Electorale, Ca tot e momentu
![]() ![]() ![]() |
Electorale, Ca tot e momentu
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Attached thumbnail(s) catavencu_24_Nov.jpg ( Size: 74.45k ) Number of downloads: 66 |
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
3 ziare au fost cumparate la greu de PSD, EVZ, AC si Romania MAre.
Evz cu stenogramele, AC cu "omagiile din Scinteia" si cu marturia unui scriitor poponar care dadea o lista de parteneri printre care si Bombonel, RM cu trecutul, prezentul si viitorul de poponar a lu Bombonel. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
Wow! Vreau si eu o copie din ziarul asta! Sper ca au bagat un tiraj suplimentar!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
--------------------
x
x
- x
|
|
paul_s |
![]()
|
. Group: Members Posts: 305 Joined: 2 July 04 From: . ![]() |
io l-am trimis pe frate-miu sa caute AC si inca nu a venit ,chiar nu se mai gasesc?
|
--------------------
.
.
.
- .
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Zicea Costi ca maine apare editia a doua.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Nov 2004, 14:16) Da, asa au zis baietii de la AC. Ca s-au asteptat la asa ceva si au pregatit o editie si pentru miine. Interesant, a fost din ce scrie presa ca cei de la DA au cumparat si ei la greu AC si le distribuiau gratuit si in urma veneau cei de la PSD si cumparau de la aia care le primisera moca. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
http://www.apropo.ro/index.php?channelID=16&art=81393
Rog pe cineva sa-mi explice si mie de ce e disperarea asta pe Bucuresti. E evident ca aici nu vor avea un scor foarte bun. Insa de ce fac eforturi sa scoata cateva voturi in plus aici? Banuiesc ca nu pot scoate un mandat in plus cu cateva sacose nefericite? De ce naiba in Bucuresti e plin acum de Dan Ioan Popescu, cand omul asta nu are o imagine buna in popor? El e pe loc eligibil, de ce mai trebuia sa fie scos in fata, ca nu inteleg? |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
Dupa cum a zis si Bomicabomic, astia de la AC s-au suparat si au pus totul online:
http://www.catavencu.ro/pdf/ - Scanteia numarul de saptamana trecuta Si mult cumparatele de PSD - Scanteia de saptamana asta - AC de saptmana asta. |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
sstanescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 5 July 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 13:41) Este imposibil sa fie adevarat ce scrie acolo, mai ales sa se lase Nastase filmat cand se drogheaza si o ia la partz, asta desi e prim-ministru in functiune (anu 2001). Ashu, o inregistrare audio/video e buna la casa omului, nu stii cand ai nevoie de ea. Vrei sa schimbi barca, ce te faci, te duci cu mana goala? Nu se face! |
--------------------
Dacia
SupeRNova Clima
- B-92-SLC All warfare is based on deception. If your opponent is of choleric temper, seek to irritate him. Pretend to be weak, that he may grow arrogant.
- Sun Tzu on the Art of War |
|
dumitru |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 12 Joined: 10 October 02 From: Sydney ![]() |
QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 15:41) Uitati bai ce scrie veceu tudor, m-am spart de ras. Incredibil, omul asta n-are nici o limita: http://www.romare.ro/revrm.html Este imposibil sa fie adevarat ce scrie acolo, mai ales sa se lase Nastase filmat cand se drogheaza si o ia la partz, asta desi e prim-ministru in functiune (anu 2001). Desi e comic, e oribil totusi cat de jos se coboara acest latrin tudor. rahat; Care este o metoda simpla de a face un adevar sa para ridicol; si nimeni sa nu creada in el. Pui o parodie de om ca Vadim sa il exagereze la maxim (nici dracu nu crede parodia pe care a scriso Vadim; o fi fost Nastase homo; dar sigur nu mai e); asa adevarul ala mic care este adevar se face si mai mic, validitatea lui este mult estompata. Vadim o sa faca guvern cu PSD; ce naiba; orice atac e calculat; pt ce a zis Vadim facea zdup de nenumarate ori daca vroia PSD; da nu vrea. |
--------------------
Honda
Civic GLi 1.7
- -
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu stiu daca Vadim va face sau nu guvern cu PSD dar a declarat in Jurnalul National ca nu-i da voturile lui Nastase in tr II.
Ar fi si asta ceva... |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
De cite ori a zis azi ceva si maine altceva......
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
care voturi ???
|
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
in weekend am impartit fluturasi ai Coalitiei pentru un Parlament Curat in Ialomita. Surprinzator, o singura persoana ne-a injurat, iar altii au fostcu adevarat socati sa afle ca exista persoane suspectate de coruptie in PRM.
Chiar si in sate, foarte putini sustinatori ai PSD-ului am intalnit, desi am intrat in toate bodegile, carciumile, magazinele satesti intalnite. Dar am gasit foarte multi sustinatori ai lui Vadim. Intr-un sat uitat de lume, undeva pe un drum lateral, a inceput o babuta sa faca cu ou si cu otet ca indraznim sa spunem ceva de rau de PRM. "Ca in afara de domnu'Vadim nimeni nu ne-a mai vizitat in satul nostru". |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(costi @ 25 Nov 2004, 16:08) Nu stiu daca Vadim va face sau nu guvern cu PSD dar a declarat in Jurnalul National ca nu-i da voturile lui Nastase in tr II. Ar fi si asta ceva... Da' ce crezi ca are acte de proprietate pe voturile alea? ![]() Personal cred ca disperarea asta a PSD-ului este pentru ca se simt cu muchie de cutit, si tot fac inainte, inapoi, ca in bancul cu Funar si ungurii ![]() PS Mi-a placut editorialul ala din AC, excelent spus! Multam Marty ca l-ai postat, ca altfel nu cred ca ajungeam sa il citesc. |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
|
ashu |
![]()
|
![]() Membru erectil Group: Members Posts: 674 Joined: 10 December 02 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Valentine @ 25 Nov 2004, 16:25) PS Mi-a placut editorialul ala din AC, excelent spus! Multam Marty ca l-ai postat, ca altfel nu cred ca ajungeam sa il citesc. La asa ceva nu ma asteptam. Catavencu e saptamanalul care nu trebuie ratat de nici un om inteligent si cu simtzul umorului. Pe viitor sa nu te mai aud Valentine ca nu cumperi AC saptamanal. ![]() |
--------------------
Pejo
206 2.0 HDi
2002
- - Ramas bun, ne vedem pe alt forum!
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Ashule - let me guess. Asa-i ca te-a surprins placut afirmatia lui Ilici, si ca ti-a crescut stima si respectul pentru PSDersoanele de varsta a 3-a ?
Cred ca singurul lucru care il mai are de spus Ilici ca sa te streseze mai tare este ca americanii sunt o natie de taranoi care n-au contribuit cu nimic la cultura lumii sau la dezvoltarea automobilismului ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Stimati copii, pentru ca maine nu cred ca o sa am timp sa scriu pe aici, dau si eu previziunile mele pentru primul tur (ca tot ma ocup de previziuni pentru securitatea IT...
![]() Basescu ~37.5% Nastase ~38.5% Vadim ~14.5% Marko Bella ~5% De ce l-am pus pe nebun la atat de mult? Tocmai pentru ca taranul roman vireaza incet-incet spre extrema stanga. De ce l-am pus pe ungur la atat de putin? (poate singurul care avea anvergura unui presedinte) Pentru ca banuiesc ca ungurii vor vota cu UDMR-ul si cu Basescu. Nastase are un public stabil in jurul a 39% din populace, iar Basescu va pierde multe procente din cauza risipirii voturilor spre ceilalti candidati secundari. Pentru Parlament: Alianta Da: 37% PSD+PUR: 39% PRM: 14% UDMR: 6.5% celelalte voturi ramanand sa se redistribuie. Pentru turul doi nu imi permit deocamdata nici un fel de prognoza. Sunt extrem de curios daca o sa-mi iasa.... ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
FLEX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 570 Joined: 14 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Ahaaaaa .... si lucrezi in IT ... lucrurile se leaga!
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Daewoo Matiz
Fiat 600D "Inainte de a cumpara sau utiliza un produs cititi cu atentie instructiunile de utilizare"
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(ashu @ 25 Nov 2004, 17:32) La asa ceva nu ma asteptam. Catavencu e saptamanalul care nu trebuie ratat de nici un om inteligent si cu simtzul umorului. Pe viitor sa nu te mai aud Valentine ca nu cumperi AC saptamanal. ![]() Cumpar destul de des AC, da' azi cand m-am tarat eu pana la colt sa iau ziare nu mai era ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Chiar la partea de securitate... si weekend-ul asta nu poate posta
![]() maddan hai te rog eu, inca un 10% pentru D.A. in parlament! Poti sa le iei de la Basescu in turul I ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
Valentine |
![]()
|
QUOTE(maddan @ 25 Nov 2004, 17:35) Stimati copii, pentru ca maine nu cred ca o sa am timp sa scriu pe aici, dau si eu previziunile mele pentru primul tur Pai maddan, nu stabilisem ca DA castiga alegerile, si Basescu presidentia, singura necunoscuta fiind daca o castiga in turul I sau II? Pentru turul doi nu imi permit deocamdata nici un fel de prognoza. Sunt extrem de curios daca o sa-mi iasa.... ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Bey, daca puteam manari alegerile, le manaream, de avea DA 60% din Parlament. Da' asa...
![]() Din pacate (sau din fericire) firma mea nu se prea baga la contracte guvernamentale. Noi nu prea iubim coruptia... ![]() Oricum, cele de mai sus sunt o prognoza. Sper din toata inima sa fie procente mai bune de partea DA, insa incerc sa fiu realist. Sa ma gandesc la poporul roman, nu-i asa?... ![]() Am fost prin tara in urma cu doua luni, intr-un orasel din Muntenia, spre munte. Din pacate ce spunea Madalina este foarte adevarat. Taranii si provincialii din orasele mici vor vota, ca de obicei, cu tot ce e mai rau in tara asta. Imi pare rau, dar asta e. Noi suntem 2 milioane de oameni care producem profit, care muncim din greu ca sa traiam bine si care suntem impozitati de ne iese sange pe nas, iar ei sunt 8 milioane care stau si ara cu plugul, ca in secolul XVI, sau care traiesc din ajutoare sociale de la stat. Au toate motivele sa voteze cripto-comunist si stangist. Imi pare rau, dar eu unul nu cred in desteptarea poporului roman. Sper ca realitatea sa ma contrazica, peste trei zile! |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Marty |
![]()
|
QUOTE(dumitru @ 25 Nov 2004, 14:47) Dupa cum a zis si Bomicabomic, astia de la AC s-au suparat si au pus totul online: http://www.catavencu.ro/pdf/ Valentine, uite aici linku-ul la care poti citi TOT ziarul de ieri. Dupa parerea mea, ziarul a fost "boicotat" din alte considerente, nicidecum pentru peticul ala hartie postat de mine (il am de la un amic, nu imi apartine scan-ul). Cred ca de la "Cit ne-a costat integrarea euro-shpagatlantica a PSD-ului" pare sa fie buba reala! P.S.: Mardale e iar genial si zice "Dupa cum se bate Adrian Nastase pentru putere, se pare ca P.S.D.-ul a mai descoperit ceva de furat!" |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai este o caricatura mortala (din pacate nu am ziarul la mine) care zice cam asa:
" Si cite oua are Nastase pina la urma ? Nu stim! Auzi bai Geoana tu cind il pupi in c*r cite vezi ? " |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
costi |
![]()
|
Exclus pe ala nu l-am cumparat. A fost in ceva de ieri .
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Marty @ 25 Nov 2004, 17:02) P.S.: Mardale e iar genial si zice "Dupa cum se bate Adrian Nastase pentru putere, se pare ca P.S.D.-ul a mai descoperit ceva de furat!" Tot din AC: "E drept ca nu mai e de furat nimic din tara, dar, doamne, cit mai e de furat de la UE." Pt Costi: In cel de saptamina asta: "Adi nu te mai foi si incearca sa adormi! Ce numaram, voturi sau oua?" This post has been edited by bomicabomic: 25 Nov 2004, 17:21 |
--------------------
x
x
- x
|
|
luxcor |
![]()
|
![]() Acaru' Păuna Group: Members Posts: 272 Joined: 18 February 03 From: Bucuresti - Dorobantzi ![]() |
uite ce primsc azi pe e-mail (yahoo) sa imi pice basca ... f_t ... abia ma simteam si io bine ca batuse Steaua ...
ROMANIA TE CHEAMA! Acum, inainte de ziua decisiva, Romania are nevoie ca cetatenii ei sa o sustina. Cum poate fi Romania ajutata? Prin Continuitate, Stabilitate si Oportunitate in Economie. Romania are nevoie de ajutorul lui Adrian Nastase ca el sa continue ceea ce a inceput. Pentru aceasta, Adrian Nastase are nevoie de votul si de increderea TA pentru a-ti oferi stabilitate. Astfel, Romania are nevoie ca TU sa-i oferi aceasta oportunitate. Asadar, pe 28 noiembrie, ROMANIA te cheama sa-i oferi sprijinul TAU pentru a-ti darui un viitor mai bun. Voteaza pentru: Adrian Nastase, Presedintele tau, si Mircea Geoana, Primul tau Ministru. Ai pus totul in balanta ? 1997 2000 2004 PNL-PD PSD - 383,000 Locuri de munca +400,000 40,7% Inflatia 9% 11,8% Somaj 6,8% -15,3 Investitii +35 -12,1% P.I.B +25% 130 Euro Salariu Mediu 195 Euro DA ... sigur ... Voteaza PSD + PUR Adrian Nastase Presedinte Mircea Geoana Prim Ministru www.AdrianNastase.ro www.MirceaGeoana.ro |
--------------------
Hyundai TUCSON
2,7 V6 AT 190 CP
GLS 4WD Premium - 2007
- B 07 LUS Batrân, bolnav și cu nervii la pamant ... ultimii 20 trecura mai repede ca primii 20 ... ardeti cât puteți ...
Ex: 1300, 1310, Supernova, Solentza |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 15:20 |