca ai putea daca ai vrea, da' mai de lux ar fi sa fiu asa. Cand n-o mai face Vadim emisiunea "Din dragoste" pe esichierul politic impacand capra cu lupu' si dictand cine ce primeste, o sa pot sa sper si eu ceva. Ca poate acu' un DA, cu o umbra de miros de schimbare in bine, poate mai incolo o dreapta veritabila. Pina atunci, ma prostesc pe zi ce trece. Inca 4 ani de PSD si voi fi fie exilat prin alte parti, fie voi vota in rand cu prostimea, social band o cafea cu alti prosti. "Iar au iesit baietii!" "Normal, ei stiu toate cele, au experienta...iti dai seama cat le-ar lua unora noi sa desteleneasca toate treburile astea mai ales alea internationale? Astia si-au facut barem relatii...au cu cine vorbi". Inca 4 ani de PSD si n-o sa mai avem nici macar Mass-Media, nici coloana vertebrala. Plictisiti de adolescentina inteligenta care nu e de ajuns, ne vom prosti cu totii iar, cu "cartofi boabe la hectar". Si vom fi inteligenti doar mai citind asa un roman ceva, nimic ascutit, nimic taios, nimic organic intemeiat in profilul tau personal. Ultima sansa. Parerea mea. Ori daca nu, ne vedem la cules de ciuperci cu Sadoveanu si Lizuca, in timp ce copiii nostri vor fura iar ceapa de la ILF in zilele de practica scolara, din nou, ca expresie a dorintei de mai bine. O ceapa degerata, intr-un monolit de prosti. This post has been edited by Lolek: 26 Nov 2004, 18:23 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
crocky |
![]()
|
![]() daciot/renaultist Group: Members Posts: 214 Joined: 4 October 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia/Renault
Sandero Stepway II/Laguna II
0.9TCe/1.9dCi
|
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(dydy @ 26 Nov 2004, 12:47) Ceea ce doresc sa va mai spun este ca 100, 1000 de oameni se pot insela, dar un popor intreg nu se poate insela. Exemplul dat de vv e bun, da' io am unu si mai bun: Hitler. Si mai sunt destule. Dupa cum au explicat si ceilalti mai sus, e chiar mai probabil ca un popor intreg sa se insele decat 100 de oameni, asta daca cei 100 sunt in anumite privinte peste medie. Si uite asa domnul dydy ne-a mai bagat inca un sofism, ca multe altele de pana acum. Si ca tot veni vorba, domnule dydy, dvs chiar nu puteti vorbi normal? Numai in sloganuri si fraze pompoase va puteti exprima? La bere cu prietenii tot asa vorbiti? Va intreb din pura curiozitate, desi eram copil pe vremea lui ceasca, totusi imi puneam intrebarea cum se pot exprima atatia atat de imbecil cand vorbesc de Romania si maretul ei conducator. Apropos, p-atunci erati secretar cu propaganda sau ceva asemanator, nu-i asa? |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
bogdan_i |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 67 Joined: 28 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Ca sa nu ne mai miram de ce in toate sondajele de pe net iese Basescu castigator:
http://www.trafic.ro/top/politica/ |
--------------------
RENAULT
Symbol
- b-45-...
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Duminica, PSD-ul vrea sa scoata 1.000.000 de morti la vot. PSD-ul e pe duca. Si a inceput sa tremure bine. De aceea: • Nu a scos de pe listele electorale cei aproape 1.000.000 de decedati inregistrati intre ultimul recensamant si pana in prezent. Astfel, PSD va lua de la prefecturile sale liste cu persoanele decedate si le va distribui apropiatilor, pentru ca acestia sa voteze in locul celor decedati. Astfel 1.000.000 de decedati vor vota duminica. Fara voia lor. • PSD se foloseste de sondaje mincinoase pentru a descuraja reprezentantii opozitiei. La fel ca si in alegerile din iunie, cand, conform IMAS, Basescu era la egalitate cu Geoana (43%-43%), iar rezultatul a fost 55% pentru Basescu si 29% pentru Geoana. • Tipografiile clientilor PSD tiparesc buletine de vot si le distribuie apropiatilor PSD pentru a le falsifica. • PSD vrea sa cumpere voturi cu bani si produse alimentare. • PSD asigura mijloace de transport pentru a-si duce oameni sa voteze in mai multe locuri, ceea ce dovedeste imperfectiunea planificata a sistemului de vot. PSD fura si de la vii si de la morti. Si vrea sa dea inca o teapa duminica. Mai bine da-le tu una! Convinge-i pe toti sa nu dea votul la hoti. |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
asa DA :
Attached thumbnail(s) basescu_terminator.jpg ( Size: 25.09k ) Number of downloads: 28 basescu_terminator_2.jpg ( Size: 22.07k ) Number of downloads: 22 |
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
driver |
![]()
|
![]() i'm not driving fast, i'm flying low... Group: Members Posts: 542 Joined: 10 November 04 From: South Coast ![]() |
|
--------------------
Nissan
Leaf
cu baterie
- RLU
|
|
Lucian123 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 240 Joined: 25 August 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(cristianco2002 @ 19 Nov 2004, 12:54) De cate ori a crescut pretu la alimente 96-2000? Care sunt acele alimente la care a crescut pretu de 3 ori din 2000 pana acum? Statul/guvernul controleaza preturile intr-o economie? Ai idee ce procent din pretul combustibililor este reprezentat de accize, TVA, impozite pe profit, impozite pe salarii, CAS, CASS si altele? |
--------------------
DACIA LOGAN
Laureate 1.4 Rosu
- B40XXX
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Azi de dimineata m-am trezit cu masina acoperita total cu afise si pliante electorale PSD ... ca de altfel toate masinile pe care le aveam in raza vizuala
![]() aviz amatorilor de citit Libertatea http://www.libertatea.ro/index.jsp?page=ma...ticle&aid=94795 Dupa acest minunat si ilustru editorialist Iliescu si PSDul au pierdut alegerile in 2000, citez QUOTE Iar in Capitala, Basescu si-a spulberat adversarul inca din primul tur. Despre "frauda" nu s-a mai suflat apoi o vorbulita. in anul 2000 n-a pierdut Iliescu alegerile, acel presedinte care parea ca se va crampona de Putere cu pretul ultimei suflari? Iar PDSR, partidul care voia sa ne stapaneasca 1.000 de ani, n-a fost maturat din administratie de catre CDR + PD? Va fi maine frauda la urne? Da! Dar o frauda la adresa... bunului simt, pe care partidele ne-au servit-o pe toata durata campaniei electorale. This post has been edited by Valentine: 27 Nov 2004, 16:59 |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Fratilor sint soc. Oamenii care ii credeam cu capul pe umeri, intelectuali si tineri chiar, imi spun ca voteaza cu GOGOSARUL....Nu imi vine sa cred. Argumentele lor: "tu nu vezi cum arata ala, ce are fata de presedinte?", " Basescu a vindut flota", "Basescu nu a facut nimic cit a fost primar" si argumentul suprem " Crezi ca daca iese Basescu mai intram in Europa? Se mai uita aia la noi?"
Inca nu cred ce am auzit. Este posibil ca oamenii sa fie chiar asa de indoctrinati ? Sa le fie asa de frica de altceva? Sau campania gogosarilor da succese neasteptate? |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(geo76com @ 27 Nov 2004, 22:00) Fratilor sint soc. Oamenii care ii credeam cu capul pe umeri, intelectuali si tineri chiar, imi spun ca voteaza cu GOGOSARUL....Nu imi vine sa cred. Argumentele lor: "tu nu vezi cum arata ala, ce are fata de presedinte?", " Basescu a vindut flota", "Basescu nu a facut nimic cit a fost primar" si argumentul suprem " Crezi ca daca iese Basescu mai intram in Europa? Se mai uita aia la noi?" Inca nu cred ce am auzit. Este posibil ca oamenii sa fie chiar asa de indoctrinati ? Sa le fie asa de frica de altceva? Sau campania gogosarilor da succese neasteptate? Nu as mai garanta pentru "intelectualitatea" lor sincer daca ei cred ca un Nastase care la inscaunat pe Athanasiu la carma ministerului educatiei si pe Theodorescu la carma ministerului culturii va duce romania in UE ... |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Scrisoarea III a "
Mircea (Geoana) catre Traian (Basescu) La un semn deschisa-i calea si se-apropie de cort Un plesuv asa simpatic! Dupa vorba, e din port: - Tu esti Mircea? - Da, Traiane! - Am venit sa mi te-nchini! Si sa-mi dai pe la sectoare inca patru-cinci sutimi. - Orice gand ai, mai, Traiane, si oricum vei fi sosit. Cat suntem inca-n locale, eu iti zic: Bine-ai venit! Despre partea inchinarii, insa, dom'le sa ma scuzi. Ca-i Nastase dupa usa. Tot mai plange. Nu-l auzi? O, tu nici visezi, straine, cati in cale ni s-au pus, Toata floarea ce vestita a intregului Apus. Tot ce sta in umbra crucii, imparati si regi se-aduna Sa dea piept cu noi. Ce nu stii? Parc-ai fi picat din luna! S-ambracat in zale lucii cavalerii Bush si Blair Papa, cu-a lui trei coroane, plus amicul lui din cer Fulgerele adunat-au contra lui Nastase care In turbarea-i furtunoasa cumpara pamant si sare. N-am avut decat cu ochiul sau cu mana semn a face Ca baronii si sarira cu lovele in coace. Pentru-a noastra biruinta cumpararam rauri, lacuri, Fotbalisti, pamant, mass-medii, gazetari, artisti, conacuri. La partid doar ai vazut-ai ce parale s-au mai strans. Stii cat m-a costat out-door-ul? Ti-as fi spus, dar ai fi plans! Cand vazu ca pe la Cornu nici gainile vor iarba Cu o ura ne-mpacata si-a soptit Nastase-n barba: "Am jurat, pana la toamna cumpar tara, fara pas, Iar de rest, chiar de la Roma, iau pentru gaini ovas!" Si de crunta-i vitejie tu te aperi c-un ardei? Ce faci daca scoate pusca si te-mpusca-n c..! Chiar vrei? Ti-as mai spune eu mai multe, dar ma stii ca-s diplomat. Zi mersi ca nu-s ca Mitrea. Ala te-ar fi asfaltat! In clipa din urma, romani trezziti-va! Joi, 25 Noiembrie 2004 -------------------------------------------------------------------------------------------- In ultima clipa, romani, treziti-va! Carol Sebastian Am 39 de ani si m-am saturat sa ma conduca Iliescu, Nastase si gasca lor. Cite campionate mondiale de fotbal ati socotit ca mai apucati ca sa nu va pese cine conduce Romania? Voua, nehotaritilor, va scriu acum: nu v-a ajuns? Mi s-au ratat prieteni, mi-au murit colegi fara sa afle ca o viata se poate trai altfel, cu demnitate si speranta robusta a fericirii. Voi la cite ratari credeti ca mai aveti dreptul? Cei mai frumosi ani ni s-au topit in cenusiul iliescian. N-aveti pofta de alta culoare a vietii? Cu voia Celui de Sus, sa zicem, mai am de trait vreo 40 de ani. Calculez si ma ingrozesc: voi fi, pentru alte 15.000 de zile, supus al urmasilor jupinilor pesedisti. Alte 360.000 de ore de rotita in mecanismul umilintei. Ce altceva am fost, din '89 incoace, decit biete numere in evidentele cu antetul "Nu va priveste"?! Aveti voi alta aritmetica de puteti dormi linistiti? Tara e a lor, nu a noastra. Si-au impartit-o. Cind ne-o recuperam? Va puteti gindi, doamnelor si domnilor nehotariti, ca oricum, si daca vor cistiga Nastase si PSD, Uniunea Europeana le va tempera excesele, ii va tine in friu. Avem, prin urmare, anestezicul "Oricum, UE 2007". O prietena, altminteri foarte hotarita, isi facea curaj zilele trecute: "Daca totusi cistiga PSD, ce ar putea fi asa de rau?". Chiar asa, prieteni indecisi, ce poate fi mai rau decit raul? Eternizarea raului. Ii stiu foarte bine. In 15 ani de gazetarie le-am luat sute de interviuri, mii de declaratii. I-am intrebat si rasintrebat, i-am prins cu garda jos, am punctat, am produs reactii, am facut senzatie si, poate, cariera. Am pierdut insa la puncte, in timp. Eu ma intorceam in garsoniera mea, tot mai golit sufleteste, mai sastisit. Ei reveneau la vilele lor, la fel de paraleli cu democratia, dar ceva mai sofisticati in a o mima. In 15 ani au devenit oleaca mai subtili in arta de a fi stapini. Credeti-ma, sint pregatiti sa fie jupini si in Uniunea Europeana. Acolo se gasesc Verheugeni dispusi sa-i creada, cu conditia sa fie subtili. Noi insa, pe la Bucuresti si Vascauti, stimati nehotariti, o sa vorbim si o sa scriem tot mai putin. O sa fim tot mai controlati si mai cu rate la banci, intr-o tara PSD-UE cu aparentele pastrate. Nu vor intra eurocomisarii sa va aduca ratia de libertate si demnitate. Verheugenii trebuie sa discute cu altii din 28 noiembrie incolo. Chiar nu mai exista altii decit "europeanul" Nastase care sa ne conduca de-adevaratelea in UE in 2007? Nu toti sint o apa si un pamint. Exista antidot la PSD. E o speranta de schimbare, chiar daca, odata PSD plecat de la putere, nu se vor cobori binefacerile democratiei deodata peste Romania. Avem nevoie de aer proaspat, de schimbare. Vreti sa deschideti ferestrele? Poate v-au convins sa stati acasa, cititori ai mei aflati in dilema. Ne-au bombardat cu sondaje ca sa credem ca PSD cistiga oricum, ce sens mai au alegerile? Ne suiera pervers ca, vezi Doamne, cistigatorii din 2004 vor pierde sigur in 2008. Las' sa fie pierderea la ei, in 28 noiembrie, si mai vedem noi peste patru ani. Propagandistii de serviciu il ridica in slavi pe Nastase, ce sigur e, ce puternic se uita in camerele de luat vederi, ce invingator detasat a iesit el din vorbitul de unul singur, ce amici tari are prin cancelariile europene. Sint disperati. Altfel n-ar promite atit de desantat si dezonorant, altfel n-ar umbla Iliescu, calare pe Constitutie, sa le faca propaganda si sa se afiseze cu ei, doar-doar i-o mai inzestra cu citeva voturi. Nu stiu daca v-ati uitat mai atent la alegerile locale. De-acolo vine speranta. Si atunci sondajele au aratat un PSD invingator detasat. Realiatea votului a aruncat sondajele la cos. Poporul a inceput sa se destepte. Se vede din tribune, domnilor! E pacat sa nu va duceti, din motive de lehamite si de scepticism prost digerat, linga cei care au inceput sa vada dupa 15 ani. Nu mi-am rugat niciodata cititorii. O fac acum, pentru prima si ultima oara. Mergeti la vot si trimiteti PSD in opozitie! De-acolo istoria ii va trimite in lada ei cu vechituri. Viata merita sa aiba alta culoare! This post has been edited by madalina: 27 Nov 2004, 22:33 |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
Eh, astazi e ziua cea mare. Ardei ... la lucru
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
geo76com |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 73 Joined: 9 April 04 ![]() |
Fost, votat, luat bilet la LOTO
![]() Ce am observat ca era destula lume la vot . Chiar am stat la coada vreo 10 min. Ciudat nu ? |
--------------------
DACIA
1310L
1995 ...mai putine incercari, mai putine esecuri ....
|
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Pentru binele tarii NU votati PSD-ul, daca se instaleaza si de data asta nu o sa mai scapam de ei!!
![]() |
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
QUOTE(MMihai @ 28 Nov 2004, 12:55) ...daca nu vad publice listele cu ai' de au votat de 3-4-5 ori dupa alegeri, o sa fac de o sa ma enervez de o sa mi se duca naibii toata opinia din creierii capului meu. Umila parere de programator...politia are infrastructura necesara sa-ti fatzaie pasaportul/buletinul si sa-ti ia datele de cazier in mai putin de 1 min (procedura aia care ti se intampla de fiecare data cand pleci cu avionu din tara). Cu toate astea, la vot, cel putin mie care nu votez in judetul unde am domiciul stabil, mi s-au luat datele de buletin pe hartie si pe hartie au ramas. Daca luam troleul doua statii mai incolo (bineinteles, stergand penibila stampila de pe fundu' cartii de identitate) puteam vota linistit, iar. Cat o fi, ma, sa faci macar o chestie locala in care introduci CNP-ul si sa ti se afiseze daca bovinul de fata a mai votat sau nu? Stii si tu daca asta are voie sau nu, stie si asta daca tre sa dea in judecata pe cineva ca a votat in locul lui sau nu. As vrea sa aud si eu ca astia au sa centralizeze datele si sa inceapa ceva de genul "Gugu Histerezis, CNP 1999999999, a votat de 4 ori, la urmatoarele sectii..." Daca nu, mi se pare ridicol cat de usor pot fi fraudate alegerile astea. Si ma uit la profilul stampilei de pe spatele cartii mele de identitate (aceeasi cu aia cu care am bagat eu ardeiul in cabina) si-mi dau seama cat de usor se poate face asa ceva cu niste guma de mestecat, lipita pe dosul unui pix. Mi se pare penibil. Nu spun ca au fost deja sau vor fi fraudate alegerile (desi ceva-ceva stiri in sensul asta am vazut pe Realitatea TV sigh!). Spun doar ca e penibil. Parerea mea. La americani, buletinele de vot aveau un ID, te puteai duce pe un site, introduceai ID-ul si vedeai daca votul tau a fost conform cu ceea ce ai votat de fapt. Nimic individual (nu te dai de gol), simplu si la obiect. Exista metode, principii si tehnici care ar preveni faptul ca orice cretin cu some brains si un cutter ascutit sa poata razui stampila aia de pe spatele CI si sa se mai duca o data. Sau sa se mai duca o data cu pasaportul. Ba! Macar o data sa votam si noi daca alti nesimtiti o pot face de doua ori. Ca sa previn eventuale intrebari, singurele indicii exacte pe care le am sunt niste mini-stiri de pe Realitatea TV (sigh!) si niste observatii personale, despre care cred ca nimeni nu poate spune ca ar fi absurde. Prin urmare haida un efort si hai la vot ca daca nu, sunt sanse sa voteze altu'-n locul tau. Si am eu o vaga idee cui i-ar fi cel mai usor sa faca asta, sub acoperire.... Pica site-uri, se cumpara tiraje intregi de ziare, sa nu-mi zica nimeni ca ar trebui sa cred in bunul simt. No way. This post has been edited by Lolek: 28 Nov 2004, 13:52 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(Lolek @ 28 Nov 2004, 14:47) Ba! Macar o data sa votam si noi daca alti nesimtiti o pot face de doua ori. Ca sa previn eventuale intrebari, singurele indicii exacte pe care le am sunt niste mini-stiri de pe Realitatea TV (sigh!) si niste observatii personale, despre care cred ca nimeni nu poate spune ca ar fi absurde. Prin urmare haida un efort si hai la vot ca daca nu, sunt sanse sa voteze altu'-n locul tau. Si am eu o vaga idee cui i-ar fi cel mai usor sa faca asta, sub acoperire.... Pica site-uri, se cumpara tiraje intregi de ziare, sa nu-mi zica nimeni ca ar trebui sa cred in bunul simt. No way. Ca tot veni vorba site-ul catavencu e pica in mod misterios de cateva zile ... foarte mare coincidenta nu? ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
Valentine |
![]()
|
ceva sondaje preliminare stiti? le-am ratat la tv, si vad ca nu le mai dau
![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 01:35 |