DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

32 Pages « < 10 11 12 13 14 > »  
Closed TopicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> Electorale, Ca tot e momentu

Marty
post 25 Nov 2004, 13:54
Post #331

Membru cu privire de ansamblu

Group: Members
From: Corbu

Cica Academia Catavencu de azi, 24.11.2004 ar fi disparut de la chioscuri datorita achizitionarii en-gros de catre "indivizi dubiosi" (asa am primit descrierea, asa v-am transmis)! Atasez acestui post articolul din Catavencu datorita caruia (se pare) ar fi disparut revista de pe piata intr-un ritm atit de alert.

Attached thumbnail(s)
catavencu_24_Nov.jpg ( Size: 74.45k ) Number of downloads: 66

--------------------
Gillette De unica folosinta 2011 - B 999 NAM
Mindru absolvent de grup scolar.
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
bomicabomic
post 25 Nov 2004, 14:04
Post #332

Ex-membru DaciaClub

3 ziare au fost cumparate la greu de PSD, EVZ, AC si Romania MAre.
Evz cu stenogramele, AC cu "omagiile din Scinteia" si cu marturia unui scriitor poponar care dadea o lista de parteneri printre care si Bombonel, RM cu trecutul, prezentul si viitorul de poponar a lu Bombonel.

--------------------
x x - x
+
Valentine
post 25 Nov 2004, 14:06
Post #333

Old Timer

From: California

Wow! Vreau si eu o copie din ziarul asta! Sper ca au bagat un tiraj suplimentar! smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

Atentie, atentie, si iar atentie!
+
bomicabomic
post 25 Nov 2004, 14:08
Post #334

Ex-membru DaciaClub

--------------------
x x - x
+
paul_s
post 25 Nov 2004, 14:08
Post #335

.

From: .

io l-am trimis pe frate-miu sa caute AC si inca nu a venit ,chiar nu se mai gasesc?

--------------------
. . . - .
+
Marty
post 25 Nov 2004, 14:16
Post #336

Zicea Costi ca maine apare editia a doua.

--------------------
+
bomicabomic
post 25 Nov 2004, 14:23
Post #337

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Marty @ 25 Nov 2004, 14:16)
Zicea Costi ca maine apare editia a doua.
*

Da, asa au zis baietii de la AC. Ca s-au asteptat la asa ceva si au pregatit o editie si pentru miine.
Interesant, a fost din ce scrie presa ca cei de la DA au cumparat si ei la greu AC si le distribuiau gratuit si in urma veneau cei de la PSD si cumparau de la aia care le primisera moca. laugh.gif laugh.gif laugh.gif

--------------------
x x - x
+
sstanescu
post 25 Nov 2004, 14:24
Post #338

Membru autentic

From: Bucuresti

http://www.apropo.ro/index.php?channelID=16&art=81393

Rog pe cineva sa-mi explice si mie de ce e disperarea asta pe Bucuresti. E evident ca aici nu vor avea un scor foarte bun. Insa de ce fac eforturi sa scoata cateva voturi in plus aici? Banuiesc ca nu pot scoate un mandat in plus cu cateva sacose nefericite? De ce naiba in Bucuresti e plin acum de Dan Ioan Popescu, cand omul asta nu are o imagine buna in popor? El e pe loc eligibil, de ce mai trebuia sa fie scos in fata, ca nu inteleg?

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
dumitru
post 25 Nov 2004, 14:47
Post #339

Membru incepator

From: Sydney

Dupa cum a zis si Bomicabomic, astia de la AC s-au suparat si au pus totul online:

http://www.catavencu.ro/pdf/

- Scanteia numarul de saptamana trecuta
Si mult cumparatele de PSD
- Scanteia de saptamana asta
- AC de saptmana asta.

--------------------
Honda Civic GLi 1.7 - -
+
sstanescu
post 25 Nov 2004, 14:57
Post #340

Membru autentic

QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 13:41)
Este imposibil sa fie adevarat ce scrie acolo, mai ales sa se lase Nastase filmat cand se drogheaza si o ia la partz, asta desi e prim-ministru in functiune (anu 2001).
*

Ashu, o inregistrare audio/video e buna la casa omului, nu stii cand ai nevoie de ea. Vrei sa schimbi barca, ce te faci, te duci cu mana goala? Nu se face!

--------------------
Dacia SupeRNova Clima - B-92-SLC
All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War
+
dumitru
post 25 Nov 2004, 15:00
Post #341

Membru incepator

From: Sydney

QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 15:41)
Uitati bai ce scrie veceu tudor, m-am spart de ras. Incredibil, omul asta n-are nici o limita:

http://www.romare.ro/revrm.html
Este imposibil sa fie adevarat ce scrie acolo, mai ales sa se lase Nastase filmat cand se drogheaza si o ia la partz, asta desi e prim-ministru in functiune (anu 2001). Desi e comic, e oribil totusi cat de jos se coboara acest latrin tudor.
*

rahat;
Care este o metoda simpla de a face un adevar sa para ridicol; si nimeni sa nu creada in el.

Pui o parodie de om ca Vadim sa il exagereze la maxim (nici dracu nu crede parodia pe care a scriso Vadim; o fi fost Nastase homo; dar sigur nu mai e); asa adevarul ala mic care este adevar se face si mai mic, validitatea lui este mult estompata.

Vadim o sa faca guvern cu PSD; ce naiba; orice atac e calculat; pt ce a zis Vadim facea zdup de nenumarate ori daca vroia PSD; da nu vrea.

--------------------
Honda Civic GLi 1.7 - -
+
costi
post 25 Nov 2004, 15:08
Post #342

Membru autentic

Nu stiu daca Vadim va face sau nu guvern cu PSD dar a declarat in Jurnalul National ca nu-i da voturile lui Nastase in tr II.
Ar fi si asta ceva...

--------------------
DSN/SLZ
+
Marty
post 25 Nov 2004, 15:11
Post #343

De cite ori a zis azi ceva si maine altceva......

--------------------
+
luxcor
post 25 Nov 2004, 15:25
Post #344

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

care voturi ???

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
madalina
post 25 Nov 2004, 15:51
Post #345

Membru autentic

in weekend am impartit fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat in Ialomita. Surprinzator, o singura persoana ne-a injurat, iar altii au fostcu adevarat socati sa afle ca exista persoane suspectate de coruptie in PRM.

Chiar si in sate, foarte putini sustinatori ai PSD-ului am intalnit, desi am intrat in toate bodegile, carciumile, magazinele satesti intalnite.

Dar am gasit foarte multi sustinatori ai lui Vadim. Intr-un sat uitat de lume, undeva pe un drum lateral, a inceput o babuta sa faca cu ou si cu otet ca indraznim sa spunem ceva de rau de PRM. "Ca in afara de domnu'Vadim nimeni nu ne-a mai vizitat in satul nostru".

--------------------
Toyota/Opel Yaris/Corsa - B00ooo
cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
+
Valentine
post 25 Nov 2004, 16:25
Post #346

Old Timer

QUOTE(costi @ 25 Nov 2004, 16:08)
Nu stiu daca Vadim va face sau nu guvern cu PSD dar a declarat in Jurnalul National ca nu-i da voturile lui Nastase in tr II.
Ar fi si asta ceva...
*

Da' ce crezi ca are acte de proprietate pe voturile alea? smile.gif Oricum marea majoritate a celor 10% care il voteaza pe Vadim in primul tur (sper sa fie mai putini totusi) ori n-o sa se mai duca la vot in turul II, ori o sa voteze cu Basescu, tocmai pentru ca s-a vehiculat mult la TeVe ca Basescu = Vadim ... asta e daca asa au primit ordine, si-au cam dat singuri in cap.

Personal cred ca disperarea asta a PSD-ului este pentru ca se simt cu muchie de cutit, si tot fac inainte, inapoi, ca in bancul cu Funar si ungurii smile.gif ...

PS Mi-a placut editorialul ala din AC, excelent spus! Multam Marty ca l-ai postat, ca altfel nu cred ca ajungeam sa il citesc.

--------------------
Ford Focus 2009
Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.

+
ashu
post 25 Nov 2004, 16:32
Post #347

Membru erectil

QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2004, 16:25)
PS Mi-a placut editorialul ala din AC, excelent spus! Multam Marty ca l-ai postat, ca altfel nu cred ca ajungeam sa il citesc.
*

La asa ceva nu ma asteptam. Catavencu e saptamanalul care nu trebuie ratat de nici un om inteligent si cu simtzul umorului. Pe viitor sa nu te mai aud Valentine ca nu cumperi AC saptamanal. smile.gif Pe bune, chiar merita, e interesant tot timpul, nu numai in campanie.

--------------------
Pejo 206 2.0 HDi 2002 - -
Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
+
vv
post 25 Nov 2004, 16:34
Post #348

dilbert.com

Ashule - let me guess. Asa-i ca te-a surprins placut afirmatia lui Ilici, si ca ti-a crescut stima si respectul pentru PSDersoanele de varsta a 3-a ?

Cred ca singurul lucru care il mai are de spus Ilici ca sa te streseze mai tare este ca americanii sunt o natie de taranoi care n-au contribuit cu nimic la cultura lumii sau la dezvoltarea automobilismului biggrin.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
maddan
post 25 Nov 2004, 16:35
Post #349

Speedy Gonzales

Stimati copii, pentru ca maine nu cred ca o sa am timp sa scriu pe aici, dau si eu previziunile mele pentru primul tur (ca tot ma ocup de previziuni pentru securitatea IT... tongue.gif poate imi iese si asta):

Basescu ~37.5%
Nastase ~38.5%
Vadim ~14.5%
Marko Bella ~5%

De ce l-am pus pe nebun la atat de mult? Tocmai pentru ca taranul roman vireaza incet-incet spre extrema stanga.
De ce l-am pus pe ungur la atat de putin? (poate singurul care avea anvergura unui presedinte) Pentru ca banuiesc ca ungurii vor vota cu UDMR-ul si cu Basescu.
Nastase are un public stabil in jurul a 39% din populace, iar Basescu va pierde multe procente din cauza risipirii voturilor spre ceilalti candidati secundari.

Pentru Parlament:
Alianta Da: 37%
PSD+PUR: 39%
PRM: 14%
UDMR: 6.5%
celelalte voturi ramanand sa se redistribuie.

Pentru turul doi nu imi permit deocamdata nici un fel de prognoza.

Sunt extrem de curios daca o sa-mi iasa.... tongue.gif Poate imi schimb meseria 04.gif

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
FLEX
post 25 Nov 2004, 16:51
Post #350

Membru autentic

Ahaaaaa .... si lucrezi in IT ... lucrurile se leaga! tongue.gif tongue.gif tongue.gif ... si ia zi, Mona Mosca se alege? biggrin.gif

--------------------
Daewoo Matiz Fiat 600D
"Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
+
Valentine
post 25 Nov 2004, 16:54
Post #351

Old Timer

QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 17:32)
La asa ceva nu ma asteptam. Catavencu e saptamanalul care nu trebuie ratat de nici un om inteligent si cu simtzul umorului. Pe viitor sa nu te mai aud Valentine ca nu cumperi AC saptamanal.  smile.gif Pe bune, chiar merita, e interesant tot timpul, nu numai in campanie.
*

Cumpar destul de des AC, da' azi cand m-am tarat eu pana la colt sa iau ziare nu mai era smile.gif ... de aia am zis ca nu apucam sa mai citesc ala smile.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
vv
post 25 Nov 2004, 16:55
Post #352

dilbert.com

Chiar la partea de securitate... si weekend-ul asta nu poate posta smile.gif
maddan hai te rog eu, inca un 10% pentru D.A. in parlament! Poti sa le iei de la Basescu in turul I tongue.gif

--------------------
Renault Grand Scenic 2008 - B.00.XXX
It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
+
Valentine
post 25 Nov 2004, 16:55
Post #353

Old Timer

QUOTE(maddan @ 25 Nov 2004, 17:35)
Stimati copii, pentru ca maine nu cred ca o sa am timp sa scriu pe aici, dau si eu previziunile mele pentru primul tur

Pentru turul doi nu imi permit deocamdata nici un fel de prognoza.

Sunt extrem de curios daca o sa-mi iasa.... tongue.gif Poate imi schimb meseria 04.gif
*

Pai maddan, nu stabilisem ca DA castiga alegerile, si Basescu presidentia, singura necunoscuta fiind daca o castiga in turul I sau II? biggrin.gif tongue.gif

--------------------
Ford Focus 2009

+
maddan
post 25 Nov 2004, 17:01
Post #354

Speedy Gonzales

Bey, daca puteam manari alegerile, le manaream, de avea DA 60% din Parlament. Da' asa... sad.gif

Din pacate (sau din fericire) firma mea nu se prea baga la contracte guvernamentale. Noi nu prea iubim coruptia... rolleyes.gif

Oricum, cele de mai sus sunt o prognoza. Sper din toata inima sa fie procente mai bune de partea DA, insa incerc sa fiu realist. Sa ma gandesc la poporul roman, nu-i asa?... sad.gif

Am fost prin tara in urma cu doua luni, intr-un orasel din Muntenia, spre munte. Din pacate ce spunea Madalina este foarte adevarat. Taranii si provincialii din orasele mici vor vota, ca de obicei, cu tot ce e mai rau in tara asta. Imi pare rau, dar asta e. Noi suntem 2 milioane de oameni care producem profit, care muncim din greu ca sa traiam bine si care suntem impozitati de ne iese sange pe nas, iar ei sunt 8 milioane care stau si ara cu plugul, ca in secolul XVI, sau care traiesc din ajutoare sociale de la stat. Au toate motivele sa voteze cripto-comunist si stangist.

Imi pare rau, dar eu unul nu cred in desteptarea poporului roman.
Sper ca realitatea sa ma contrazica, peste trei zile!

--------------------
Renault Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege... 2006/7 - Bsiceva...
Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
+
Marty
post 25 Nov 2004, 17:02
Post #355

QUOTE(dumitru @ 25 Nov 2004, 14:47)
Dupa cum a zis si Bomicabomic, astia de la AC s-au suparat si au pus totul online:

http://www.catavencu.ro/pdf/

*

Valentine, uite aici linku-ul la care poti citi TOT ziarul de ieri. Dupa parerea mea, ziarul a fost "boicotat" din alte considerente, nicidecum pentru peticul ala hartie postat de mine (il am de la un amic, nu imi apartine scan-ul). Cred ca de la "Cit ne-a costat integrarea euro-shpagatlantica a PSD-ului" pare sa fie buba reala!

P.S.: Mardale e iar genial si zice "Dupa cum se bate Adrian Nastase pentru putere, se pare ca P.S.D.-ul a mai descoperit ceva de furat!"

--------------------
+
costi
post 25 Nov 2004, 17:08
Post #356

Membru autentic

Mai este o caricatura mortala (din pacate nu am ziarul la mine) care zice cam asa:

" Si cite oua are Nastase pina la urma ?
Nu stim!
Auzi bai Geoana tu cind il pupi in c*r cite vezi ? "

--------------------
DSN/SLZ
+
Marty
post 25 Nov 2004, 17:13
Post #357

QUOTE(costi @ 25 Nov 2004, 17:08)
Mai este o caricatura mortala (din pacate nu am ziarul la mine) care zice cam asa:

" Si cite oua are Nastase pina la urma ?
  Nu stim!
  Auzi bai Geoana tu cind il pupi in c*r cite vezi ? "
*

Aia e in ziaru' de acu' 2 saptamini.

--------------------
+
costi
post 25 Nov 2004, 17:15
Post #358

Membru autentic

Exclus pe ala nu l-am cumparat. A fost in ceva de ieri .

--------------------
DSN/SLZ
+
bomicabomic
post 25 Nov 2004, 17:16
Post #359

Ex-membru DaciaClub

QUOTE(Marty @ 25 Nov 2004, 17:02)
P.S.: Mardale e iar genial si zice "Dupa cum se bate Adrian Nastase pentru putere, se pare ca P.S.D.-ul a mai descoperit ceva de furat!"
*

Tot din AC:

"E drept ca nu mai e de furat nimic din tara, dar, doamne, cit mai e de furat de la UE."

Pt Costi:

In cel de saptamina asta:

"Adi nu te mai foi si incearca sa adormi! Ce numaram, voturi sau oua?"

This post has been edited by bomicabomic: 25 Nov 2004, 17:21

--------------------
x x - x
+
luxcor
post 26 Nov 2004, 10:37
Post #360

Acaru' Păuna

From: Bucuresti - Dorobantzi

uite ce primsc azi pe e-mail (yahoo) sa imi pice basca ... f_t ... abia ma simteam si io bine ca batuse Steaua ...

ROMANIA TE CHEAMA!

Acum, inainte de ziua decisiva, Romania are nevoie ca cetatenii ei sa o sustina.

Cum poate fi Romania ajutata?

Prin Continuitate, Stabilitate si Oportunitate in Economie.

Romania are nevoie de ajutorul lui Adrian Nastase ca el sa continue ceea ce a inceput.
Pentru aceasta, Adrian Nastase are nevoie de votul si de increderea TA pentru a-ti oferi stabilitate.
Astfel, Romania are nevoie ca TU sa-i oferi aceasta oportunitate.

Asadar, pe 28 noiembrie, ROMANIA te cheama sa-i oferi sprijinul TAU pentru a-ti darui un viitor mai bun.

Voteaza pentru: Adrian Nastase, Presedintele tau, si Mircea Geoana, Primul tau Ministru.

Ai pus totul in balanta ?

1997 2000 2004
PNL-PD PSD

- 383,000 Locuri de munca +400,000
40,7% Inflatia 9%
11,8% Somaj 6,8%
-15,3 Investitii +35
-12,1% P.I.B +25%
130 Euro Salariu Mediu 195 Euro

DA ... sigur ...

Voteaza PSD + PUR

Adrian Nastase Presedinte
Mircea Geoana Prim Ministru

www.AdrianNastase.ro
www.MirceaGeoana.ro

--------------------
Hyundai TUCSON 2,7 V6 AT 190 CP GLS 4WD Premium - 2007 - B 07 LUS
Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza
+
32 Pages « < 10 11 12 13 14 > » 
Closed TopicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 26th July 2025 - 15:20
Forum Renault